eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
خواص بالنگ👇 ▪ در رفع نفخ معده و هضم غذا موثر است. ▪ بالنگ برای تقویت قلب و کبد مفید است. ▪ دم کرده پوست خشک شده این میوه برای ترشح صفراوی مفید است و جویدن آن خوشبو کننده دهان است. ▪ قراردادن گوشت سفید خشک شده آن در لابه لای لباس ها مانع بید زدن آن ها می شود. ▪ مالیدن روغن بالنگ برای رفع بی حسی، فلجی، سیاتیک، امراض عصبی، درد کلیه و مثانه مفید است. ▪ جویدن پوست این میوه باعث خوشبو شدن دهان می شود. ▪ تخم بالنگ ضد تب است و برای از بین بردن کرم روده ای مفید می باشد. ▪ این میوه خنک کننده و آرام بخش است. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#نان_پنیروسبزی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#نان_پنیروسبزی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
مواد لازم: شکر: یک قاشق چایخوری آب ولرم: یک دوم پیمانه خمیر مایه: یک قاشق سوپخوری روغن مایع: یک دوم پیمانه سفیده تخم مرغ: دو عدد ماست: یک دوم پیمانه نمک: یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری آرد: حدود 450 گرم زرده تخم مرغ: یک عدد مواد میانی: پنیر صبحانه: 150 گرم گردو: 50 گرم سبزی (شوید،جعفری،ترخون ) خردشده:یک چهارم پیمانه روش تهیه: 1 – شکر را در آب ولرم حل کرده وخمیرمایه را روی سطح آب بپاشید. دمای آب باید درحدی باشد که دست را نسوزاند (حدود 40 درجه سانتیگراد). خمیرمایه را به آرامی مخلوط کرده حدود 10 دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید و پف کند. 2 – در ظرف دیگری روغن مایع، سفیده تخم مرغ، ماست، نمک و پودر زنجبیل را مخلوط کنید و با قاشق یا همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود. خمیر مایه عمل آمده را به همراه کمی آرد به مواد اضافه کنید. 3 – آرد را به تدریج به مواد افزوده ومخلوط کنید تا خمیر جمع شود. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا چسبندگی آن گرفته شود وخمیر نرم ولطیفی به دست آید. 4 – ظرف بزرگی را با یک قاشق روغن مایع چرب کنید سپس خمیر را یک دور در ظرف بچرخانید تا همه سطح خمیر چرب شود، روی ظرف را بپوشانید و درجای نسبتا گرمی بگذارید تا استراحت کرده حجمش دو برابر شود. 5 – در فاصله استراحت خمیر مواد میانی را به این ترتیب آماده کنید: پنیر را با چنگال له کرده مغز گردوی خردشده وسبزی دلخواه اضافه کنید. خوب با هم مخلوط کرده، بعد از آماده شدن خمیر برای وسط نان استفاده نمایید. 6 – بعد از استراحت خمیر و دوبرابر شدن حجمش، پف آن را به آرامی با فشار دست بخوابانید وروی سطح آرد پاشی شده دوباره ورز دهید. از خمیر چانه های 20 تا 30 گرمی درست کنید وسط خمیر را به اندازه یک قاشق از مواد میانی قرار دهید سپس به آن فرم دلخواه دهید و با فاصله در سینی فر بچینید. روی نان های آماده شده را دوباره بپوشانید و حدود نیم ساعت دیگر استراحت دهید تا حجمشان دو برابر شود. 7 – بعد از استراحت دوم، روی نان ها را با زرده تخم مرغ رومال کنید وکنجد بپاشید وبه مدت 15 دقیقه درفر از پیش گرم شده با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید. 🎀🎈🎀🎈 این دستور را میتوان در مایکروفر ،توستر و فر درست کنید 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید چطور میشه میوه‌ها و سبزیجات رو به روش مخصوص نگهداری و مدت بیشتری تازه نگه داشت👌 🔶با این ترفند هیچوقت میوه و سبزیجات پلاسیده نمی‌ شوند🤗 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
💞 سیب زمینی تنوری شکم پر واااای. معرکه اس سیب زمینی رو داخل فویل بپیچ بزار تو فر بپزه. برش بزن توشو خالی کن. چیپس،تخم مرغ،ژامبون،سبزیجات معطر، پنیر بریز و بزار تو فر بپزه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
💢یه ایده خوب برای بسته بندی گوشت چرخ کرده . زمان مصرف میتونید مثل سوسیس برش بزنید و سرخ کنید. اینطوری مغز پخت میشه و ظاهر شکیل تری داره اگر گوشت رو دوبار چرخ کنید تا نرم بشه و موقع گذاشتن تو پلاستیک فریزر فشار بدین و زمان سرخ کردن هم نزنید وا نمیره اگر فکر میکنید باز شدن یخش طول میکشه نیم ساعت پس از نیم بند شدنش داخل فریزر در بیارید و برش بزنید. برش ها رو توی کیسه فریزر یا ظرف در بسته توی فریزر نگهداری کنید 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#پیام_سلامتی🍋🍋 #سلامتی 🌱 خوردن خیار در شب بیشتر میتواند از ابتلا به کبد چرب پیشگیری کند زیرا اثرات منفی غذاهای مصرف شده در طول روز را کاهش میدهد!اگر روزانه یه خیار بخورید در زمستان سرما نخواهید خورد 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
💞 تزیین زرشک پلو با مرغ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 سالاد لوبیا سبز 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#طرز_تهیه_ترشی_سیربدون_بو 💢ترشی سیر یکی از ترشی های پرطرفدار هست. اما متاسفانه به دلیل اینکه باعث بوی بد دهان میشه و کمی آزار دهنده اس، خیلی ها سعی می کنن ازش فاصله بگیرن. خوب البته ترشی سیر 7 ساله به دلیل اینکه مدت زیادی توی سرکه میمونه، دیگه بویی نداره. اما خوب می دونید که یه ترشی سیر هفت ساله صبر ایوب میخواد. ماهم که اصلا نمیتونیم بیشتر از یک ماه برای رسیدن ترشی صبر کنیم. یه روش وجود داره و اون جوشاندن سیر با سرکه هست. ترشی سیر به مواد زیر نیاز داره: 1 کیلو سیر 1 لیتر سرکه یک فنجان شکر یا 10 عدد قند یک قاشق نمک نیم کیلو رب انار یا شیره انگور و یا شیره خرما 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 سالاد لوبیا سبز 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
💞 رولت فیله مرغ با فلفل دلمه #پیش_غذا نیم کیلو فیله مرغ رو اول کمی با پشت چاقو یا بیفتک کوب آروم بکوبید تا پهن بشن بعد داخل مشما بریزید حالا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و کمی فلفل قرمز و نصف قاشق چایخوری پاپریکا و کمی آویشن و کمی پودر سیر و یک قاشق آبلیموی تازه و دو قاشق روغن زیتون و کمی نمک به فیله ها اضافه کنید و مشما رو ببندید و خوب تکان بدین تا تمام فیله ها به مواد آغشته بشن . حالا بزارید حداقل یک ساعت داخل یخچال بمونه ومزه دار بشه . فر را با ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه .فلفل دلمه ای رنگی رو نواری برش بزنید . فیله هارو از مواد بیرون بیارید داخل هر کدام چند برش فلفل بذارید و رول کنید و با خلال دندان فیکس کنید و داخل سینی فر بچینید . موادی که مرغ رو داخلش مزه دار کردین با کمک فرچه یا قلم موی آشپزی روی رول ها بزنید و سینی فر را در طبقه وسط فر بزارید تا حدود نیم ساعت بپزن و کمی برشته بشن .میتونید روی شعله ملایم و داخل تابه رژیمی هم بپزیدشون . موقع سرو کمی جعفری تازه روی رولت ها بزنید 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#نکات_آموزنده_در_مورد_مایکروفر 💢1 : از ظروف فلزی در مایکروفر استفاده نکنید ؛از ظروف چینی شفاف و بدون حاشیه براق استفاده نمایید . 2 : برای جلوگیری از خشک شدن غذا ظروف را با درپوش بگذارید . 4 : مایکروفر نسبت به دستگاههای دیگر از دست دادن ویتامینهای مواد غذایی آن کمتر است . 5 : به یاد داشته باشیم مقدار کم امواج مایکروویو برای ما ضرری ندارد ولی امواج تلفن ، ماهواره و... برای ما مضر میباشد . 7 : دقت کنید که منافذ خروجی گرمای مایکروویو را نپوشانید تا به دستگاه آسیب نرسد . 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#دستور_تهیه_قیمه_نثار 💢 زرشک‌ شیرین رو جدا درست میکنم و خلال بادام‌ و‌ خلال پسته رو هم هر کدوم جدا جدا تفت میدم با کره و یکم گلاب. گوشت گوسفندی قیمه ای رو هم‌ بعد از درست کردن‌ پیاز داغ تفت میدم و بعد رب اضافه میکنم و زردچوبه و دارچین و فلفل سیاه و باهم تفت میدم و با دو لیوان بزرگ‌ آب میزارم‌ آروم آروم‌ بپزه تا آبش تقریبا تموم شد و گوشت قشنگ پخته و جا افتاده بشه و در آخر نمک گوشت هم اضافه میکنم. 💢برنج رو آبکش میکنم و ‌میزارم دم بکشه، و بعد برنج زعفرونی هم درست میکنم و تو دیس میکشم و با موادمون و گوشت تزیین میکنم. میتونین مواد لابه لای برنج هم بریزید و اینجوری هم سرو کنید. این غذا در گویش عامیانه قیمه نساء هم گفته میشه. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دیزاین ساده و شیک کیک تولد🎂🍫 ترکیب شکلات بن ماری شده و روغن مایع 🍫۵۰۰ گرم شکلات ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم روغن مایع 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
💞 سبزیجات پوره سیب زمینی، سس فرانسوی ، فلفل و نمک مخلوط کن و روی برشهای فلفل دلمه،کاهو، هویج ابپز و کرفس و خیار بریز. برای دورهمی عصرونه فینگرفود های اسون و شیک درست کن 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکته❗️در اواخر پخت یک کاسه کوچک از آش رو جدا کنید و بکوبید و دوباره به آش اضافه کنید تا قوام پیدا کنه و مثل آش بیرون بشه. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
صبح آمده با عشق بزن لبخندی تا در به غم و غرور شب بر بندی با عشق بپاخیز خوشت باشد روز ای آنکه چوگل به روی ما میخندی ســلام صبحتون بخیر 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ساندويچ_مرغ_اسپايسي اين ساندويچ تند،و بسيار خوشطعم رو حتما امتحان كنيد😉 💢سينه ي مرغ رو با پياز،سير،نمك و فلفل و زردچوبه بپزيد و بعد ريش ريش كنيد. در تابه يك ق روغن بريزيد و يك پياز كوچولو رو خرد و سرخ كنيد بعد مرغ،فلفل قرمز و سياه،سس كچاپ تند يا سس چيلي و اگه لازمه كمي نمك اضافه كنيد،یکی دو قاشق از آب مرغ هم اضافه کنید و يه كوچولو تفت بديد. اين ساندويچ خوشمزه،با سالاد كلم خرد و خيار شور ،خوشمزه تر ميشه. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
💞 #خشک_کردن_توت_فرنگی توت فرنگی رو برش بزنید. ۳ساعت در دمای۲۱۰درجه فر بگذارید و بجای قند استفاده کنید مزه ای شبیه آبنبات داره 😋 برای کاهش چربی خون خوبه 🍓🍓🍓
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#زولبیا 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🔶مواد لازم: آرد ....................100گرم. ماست(ترجیحا پرچرب).......1 کیلو. نشاسته گل..............1 کیلو. کره یاروغن جامد............. 100گرم. وانیل+زعفران یا رنگ زعفرانی. آب به مقدار لازم. شربت برای شیرین کردن که طرز تهیش داخل کانال هست. 🔶طرز تهیه؛ ابتدا کل نشاسته ونصف ماست و آرد و کره را باهم به دستگاه ببندید بادور کند هم بزنید اینکار باعث میشود نشاسته شما قشنگ شکسته شود که بعدا دون دون نباشد که مجبور شوید از الک ردش کنید.(شکسته شود یک اصطلاحه توی قنادی واسه زولبیا) بعد نصف دیگه ماست را اضافه کنید. خمیر شما باید مثل ماست چکیده سفت باشد . خمیرشما اماده ست و نیاز به استراحت طولانی دارد. معمولا یکم خمیر زولبیا را یک روز جلوتر میگیریم تا کاملا ترش شود وبعدا به مقدار خمیری که درست میکنیم اضافه میکنیم. شما هم حداقل 5 ساعت زمان بدهید تا خمیرتان ترش شود بهتر است دمای محیط گرم باشد. حجم خمیرتان دوبرابر میشود. سپس خمیر را با دست یا ملاقه هم بزنید و تا حد مجاز شدن با آب شل کنید سعی کنید شل نباشد که مجبور شوید ارد زیاد بزنید. اگر خمیرتان شل شد آرد و اگر سفت بود آب به آن اضافه کنید. خمیر اماده شده را داخل قیف مخصوص زولبیا ریخته و توی روغن داغ سرخ کنید و بلافاصله داخل شربت فرو کنید. نکته ها؛ 1)شل یا سفت بودن خمیرتان بستگی به قیف شما دارد اگر قیف ریز بردارید باید شل تر و اگر قیف درشت بردارید باید سفت تر باشد. 2)مجددا شل یا سفت بودن خمیر شما بستگی به مهارت ریختن شما دارد اگر دستتان برای ریختن زولبیا تند باشد خمیر شل تر و اگر تا حالا زولبیا نریختید خمیر سفت تر بگیرید. 3)مقدار آرد تعیین شده در رسپی برای بهتر ترش کردن خمیرتان در نظر گرفته شده که دیگر از جوش شیرین استفاده نکنید. 4)هر چه ارد بیشتر باشد زولبیا ی شما کدر تر میشود. حتی بدون آرد هم میتوانید بزنید که جوش نقش به سزایی دارد😐 5)برای اینکه زولبیا شما به رنگ طلایی یا قرمز از تابه بیرون بیاید باید داخل خمیرتان کمی شربت بریزید و مقدار شربت داخل خمیر تعیین کننده ی رنگ زولبیا ی شماست (پس یادتان باشد قرمز بودن و یا کدر بودن زولبیا ربطی به روغن سوخته 🙈 ندارد) 6)وقتی روغن روی تابه داغ شد کمی خمیر زولبیا داخلش بریزید باید بلافاصله بالای روغن شناور شود اما نسوزد در این صورت مقدار گرمای روغن شما میزان است. ناگفته نماند مقدار روغن هم در تابه تاثیر دارد تقریبا یک بند انگشت بیشتر نباید باشد (برعکس بامیه) 7)برای زرد کردن زولبیازعفران و رنگ زعفرانی استفاده کنید. 8)زولبیا را مستقیم از روغن داغ به شربت داغ (نه جوش) انتقال دهید چون تا زمانی که روغن داغ درون زولبیا باشد شربت به داخل آن نفوذ میکند در غیر اینصورت شربت به داخل زولبیا نمیرسد وابلق میشود یعنی نصفش سفید ونصفش طلایی میشود چقدر بخاطر درست زیربارکردن زولبیا وابلق نکردن ان روغن داغ روی دستمون میریختند 🔴(این نکته خیلی مهمه). البته اگه دوست دارید زولبیا کم شیره بخورید میتوانید کمی بعداز خنک شدن داخل شربت بندازید ویا حتی میتوانید داخل شربت نندازید از روغن که دراوردید روش نمک بزنید وبعداز خنک شدن میل کنید من هرسال میخورم😋 9)اگر زولبیا خوب لول نشد و موقع ریختن تخت شد یعنی خمیرتان نارس هست با کمی جوش شیرین مشکل حل میشود (اگر عمل تخمیر خوب انجام شود این گزینه نیازی نیست) 10)1 کیلو نشاسته و 1 کیلوماست را 1 روز قبل برای تخمیر بگذارید و فردا به مقدار زیاد خمیرتون اضافه کنید. 11)اگر خمیرتان را شل کردید به ان آرد اضافه کنید و اگر سفت آب این عمل هیچ مشکلی ایجاد نمیکند. 12)اگه زولبیای رنگارنگ میخواهید که جدیدا مد شده میشه انواع رنگها بهش اضافه کرد ولی اصلا هیچی به زعفرانی خودمون نمیرسه. پیشاپیش نماز وروزه هاتون قبول حق وماراهم دعاکنین 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati