🥘خورش داوود پاشا
🔶مواد لازم به ازای هر نفر:
▫️گوشت چرخکرده 250 گرم
▫️پیاز رنده شده 1 عدد کوچک
▫️پیاز نگینی سرخ کرده نصف 1 عدد
▫️آرد سفید 1-2 ق غ
▫️نعنا خشک 2 ق س
▫️رب انار 1.5 ق س
▫️روغن مایع مقداری
▫️زردچوبه،پودر سیر و آویشن به مقدار لازم
🥘مراحل تهیه :
گوشت چرخکرده را به همراه پیاز رنده شده و ادویهها مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید.گوشت را به صورت قلقلی شکل داده و آنها را داخل روغن سرخ کنید.بعد از آنکه گوشتها کمی سرخ شدند، پیاز های نگینی سرخکرده و نعنا خشک و مقداری زردچوبه را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید.در یک ظرف دیگر رب انار را به همراه یک پیمانه آب با آرد مخلوط کرده و مایع به دست آمده را به قابلمه اضافه کنید.اجازه دهید تا مخلوط داخل قابلمه به آرامی پخته شده و جا بیفتد.هنگامی که غذا پخته شد میتوانید دانههای انار قرمز را برای تزیین روی آن بپاشید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🧄برای تهیه پودر سیر خانگی چند راه دارید:
🍥اول اینکه همه ورقههای سیر کاملا خشکشده را داخل آسیاب یا مخلوطکن بریزید و همه را یکجا پودر کنید.
و یا اینکه ورقههای سیر خشک را داخل یک یک شیشه تمیز یا پاکت زیپ کیپ ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید و هر بار به مقدار نیاز از آنها برداشته و با استفاده از دستگاه غذاساز، مخلوطکن و یا آسیاب، آنها را آسیاب کنید. استفاده از آسیاب، پودر سیر نرمتر و یکدستتری به شما خواهد داد. در هر صورت هم سیر خشک و هم پودر سیر آمادهشده را باید به دور از رطوبت و در جای کاملا خشک و خنک نگهداری کنید زیرا در غیر این صورت، کیفیت خود را از دست داده و زحمات شما به هدر میرود.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوسیب_زمینی_مخلوط
سیب زمینی
سوسیس
پیازچه
هویچ
نمک
ادویه
سس سویا
ارد
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕💕
#توپک_سیبزمینی_شکم_پر
مواد لازم
سیب زمینی آب پز ۶ عدد
نمک،فلفل سیاه
پیاز
سیر له شده
فلفل چیلی، فلفل دلمه
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
سینه مرغ پخته شده ۳ تکه
نمک،پاپریکا،زیره
خامه آشپزی نصف پیمانه یا بجاش: نصف پیمانه شیر + نصف پاکت خامه (حدود ۱۰۰ میلی لیتر ) + ۱ ق غ پر پنیر خامه ای
پنیر موزارلا یا پیتزا
آرد
تخم مرغ ۲-۳ عدد + کمی نمک و فلفل سیاه
پودر سوخاری
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستای_بروکلی
مواد لازم :
350 گرم پاستا
1 عدد بروکلی
1 عدد فلفل دلمه ای
1 عدد پیاز
1 حبه سیر
7 الی 8 عدد گوجه گیلاسی
نمک، فلفل قرمز(طبق ذائقه)
برای سس:
شیر 2 لیوان
1 قاشق غذاخوری کره
1/5 قاشق غذاخوری آرد
فلفل سیاه،نمک (طبق ذائقه)
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_قارچ_با_سبزیجات
250 گرم قارچ
1 عدد هویج
1 عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه ای قرمز
1 عدد فلفل سبز
1 عدد پیاز
1-2 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری پر از آرد
1 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
4.5-5 لیوان آب گرم
1 لیوان شیر گرم
شوید یا جعفری تازه خرد شده
نمک و فلفل
چاشنی سبزیجات (اختیاری)
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_پنیری
نکات :
برای مواد داخلش از گوشت چرخ کرده و مرغ پخته و حتی بدون گوشت با سبزیجات هم میتونید درست کنید
من از ژامبون مرغ و قارچ استفاده کردم، هر مدل پنیر هم دوست دارید میتونید استفاده کنید
اگه از این قالبها هم ندارید میتونید کپسول مقواییه کاپ کیک یا مافین بخرید و داخل اون درست کنید
بجای نان تست هم میتونید از خمیر یوفکا استفاده کنید اونو به صورت چند لایه رو هم بزارید و مواد و داخلش بریزید،زمان پخت هم خیلی کوتاهه، میتونید در عرض نیم ساعت یه غذای لذیذ و خوشمزه درست کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورانی_بادمجان
بادمجان متوسط 3 عدد
ماست چکیده یا پر چرب 2 پیمانه
سیر 2 حبه
پودر گردو 1/4 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سبزیجات خشک در صورت تمایل
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_فوری
آرد(۱ و ۲/۳ پیمانه)
ماست(۱ پیمانه)
وانیل(۱ ق چ)
بکینگ پودر(۲ ق چ)
شکر(۱/۲ پیمانه)
تخم مرغ(۲ عدد)
پارت اول
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_فوری
آرد(۱ و ۲/۳ پیمانه)
ماست(۱ پیمانه)
وانیل(۱ ق چ)
بکینگ پودر(۲ ق چ)
شکر(۱/۲ پیمانه)
تخم مرغ(۲ عدد)
پارت دوم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍕پنیر پیتزا و راز کش آمدن آن
🧀بدون تعارف، مارک پنیر بسیار مهم است! پس حتما از برند پنیر پیتزای خوبی استفاده کنید. یک پنیر پیتزای خوب باید پرچرب و تازه باشد. (برای پیتزا خوردن رژیم را کنار بگذارید!)
🍕اما چکار کنیم تا پنیر پیتزا کش بیاید؟
ترفندهای این کار را به شما خواهیم گفت:
🔸اول آنکه، همه پنیر را یکجا روی پیتزا نریزید! در دو مرحله این کار را انجام دهید؛ ابتدا مقداری از پنیر را روی تاپینگ پیتزا بریزید و آن را داخل فر قرار دهید. وقتی تقریبا پیتزا به انتهای پخت رسید، مابقی پنیر را روی آن ریخته و داخل فر قرار دهید تا به خوبی پنیر آب شود.
🔸هنوز تمام نشده! ترفند دوم: کمی آب روی سطح پنیر اسپری کنید و بعد آن را داخل فر قرار دهید تا پنیر خشک و ترد نشود. با این کار پنیر پیتزای شما بسیار نرم و کشدار خواهد شد.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍵دمنوش خرگوشک
🔸هزاران سال است که در طب سنتی از برگهای گیاه خرگوشک یا همان گل ماهور برای درمان بیماران مبتلا به مشکلات تنفسی مانند آسم، برونشیت و تجمع مخاط استفاده میشود.این گیاه مفید باعث کاهش التهاب و آرامش عضلات تنفسی میشود. برای تهیه دمنوش خرگوشک به عنوان یکی از انواع دمنوش برای ریه میتوانید از برگهای خشک این گیاه یا چای کیسهای آن استفاده کنید. برای تهیه این دمنوش برای ریه، کافی است مقداری برگ خشک خرگوشک را در یک فنجان آب جوش ریخته و اجازه دهید حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه دم بکشد. بهتر است پیش از مصرف و برای جلوگیری از تحریک گلو، دمنوش را از صافی عبور دهید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍧بستنی خامهای هندوانهای بدون نیاز به بستنی ساز
🍉مواد لازم
▫️هندوانه ۱ و ½ پیمانه
▫️شیر نارگیل یا بادام ۱ پیمانه
▫️عسل ۲ قاشق غذاخوری
▫️وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
▫️نمک ۱ پینچ
🍧طرز تهیه
1. همه مواد را درون میکسر ریخته و پوره کنید.
2. مایه بستنی را درون قالب لوف یا براونی ریخته و به مدت ۳ ساعت در فریزر استراحت دهید.
3. حال مجددا بستنی را درون میکسر ریخته و پالس بزنید تا حالت کرمی پیدا کند.
4. بستنی را به قالب بازگردانید و حداقل ۳۰ دقیقه دیگر در فریزر استراحت دهید و در نهایت سرو و نوش جان کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی سالم خونگی با طعم اسنیکرز که حتی اگر ورزشکارم هستین به شدت بهتون پیشنهاد میکنم.
مواد اولیه؛
۲ موز یخ زده
۱ ق غ پودر کاکائو
۱ ق غ شیره انگور
۱ ق غ کره بادوم زمینی
۲ ق غ شیر (یا شیر بادوم...)
سس شکلات با شکلات آب شده(اختیاری)
بادوم زمینی خرد شده (اختیاری)
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#حلوا_شیر
موادلازم
آرد سفید ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۲ پیمانه و نیم
عرق هل نصف پیمانه(من بجاش از پودر هل استفاده کردم)
روغن (مخلوط کره،روغن جامد،روغن مایع)نصف پیمانه
زعفران به میزان لازم
طرزتهیه
ارد را به اندازه ای که تغییر رنگ بده تفت داده و بعد روغن رو بهش اضافه کنید
شیر و شکر و عرق هل رو بزارید رو حرارت که دونه های شکر آب شه و شیر به جوش بیاد بزارید اروم قل بزنه و بعد به آرد اضافه کنید و تند هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_يك_غذاي_آسون_و_خوشمزه
دو عدد بادمجان را به درازا برش مي دهيم مراقب باشید حلقه ها از سر بادمجان جدا نشود بعد در روغن سرخ میکنیم.
350 گرم گوشت چرخ کرده کم چرب ، 1 عدد پیاز متوسط رنده شده ، 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری فلفل نمک را مخلوط کرده و حسابی ورز میدهیم به اندازه چهار انگشت به قطر 5میلیمتر گوشت را قطعه قطعه میکنیم و در روغن سرخ میکنیم.
مواد سس شامل (گوجه فرنگی یک عدد، رب 1 قاشق غذاخوری، سیر رنده شده 3 حبه ، 1 قاشق چای خوری آویشن، دو پیمانه آب ، 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون) را با هم مخلوط کرده روی حرارت اجازه میدهیم به غلظت مناسب برسد
بعد کباب های گوشتی را در لایه های بادمجان میگذاریم سس را روی مواد ریخته به مدت سه یا چهار دقیقه در دمای200درجه در فر میگذاریم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_پیتزا_رولی_کالباس
مواد لازم
مواد خمیر
500 گرم آرد
300 میلی لیتر آب ولرم
7 گرم خمیر مایه فوری
1 قاشق چایخوری شکر
1/2 قاشق چایخوری نمک
مواد سس
3_4 قاشق غذاخوری سس کچاپ
1/2 قاشق چایخوری اورگانو یا آویشن
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
مواد میانی
سوسیس و ژامبون
پنیر پیتزا
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍵خورش ناز خاتون:
🧂گوشت بره : ۱ کیلوگرم
🧂سبزی نعناع و جعفری تازه با هم: ۵۰۰ گرم
🧂بادمجان رسیده و قلمی: ۴ تا ۵ عدد
🧂گوجه فرنگی بدون پوست و رنده شده: ۱ لیوان
🧂روغن زیتون: ۷ قاشق غذاخوری
🧂آب غوره: به مقدار دلخواه
🧂زعفران ساییده، فلفل سیاه و نمک دریا: به مقدار لازم
🫕طرز تهیه🫕
ابتدا گوشت را شسته و قطعه قطعه کرده، در ظرف مناسبی ریخته و به آن مقداری آب اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت ملایم بجوشد. (در حین پخته شدن گوشت، کفهای بوجود آمده را چند بار جمع کرده و دور بریزید). سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کرده و در تابه بدون روغن و آب کمی تفت دهید. به طوری که فقط آب سبزی گرفته شود. آنگاه سبزی را به گوشت افزوده تا با هم پخته شوند.بادمجانها را پوست کنده و به صورت طولی و یا عرضی خرد نموده و به مدت ۴ ساعت در آب نمک قرار دهید (هر ۴۵ دقیقه آب نمک را تعویض نمایید). سپس آنها را از آب نمک خارج کرده، شسته و بخارپز نمایید. حال بادمجانها را در انتهای پخت گوشت و سبزی، به همراه گوجهفرنگی رنده شده، آب غوره، نمک، فلفل به آن بیفزایید. پس از یک جوش خوردن، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید خورش خوب جا بیفتد.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_پنیری
نکات :
برای مواد داخلش از گوشت چرخ کرده و مرغ پخته و حتی بدون گوشت با سبزیجات هم میتونید درست کنید
من از ژامبون مرغ و قارچ استفاده کردم، هر مدل پنیر هم دوست دارید میتونید استفاده کنید
اگه از این قالبها هم ندارید میتونید کپسول مقواییه کاپ کیک یا مافین بخرید و داخل اون درست کنید
بجای نان تست هم میتونید از خمیر یوفکا استفاده کنید اونو به صورت چند لایه رو هم بزارید و مواد و داخلش بریزید،زمان پخت هم خیلی کوتاهه، میتونید در عرض نیم ساعت یه غذای لذیذ و خوشمزه درست کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کیک_مرغ
تخم مرغ ۲ عدد
آرد گندم ۱ لیوان
روغن یک سوم لیوان
بکینگ پودر یک ق غ سرپر
ماست چکیده نصف لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
و ادویه های دلخواه به مقدار لازم
یکم مواد مرغی(مرغ ریش ریش شده پخته شده رو با یکم رب و یا کوجه و پیاز داغ و ادویه کافی تفت بدین)
تخم مرغ و نمک و فلفل رو اونقد بزنین تا کف کنه بعد روغن و ماست رو اضافه کنین و هم بزنین و بعدش آرد و بکینگ پودر رو با هم قاطی و توش الک کنین و هم بزنین ، صفحه ساندویچ ساز رو حسابی چرب کنین و بعد یه لایه مواد بریزین و وسطش مواد مرغ بریزین و روش دوباره مواد بریزین تا روشو بپوشونه،بعد ۵الی ۷ دقیقه بزارین بپزه این زمان بستگی به مدل ساندویچ سازتون داره
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#سیب_زمینی_شکم_پر
آموزش یه فینگر فود ساده و بامزه
مواد لازم
پنیر موزارلا يا پنير پيتزا ۱ پیمانه (موزارلا بيشتر كش مياد)
پپرونی ۱ پیمانه (یا کالباس یا...)
پونه كوهى نصف قاشق چايخورى
دوستان مواد داخل سيب زمينی و ادويه ها کاملا به دلخواه شماست،مثلا میتونید مایه ماکارونی بریزید داخلش،این مواد صرفا جهت ایده گرفتنه.
سيب زمينی نیمه آب پز ۶ عدد (چون قراره با پوست باشه حتما پوستشو خوب تمیز کنید)
سس پیتزا یا سس گوجه فرنگی نصف پیمانه
دمای فر:
۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت
به مدت:
۱۵ دقیقه
یا حتی میتونید توی مایکروویو بذارید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چيز_كيك_پرتقالى
مواد مورد نياز :
پنير خامه اى ( ٥٠ گرم )
شكر ( ١٠٠ گرم + ١ قاشق غذا خورى )
تخم مرغ ( ٢ عدد )
پوست پرتقال
آب ليمو
پودر ميكس پنكيك ( ١٥٠ گرم )
كره ى آب شده ( ٥٠ گرم )
پرتقال
نكات هنگام طرز تهيه :
ابتدا پنير خامه اى را با ١٠٠ گرم شكر ميكس كنيد و بعد از اينكه كامل ميكس شدن شما ميتونيد تخم مرغ را نيز به آن ها اضافه كنيد
در آخرين مرحله كف زود پز را آغشته به كره و شكر ميكنيد و بعد پرتقال ها را قرار دهید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍆ترشی کلم و بادمجان
🥦بادمجان یک کیلوگرم
🥦کلم قرمز 750 گرم
🥦نعنا خشک یک قاشق سوپخوری
🥦نمک و فلفل از هر کدام یک قاشق چایخوری
🥦فلفل تند خرد شده نصف پیمانه
🥦سیر خرد شده نصف پیمانه
🥦سرکه به میزان لازم
🫑طرز آماده سازی
بادنجان ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم، سرکه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. پس از جوش آمدن، بادنجان ها را در سرکه ریخته و 10 دقیقه می جوشانیم. زیر حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن، کلم قرمز خرد شده، فلفل تند، سیر، نعنا خشک، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و محتویات ترشی را به همراه سرکه در شیشه می ریزیم، پس از دو هفته ترشی قابل مصرف است.
🫒نکــته:
میزان سرکه باید طوری باشد که کاملا روی مواد ترشی را بپوشاند.
👨🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍚پخت لوبیا پلو مجلسی
🔶مواد لازم :
برنج : ۴ پیمانه
لوبیا سبز : ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۳ عدد
گوشت گوساله یا گوسفند : ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ابزده : ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
🔶طرز تهیه :
پیاز را خرد کنید سپس در روغن سرخ کنید .گوشت را به قطعات کوچک خرد و به پیاز اضافه کنید . لوبیا هارا بشویید و ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت داده و انها را با یکی دو لیوان اب داغ به گوشت و پیاز اضافه کنید و نیم ساعت روی شعله متوسط بگذارید وقتی که کم اب شد – نمک – فلفل – و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و ان را به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط بپزید .برنج را ابکش کنید . سپس یک لایه از مواد گوشتی و یک لایه از برنج ابکش شده و زعفران ابزده را در قابلمه بریزید .سپس لایه بعد را بریزید تا اخر و به مدت ۳۰ دقیقه روی شعله کم حرارت دهید تا لوبیا پلو دم بکشد .
👨🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍤نکات پخت میگو کبابی🍤
🦐میگویی که برای کباب کردن استفاده میکنید، باید درشت باشد؛ زیرا میگوهای ریز حین پختن خشک و سفت میشوند، بنابراین میگوهای ریزتر برای سرخ کردن و میگوهای درشت برای کباب کردن مناسب هستند.
🦐برای کباب کردن میگو میتوانید آنها را در تابههای چدنی و در میان سیخهای چوبی قرار دهید یا اینکه از سیخهای نازک فلزی استفاده و آنها را روی منقل یا باربیکیو کباب کنید.
از قرار دادن طولانی مدت میگوها روی آتش خودداری کنید، زیرا حرارت بیش از حد، باعث سفت شدن میگوها خواهد شد. یادتان باشد نشانه پخته شدن میگو، حلقه شدن آن بر اثر حرارت است، بنابراین به محض حلقه شدن میگوها، آنها را از روی آتش بردارید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭