eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: موز بیسکوییت پتی بور پودینگ شکلاتی سس شکلاتی . . برای پودینگ شکلات: 2 فنجان شیر 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری کاکائو 1 فنجان شکر 1 قاشق غذاخوری کره 1 لیوان چای خوری شکلات برای سس شکلات: شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب کنید سپس کره و خامه صبحانه بهش اضافه کنید و مخلوط کنید . . . برای پودینگ شکلات: تمام مواد به جز کره و شکلات را درون قابلمه خود بریزید ، ابتدا همه مواد را به خوبی مخلوط کنید ، سپس آن را بزارید روی حرارت تا زمانی که غلیظ شود ، وقتی غلیظ شد ، حرارت را خاموش کنید ، کره و شکلات را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بیسکوییت هارو اضافه کنید و مخلوط کنید . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروکت سیب زمینی سیب زمینی ۱ کیلو نمک (نصف قاشق چایخوری) جعفری یه دسته 1-2 حبه سیر نمک و فلفل سیاه و ادویه جات 1 لیوان پنیر (رنده شده) ۲ عدد پیاز ! 3 تخم مرغ پنیر رنده شده روغن برای سرخ کردن ۲ قاشق غذاخوری نشاسته اگر نبود فنجان آرد ....... موادشون رو باهم مخلوط میکنیم و توی روغن فراوان سرخ میکنیم . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از پیشنهاد ویژه 😍 👇👇👇
💣 لباسهای فوق لاکچری بچگانه😎 ♨️ بسیار بالای جنس و دوخت😍 💟 فروش بدون واسطه مستقیم از تولیدی 💟 ☄ 😇 ☄ 🤩 ☄ 😍متنوع ، رنگارنگ ، مناسبتی♡ همراه با پیامهای مشتریای گلم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/4287365170C07896fe291 دلبندت لایق بهتریناس 😍👌☝️
هدایت شده از پیشنهاد ویژه 😍 👇👇👇
کاپشـــن بچگانه به قیمت پارسال😍 مامانهای گــل هوا خیلی ســرد شده ☺️ اگه قصد خرید برای بچه هاتون دارید مدل های قندک خیلی متنوع و قیمت مناسبه دوست داری ببینی 😍 💚 کاپــشن خفـن 💙 سویشرت جذاب 💛ســت دختــرانه❤️ ست پســرانه 🔥مامان گل بشین خونه کنار بخــاری و بزن رو لینک گالری قندک و ست های خفن انتخاب کن 👇👇👇 🌐https://eitaa.com/joinchat/4287365170C07896fe291یبار ببین مشتری دائمیش میشی😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان عزیزم امروزبراتون دستور پخت سس فلفل تند آوردم که میتونید تندیش رو بافلفل ها کم وزیادبکنید موادلازم:::: گوجه فرنگی۳کیلو فلفل بلغاری ۱ کیلو هویج ۵۰۰گرم فلفل تند ۱۵۰ گرم سیر ۱۵۰ گرم روغن مایع ۲۰۰ میلی پودرفلفل قرمز ۲ ق غ نمک ۲،۳ ق غ فلفل سیاه ۱ ق غ پر سبزیجات معطر ۲ ق غ تمام موادبجز پودرفلفل قرمزوسیاه و سبزیجات رو یکساعت بجوشانید بعد این موادزواضافه کرده بمدت ۵ دقیقه دیگم بجواشانید و خاموش کنید یک شب بماند بعد آمادست . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر سوخاری ( زینگر برگر) . برای این که سوخاری ما خوب پولکی بشه باید از ارد گندم استفاده کنیم و این که حتما به نوع سوخاری کردن توجه کنید تا پولکی جذابی داشته باشید . . مواد لازم ۶ عدد سینه مرغ ۳ عدد نان برگر ۶ عدد مواد مزه دار کردن 👇 شیر ۱ و نیم پیمانه نصف لیمو سس تند ۲ قاشق غ خ تخم مرغ ۱ عدد نمک ۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری مواد روکش 👇 ارد گندم یا سفید ۴ پیمانه نمک ۲ قاشق چ خ فلفل سیاه ،فلفل قرمز ،پودر آویش ،پودر پاپریکا ،پودر سیر( از هر کدوم ۱ قاشق چ خ ) مواد سس برگر👇 سس مایونز ۲ قاشق غ خ سس کچاب ۱ قاشق غ خ سس خردل ۱ قاشق غ خ نصف لیمو خیار شور ۲ عدد رنده شده . . سینه مرغ رو بکوبین تا نرم بشه و داخلش بپزه،بعد ۱ ساعت مزه دارش کنید ،حالا روغن و داغ کنید ،دما رو کم کنید و سینه مرغ و ۱۰ دقیقه سرخ کنید،این ساندویچ بدجور خوشمزست ❤️ . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
طرز تهیه: گام اول: برای تهیه بورانی اسفناج ابتدا اسفناج ها را تمیز کنید و بشویید. سپس آنها را خرد و بعد از آن بخارپز کنید. گام دوم: کمی روغن زیتون را درون تابه ای مناسب بریزید و سیر له شده را در آن تفت دهید. اسفناج های بخار پز شده را نیز به تابه بیافزایید و تفت دهید. گام سوم: اسفناج و سیر تفت داده شده را به ماست اضافه کنید و هم بزنید. ماست مورد در بورانی اسفناج بهتر است ترش بوده و آب آن کمی گرفته شده باشد. در آخر نمک و فلفل را نیز به مخلوط اضافه کنید. گام چهارم: برای بهتر شدن طعم بورانی، می توانید مقداری نعناع خشک به آن اضافه نمایید. در انتها بورانی اسفناج را درون ظرفی زیبا بریزید و سرو کنید. امیدورام تجربه ای لذت از تهیه بورانی اسفناج داشته باشید. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان خوشمزه ⭕️مواد لازم: بادمجان پنیر پیتزا کالباس آدر سوخاری سس گوجه فرنگی تخم مرغ . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ و آلو بخارا لذیذ و اصیل 😋😋😋 خیلی ساده و راحت ✅ اگه از این کلیپ لذت بردید لطفا اونو با دوستاتون به اشتراک بذارید ک بیشتر دیده بشه 🙏🏻 ‌‌ 👨🏻‍🍳توضیحات مورد نیاز داخل ویدیو کامل تشریف دارن اما میزان مواد لازم رو حتما از روی کپشن بردارید ‌‌‌ 📝مواد لازم (برای حدود ۲ نفر) - مرغ - پیاز - هویج - برگ بو - سیر - زنجبیل - آلو بخارا - نمک، فلفل سیاه، زردچوبه - روغن مایع - زعفرون دم کرده - رب گوجه فرنگی ‌ ابتدا حدود یک ربع با شعله کم و درب بسته بذارید اب میان بافتی پیاز و مرغ تخلیه بشه سپس هویج و اب اضافه کرده و بذارید حدود ۱ساعت و نیم با شعله کم بپزد رب رو اضافه کرده و حدود ۱۵-۲۰ دقیقه دیگه روی شعله بمونه تمام 🙋🏻 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
برنج را ۳ الی ۴ ساعت ساعت قبل از تهیه غذا با مقداری نمک در آب ولرم بزارید سپس ماهی را تمیز کنید و برای مزه دار کردن آن می توانید مقداری پودر زنجبیل تازه را با مقداری پیاز آب لیمو، زعفران دم کرده، نمک، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید و ماهی را به مدت چند ساعت درون این مواد بگذارید، تا حسابی طعم و مزه این مواد به خرد ماهی برود و بوی ماهی از بین برود بعد برنج خیس خورده را داخل آب در حال جوش بریزید و پس از مقداری نرم شدن برنج را آب کش کنید. سپس لابه لای برنج، شوید تازه خرد شده و یا شوید خشک بریزید و آن را دم کنید. حال درون تابه کمی روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن، ماهی را داخل تابه بگذارید، تا با حرارت ملایم سرخ بشه و مغز پخت شود. البته برای طعم بهتر ماهی می توانید چند حبه سیر خرده شده نیز به آن اضافه کنید. برای پخت ماهی می توانید از فر نیز استفاده کنید. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
: تخم مرغ= 3 عدد روغن مایع= نصف پیمانه( یا کره 80 گرم) وانیل= یک چهارم قاشق چایخوری آرد= یک و نیم پیمانه نشاسته ذرت= نصف پیمانه بکینگ پودر= 2 قاشق چایخوری شیر= دو سوم پیمانه شکر= نصف پیمانه زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا حجمش دو برابر و سفید بشه و کاملا فرم بگیره بعد نصف شکر رو کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم تا فرم بگیرد زرده های تخم مرغ و وانیل و نصف دیگر شکر رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار و حجیم شود و بعد روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم و بعد شیر ولرم رو اضافه و مخلوط میکنیم آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک میکنیم و به مواد زرده مون اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد سفیده فرم گرفته تخم مرغ رو توی دو مرحله به مایه اضافه و با لیسک به آرومی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه ( به آرومی هم بزنید تا پف سفیده نخوابه) یک تابه کوچیک در دار انتخاب کنید و روی شعله، شعله پخش کن بذارید و اجازه بدید تابه گرم بشه از مواد داخل تابه بریزید و در تابه رو بذارید و اجازه بدید با حرارت ملایم بپزد تا کاملا خودش روبگیره و وقتی به سطح پنکیک دست میزنین نچسبه بعد پنکیک رو برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه و بعد بردارین و به همین ترتیب همه مواد رو بپزین در نهایت با انواع میوه ها و شکلات صبحانه و ... تزیین کنید هیچ نیازی به چرب کردن تابه نیست فقط کافیه تابتون نچسب باشه، بخاطر روغنی که داخل مواد هست اصلا نمیچسبه . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از هویج آبپز رنده شده+کلم بنفش رنده شده+نخود فرنگی و ذرت پخته به همراه ساقه پیازچه برای تزئین استفاده کردم... . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی تارت توت فرنگی . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
تاس کباب . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
گوشت خورشتی 200 گرم سیب زمینی 2 عدد پیاز 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم آلو خشك بميزان لازم ابتدا پیازها را به صورت خلالی يا حلقه ايي خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم. پس از اینکه پیاز نرم شد گوشت ها را به اندازه گوشت خورشتی ( مانند قورمه سبزی ) برش می زنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از تغییر رنگ گوشت 2 لیوان آب به تابه اضافه می کنیم. حرارت را زیاد می کنیم تا آب سریعتر جوش بیاید. سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و خوب با گوشت و پیاز تفتش می دهیم. در مرحله بعد سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای برش می زنیم و روی گوشت می چینیم. در این مرحله نمک و فلفل را روی سیب زمینی ها می ریزیم. حالا گوجه فرنگی را به صورت حلقه ای برش می زنیم و روی سیب زمینی ها می چینیم ، آلو خشك رو هم شسته اضافه كرده سپس حرارت زیر تابه را کم می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا تاس کباب به آرامی بپزد و آماده شود. اگر می خواهید تاس کباب شما بدون آب باشد صبر می کنید تا آب غذا کاملا تبخیر شود. البته برخی افراد تاس کباب را به صورت آبدار می پسندند ، در این صورت زمانی که نصف استکان آب در تابه باقیمانده بود تابه را از روی حرارت بر می داریم. در پایان تاس کباب را در ظرف مورد نظرمان میکشیم . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مینی تارت توت فرنگی مواد لازم خمیر: 200گرم کره در دمای اتاق 1 استکان روغن مایع(استکان کمر باریک ترک،80 گرم) نصف استکان شکر(35 گرم) 1 قاشق غذاخوری پر ماست 1 عدد تخم مرغ 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 4الی 4.5لیوان آرد برای سس توت فرنگی: 2 لیوان توت فرنگی 1 قاشق مرباخوری نشاسته(ذرت یا گندم) 1 قاشق غذاخوری شکر نزدیک نصف استکان آب برای کرم: 2عدد زرده تخم مرغ نزدیک2استکان شکر(140 گرم) 1 پنس نمک 4 قاشق غذاخوری نشاسته 4 قاشق غذاخوری آرد 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 4 لیوان شیر 1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ،همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده) برای تزیین: پسته،توت فرنگی شکلاتی طرز تهیه: برای خمیر تارت کره،شکر ،روغن مایع،ماست و تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. این دستور بکینگ پودر ندارد فقط وانیل اضافه کنید. ابتدا4لیوان آرد و وانیل را داخل ظرف بریزید و ورز بدید اگر مقدار آرد کم بود مجدد با کنترل آرد بریزید من کلا4.5لیوان آرد استفاده کردم.خمیر باید مثل خمیر قرابیه نرم باشد و به دست نچسبد.از خمیر تکه های کوچکی بردارید و داخل قالب کوچک تارت که خوب چرب شده پهن کنید برای اینکه خمیر تارت پف نکند با چنگال از چند جا سوراخ کنید.در فر170درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید(حدود 15 دقیقه) در زمان پخت تارت کرم را آماده کنید تمام مواد بجز پودر کرم شانتی و وانیل را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود سپس کنار بذارید وقتی ولرم شد پودر کرم شانتی و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید. برای سس توت فرنگی،توت فرنگی ها را داخل غذاساز پوره کنید و داخل ماهیتابه بریزید نشاسته،شکر و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی اجاق بذارید و در حالیکه هم میزنید بپزید وقتی شروع به حباب زدن کردن با حرارت کم گاهی هم بزنید و بپزید. خمیرهای تارت را از فر بیرون آورید و صبر کنید سرد شود و از قالب بیرون آورید کرم را داخل قیف بریزید و داخل خمیرهای تارت را با کرم پر کنید(اگر قیف ندارید با قاشق پر کنید)سس توت فرنگی سرد شده را در قسمت وسط بریزید.با میوه های مختلف میتوانید سس آماده کنید.روی سس توت فرنگی پسته بریزید و توت فرنگی شسته و خشک شده را 5دقیقه داخل فریزر بذارید توت فرنگی سرد را در شکلات گرم بزنید و روی سس توت فرنگی بذارید. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل رز با تربچه . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب دیسی با پوره سیب زمینی . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کباب‌ دیسی با پوره سیب زمینی برای کباب: 500 گرم گوشت چرخکرده 1 عدد پیاز 1 دسته متوسط جعفری 3 قاشق غذا خوری آرد سوخاری 2-3 حبه سیر(من بهتون بگم که هرچی بیشتر بهتر) 1 عدد فلفل دلمه قرمز متوسط 1 عدد تخم مرغ 1 عدد گوجه نمک و فلفل برای سس: 1 و نیم قاشق غذا خوری رب گوجه 1 و نیم قاشق غذا خوری رب فلفل (اگر رب فلفل ندارین جاش رب گوجه بریزین + یک قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز) (من اگه باشم به جای نصف قاشق غذا خوری رب گوجه 2 تا گوجه رنده شده میریزم) نمک و فلفل برای پوره: 4 عدد سیب زمینی متوسط 1 قاشق غذا خوری کره 200 گرم پنیر پیتزای رنده شده 1 استکان شیر، آب یا آب گوشت به سلیقه خودتون برای کباب گوشت رو با تمام سبزیجات خورد شده مخلوط کنین، ورز بدین و اگه وقت دارین بذارین 2-1 ساعت تو یخچال استراحت کنه برای خورد کردن سبزیجات میتونین از خوردکن کمک بگیرین... سیب زمینی ها رو آب پز کرده، له کنین، کره رو تا هنوز داغه اضافه کنین ‌بعد شیر رو... وقتی خنک شد پنیر رو اضافه کنین ( وگرنه پنیر آب شده و پوره‌تون کشدار میشه) مخلوط گوشت رو توی سینی فرتون قشنگ و یکدست پهن کنین، سس رو روش بریزین و در فر که از قبل روی 200-190 درجه گرم کردین حدود 30-20 دقیقه بپزین خوب که پخت (خیلی خشک نشه دقت کنین!) از فر در بیارین، پوره رو قشنگ روش پخش کنین گوجه و فلفل سبزها رو روش خوشگل بچینین و دوباره حدود 15-10 دقیقه تو فر بپزین تا حسابی روش برشته و خوشرنگ بشه . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز آموزش یه مدل پیراشکی گوشت رو براتون اوردم که خیلی سریع آمده میشه چون خمیرش بدون مخمر تهیه میشه نیاز به استراحت زیاد نداره ⠀ مواد لازم خمیر: دوغ کفیر - 500 میلی لیتر تخم مرغ ۱ عدد جوش شیرین 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری آرد حدود 450-500 گرم ⠀ مواد میانی: گوشت چرخ کرده 400 گرم 3 عدد پیاز متوسط نمک ، فلفل سیاه در صورت دلخواه زیره ⠀ طرز تهیه: دوغ، تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و مواد میانی را درست کنید. با غذاساز پیازها را پوره کنید، گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر را خوب ورز دهید و ۵ دقیقه استراحت دهید. سپس خمیر را با وردنه باز کنید ، با کاتر دایره برش بزنید در هر برش مقداری از مواد میانی گذاشته و مانند فیلم خمیر را از کناره‌ها جمع کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭