#پیراشکی_گوشت_و_قارچ
طرز تهیه خمیر پیراشکی:دو لیوان آرد ،نصف سیب زمینی متوسط پخته شده و له شده
یک قاشق مربا خوری پودر خمیر مایه رو با کمی آب ولرم و شکر حل کنید(یک قاشق مربا خوریشکر)
نصف لیوان شیر ، نصف لیوان اب ولرم ،آرد به اندازه ایکه خمیر به دست نچسبه،تمام مواد رو مخلوط کنید ورز بدید روی خمیر رو با یک دستمال تمیز بپوشونید و بزارید یکی دو ساعتی استراحت کنه بعد سیب زمینی پخته شده و له شده رو به خمیر اضافه کنید و هر موادی که دوست دارید پر کنید من گوشت چرخ کرده رو با پیاز فراوون سرخ کردم البته پیازهرو با غذاساز خیلی ریز کردم و ادویه کاری ،اویشن و فلفل سیاه و درصورت تمایل فلفل قرمز و چند قاشق جعفری و گشنیز خرد شده و قارچ و هویج ابپز با مواد مخلوط کردم و سرخش کردم و بعد از سرد شدن بین خمیر گذاشتم و در ظرف روغن خیلی داغ سرخ کردم. از خمیر یک گلوله بردارید و با وردنه پهن کنید (بصورت گرد ،ضخیم نباشه)و از مواد وسط خمیر بزارید و دو طرف رو روی هم بزارید و دالبری بپیچونید و یا میتونید با انگشت خمیرو بهم بچسبونید و یا با چنگال خمیرو روی هم بزارید و بچسبونید و یا خمیر رو روی هم بیارید و بپیچونید
پ.ن. سیب زمینی پخته
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_گوجه_سبز_اونم_تو_شیشه😱
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روش_خارج_کردن_ژله
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
نکات مهم در مورد سرخ کردن بادمجان
نمک زدن و قرار دادن بادمجان ها در آب سرد به جذب کمتر روغن توسط بادمجان سرخ کرده کمک خواهد کرد.
راه دیگر برای کم کردن میزان جذب روغن استفاده از سفیده تخم مرغ است.
سفیده تخم مرغ را تنها، یا به همراه مقداری شیر خوب بزنید و با یک قلمو روی بادمجان ها بمالید و بلافاصله در روغن سرخ کنید.
یک روش دیگر جذب کمتر روغن هنگام سرخ کردن بادمجان ، غلتاندن در ماست قبل از انداختن در روغن است.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#مرباي_به
به 1كيلو
شكر 4ليوان
دانه هل 4عدد
ابتدا به رو شسته از وسط ب چهار قسمت تقسيم ميكنيم و با كارد هسته داخلشو در مياريم و به شكل دلخواه برش ميزنيم و دوباره توي سبد ريخته و ابكشي ميكنيم ميزاريم اب اضافيش گرفته بشه توي يك ظرف مسي ابتدا يك كمي از شكر را ميريزيم بعد به رو ريخته لايه ب لايه همين كارو ميكنيم و چند دانه هل هم لاب لاش ميزاريم در ظرف رو ميزاريم حدود پنج ساعت تا شكر خودش آب بندازه بعد شعله پخش كن زير قابلمه اي كه به ها هستن قرار داده با حرارت ملايم ميزاريم تا بجوش بياد وقتي جوش اومد دمكني گزاشته بمدت دو تا سه ساعت با حرارت خيلي كم تا رنگ به عوض بشه و جا بيفته
برا اينكه بدونيم شربت به اماده است يك قطره از شربت رو داخل اب سرد ميندازيم اگه پخش شد شربت هنوز اماده نيست
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#ساندویچ_مرغ_اسپایسی🍔🍗
✍️طرز تهیه : سینه مرغ را با پیاز، سیر ، نمک ، فلفل ، زردچوبه بپزید و بعد ریش ریش کنید . در تابه یک ق روغن بریزید و یک پیاز کوچولو را خرد و سرخ کنید بعد مرغ و فلفل سیاه وقرمز ، سس کچاب تند و اگه لازم بود کمی نمک و آب مرغ اضافه کنید و یه کوچولو تفت بدید .این ساندویچ خوشمزه با سالاد کلم خرد ، و خیارشور خوشمزه میشه . حتما امتحان کنید
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم 🎥
#ژله رولی
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🌸سلامی به زیبایی نگاه
مهربونتون
🌸صبح زیباتون پرازآرامش
وحس قشنگ زندگی
🌸امـیدوارم در ایـن روززیبااا
غرق درباران رحمت الهی شوید
صبحتون بخیرو شادی
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#شامی_پوک_رشتی
گوشت گوساله یا گوسفندی 300 گرم
لپه 200 گرم
سیب زمینی خام 2 عدد متوسط
پیاز متوسط 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
زرد چوبه ونمک و فلفل به میزان لازم
اول از همه گوشت و پیاز و زردچوبه و فلفل را با کمی آب روی حرارت میپزیم تا نیم پز شه بعد لپه و سیب زمینی پوست کنده را به گوشت و پیاز اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا کاملا بپزند در آخر نمک غذا رو اضافه می کنیم.بعد از اینکه مواد پخت میریزیم داخل صافی تا آب اضافیش گرفته تکه های گوشت را از بقیه مواد جدا کنید و در یک کاسه جداگانه با گوشتکوب خوب بکوبید .
بقیه مواد پخته شده را توی چرخ گوشت یا غذا ساز بریزید تا خوب له بشن.حالا مواد چرخ شده را به گوشت ریش ریش شده اضافه می کنیم و بعد تخم مرغ میزنیم و در ظرف در دار به مدت یک ساعت در یخچال استراحت بدید. بعد از مواد شامی به اندازه دلخواه برداشته و در دست گرد میکنیم و وسطش رو طبق تصویر با انگشت سوراخ کنید و در روغن داغ سرخ کنید بهتره که روغن در تابه زیاد نباشه که شامی ها شناور بشن اول یک عدد از شامی را در روغن سرخ کنید اگر وا رفت یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا باز بشه بعد با دست اطراف شامی را سفیده بمالید و در روغن سرخش کنید.نوش جان..
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#البالو_خشكه 🍒🍒
آلبالو ها رو بشورید وبریزید تو آبکش تا ابشون کاملا بره سپس رو سینی بریزید رو هم انباشته نشه وگرنه زیرش کپک میزنه بزارید جلو آفتاب حتمااا آفتاب باشه (سایه نباشه)بستگی داره به حرارت نور خورشید البالوها باید نیمه خشک بشن من دو روز کامل جلو نور خورشید گذاشتم سپس اوردمش خالی کردم تو یه کاسه مقداری رب انار ونمک زدم وبا دوقاشق کاملا مخلوط کردم دوباره انتقالش دادم به سینی ودوباره یک روز دیگه گذاشتم جلو آفتاب زیاد خشک نکنید که پوستش به هسته بچسپه دست میزنید کمی نرم باشه کافیه
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#ترفند_و_نکات_مهم_آشپزی
♨️نگهداری مواد غذایی یک کار دشوار است که اگر شما ترفندهای آشپزی و دستورالعمل ها را به خوبی انجام ندهید، ممکن است فاجعه رخ دهد. با این حال، همچنان افرادی هستند که گاهی اوقات فضای آزاد درون شیشه ها را نادیده می گیرند.
منظور ما از فضای بین قسمت بالای مواد غذایی و لبه شیشه است. این فضا اجازه می دهد تا مواد غذایی خود را حفظ کنند و متورم نشوند. اگر این فضا را در شیشه قرار دهید، شیشه و همچنین غذاهای داخل آن، سالم باقی می مانند.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#لواشک_آلو خونگی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#لواشک_آلو
دستور خاصی نداره خیلی راحته الو یا هر میوه ای که دوست دارید یک نوع یا مخلوط میشورید و تو قابلمه میریزید و به اندازه ای که رویه میوه تونو اب بگیره اب میریزید و میزارید رو گاز تا بپزه وقتی با قاشق فشار میدید هسته از گوشت میوه جدا بشه خاموش میکنید یعد اینکه سرد شد داخل یه ابکش میریزید و با دست به اصلاح صاف میکنید تا فقط پوست و تخم میوه بمونه همین فقط دو نکته بگم باید در اخر مواد لواشک مثل فرنی تقریبا سفت باشه نباید خیلی ابکی باشه اگر اب اون زیاد بود بزارید رو گاز یکم جوش بخوره و غلیظ بشه اگر اندازه بود که هیچ. دوم اینکه من همیشه یکم نمک هم میزنم اخر کار بعد صاف کردن اگر از الو خالی یا میوه هاایی که ترش مزه باشن استفاده کنم شکر هم میزنم تا ملس بشه. بعد کف سینیمو با پلاستیک فریزر میپوشونم و موادو پخش میکنم میزارم تو افتاب تا خشک بشه. همین 😊
#لواشک#لواشک خونگی#لواشک_الو#
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
برای #تزئین #یخ :
برای نوشیدنی ها می تونید با توجه به شربتی که تهیه می کنید . مثلاْ شربت آلبالو ، از قبل مقداری آلبالوی تازه رو داخل قالب یخ بندازید و بگذارید با آب یخ بزنه . وقتی می خواهید شربت رو تهیه کنید دو سه تا از اون قالب ها رو داخل لیوان بندازید که فوق العاده زیبا میشه و میوه های دیگه ای مثل برش لیمو و پرتقال و شاتوت و همه ی میوه ها . بعضی وقتها هم از خورده های میوه داخل یخ استفاده کنید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati