eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.8هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنوفه😋 مواد لازم🔻 کادایف یک بسته کره ۱۵۰ گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا به میزان دلخواه مغزیجات(مغز بادام،پسته و یا گردو) به میزان دلخواه شربت بار یک پیمانه طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا کره را ذوب کنید و بر روی کادایف بریزید و حسابی مخلوط کنید تا کادایف ها کاملا به کره آغشته شود. *اگر کادایفتون ساده هست میتوانید دو قاشق سوپخوری زعفران دم کرده غلیظ هم اضافه کنید،کادایف من خودش زعفرانی بود* ۲_کف تابه را با کره چرب کنید یک سوم از کادایف را کف تابه فشرده کنید. ۳_بر روی کادایف خامه صبخانه و پنیر موزارلا را با فاصله از دیواره ها بریزید. ۴_ابتدا اطراف و سپس روی پنیر موزارلا را با کادایف بپوشانید. ۵_بر روی حرارت ملایم قرار دهید یک طرف کنوفه که طلایی شد برگردونید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود. *توجه کنید که کادایف زود میسوزد* ۶_حرارت را خاموش کنید سپس شربت بار را روی کنوفه بریزید. کنوفه را گرم به همراه چایی سرو کنید. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود😍😍😍 مواد لازم : سوسیس یا کالباس باگت زیتون خیار شور - 6 عدد برای سس : پاپریکا - یک سوم قاشق غذاخوری جعفری سس مایونز . نکته:باگت ها رو خشک کنید تا ترد و خوشمزه تر بشه فینگر فود این فینگر فود بی نهایت خوشمزس و میتونید تو مهمونی و دور همی درست کنید و هنرتون به رخ بکشید نوش جان . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍲 😋 ▫️پياز٢ عدد ▫️گوشت گوسفند ٣٠٠ گرم(خرد شده) ▫️هويج ٢ عدد ▫️سيب زميني ٢ عدد ▫️كلم قمري ١ عدد ▫️رب،نمك، زردچوبه، فلفل سياه به ميزان لازم ▫️گوجه به مقدار لازم(دلخواه) ▫️گرد ليمو به ميزان لازم 🔸اول از همه گوشت رو با مقدار كمي آب و نمك روي گاز بزارين تا چرك گوشت خارج بشه و بعد آبكشي كنين( قبل از جوشيدن آب،گاز رو خاموش كنين) 🔸گوشت هارو تو قابلمه بريزين ، نمك،فلفل سياه، رب، زردچوبه و يك قاشق روغن زيتون اضافه كنين و تفت بدين، حالا سه ليوان آب اضافه كنين و يه پياز چهار قاچ شده رو اضافه كنين و حدود ١ ساعت زمان بدين تا گوشت نيم پز بشه 🔸حالا پياز رو خارج كنين و هويج و كلم قمري رو به هر شكلي كه دوست دارين برش بدين يا قالب بزنين و به مواد اضافه كنين و اجازه بدين نيم پز بشن و در آخر سيب زميني و گرد ليمو اضافه كنين و زمان بدين تا تاس كباب جا بيوفته و آماده سرو بشه . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی لطیفه😋 مواد لازم🔻 تخم مرغ ۳عدد پودرقند ۸۵گرم (نصف لیوان) آرد قنادی ۷۰گرم (نصف لیوان) نشاسته ذرت ۲۵گرم (۲ونیم ق غ) وانیل نصف ق چ بیکینگ پودر نصف قاشق چ خلال یا پودرپسته به میزان لازم خامه قنادی به میزان لازم ⛔تو کلیپ من بخاطر کوچکی ظرف زرده اجباری زرده و آرد رو با سفیده مخلوط کردم شما این کارو نکنین دراصل باید سفیده کم کم به زرده اضافه بشه. طرز تهیه🔻 زرده وسفیده رو جدا میکنیم سفیده رو بادور تند هم میزنیم سفیده کمی که سفت شد مقداری از پودرقند رو روش میریزیم ومیزنیم تاحدی که کامل پف کمه وسفت بشه زرده ووانیل وپودر قند رو ۸دقیقه هم میزنیم تا سفید وکشدار بشه آرد ونشاسته وبیکینگ پودر رو الک میکنیم سفیده رو به همراه کمی آرد با زرده فول میکنیم باید به صورت دورانی ودر یک جهت فولد بشه مایع رو درقیف ریخته ودر قالب که کاغذروغنی انداختیم پایپ میکنیم روش پودر قند الک کرده ودر فر میزاریم دمای فر ۲۰۰ مدت پخت ۱۰تا ۱۵دقیقه با دمای فرخودتون تنظیم کنین بعد از پخت خنک که شدن از سینی جدا کرده ومابین دوتا شیرینی خامه میزاریم وبا پودر یا خلال پسته تزیین میکنیم ‌ . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ران مرغ پنیری😋 مواد لازم🔻 ران مرغ پخته شده پنج عدد سیب زمینی پخته شده یک عدد پنیر پیتزا به میزان دلخواه نمک،فلفل و سس تند به میزان لازم تخم مرغ دوعدد آرد سفید پودر سوخاری طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا ران مرغ را به همراه یک عدد پیاز و دو حبه سیر،مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و کمی آب بپزید. ۲_گوشت ران مرغ را از استخوان جدا کنید،استخوان ها را دور نریزید لازمشون داریم. ۳_گوشت ران مرغ،سیب زمینی پخته شده ،پنیر پیتزا،نمک و فلفل و سس فلفل تند را در غذا ساز ریخته و پوره کنید. ۴_دستان خود را خیس کرده مقداری از مواد برداشته و مطابق فیلم به شکل ران مرغ اطراف استخوان شکل دهید و مابین آن را با پنیر پیتزا پرکنید. ۵_ران مرغ ها را ابتدا به آرد سفید سپس تخم مرغ و در آخر پودر سوخاری آغشته کنید. ۶_سپس درون روغن داغ شناور کنید تا سرخ شود. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود😋 در واقع تهیه‌ش کاری نداره فقط چنتا نکته داره که میگم بهتون. : سینه مرغ ۱عدد ، سیب زمینی متوسط ۱عدد. شوید ۱ق غ ، پنیر خامه ای ۱/۵‌ق غ ، سس خردل ۱ ق چای خوری، مایونز ۱ق غ سینه مرغ به همراه نمک و فلفل و یک عدد پیاز میذاریم بپزه(زردچوبه نمیریزیم چون مزه راتا رو تغییر میده)❌ سینه مرغ پخته و سیب زمینی پخته رنده میکنیم، پنیر خامه ای + سس مایونز +خردل + شوید + آویشن +فلفل سیاه ، مخلوط میکنیم و به راتا اضافه میکنیم.نمک نمیزنم چون سینه پخته نمک داره و راتا شور میشه.نونُ قالب میزنم تو همون قالب بالای نون ، مواد راتا میریزم و از قالب درمیارم و تزیین میکنم. : لای نون تست مواد الویه میریزم و از وسط برش میزنم ۱ طرف نون تست سس میزنم و به هویج رنده شده،جعفری و کلم قرمز رنده شده آغشته میکنم. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
😍😋 اسفناج گشنیز جعفری برگ سیر پیاز مرغ رب‌گوجه آلو نمک و فلفل و زردچوبه ابتدا اسفناجم که سه دسته بودوباجعفری و گشنیزوبرگ سیر که هر کدوم یه دسته بود و پاک کردم و خوب شستم و ریز کردم و کنار گذاشتم بعد دوتا پیاز بزرگ و ریز کردم و تو روعن خوب سرخش کردم بعد مرغام و باهاش تفت دادم و نمک و ادویه زدم و یه قاسق رب هم زدم بعد سبزی های ریز شدم و بهش اضافه کردم و به مدت ۱۵ دقیقه گذاشتم تا باهم بپزع و خوب جا بیفته من اصلا آب به این غذا اضافه نمیکنم و ۵ دقیقه آخر آلوهام و بهمراه آب لیمو به خورشت اضافه کردم😋😋😋 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله جادویی😋 مواد لازم🔻 شیر دو لیوان شکر سه چهارم لیوان خامه 50 گرم وانیل یک دوم قاشق چای خوری پودر ژلاتین 4 قاشق مربا خوری رنگ خوراکی .در صورت تمایل طرز تهیه🔻 شیر و شکر را در ظرف مناسب قرار داده و میجوشانیم تا حدی که شکر کاملاً حل بشه و شیر هم حدود 3 تا 5 دقیقه بجوشه تا شیر روی اجاقه پودر ژلاتین را در ظرف دیگه ای ریخته و حدود 6 قاشق آب اضافه میکنیم تا حالت اسفنجی بگیره سپس روی کتری در حال جوش گذاشته تا ژلاتین مایع شو‌د. حرارت و خاموش کنید و ژلاتین رقیق شده را به شیر اضافه کنید و خوب به هم بزنید . بعد از اینکه کمی ولرم شد ابتدا خامه را در یه ظرف دیگه آهسته به هم بزنید تا حالت مایع بشه بعد به شیر اضافه کنید . در آخر وانیل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد مواد رو در قالب بریزید و اجازه بدید خوب ببنده. بعد از بسته شدن به روشی که در کلیپ می بینید اطراف ژله رو از دیواره قالب جدا کنید و زیرش ژله رنگ دلخواهتون که خنک شده رو بریزید. و سپس در یخچال قرار دهید تا ببنده. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مواد لازم: ▫️پودر ژلاتین ۲ ق.س ▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد ▫️پودر شکر (الک شده)۱۵۰ گرم ▫️خامه (فرم گرفته) ۲۰۰ گرم ▫️وانیل ۱ ق.چ ▫️هلو (بدون هسته و پوره شده) ۴۰۰ گرم طرز تهيه:🍹 ابتدا ژلاتین را بنماری کنید ، سفیده تخم‌مرغ و پودر شکر را با همزن برقی، هم بزنید تا حجمِ آن دوبرابر شود و جای پره‌های همزن روی آن باقی بماند؛ خامه فرم‌گرفته را با لیسک (قاشق پلاستیکی) به‌آرامی به مخلوط سفیده تخم‌مرغ افزوده و هم بزنید، سپس ژلاتین ذوب‌شده، وانیل و پوره هلو را به آن اضافه و مخلوط کنید؛ مخلوط هلو را داخل لیوان موردنظر ریخته و به‌مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍹 مواد لازم: آب پرتقال ۲۰۰ ml شربت آلبالو ۳ ق غ آب یا آب معدنی ۴۰ ml رنگ آبی خوراکی نوک خلال دندون طرز تهیه:داخل آب رنگ آبی خوراکی بریزید و هم بزنید.آب درتقال رو داخل لیوان دیگر بریزید.سپس شربت آلبالو رو به کمک یک قاشق از کنار لیوان به آرومی داخل لیوان بریزید،حالا آب رنگ دار شده رو به کمک یک قاشق از کنار لیوان به آرومی اضافه کنید.و نوش جان😋 چون شربت سنگینه ته لیوان ته نشین میشه و چون آب سبکتره روی لیوان قرار میگیره . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋❤️😋❤️😋❤️ مواد لازم: شير پرچرب(محلى): ۴ ليتر ماست شيرين: ۲ قاشق غذاخوری طرز تهيه: شير را در قابلمه ى مناسب بریزید و بزارید بجوشه، بعد جوش آمدن به مدت ۱۵ دقيقه روی حرارت ملايم قرار دهيد تا حسابى جوش بيايد، سپس در ظرف مورد نظر برای ماست ريخته و وقتی شير به دماى ۴۵-۴۲ درجه سانتیگراد رسيد (يعنى وقتى انگشت تو شير فرو می كنيد كمى احساس سوختگى داشته باشيد وقت اضافه كردن مايه ماست است). دو قاشق ماست شيرين (اين دو قاشق ماست خيلى مهمه كه از نوع خوب و با کیفیت باشد) رو با شير مخلوط و خوب همزده و به شير اضافه كنيد روی شیر مایه خورده را خوب بپوشانيد و بگذاريد تا ۵ ساعت بماند و در آخر ماست را باز كنيد و آب جمع شده روی آن را برداريد و در يخچال قرار بديد. نوش جان😄😍 نكات: 😍سعى كنيد ماست رو يک شبانه روز دست نزنيد تا حسابى خشک بشه و بعد مصرف كنيد. 😍ماست رو هميشه از كنار ظرف برداريد، چون آبى كه ماست داره در كنار جمع می شود و شما می توانيد به راحتى آب رو از ماست بگيريد. 😍تكرار اين كار باعث می شود ماست خشک و چكيده اى داشته باشيد. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥗 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلفل دلمه ای گوشتی . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا کالزونه😋 مواد لازم🔻 آب ولرم حدودا ۳۸ درجه ۱لیوان شکر ۱قاشق مرباخوری خمیر مایه فوری ۲ قاشق مرباخوری روغن مایع ۱/۴پیمانه آرد حدودا ۲پیمانه نمک ۱قاشق مرباخوری کالباس ۱۰ورقه قارچ ۱۵عدد فلفل دلمه ۱عدد پنیر پیتزا ۳۰۰گرم سس کچاپ ۲قاشق غذاخوری *مواد میانی متغیر هست،شما میتوانید از مرغ و یا مواد گوشتی همراه با قارچ و فلفل دلمه ای استفاده کنید* . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه میگو😋 مواد لازم🔻 (برای ۲ نفر) میگو ۳۰۰ گرم سیر ۸ حبه درشت پیاز دو عدد متوسط گشنیز ۱۵۰ گرم شنبلیله ۵۰ گرم رب گوجه یک قاشق غذاخوری تمر هندی ۳ قاشق غذاخوری پر ادویه ماهی، زردچوبه، نمک، فلفل و زنجبیل به میزان لازم 👇طرز تهیه👇 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
عصرونه سینه مرغ یک عدد کامل،پخته وخرد شده پیازچه خرد شدت ۶ عدد جعفری خرد شده ۲۰۰ گرم گردوخرد شده۲۰۰ گرم نان تست یک بسته خیارشورخرد شده ۱۵۰ گرم سس مایونز نصف پیمانه ماست خامه ای یک پیمانه نمک،فلفل،آبلیمو به میزان لازم مرغ رو با پیاز و برگ بو و یه حبه سیر و یه تکه کوچک فلفل دلمه ای بزارین بپزه،بعداز جهت مخالف بافتش به قطعات کوچک برش بدین، پیازچه و جعفری ریز خورد شده،گردو،خیار شور، رو اضافه کنید ،سس مایونز،ماست خامه ای،نمک،آبلیمو و فلفل سیاه رو مخلوط کنید و به ترکیب اضافه کنید مخلوط کنید ویک ساعت زمان بدین تا مزه ها ترکیب بشه، اطراف نون تست رو برش بدین و تو یه ظرف مستطیل بچینین،بسته به نوع ظرفتون اگه لازم شد نون تست رو نصف کنید تا ته ظرف رو بپوشونه،از مواد مرغ وسبزیجات لابلای نون تست بزارین وبه همین ترتیب تا انتها،نون تست رو برش بدین و بچینین،اطرافش رو سس بزنید بزارین داخل یخچال و تزئین کنین😍 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥣 لبو رو بصورت ورقه های نازک برش بدین و روی بخاری یا شوفاژ حتی مایکروویوخشک کنید وقتی کاملا خشک شد،اون رو پودر كنيد ودر ظرف مناسب و دربسته نگه داری کنین.بعد به عنوان رنگ غذا میتونین ازش استفاده کنین هم میتونین مثل زعفران دم کردشو استفاده کنید هم پودر و باروغن تفت بدین بعد با برنج مخلوط کنید . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍹 😋 ▫️2 عدد شلیل(مربع مربع خرد شده) ▫️1 پاکت بیسکوییت 🔸برای کرم ▫️4 لیوان شیر ▫️1 لیوان شکر ▫️2 قاشق غذاخوری آرد ▫️2 قاشق غذاخوری نشاسته ▫️1 عدد تخم مرغ‌ ▫️1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 🔸برای کرم تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید و روی اجاق بذارید و تا وقتی که بجوشد مدام هم زده بپزید. کانال غذای ترکیه،وقتی خوب غلیظ شد از روی اجاق بردارید و روی کرم را با سلفون بپوشانید تا روی سطح کرم نبندد. وقتی کرم خنک شد لیوانی که در نظر دارید بردارید و برای لایه اول 1 قاشق غذاخوری بیسکوییت خرد شده داخل لیوان بریزید و روی بیسکوییت کرم بریزید ، مجدد بیسکوییت بریزید ، سپس شلیل خرد شده و در آخر کرم بریزید و روی کرم را با برش های شلیل و بیسکوییت های خرد شده تزیین کنید. تا وقتی که کرم تمام شود همان کارها را تکرار کنید و بقیه لیوان ها را پر کنید. میتوانید خنک سرو کنید . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍖 😋 ▫️گردن گوسفندی ▫️پیاز ▫️گوجه فرنگی ▫️نمک،فلفل سیاه، زردچوبه ▫️کمی روغن زیتون 🔸پیازها و‌گوجه هارو چهار قاچ کنید روی گوشت رو نمک، فلفل، زردچوبه و‌روغن زیتون بریزین و با دست کمی ماساژ بدین تا به خورد گوشت بره داخل فویل قرار بدین و پیاز و‌گوجه ها رو‌بریزین روی گوشت و فویل رو بپیچید داخل ظرف مناسب فر بزارین و‌حدودا یکی دو‌لیوان آب بریزین و بفرستین داخل فر از قبل گرم شده با درجه ی 200 به مدت حدودا سه ساعت بعد از سه ساعت چک کنید اگر پخت کامل شده بود سرو‌کنید میتونین برای طعم دادن بیشتر زعفرون، چند برگ‌ رزماری یا برگ بو بریزین ♦️اگه فر نداشتین میتونین از فر دست ساز که برای کیک درست کردن داخل قابلمه درست میکنین رو‌انجام بدین . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭