فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوهان_کنجدی
مواد لازم:
1 لیوان کنجد
1لیوان شکر سرخالی(میتونید1لیوان کامل هم بریزید)
1 قاشق چایخوری کره
طرز تهیه:
ابتدا برای5تا6دقیقه کنجد را تفت بدید.
1لیوان شکر را در تابه بریزید وبزارید روی حرارت ملایم تا شکر کاراملی شود (تا موقع آب شدن شکر لازم نیست شکر همزده شود)بعد کره را اضافه کنید وهم بزنید و در آخر هم کنجد را بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید وقتی که با هم مخلوط شدن سریع روی یک کاغذ روغنی ویا سلفون که کمی چرب شده بریزید ویک کاغذ روغنی دیگر بزارید روش و به قطر دلخواه پهن کنید وبا چاقو برش بزنید وبرای15_20دقیقه بزارید فریزر ویا یخچال تا سوهان سفت شود و سپس تکه کنید ودر ظرف سرو بریزیدو با یک استکان چای نوش جان کنید☺️
👆✨👆✨👆✨👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🔹فواید تخم شربتی:
1️⃣ کم کردن وزن بدون گرسنگی کشیدن
2️⃣ نگه داشتن فشار خون متعادل
3️⃣ کمک به رفع احساس تشنگی و عطش
4️⃣ موثر در بارداری و شیردهی
5️⃣ درمان بی خوابی با تخم شربتی
6️⃣ سلامت دستگاه گوارش
7️⃣ موثر بر سلامتی استخوان ها
👆✨👆✨👆✨👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میوه_آرایی🍈🍌🍓
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کیک ژله ای
اگه دنبال یه کیکی هستین که بافتش یکم ترباشه و خوشعطر و میوه ای باشه این کیک بهترینه واستون👍
من از ژله توت فرنگی استفاده کردم شما میتونین از هر ژله ای باهر طعمی که دوست دارین استفاده کنین.
یه کیک وانیلی درست کنین هر کیکی که تاحالا درست کردین و خوب شده .
مواد کیک رو نصف کنین نصفشو بریزین تو قالب به نصف دیگه مایع کیک ،نصف پاکت پودر ژله اضافه کنین مخلوط کنین بعد بریزین روی مایع وانیلیتون یکم بهمش بزنین بعد بزارین تو فر.
بعد که کیک پخت و خنک شد با سیخ چوبی یا چنگال سوراخ سوراخش کنین نصف دیگه ژله رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کنین خنک که شد بریزین رو کیک .
روی کیکو با سلفون میپوشونیم و میزاریم تو یخچال تا ژله به خورد کیک بره.
روی کیک رو میتونین با خامه فرم گرفته یا خامه صبحانه تزیین کنین من یکم پودر ژله برای عطر بیشتر روی خامه پاشیدم .
👆✨👆✨👆✨👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#لوبیا_پلو
طرز تهیه👇👇👇
اول از همه ۲ پیمانه برنج رو به مدت ۱ ساعت توی آب داغ و نمک خیسوندم. در این فاصله ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد پیاز رنده شده و ۲ ق غ خ پودر سوخاری، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر و زردچوبه خوب ورز دادم و تفت دادم توی یه تابه دیگه به اندازه ۵۰۰ گرم لوبیا نیم پز رو توی مقداری روغن سرخشون کردم و جداگانه کنار گذاشتم حالا تو همون تابه ۳ ق غ خ رب گوجه ریختم و تفت دادم و بهش فلفل سیاه و ۲ ق چ خ دارچین و ۲ ق چ خ پودر گل و زعفران غلیظ زدم و سپس لوبیا ها و گوشت رو بهش اضافه کردم و خوب مخلوطشون کردم تا کاملا یکدست شد. برنج رو آبکش کردم و مواد رو لایه به لای توی قابلمه چیدم البته لای هر لایه ای که میچینم ادویه پلو ریختم و به اسن ترتیب در آخر زعفران رو روی برنج ریختم و گذاشتم دم بکشه نوش جان..
👆✨👆✨👆✨👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوهان_کنجدی
مواد لازم:
1 لیوان کنجد
1لیوان شکر سرخالی(میتونید1لیوان کامل هم بریزید)
1 قاشق چایخوری کره
طرز تهیه:
ابتدا برای5تا6دقیقه کنجد را تفت بدید.
1لیوان شکر را در تابه بریزید وبزارید روی حرارت ملایم تا شکر کاراملی شود (تا موقع آب شدن شکر لازم نیست شکر همزده شود)بعد کره را اضافه کنید وهم بزنید و در آخر هم کنجد را بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید وقتی که با هم مخلوط شدن سریع روی یک کاغذ روغنی ویا سلفون که کمی چرب شده بریزید ویک کاغذ روغنی دیگر بزارید روش و به قطر دلخواه پهن کنید وبا چاقو برش بزنید وبرای15_20دقیقه بزارید فریزر ویا یخچال تا سوهان سفت شود و سپس تکه کنید ودر ظرف سرو بریزیدو با یک استکان چای نوش جان کنید☺️
👆✨👆✨👆✨👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمیِ چشمسیاه
تقدیم به همه شما
برای هر نفر:
لوبیا چشمبلبلی: ۳۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری)
برنج: ۱ پیمونه (۱۱۰ تا ۱۳۰ گرم)
لوبیا حداقل ۳ ساعت باید خیس بخوری.
روغن:۵ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
زیرهسیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
لوبیا چشم بلبلی
شوید: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
برنج شسته شده
آب (۱/۵ پیمانه برای هرپیمانه برنج)
نیم ساعت باید دم بکشه.
اگه دوست داشتید ۲۰ گرم کره رو وقتی دم کشید روی برنجتون بذارید(این سلیقهای هست) من میذارم.
یدونه هم نیمرو برای روی کار بزنید تا به فضا رهسپار شوید.
یه ماست و خیار هم درست کردم که پیاز هم توش ریختم خیلی باحال میشه. این کارو بکنید.
👆✨👆✨👆✨👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی فلفل کبابی🎥🔝
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میوه_آرایی🍈🍌🍓
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🔹فواید تخم شربتی:
1️⃣ کم کردن وزن بدون گرسنگی کشیدن
2️⃣ نگه داشتن فشار خون متعادل
3️⃣ کمک به رفع احساس تشنگی و عطش
4️⃣ موثر در بارداری و شیردهی
5️⃣ درمان بی خوابی با تخم شربتی
6️⃣ سلامت دستگاه گوارش
7️⃣ موثر بر سلامتی استخوان ها
👆✨👆✨👆✨👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری میشه یه پیتزای حرفهای خوشمزه درست کرد😍
این خمیر پودر مخمر نداره و احتیاج به استراحت نداره و همون موقع که درست میکنین میشه استفاده کرد.😁
این خمیر انقدر آسونه که همه میتونن درستش کنن.👏🏻
مواد لازم🤗
به ازای هر یک لیوان آرد🍚
بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری🥄
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری👌🏻
ماست یونانی یا ماست چکیده نصف لیوان🥛
حالا با همین نسبتها میتونید هرچقدر خمیر میخواید درست کنین.🤗
مثلا برای یه پیتزا با قالب ۳۰ سانت ۲ لیوان آرد کافیه.😉
پس همه این مواد رو به میزان ۲ برابر میریزید.✌🏻
تنها نکته ای که داره اینه که این خمیر چسبنده است.😁
واسه همین وقتی میخواید با دست ورزش بدید باید دستتونو با روغن مایع یا ترجیحا روغن زیتون چرب کنید.🤗
واسه مواد پیتزا هم هر چیزی که سلیقه خودتون هست بریزید.😋
من ژامبون گوشت دودی،قارچ و فلفل دلمه ای ریختم.😍
زمان پخت هم داخل هر فر متفاوته🤔
اصولا فرها،توسترها و ماکروویوها خودشون منو دارن و میتونین بذارین روی حالت پخت پیتزا.🍕
👆✨👆✨👆✨👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🔹فواید تخم شربتی:
1️⃣ کم کردن وزن بدون گرسنگی کشیدن
2️⃣ نگه داشتن فشار خون متعادل
3️⃣ کمک به رفع احساس تشنگی و عطش
4️⃣ موثر در بارداری و شیردهی
5️⃣ درمان بی خوابی با تخم شربتی
6️⃣ سلامت دستگاه گوارش
7️⃣ موثر بر سلامتی استخوان ها
👆✨👆✨👆✨👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_عید
یه شیرینی نارگیلی خیلی راحت با مواد اولیه کم
کلا درست کردن خمیر شیرینی 10 دقیقه هم زمان نمیبره و خیلی سریعه..
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیایید صبحانه ها رو فانتزی درست کنیم😍😋😋😋
البته اگه از خونه تکونی جون سالم به در بردید😂
لوازم اولیه هم یه نون تست با یه ته لیوانه،نبینم تنبلی کنید🤨
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری🍗
یه مرغ سوخاری خیلی راحت و نیم ساعته توی فر بدون سرخ کردن که یه غذای سالم هم محسوب میشه که بر عکس بیشتر غذاهای سالم خیلی هم هیجان انگیزه
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_ماهی 🦪 😋
ماهی بزرگ: ۳ عدد
روغن زیتون: ۱ لیوان چای کمر باریک
سیر بزرگ: ۷-۶ حبه
فلفل پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری
پونه کوهی یا آویشن: ۲ قاشق غذاخوری
لیمو تازه: ۲ عدد
فلفل قرمز (ریز شده): ۱ عدد
نمک
🔸برای تهیه سس، در یک کاسه به روغن زیتون رنده پوست یک عدد لیمو، آب لیمو، پونه کوهی، نمک، فلفل و دو حبه سیر رنده شده اضافه و مخلوط کنید. از مواد آماده شده روی ماهی و میان گوشت ماهی بزنید و برش های لیمو و سیر کامل را در شکم ماهی بزارید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید یا اجازه بدید ماهی حدود یک ساعت با این مواد در یخچال مزه دار بشه و در تابه سرخ کنید. این سس خوشمزه طعم دیگه ای به ماهی میده حتما امتحانش کنید.
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا ترکیهای😋
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مواد لازم🔻
شیر 250 میلیلیتر(تقریبا یک لیوان)
روغن نباتی 3 ق غ
پودر خمیر فوری 5 گرم
شکر 1 ق غ
نمک نصف ق غ
آرد 400_500 گرم
برای پر کردن🔻
1 کیلو گوشت چرخکرده
200 گرم گوجه فرنگی
جعفری و شوید
نمک و فلفل
پنیر موزارلا 300 گرم
روغن 1 ق غ
کره 25 گرم
طرز تهیه🔻
گوشت چرخکرده و گوجه فرنگی خورد شده و جعفری و شوید و نمک و فلفل رو باهم مخلوط میکنیم و به سه قسمت مساوی موادو تقسیم میکنیم ، برای خمیر،پودر خمیر فوری و شکر و نمک رو داخل شیر ولرم میریزیم و آرد الک شده رو اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم ده دقیقه، در پایان 1 ق غ روغن نباتی رو ریخته و با پارچه روشو میپوشانیم و در جای گرم استراحت میدیم به مدت یکساعت ، سپس خمیر رو به سه قسمت تقسیم میکنیم و دوباره روشو میپوشانیم و سی دقیقه دیگه استراحت میدیم ،خمیرو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با قطر 30 سانتی متر پهن میکنیم (کمتر نباشه) لبه هارو ازمایه گوشتی پر میکنیم و لبه های خمیرو بر میگردونیم و بقیه مایه گوشتی رو میریزیم وروش روبا پنیر پیتزا میپوشانیم و لبه هارو بقیه روغن نباتی میزنیم و در فر 220 درجه از قبل گرم شده به مدت 15 الی 20 دقیقه میذاریم (این دستور برای 3 کیک پیتزا هست)
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#خورشت_فسنجون_باکدو
🎃🌰🍗🧅🍅🧂🌶️🍚
مواد لازم:
کدوحلوایی پوره شده: 200 گرم
مغزگردو: 400 گرم
مرغ: 1.5 کیلوگرم
پیازمتوسط: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیازها را با چرخگوشت چرخ می کنیم.
مغزگردوها را سه بار چرخ می کنیم.
کدوها را با مقداری آب می پزیم در حدی که آب کاملا جذب کدو بشه و براحتی کدوها له بشه.
داخل کمی روغن رب گوجه فرنگی و سرخ می کنیم، کدوی پوره شده را به همراه رب انار و نمک اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرغ ها را بعد آغشته کردن به زردچوبه، فلفل سیاه و نمک داخل روغن سرخ می کنیم.
بعد از کمی تفت دادن پیازها با مقداری روغن، مغزگردو چرخ شده را اضافه و تفت می دهیم، فلفل سیاه و زردچوبه را می ریزیم و هم می زنیم، چهار لیوان آب اضافه کرده، بعد جوش آمدن درب قابلمه را قرار داده و حدود سه ساعت با شعله ملایم می پزیم، سپس مقداری یخ به همراه مخلوط پوره کدو و مرغ های سرخ شده، به خورشت اضافه می کنیم، بعد از یک ساعت غذای ما آماده هست.
نوش جان 😄😍
نکات:
کدوی اضافه شده هم طبع غذا رو متعادل می کنه و هم باعث مقرون به صرفه شدن غذا می شود و هیچ تاثیری هم روی طعم غذا نداره.
این خورشت و با انواع گوشت می توان پخت.
با توجه به ذائقه و با استفاده از شکر و انواع رب انار می توان این غذا را به صورت ترش و شیرین یا ملس درآورید.
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی بدون آرد با 4 ماده اولیه
یه نمه شکل موس شکلاتی هم میشه، و 4 تا ماده اولیه شم، کره و شکر و شکلات تلخ و تخم مرغه، میتونید به دلخواه بهش وانیلم اضافه کنید، ولی اگه بعد از دیدن ویدیو یه لحظه با خودتون فکر کردید که ممکنه بوی تخم مرغ بده، باید بگم سخت در اشتباهید و اصلا بو نمیده و طعمش عالیه و خودشم خیلی سبک تر از کیک شکلاتی معمولی میشه..
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت فسنجون با کدو
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه تن
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#قلیه_تن
چند نکته مهم ..... دوستان قلیه اصلش با ماهی است حالا ماهیهای خاص جنوب که عالی می شه ولی خیلی از شما دوستان دسترسی بهش ندارید با تن ماهی هم خیلی خوشمزه می شه
نکته اول...... سبزی قلیه باید کاملا ریز باشه از گشتیز استفاده می شه من پاک کرده وخرد شده نیم کیلو بودو هم میتونید با پیاز وسیر سرخ کنید هن جداگانه که من همیشه جدا با حرارت کم خوب سرخ می کنم که رنگش کاملا تیره می شود این از سبزی
نکته دوم..... دوستان انواع تمرهندی توی بازار موجوده تمری که من استفاده می کنم بدون هسته است البته با هسته هم عالیه حدود 60گرم باشه وبا ابجوش ازچند ساعت قبل خیس میدم بعد چنگ میزنم وعصاره را از صافی رد می کنم وبا چهار لیوان اب مخلوط می کنم وبا دوقاشق ارد معمولی وارد که صاف شد از صافی رد می کنم تمام مراحل در فیلم هست
ادامه کار.... پیاز را توی روغن تفت دهید بعد پوره چند حبه سیر را اضافه وسرخ کنید طلایی که شد یه قاشق چایخوری شمبلیله خشک بریزید تفت دهید باعث می شه لعاب قلیه سبز خوشرنک بشه بعد یک قاشق رب بزتید وتفت دهید وبعد سبزی سرخ شده وزردچوبه وادویه مخلوط وفلفل قرمز که باید خوب بریزید تا تند بشه ودر صورت تمایل فلفل سبز تند درسته ویه دونه گوجه چهار قاچ نه بیشتر همه را مخلوط وبعد اب وتمر وارد مخلوط شده را اضافه وسر قابلمه را کج بذارید حدود بیست دقیقه بعد دوتا یا بیشتر تن ماهی را اضافه حتما روغن تن را دور بریزید وبعد بهم نزنید تا تن له بشه وسر قابلمه را کج بذارید وحرارت ملایم تا حدود دوساعت تا قلیه لعاب بیندازه و حتما به روغن بشینه وبا برنج یا گمنه(للک) یا برنج با رشته محلی سرو کنید با برگ تربچه سفید محشرررره😋
تمام نکات را ریز به ریز گفتم
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آبنبات_میوه ای🍊🍭🍭
در نوع خودش میشه گفت عالیه😍
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭