فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_پنیری
نکات :
برای مواد داخلش از گوشت چرخ کرده و مرغ پخته و حتی بدون گوشت با سبزیجات هم میتونید درست کنید
من از ژامبون مرغ و قارچ استفاده کردم، هر مدل پنیر هم دوست دارید میتونید استفاده کنید
اگه از این قالبها هم ندارید میتونید کپسول مقواییه کاپ کیک یا مافین بخرید و داخل اون درست کنید
بجای نان تست هم میتونید از خمیر یوفکا استفاده کنید اونو به صورت چند لایه رو هم بزارید و مواد و داخلش بریزید،زمان پخت هم خیلی کوتاهه، میتونید در عرض نیم ساعت یه غذای لذیذ و خوشمزه درست کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کیک_مرغ
تخم مرغ ۲ عدد
آرد گندم ۱ لیوان
روغن یک سوم لیوان
بکینگ پودر یک ق غ سرپر
ماست چکیده نصف لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
و ادویه های دلخواه به مقدار لازم
یکم مواد مرغی(مرغ ریش ریش شده پخته شده رو با یکم رب و یا کوجه و پیاز داغ و ادویه کافی تفت بدین)
تخم مرغ و نمک و فلفل رو اونقد بزنین تا کف کنه بعد روغن و ماست رو اضافه کنین و هم بزنین و بعدش آرد و بکینگ پودر رو با هم قاطی و توش الک کنین و هم بزنین ، صفحه ساندویچ ساز رو حسابی چرب کنین و بعد یه لایه مواد بریزین و وسطش مواد مرغ بریزین و روش دوباره مواد بریزین تا روشو بپوشونه،بعد ۵الی ۷ دقیقه بزارین بپزه این زمان بستگی به مدل ساندویچ سازتون داره
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#سیب_زمینی_شکم_پر
آموزش یه فینگر فود ساده و بامزه
مواد لازم
پنیر موزارلا يا پنير پيتزا ۱ پیمانه (موزارلا بيشتر كش مياد)
پپرونی ۱ پیمانه (یا کالباس یا...)
پونه كوهى نصف قاشق چايخورى
دوستان مواد داخل سيب زمينی و ادويه ها کاملا به دلخواه شماست،مثلا میتونید مایه ماکارونی بریزید داخلش،این مواد صرفا جهت ایده گرفتنه.
سيب زمينی نیمه آب پز ۶ عدد (چون قراره با پوست باشه حتما پوستشو خوب تمیز کنید)
سس پیتزا یا سس گوجه فرنگی نصف پیمانه
دمای فر:
۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت
به مدت:
۱۵ دقیقه
یا حتی میتونید توی مایکروویو بذارید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چيز_كيك_پرتقالى
مواد مورد نياز :
پنير خامه اى ( ٥٠ گرم )
شكر ( ١٠٠ گرم + ١ قاشق غذا خورى )
تخم مرغ ( ٢ عدد )
پوست پرتقال
آب ليمو
پودر ميكس پنكيك ( ١٥٠ گرم )
كره ى آب شده ( ٥٠ گرم )
پرتقال
نكات هنگام طرز تهيه :
ابتدا پنير خامه اى را با ١٠٠ گرم شكر ميكس كنيد و بعد از اينكه كامل ميكس شدن شما ميتونيد تخم مرغ را نيز به آن ها اضافه كنيد
در آخرين مرحله كف زود پز را آغشته به كره و شكر ميكنيد و بعد پرتقال ها را قرار دهید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍆ترشی کلم و بادمجان
🥦بادمجان یک کیلوگرم
🥦کلم قرمز 750 گرم
🥦نعنا خشک یک قاشق سوپخوری
🥦نمک و فلفل از هر کدام یک قاشق چایخوری
🥦فلفل تند خرد شده نصف پیمانه
🥦سیر خرد شده نصف پیمانه
🥦سرکه به میزان لازم
🫑طرز آماده سازی
بادنجان ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم، سرکه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. پس از جوش آمدن، بادنجان ها را در سرکه ریخته و 10 دقیقه می جوشانیم. زیر حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن، کلم قرمز خرد شده، فلفل تند، سیر، نعنا خشک، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و محتویات ترشی را به همراه سرکه در شیشه می ریزیم، پس از دو هفته ترشی قابل مصرف است.
🫒نکــته:
میزان سرکه باید طوری باشد که کاملا روی مواد ترشی را بپوشاند.
👨🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍚پخت لوبیا پلو مجلسی
🔶مواد لازم :
برنج : ۴ پیمانه
لوبیا سبز : ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۳ عدد
گوشت گوساله یا گوسفند : ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ابزده : ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
🔶طرز تهیه :
پیاز را خرد کنید سپس در روغن سرخ کنید .گوشت را به قطعات کوچک خرد و به پیاز اضافه کنید . لوبیا هارا بشویید و ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت داده و انها را با یکی دو لیوان اب داغ به گوشت و پیاز اضافه کنید و نیم ساعت روی شعله متوسط بگذارید وقتی که کم اب شد – نمک – فلفل – و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و ان را به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط بپزید .برنج را ابکش کنید . سپس یک لایه از مواد گوشتی و یک لایه از برنج ابکش شده و زعفران ابزده را در قابلمه بریزید .سپس لایه بعد را بریزید تا اخر و به مدت ۳۰ دقیقه روی شعله کم حرارت دهید تا لوبیا پلو دم بکشد .
👨🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍤نکات پخت میگو کبابی🍤
🦐میگویی که برای کباب کردن استفاده میکنید، باید درشت باشد؛ زیرا میگوهای ریز حین پختن خشک و سفت میشوند، بنابراین میگوهای ریزتر برای سرخ کردن و میگوهای درشت برای کباب کردن مناسب هستند.
🦐برای کباب کردن میگو میتوانید آنها را در تابههای چدنی و در میان سیخهای چوبی قرار دهید یا اینکه از سیخهای نازک فلزی استفاده و آنها را روی منقل یا باربیکیو کباب کنید.
از قرار دادن طولانی مدت میگوها روی آتش خودداری کنید، زیرا حرارت بیش از حد، باعث سفت شدن میگوها خواهد شد. یادتان باشد نشانه پخته شدن میگو، حلقه شدن آن بر اثر حرارت است، بنابراین به محض حلقه شدن میگوها، آنها را از روی آتش بردارید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كباب_ديزي
جزو غذاهاي پر طرفدار و البته لذيذ
مواد لازم براي ٣ نفر
گوشت چرخ كرده ٥٠٠ گرم
پياز متوسط يك عدد اسياب شده و اب گرفته
سيب زميني ريز يك عدد اسياب شده و اب گرفته
برنج خیس خورده نصف پیمانه
ادويه هاي لازم
زنجبيل نصف ق م
زردچوبه يك ق م
فلفل سياه نصف ق م
زنجبيل نصف ق م
نمك ب ميزان لازم
پودر سير يك ق م
روغن ب ميزان لازم
رب ٣ ق غ
گرد غوره ٣ ق غ
عصاره گوشت ( استاك گوشت ) ١ عدد
ابتدا گوشت و پياز و سيب زميني اب گرفته و برنج خیس خورده را خوب مخلوط كرده ، ورز مي دهيم ، ادويه ها را مخلوط كرده و به ورز دادن ادامه مي دهيم ب مدت ١٠ دقيقه ( مهم ترين قسمت كار ورز زياد هست) تا حدي ك حس كنيم حالت چسبندگي پيدا كرده است حالا گوشت را در يخچال يك ساعت استراحت مي دهيم و بعد ب شکل کتلت درست کرده و داخل روغن سرخ میکنیم
حالا یک قاشق غذاخوری روغن ریخته و رب را تفت داده و ۳لیوان اب اضافه میکنیم ، عصاره گوشت را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا بجوشد حالا کباب دیزی سرخ شده را به اب در حال جوش اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم و اجازه می دهیم کاملا بپزد ،هر وقت برنجهای داخل کباب دیزی ب شکل پخته در بیاید یعنی غذا اماده است
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍗جوجه ترش
🍔فیله ی مرغ نیم کیلو
سبزی شامل جعفری،گشنیز،چوچاق خالواش دویست گرم👈 این دو تو سبزی آخر سبزی شمالی هستند
گردو پنجاه گرم
روغن زیتون نصف پیمانه
رب انار ترش دو قاشق
آبلیمو یک قاشق
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز یک عدد
🧅طرز تهیه:
در ابتدا سبزی ها رو ریز خرد میکنیم.گردو رو آسیاب میکنیم با روغن زیتون و رب انار و نمک و فلفل قاطی میکنیم تا یک سس غلیظی به دست بیاد. پیاز رو درشت خرد میکنیم و با سس مخلوط میکنیم. فیله هارو خرد میکنیم و به سس آغشته می کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دادا تا طعم سس به خرد مرغ بره. سیخ چوبی رو از قبل خیس میکنیم. جوجه ها رو به سیخ میکشیم و در تابه ی حاوی کره و روغن سرخ میکنیم.یا روی منقل کباب میکنیم.
خیلییییییییی خوشمزست🤤😋 نوش جان😍
پ.ن اگر به سبزی های شمالی دسترسی ندارید به جای آن می توانید از کمی نعناع خشک و سوسنبر استفاده کنید.😊
👨🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🫕طرز تهیه #کل_کباب_گیلانی
🍣مواد لازم:🍱
بادمجان ————— 4 عدد
گردو ————— 50 گرم
نعنا ————— 15 شاخه
خالواش ————— 2 ق غ
گلپر————— 1 ق م
رب انار—————1 استکان
پودر سیر—————1 ق ف
🥗🫔طرز تهیه:
ابتدا نعنا را خرد می کنیم و سپس سبزی خالواش را هم با آن مخلوط می کنیم .
حالا بادمجان ها را کبابی کرده و پوست می کنیم و سپس کاملا آنها را می کوبیم .
حالا مخلوط سبزی را هم به بادمجان اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم کمی بعد رب انار ، پودر سیر ، گلپر و گردو را هم اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم .
حالا مواد را به مدت 2 ساعت درون یخچال می گذاریم و بعد سرو می کنیم.
نوش جان
👨🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🧇🧇#گشنیز_کباب_آذری🍴
🥙🧆مواد لازم:🧆🥙
گشنیز ۵۰ شاخه
لپه خیس کرده ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ
لیمو عمانی ۴ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
زردچوبه ۱ ق. م
جعفری ۱ ق.غ
🥙طرز تهيه:🥨
ابتدا لپه را که از شب قبل خیس کرده ایم به همراه مقداری آب، زردچوبه و پیاز داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا پخته شود بعد می ریم سراغ درست کردن سس: در یک تابه مقداری روغن، پیاز و گشنیز ریخته و سرخ می کنیم، کمی تخم گشنیز رو می کوبیم و به سس اضافه می کنیم، لیمو عمانی را خرد کرده، پوست و دانه آن را دور می ریزیم و به همراه مقداری نمک، فلفل قرمز و زردچوبه به سس اضافه می کنیم و هم می زنیم، مقداری آب اضافه می کنیم و با شعله کم اجازه می دهیم تا سس جا بیوفته، لپه پخته شده با گوشت،نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کرده و به اندازه گردوهای کوچک داخل تابه ای، سرخ می کنیم
👨🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🧆کباب کشمیری انگشتی
🍴🥣🍴🥣🍴
🥗گوشت چرخ کرده نیم کیلو
🥗پیاز 2 عدد متوسط
🥗نان تست 3 عدد
🥗زرده تخم مرغ 1 عدد
🥗نمک زردچوبه فلفل به مقدار لازم
🫕پیاز را رنده کرده آب آن را گرفته پیاز رنده شده را به گوشت چرخ کرده اضافه نمک زردچوبه فلفل زده خوب ورز میدهیم نان تست را در آب پیاز و کمی شیر خیس میکنیم حالل نان تست له شده و زرده تخم مرغ را هم به مایه گوشت اضافه خوب مخلوط میکنیم.و از مایه گوشتی مدل انگشتی در دست درست کرده در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
نکته اینکه من در پایان کار در روغن کمی پیاز رنده شده هم سرخ کردم کمی نمک و زردچوبه و فلفل زدم گوجه فرنگی رنده شده و کمی رب گوجه سرخ کردم که سس غلیظی درست شد برای همراهی با برنج.😋
نوش جون 😊
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
#فیلم_آموزشی
#پیتزا_با_مرغ
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بهترین دستورات آشپزی را با ما تجربه کنید✨
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
#كباب_تابه_اى
يه پياز متوسط رنده شده و آبگرفته نمك زردچوبه فلفل سياه يا قرمز رو به چهارصد گرم گوشت چرخكرده اضافه ورز ميدم يه نيم ساعت استراحت ميدم بعد كف تابه كه بهتره نچسب باشه يكى دوقاشق روغن ريخته پهن مى كنم حرارت رو زياد مى كنم كه سريع خودشو بگيره و وا نره بعد يكطرف كه سرخ شد برمى گردونم طرف بعدى هم كه سرخ و مغز پخت شد از تابه بيرون ميارم كمى از دما افتاد با كاتر پيتزا برش ميدم برا سس گوجه هم گوجه هاى پوستكنده و حلقه شده رو با يكى دوقاشق روغن سرخ مى كنم باحرارت كم در تابه رو ميزارم كه گوجه ها بپزند و نمك زردچوبه و فلفل سياه و قرمز اضافه كه كمى تند و تيز و معطر بشه .
آموزش انواع فست فودها درکانال
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بهترین دستورات آشپزی را با ما تجربه کنید
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁
#هویچ_پلو
سوپ جو رو بعضى اوقات رب گوجه نمى زنم و گاها"به جاى گشنيز و جعفرى شويد خشك مى ريزم خيلى متفاوت و خوشمزه ميشه،امتحان كنيد 😉😋
#هويج_پلو رو ايندفعه مخلوط و با گوشت قلقلى درست كردم.هويج رو رنده درشت زدم و قبل از اينكه برنج رو آبكش كنم به قابلمه اضافه كردم هم زدم و آبكش كردم بعد گوشتهاى قلقلى رو كه از قبل سرخ كرده بودم بين پلو ريختم و دم انداختم و يه روغن توپ روى پلوم كشيدم البته و صدالبته روغن حيوانى
آموزش انواع فست فودها درکانال
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بهترین دستورات آشپزی را با ما تجربه کنید
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁
#ترحلواي_هويج
دستورشو تو مجله قنادباشي ديدم و باكمي تغييراتي كه دادم براتون ميذارم:
سه عدد هويج متوسط رو رنده كرده و با يك چهارم ليوان آب ميذاريم روحرارت ملايم تا نرم بشه ، بعدش با گوشتكوب برقي يا ميكسر ميزنيم تا پوره بشه ، يك و نيم ليوان ديگه آب رو همراه با يه ليوان شكر به پوره هويج اضافه و ميذاريم رو حرارت تا بجوشه و كمي قوام بياد ، درحد ده دقيقه جوشيدن كافيه ، يك چهارم ليوان زعفران غليظ دم شده را اضافه و بعد حرارت را خاموش ميكنيم ، يك و يك سوم ليوان آردبرنج نرم را روحرارت ملايم ميذاريم و هم ميزنيم تا بوي خاميش گرفته بشه و بعد نصف پيمانه روغن مايع و پنجاه گرم كره اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا آرد برنج با كره و روغن تفت بخوره و كمي رنگش عوض بشه ، حالا شربت هويج را اضافه و روحرارت هم ميزنيم تا حلوا جمع بشه و از ظرف جدا بشه ، درانتها نصف ليوان گلاب اضافه ميكنيم و كمي هم ميزنيم تا حلوا آماده بشه ، غلظتش رو ميتونين به سليقه خودتون كم يا زياد كنين.
آموزش انواع فست فودها درکانال
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بهترین دستورات آشپزی را با ما تجربه کنید
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بال_مرغ
#نخودپلو
بال_مرغ ها را با روغن_زیتون رب_گوجه نمک فلفل_سیاه زیره_سبز پاپریکا ماست_ترش و آویشن مخلوط می کنیم
طبق فیلم با افزودن ظرف آب توی فر با دمای دویست درجه یک ساعت بال مرغ ها را می پزیم برش داده برای ده دقیقه ظرف آب را درآورده گریل می کنیم
برای پلو به شیوه کته بعد شستن ، آب و یک قاشق آب لیمو و نمک و روغن زیتون را اضافه کرده و موقع دم کشیدن نخود پخته را اضافه می کنیم برای چهل دقیقه صبر کرده تا برنج دم بکشه.
موقع سرو مقداری پیازچه و جعفری تازه بعنوان تزئین استفاده می کنیم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بهترین دستورات آشپزی را با ما تجربه کنید
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_سیب
موادسس
شیر ۱/۵ لیوان
شکر ۲ قاشق غذاخوری
کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق مرباخوری
شکلات ۵۰_۶۰ گرم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بهترین دستورات آشپزی را با ما تجربه کنید
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_بشقاب
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بهترین دستورات آشپزی را با ما تجربه کنید
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
#دسرموزی
پودر ژله ی موز:یک بسته
شیر:یک لیوان
موز:2عدد متوسط
آب جوش:یک لیوان
خامه صبحانه:2 قاشق غذاخوری
ابتدا 1 عدد موز و شیر را در میکسر ریخته و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
حالا پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و خوب هم بزنید و بگذارید تا خنک شود.
بعد از خنک شدن ژله،شیرموز را به آن اضافه کرده و مواد را در میکسر ریخته خامه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
قالب دسر را آماده کرده حلقه هایی از موز را کف آن بچینید و مواد ژله را روی آن بریزید.
ژله را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید خوب ببندد.
بعد از اینکه ژله خوب گرفت آن را در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو نمایید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بهترین دستورات آشپزی را با ما تجربه کنید
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
#کیک_رژیمی
تخم مرغ:3عدد
وانیل: 1/8 قاشق چ
روغن مایع:1/2 لیوان
شیره انگور:3/4 لیوان
شیر ولرم:1/4 لیوان
آرد:2 و نیم لیوان
بیکینگ پودر:1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
🔴نکته(تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.
فر را بادمای 160 تا 170درجه به مدت 20 دقیقه گرم کنید)
1.تخم مرغ و وانیل رو با همزن میزنیم تا خوب پف کند و کرم رنگ شود.
2.روغن مایع رو اضافه و یک دور با همزن میزنیم.
3.در مرحله بعد شیره انگور + شیر ولرم را ریخته ومخلوط میکنیم.
4.در مرحله بعد آرد سفید و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سپس سه بار الک میکنیم. در طی سه مرحله به مواد اضافه و با لیسک یا همزن قاطی میکنیم تا آرد کاملا درمواد یکدست شود.
5.در قالب چرب شده و آرد پاشی شده
مواد کیک را ریخته و در فر از قبل گرم شده بادمای 160تا170درجه (بستگی به فر شما دارد) به مدت 40 تا 50دقیقه میگذاریم..
حتما بعد 40 دقیقه با خلال چک کنید چون این کیک شیره داره امکان سوختگی کف کیک هست.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بهترین دستورات آشپزی را با ما تجربه کنید
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بهترین دستورات آشپزی را با ما تجربه کنید
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_تخم_مرغ_خاص
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بهترین دستورات آشپزی را با ما تجربه کنید
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
#کیک_نمکی_سیب_زمینی
دو عدد تخم مرغ
یک پیمانه ماست
نصف پیمانه شیر
دو ونیم پیمانه ارد
یک پیمانه روغن
دو ق چ ب پ
یک پیاز کوچک
دو عدد سیب زمینی متوسط
نمک دو ق چ
فلفل سیاه و قرمز
ماست,شیر,تخم مرغ و روغن را هم بزنید,ادویه جات,و ب پ. ارد رو هم ریخته و هم بزنید,سیب زمینی را پخته و رنده کنید,و با پیاز نگینی شده به مواد اضافه کنید,تو قالب ریخته و با دمای صدو هشتاد درجه بپزید. واسه من سی و پنج دقیقه کافی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بهترین دستورات آشپزی را با ما تجربه کنید✨
🍁🍃🍁🍃🍁🍃