eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.8هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بال و کتف کبابی بال وکتف پیاز خرد شده ماست فلفل قرمز میتونه تند باشه یا پاپریکا باشه زعفران غلیظ سس خردل زردچوبه فلفل سیاه وسفید نمک لیموی تازه برگ کاکوتی یا آویشن قابل حذفم هست وعطرش محشره . بعد از مرینت کردن مواد حتما چند ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدین. . برا سیبزمینی کبابی هم اونارو درشت برش بدین بعد تقریبا ۱تا ۲دقیقه بندازین تو آبجوش بعد آبکش کنین وخشک کنین وبزارین داخل فر میتونین سرخ هم بکنین اما نیت من کبابی بود😊 کنار یه کته پلوی دودی خوش عطر لذتشو ببرین😋 •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شام فوق العاده🤩 بامرغ لاکچری کباب درست کن🍢🍢 2 گوشت سینه مرغ 2 قاشق غذاخوری آرد 1 تخم مرغ 1 میخک سیر ادویه جات که دوست دارید نمک کافی سیخک چوبی ، پنیر چدار قسمت خارجی 2 عدد تخم مرغ 1 فنجان آرد 1 بسته ارد سوخاری روغن مایع برای سرخ کردن •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک پیتزایی •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧀 😋 •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
_صبحانه 🍞 😋 ▫️نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه. ▫️تخم مرغ : 3 عدد. ▫️پنیر پیتزا : نصف پیمانه. ▫️جعفری خرد شده : کمی. ▫️روغن مایع : 3 ق غ. ▫️نمک و فلفل : به میزان لازم 🔸ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه می‌دهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطحشون پر شه، مطابق تصاویر. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم خمير آرد یک کیلو شیر ولرم یک لیوان روغن مایع یک استکان خمير مایه یک ق غ نمک آب ولرم بمیزان لازم مواد خمير را باهم مخلوط کنید و كم كم آب بریزید و ورز بدید تا خمیر یکدست و نرمی بشه روشو بپوشانید و یکساعت استراحت بدید موادلازم مایه گوشتی گوشت چرخکرده 500 گرم پیاز 6 عدد خیلی ریز خرد شده فلفل دلمه ای 3 عدد خیلی ریز خرد شده جعفری ریز شده یک دسته کوچک نمک پاپریکا رب_فلفل_دلمه_ای_قرمز 3 ق غ آب يك استکان روغن مایع یک استکان تمام مواد بالا را مخلوط کرده از خمیر گلوله های کوچک بردارید و با وردنه باز کنید از مایه گوشتی روش بمالید و در دستگاه بپزید اگر از دستگاه مخصوص ندارید در تابه تفلون یا نچسب بپزید حتما در تابه را بگذارید •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲 •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
🍲 گوشت گردن گوساله یا گوسفند ۲۵۰گرم بادمجان ۸ عدد پیاز داغ ۳ ق غ پر نعناع داغ ۵ ق غ عدس ۱ لیوان سیر ۵ حبه نمک ، فلفل، زرد چوبه ، دارچین پودر گردو ۲ ق غ ابتدا گوشت رو با عدس بزارید بپزه ، یه دونه پیاز بزرگ ، نمک و فلفل و زرد چوبه و چوب دارچین، سیر هم اضافه کنید و بزارید خوب بپزه بعد بادمجونها رو هم با کمی روغن سرخ کنید . من برای پخت بادمجون ها کمی از آب گوشت اضافه مبکنم بهش ، کمی دارچین هم بزنید. بعد پیاز داغ درست کنید، سپس نعناع داغ . بعد وقتی بادمجون هاپخته شد اونا رو بکوبید ، گوشتا رو هم ریش ریش کنید به همراه عدس و پیاز داغ و دو ق از نعناع داغا به بادمجونها اضافه کنید . من دو ق پودر گردو هم میزنم . بعد داخل ظرف مورد نظر بریزید و روشو تزیین کنید . برای این که حلیم بادنجونتون محشر تر بشه تو کشکتون یه حبه سیر رنده کنید و بریزید روش . •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
🍨 😋 بستنی وانیلی : یک پیمانه شیر : دو پیمانه توت سیاه پوره شده : نصف پیمانه شکر : 3 قاشق غذا خوری شیر را در فریزر قرار دهید تا روی آن یخ بزند.توت ها را با شکر مخلوط کرده و در فریزر بگذارید تا روی آنها کمی بلور ببندد.سپس شیر،توت و بستنی را داخل مخلوط کن ریخته و با دور تند سه دقیقه میکس کنید.در لیوان ریخته و بلافاصله سرو کنید. •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک پیتزایی •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
🍗 😋 🔸سیب زمینی هارو با پوست از وسط نصف کنید و همراه مرغ با آب جوش و رب و ادویه جات شامل زردچوبه نمک فلفل سیاه فلفل قرمز پاپریکا دارچین و ادویه کاری و پیاز نگینی ریز بذارید بپزه بعد از پخت کامل داخل روغن سرخ کنید، نوش جان ♦️دارچین حذف نشه و مرغ و سیب زمینی رو حدی بپزید که سیب زمینی ها موقع سرخ کن له نشه، ♦️از چوب دارچین استفاده کنید تا رنگ مرغ و سس تیره نشه •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک پیتزایی •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
کاپ کیک پیتزایی •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کاپ کیک پیتزایی مناسب شام وحتی نهار برای تغدیه بچه ها و جشن تولد مواد لازم ..... ماکارونی فرمی ریز 250گرم نصف بسته فلفل دلمه قرمز ریز نگینی خردشده نصف لیوان پیازچه اگر نبود پیاز معمولی سه قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده سه قاشق غذاخوری پودرزیره یک قاشق چایخوری ونمک مواد لازم مایه کیک ....... تخم مرغ دوعدد شیرگرم دولیوان اردیک لیوان بیکینگ پودریک قاشق غذاخوری سرکه سفید یک قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده نصف لیوان پنیر پیتزا یک لیوان پنیر چدار ورقه ای خردشده نصف لیوان پودرپاپریکاو نمک وفلفل سیاه طرز تهیه..... ماکارونی را طبق معمول ابکش کنید مغز پخت بشه مثل زمانیکه واسه سالاد استفاده می کنیم با فلفل دلمه قرمز وجعفری وپیازچه ونمک وپودرزیره مخلوط کتید ادامه کار..... تخم مرغ ونمک وفلفل سیاه وپودرپاپریکا وشیر گرم را مخلوط کنید یک لیوان ارد وبیکینگ پودروسرکه را اضافه وخوب مخلوط کنید جعفری وپنیرپیتزا وپنیرچداررا به مایه کیک اضافه ومخلوط کنید قالب مافین یا تک نفره را با ارده یا روغن جامد کف ودیواره را چرب کنید از مواد ماکارونی توی هر قالب مافین دوقاشق غذاخوری بریزید وبعد از مایه کیک یه ملاقه کوچک بریزید وبعد ضربه بزنید به سطح کار تا مایه کیک بین ماکارونی نفوذ کنه درفر یا توستر از قبل گرم شده با دمای180درجه تا زمانیکه دیواره کاپ کیک طلایی بشه بعد نیم ساعت حتما چک کنید دراخر چند دقیقه روی کیکها را گریل کنید تا طلایی بشه از فر دراوردین صبر کنید خنک بشه وبا لیسک دیواره های کیک را کاملا ازاد کنبد وبه کمک لیسک کاپ کیک را بیرون بیارید با سس کچاپ سرو کنید بسیار خوشمزه است •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
🔰طرز تهیه شربت شفابخش و گوارای سکنگبین: 🌸 مواد لازم: سرکه طبیعی (انگور یا خرما یا ...) 👈 ۱ واحد عسل ۲ واحد عرق (نعنا یا کاسنی یا رازیانه یا ...) ۲ واحد 🌼 نکته: واحد در اینجا منظور واحد حجمی می باشد مثل استکان یا لیوان و ... . 🌺 طرز تهیه: ابتدا سرکه و عرق گیاه مورد نظر را مخلوط و روی حرارت قرار دهید تا یک جوش خورد ، سپس عسل را اضافه کنید. بعد از خنک شدن آن را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال یا جای خنک نگهداری کنید و قبل از مصرف آن را تکان دهید. ✅👌👏💐 🌼 نحوه مصرف: اگر برای رفع مریضی و یا مشکلی توسط طبیب تجویز شده، طبق دستور طبیب مصرف شود. اما اگر می خواهید از این شربت در میهمانی ها و یا در منزل به جای نوشابه و شربت استفاده کنید به مقدار لازم با آب رقیق کنید و میل نمائید، بهترین زمان مصرف آن پس از وعده های غذایی است.   🔰⚠️ نکته مهم: سکنجبینی که با شکر سفید کارخانه ای و سرکه صنعتی یا همان بازاری (سرکه غیرطبیعی) ساخته می شود و بطور معمول در بازار نیز وجود دارد خواص درمانی این شربت شفابخش را ندارد. در مصرف سرکه انگبین نیز مانند هر خوراکی دیگر نباید زیاده روی کنید. •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من ابتدا به مرغ زعفرون دم کرده و زردچوبه و نمک میزنم بعد تو روغن سرخ میکنم مرغ رو جدا میکنم و پیاز رو با روغن مرغ اضافه میکنم میزارم کمی نرم بشه بعد هویج حلقه شده و فلفل دلمه ای اضافه میکنم و کمی فلفل تند. زردچوبه، نمک،زعفران و جوز هندی (ضرورتی نداره اما باشه طعم ادویه ها رو قالب میکنه) میزنم به اندازه ۳ لیوان آب اضافه میکنم و یک تیکه چوب دارچین میزارم تا جوش بیاد و کمی مرغها پخته بشن بعد توی ی ظرف جدا رب گوجه فرنگی تفت میدم و به مرغا اضافه میکنم و میزارم جا بیفته و سسش غلیظ بشه برنج رو هم میپزم. زرشک رو با ۱ قاشق روغن و ۱قاشق چ شکر تفت دادم و ۲ قاشق آب اضافه کردم تا شکر حل بشه (میتونید از گلاب هم استفاده کنید) بزارید آبی ک اضافه کردید کشیده بشه بعد خاموش کنید (اضافه کردن شکر باعث میشه طعم زرشک ترش و شیرین بشه خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید) 😉 . •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بقچه کباب با مرغ •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
بقچه کباب با مرغ •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد
بقچه کباب (با مرغ) مواد لازم: 3 عدد یوفکا (یوفکای ایرانی کوچک است برای همین مقدار بیشتری نیاز دارید) مخلوط روغن زیتون و آب برای خیس کردن یوفکا (حدود یک لیوان نصف روغن و نصف آب و یا مقدار روغن کمتر از نصف باشد) برای سس بشامل: 2 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری آرد 1.5 لیوان شیر نمک ، فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری جوز هندی رنده شده (اگر دارید) برای داخل یوفکا: نیم کیلو ران مرغ بدون پوست 1 عدد فلفل قرمز 4_3 عدد فلفل سبز 10 عدد قارچ نمک ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز ، خیلی کم فلفل قرمز پرک شده طرز تهیه: برای سس بشامل کره و روغن مایع را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی اجاق آب کنید. آرد را اضافه کنید و کمی تفت بدید سپس در حالیکه هم میزنید شیر را اضافه کنید و مدام هم زده بپزید. درآخر نمک و ادویه ها را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. داخل ماهیتابه ای روغن زیتون بریزید و مرغ خرد شده را اضافه کنید. تا وقتی که آب مرغ کشیده شود با حرارت زیاد بپزید. سپس قارچ خرد شده و سپس فلفل ها را اضافه کنید و تفت بدید. ادویه ها را اضافه کنید و تا وقتی که کمی آبش کشیده شود بپزید. سس بشامل را به مواد مرغی اضافه کنید و هم بزنید. هر یوفکا را به 4 قسمت تقسیم کنید. یوفکا را با مخلوط روغن زیتون و آب کمی خیس کنید. هر یوفکای برش زده را داخل کاسه گودی باز کنید و از مواد مرغی آماده شده داخل یوفکا بذارید سپس یوفکاهای کناری را روی مواد آورده بپوشانید. کاسه را برگردانید و یوفکا را داخل سینی بچینید. تمام مواد را به این شکل آماده کنید. روی یوفکاها را با مخلوط روغن زیتون و آب خیس کنید. در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. نوش جان •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین عدس پلو •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
تهچین عدس پلو •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپ
برنج :سه پیمانه عدس :سه پیمانه کشمش پلویی یک پیمانه گوشت چرخ ۲۵۰ گرم ،با دارچین فراوان ،فلفل سیاه ،نمک،زردچوبه پیاز رنده شده: ۱ عدد خرما به دلخواه با کره کمی تفت بدین . مواد ته چین زرده تخم مرغ: ۲ عدد ماست چکیده: ۶ ق غ روغن : ۱/۴ پیمانه گلاب : ۱ ق س زعفران دم کرده: به میزان لازم نمک و فلفل گوشت رو با سویا میتونین جایگزین کنید عدس رو ۳۰ دقیقه خیس کنید و بگذارید بپزه مقداری از برنج رو برای تهچین سفید آبکش کنید و به بقیه عدس رو اضافه کنید ، لایه هارو تکرار کنید تا تموم شه در آخر هم کره روی برنج میریزیم بهتره مقدار عدس برابر برنج باشه تا طعم بهتری داشته باشه برای کنار این پلوی خوشمزه میتونید سالاد خیار گوجه با سس مایونز سرو کنید. •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه نثار •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
قیمه نثار •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی م
قیمه نثار برای ۳ تا۴ نفر گوشت گوساله یا گوسفندی ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم برنج ۳ پیمانه پیاز ۱ عدد پیاز داغ ۲ تا ۳ ق غ پودر هل ۱ ق چ گلاب ۱ ق غ دارچین ۱ ق چ آب لیمو ۱ ق م نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ زرشک ۳ تا ۴ ق غ خلال پسته ۲ ق غ خلال بادام ۲ ق غ خلال پرتقال ۲ تا ۳ ق غ کره یا روغن به میزان لازم یه پیاز رو خرد کردم داخل قابلمه پیاز رو همراه با گوشت و زردچوبه و فلفل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دادم . بعد رب رو اضافه کردم و مقداری تفت دادم و آب در حد یک و نیم لیوان ریختم و درش رو گذاشتم تا بپزه . بسته به نوع گوشت و اینکه از کدوم قسمت استفاده بشه تایم پخت فرق می کنه . آب هم زیاد ریخته نشه اگر دیدین موقع پخت آبش کمه می تونید بهش اب اضافه کنید فقط آب جوش باشه . وقتی که گوشت پخت پیاز داغ، نمک ، دارچین، آب لیمو خیلی کم ، گلاب، پودر هل ، زعفران غلیظ اضافه کردم و ۱۰ دقیقه بمونه روی حرارت کافیه . برای تهیه خلال ها خلال پرتقال رو ۵ الی ۶ بار جوشوندم . هر بار با مقداری آب سرد روی حرارت گذاشتم و بعد از جوشیدن ابش رو خارج و مجددا آب اضافه کردم تا تلخیش گرفته بشه . دفعه آخر دیگه گذاشتم بپزه وآخر شکر اضافه کردم . خلال بادام و پسته رو هم از قبل خیسوندم و بعد ابش رو خارج کردم و خشک بشه، می تونید با گلاب هم خیس کنید . زرشک رو هم می شوریم میزاریم خشک بشه . توی تابه کمی کره یا روغن، زرشک،خلال پرتقال،خلال بادام ،خلال پسته( و در صورت تمایل می تونید شکر بریزین .) ریختم و روی حرارت مقداری تفت دادم . برنج رو هم که کته یا دمی هر طور دوست دارید من کته پختم . بعد از پخت مقداری رو با زعفران مخلوط کردم و با خلال ها مخلوط کردم . •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پارافه موزاییکی😋 •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانال‌های دیگر ما در ایتا👇🏻👇🏻👇🏻 @banooye_nemoone @tapestrycrochet @honarkadeeshgh