eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.8هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ_اسپانیایی👆👆👆👆 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
خوشمزه های میز لقمه های کشک بادمجون _ماست و لبو _رولت کالباس و پنیر _سالاد لوبیا سبز _دیپ سبزیجات _بقیه مخلفات و نوشیدنی . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کیک گیلاس تخم مرغ سه عدد شکر یک پیمانه ارد دو پیمانه کره صد گرم یا مارگارین ماست شیرین نصف پیمانه وانیل یک چهارم ق چ بکینگ پودر دو ق م گیلاس یا میوه ی دیگه به میزان لازم کره رو ذوب کردم کف تابه رو دو لایه کاغذ روغنی گذاشتم و چرب کردم تخم مرغ+شکر+وانیل رو با همزن خوب زدم بعد ماست و کره رو اضافه کردم و درحد مخلوط شدن زدم در آخر ارد و ب ک پ که الک کرده بودم‌رواضافه کردم و مخلوط کردم و مایع رو توی تابه پخش کردمو روش گیلاس چیدم و کمی خلال پسته هم ریختم سرش رو گذاشتم و روی گازشعله پخش ون گذاشتم و به نیم ساعت چک کردم آماده بود . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥗 خوراک بادمجان پنیر مواد لازم: 2 عدد بادمجان 2 قاشق روغن 2 لیوان پنیر پیتزا 1 لیوان سس کچاپ 250 گرم گوشت 1 فلفل دلمه 1 پیاز خرد شده نمک و فلفل زردچوبه و آویشن طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. سپس روغن را در ماهیتابه روی حرارت متوسط گذاشته، پیاز ریخته و تفت دهید. سپس گوشت و فلفل دلمه را اضافه کنید و تفت دهید و در آخر نمک و ادویه بریزید و هم بزنید تا گوشت کامل بپزد. همزمان بادمجان ها را بصورت گرد برش دهید. ظرف فر را آماده کنید و کف ظرف را یک لایه بادمجان گذاشته، سپس مخلوط گوشت و بعد سس کچاپ را اضافه کنید و در آخر پنیر بریزید و همین مراحل را برای لایه دوم ادامه دهید. سپس ظرف را برای مدت 25 دقیقه تا زمانی که بادمجان پخته شود؛ داخل فر قرار دهید. در پایان، ظرف را از فر خارج کرده و با جعفری خرده شده سرو کنید. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
به کودکانتان آناناس بدهید تا قد بلند شوند !🍍 🍍مصرف آناناس علاوه بر افزایش قد از ایجاد بیماری های عفونی جلوگیری میکند 🍍+ منگنز فراوان موجود در آناناس به تقویت استخوان‌ها و بافت‌های همبند کمک میکند . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥤😋 ▫️بستنی وانیلی ▫️بستنی قهوه ▫️بستنی توت فرنگ 🔸به انتخاب و بر حسب ذائقه خودتان، یکی از بستنی هایی را که در بالا نام بردیم، به همراه یک لیوان شیر سرد در داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا باهم ترکیب شوند، و با دور تند بزنید تا کاملا کف کند. پیشنهاد ما این است که اگر دوست دارید طعم قهوه را بیشتر احساس نمایید، بستی وانیلی را به همراه پودر قهوه استفاده کنید. میلک شیک به طور کلی باید غلیظ باشد ،به این منظور ۴ اسکوپ بستنی را با یک لیوان شیر سرد و یک قاشق غذاخوری پودر قهوه مخلوط نمایید. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍮 😋 ▫️پودر ژلاتين اق غ ▫️اب ١/٣پيمانه ▫️شير عسلي يك قوطي ▫️بيسكوييت پتي بور پودر شده ١٢٠گرم ▫️خامه صبحانه دو عدد٢٠٠گرمي جمعا٤٠٠گرم 🔸قوطي شير عسلي رو تو ي قابلمه بزرگ پر از اب سه ساعت ميجوشونيم و توجه داشته باشيد اب قابلمه كم نشه چون قوطي نبايد از اب بيرون بمونه بعد اجازه بديد تا قوطي به دماي محيط برسه در اين حالت شير عسلتون كاراملي ميشه. ژلاتين را با اب سرد بنماري كنيد. شير عسل كارامل شده رو در كاسه بريزيد و بيسكوييت پودر شده رو اضافه كنيد خامه را كمي هم بزنيد تا ي دست بشه و به شير عسلي و بيسكوييت اضافه كنيد بعد ژلاتين ماري شده از حرارت افتاده رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم در قالب دلخواه ريخته و سه ساعت در يخچال ميزاريم تا خودش رو بگيره . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فود خيار حلقه شده پنير برش خورده گوجه سبزيجات خشك شده پ ن:ميتونيد بجاي برش هاي گوجه ي بزرگ از برش هاي گوجه گيلاسي استفاده كنيد . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
من اول برای درست کردن ژله های رنگی از 5 رنگ ژله استفاده کردم هر کدوم نصف بسته تقریبا . آبی بلوبری ، سبز لیمو ، زرد موز ، نارنجی پرتقال ، قرمز هندوانه استفاده کردم . هر گدوم نصف بسته رو با نصف لیوان آب جوش به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) حل کردم . گذاشتم توی محیط از دما بیفته و خنک بشه . بهشون 2 ق غ بستنی وانیلی نرم اصافه کردم و مخلوط کردم قالب ناودانی شکل جنسش پلاستیکی هست ، با یکی دو قطره روغن مایع چرب کردم و بعد ژله ها رو ریختم اول رنگ آبی و گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه یک کم از نیم بند سفت تر و بعد سبز و به این شکل لایه ها رو ریختم هر کدوم که یک کم از نیم بند شدن یک خرده بیشتر بسته شده بود لایه بعدی رو اضافه کردم برای ژله سفید : 2 بسته پودر ژله آلوورا رو با 2 لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کردم گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد یک لیوان شیر که از نیم ساعت قبل توی محیط بود بهش اضافه کردم (بستنی هم می تونین بریزین 4 و 5 ق غ حالا قالب دومی جنسش فلزی هست . یک کم با آب مرطوب کردم و 5 الی 10 دقیقه فریزرگذاشتم و بعد از ژله سفید مقداری ریختم و گذاشتم بخچال نیم بند بشه ژله اولی رو که توی قالب ناودانی بود از قالب خارج کردم چون بستنی ریخته بودم خیلی راحت با آزاد کردم دور ژله خارج شد . البته اینجا چون این ژله داخل زله دیکه قرار می گیره ژله از قالب زود خارج بشه خیلی زیاد یخچال نمونه چون اون وقت لایه ها به هم نمی چسبن برای اینکه بتونم راحت بزارم توی وسط ژله سفید از وسط نصف کردم تا راحت بردارم و نشکنه و بعد گذاشتم وسط ژله سفید و مابقی ژله سفید رو داخلش ریختم و کل قالب رو داخل یخچال گذاشتم تا خوب بسته بشه بعد ازبسته شدن دورش رو آزاد کردم و دیدم از جاش آزاد شده و روش یک دیسمرطوب قرار دادم و برگردوندم باز چون شیر داشت البته بستنی هم همین طور کار رو برای آزاد شدن راحت می کنه و داخل اب ولرم هم نزاشتم به راحتی از قالب خارج شد از خامه فرم گرفته هم برای تزیین استفاده کردم ماسوره هم شماره 132 هست داخل خامه موقعی که فرم گرفت اواخر کار رنگ خوراکی ریختم و در اخر با چاقوی اره ای تیزو خیس برش بخوره . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
باگت رو برش بزن.روش کره بمال و بزار تو فر برشته بشه. مخلوطه ماست،مایونز،خیارشور میکس شده،سبزیجات معطر کالباس(یا هرنوع فراورده گوشتی) . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سالاد سبز با سس ریحان کاهو-خیار-کلم بروکلی آبپز-زیتون سبز نخود فرنگی-برگ ریحان گردو مواد سس ریحان برگ ریحان-سس مایونز-روغن زیتون آب لیمو ترش-چند حبه سیر-گردو نمک برای تهیه سس همه مواد رو با مخلوط کن میکس میکنیم . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍷🍷 🛑🛑با ریحون سبز من امتحان نکردم ولی فکر میکنم با ریحون سبز هم میشه پس امتحان کنید🛑🛑 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
طرز تهیه 1 عدد پیاز متوسط و نگینی خرد کردم با کمی روغن تفت دادم چند تا حبه سیر تا فقط کمی سبک بشه گوشت و بهمراه چند حبه سیر خرد شده بهش اضافه کردم تفت دادم دو لیوان اب ریختم گذاشتم تا نیم پز بشه. توی ماهي تابه جداگانه 3تا گوجه فرنگی رنده شده را تفت دادم تا آبش گرفته بشه کمی روغن ریختم سپس رب گوجه را اضافه کردم و وقتی گوشتمون نیم پز شد با غوره بهش اضافه کردم اجازه دادم تا بپزه و جا بیفته بامیه را تمیز کرده و تفت دادم(بخار پز هم میشه کرد) نیم ساعت آخر به خورشت اضافه کردم و گذاشتم تا غليظ بشه نکته:برای پاک کردن بامیه فقط قسمت کوتاهی از دم بامیه هارو جدا کنید و حواستون باشه که به دونه هاش نرسید. چاشنی اصلی این خورشت تمرهندی هست ولی میشه غوره یا آبغوره هم جایگزینش کرد دستورای مختلقی برای این خورشت هست بعضیا بامیه رو کنار قیمه سرو میکنن بعضیا هم سیب زمینی سرخ شده تو این خورشت میریزن و با مرغ هم میشه درست کرد . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
خیلی نرم و پوک مواد لازم ارد یک و یک چهارم پ روغن نصف پ شکر دو سوم پ ماست سون یک پیمانه تخم مرغ سه عدد بکینگ پودر یک قاشق غ خ هل کمی پودر نارگیل تفت داده شده ۲/۳پیمانه شیر عسلی خارجی نصف قوطی اول شکر و تخم مرغ و هل رو خوب ترکیب کنید بعد ماست و روغن رو بهش اضافه کنید و در اخر مخلوط ارد و بکینگ پودر ترکیب شده و الک شده رو تو سه مرحله بهش اضافه کنید و با قاشق فقط به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست بشن،بعد کف قالبتون رو چرب کنید من ازسینی مستطیل۲۵در۳۵استفاده کردم چون نمیخواستم کیکم ارتفاعش زیاد باشه دلم میخواست سطحش پهن باشه که خوب بتونم نارگیل پاشیش کنم، بعد مواد و بریزید تو قالبتون و چند بار بکوبید زمین تا هوای اضافیش خالی بشه و بذارید تو فری که از یک ربع قبل گرم کرده بودین فرتون حتما گرم باشه ،به مدت نیم ساعت روی ۱۸۰درجه،دمای فرها متفاوته شاید برای شما کمی بیشتر از نیم ساعت بشه پس خودتون چک کنید،بعد کیک و از فر که اوردین بیرون همونطور که دااااغه شیر عسل و بریزید روشو با پشت قاشق صاف کنید و پودر نارگیلی که تفت داده بودین با دست بریزین روش،تا کاملا سرد نشده برشش نزنیدها چون خیلی لطیفه از هم میپاشه . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
_سالاد . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
غوره ها را پاک کرده، دم آن ها را می گیریم و می شوییم. سپس آنها را درون آبمیوه گیری می ریزیم و آب آنها را می گیریم. در روش دیگر می توان غوره ها را درون مخلوط کن ریخته و پس از آن غوره های له شده را که دارای پوست و هسته هستند، درون یک تنظیف و یا صافی ریخته و به طور کامل صاف کرد. برای تهیه ی آب غوره، نوع غوره ی مورد استفاده زیاد مهم نیست، ولی اگر از نوع عسگری استفاده شود، بهتر است. توجه به این نکته لازم است که بعضی از انواع غوره ها ترش تر از برخی دیگر هستند. در صورتی که میزان ترشی آب غوره ی به دست آمده به اندازه ی دلخواه نباشد ، می توان آن را به مدت چند دقیقه جوشانید تا کمی غلیظ تر و ترش تر شود. در ضمن با این عمل مدت نگهداری آبغوره هم بیشتر خواهد شد.آب غوره را در بطری مورد نظر می ریزیم و درب آن را به طور کامل می بندیم تا هوا به داخل آن نفوذ نکند. در صورتی که بخواهیم آن را برای مدت طولانی نگهداری کنیم، از ترکیب آب و آرد، خمیری تهیه کنید و دور درب را با خمیر می پوشانیم. همچنین می توانیم با نوار چسب های بسیار محکم درب بطری را به طور کامل پلمپ کنیم. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍮 😋 🔸یک پیمانه نشاسته رو با یک لیتر شیر سرد هم بزنید و بذارید روی حرارت یکم غلیظ بشه. بعد دو‌ سوم پیمانه شکر بهش اضافه کنید و باز هم بزنید تا غلیظ تر بشه. ۵۰ گرم کره رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا رد قاشق بمونه روی مواد.۲-۳ دقیقه ی آخر یک ق غ گلاب اضافه کنید و توی قالب یا ظرف دلخواهتون بریزید. ♦️در صورت دلخواه زعفرون دم کرده، کاکائو حل شده در آب جوش، نسکافه میتونید به مواد اضافه و دو رنگ یا ساده درست کنید . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آرایی حرفه ای 🤩😝 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مافین پیتزا . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭