eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
🫒کباب فلفلی 🥩گوشت چرخ کرده: 500 گرم 🌶فلفل شیرین: 100 گرم 🥚زرده تخم مرغ: 1 عدد 🧅پیاز: 1 عدد 🧂نمک، فلفل سیاه و ادویه: به مقدار لازم 🥗مواد لازم برای سس کباب فلفلی 🧅پیاز: 1 عدد 🍅رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری 🧂نمک، فلفل و آبلیمو: به مقدار لازم 🍖طرز تهیه🍴 گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل و ادویه‌های دیگر مخلوط کنید. خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. مخلوط را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. از مواد گوشتی به دور فلفل شیرین قلمی بپیچید. سپس آن را در تابه‌ای با حرارت ملایم سرخ کنید. سپس درون سس قرمز قرار داده و حدود 30 دقیقه حرارت دهید. 🥢برای تهیه سس پیاز رنده شده، رب گوجه فرنگی، نمک، آبلیمو و فلفل را با کمی روغن تفت داده و کمی آب اضافه کنید تا بجوشد و به غلظت بیافتد. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
دسر شکلات تلخ آلبالو ژله: 🥣2 بسته پودر ژله آلبالو برای پودینگ: 🍲1 لیتر شیر 🍸1 لیوان شکر 🍰نصف لیوان آرد 🍰نصف لیوان نشاسته ذرت 🍰نصف لیوان پودر کاکائو 🍰100 گرم خامه 🍰80 گرم شکلات تلخ 🍸ژله رو حاضر کرده و توی لیوان‌هایی که به کمک یک قالب کاپ کیک یا هرطور دیگه‌ای که خودتون میدونین کج نگه داشتین بریزن و بگذارین تو یخچال تا ببنده... 🍜پودینگ رو حاضر کنین، همه مواد رو بجز شکلات و خامه باهم مخلوط کرده وروی شعله متوسط به روش همیشه مرتب هم بزنین تا قوام بگیره، از روی گاز بردارین و شکلات رو اضافه کنین و هم بزنین، حل که شد خامه رو اضافه کنین و بذارین کنار تا سرد بشه... 🥣(که پودینگ ها اگر رو باز در معرض هوا قرار بگیرن روشون زودی میبنده،پس سریع روش رو با یک لایه سلفون بسته به طوری که سلفون روی سطح پودینگ ‌بچسبه وقتی سرد شد براحتی جدا میشه) 🧇ژله‌ها رو دربیارین،نیمه دیگه‌اش رو باپودینگ خنک شده پر کنین و روش تزیین کنی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥟🍝 اسپاگتی با سس بلوچیز مواد لازم🍾 ▢250 گرم اسپاگتی ▢150 گرم پنیر بلوچیز ▢2 قاشق غذاخوری کره ▢¼ پیمانه جعفری تازه 🍴دستور تهیه🥣 اسپاگتی رو توی آبجوش و کمی نمک بپزید تا نرم بشه. 1 پیمانه از آب اسپاگتی رو نگه دارید و اسپاگتی رو آبکش کنید. قابلمه رو روی حرارت کم بذارید و کره رو توش بریزید تا آرام ذوب بشه. وقتی کره ذوب شد اسپاگتی رو توی قابلمه بریزید و هم بزنید تا به کره آغشته بشه. پنیر بلوچیز رو خرد کنید و کم کم به اسپاگتی اضافه کنید و مرتب اسپاگتی رو هم بزنید. همه ی پنیر رو توی قابلمه نریزید کمی هم برای سرو نگه دارید. کمی از آب اسپاگتی رو توی قابلمه بریزید شاید همه ی آب نیاز نباشه پس کم کم اضافه کنید این کار باعث میشه پنیر حل بشه و یک لایه سس روی اسپاگتی رو بگیره. جعفری رو خرد کنید و به اسپاگتی اضافه کنید و بچشید اگه نیاز به نمک بود کمی اضافه کنید. 🍝اسپاگتی با سس بلوچیز رو توی بشقاب بریزید و کمی از پنیر بلوچیز و چند برگ جعفری تازه روی اسپاگتی بریزید و گرم سرو کنید.🍝 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کافیه ماکارونی های حلزونی رو ته ظرف مرتبط بچینی تا یه ته دیگ زیبا داشته باشی ❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک عریان ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکویت شیر خامه پرچرب شکر پودر کاکائو توت فرنگى بلوبرى یک دسر عالى و مفید براى بچه ها 😋 ❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‎املت گوجه و اسفناج قالبي🍳 ❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی و یه سری دیگه ی تنوری واسه کنار غذا!😳😳 ❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ایده تزیین : سالاد زیبا ❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه عصرونه خوشگل و خوشمزه مخصوص دورهمی دوستانه😍 خمیر همه کاره مخلوط گوشت چرخکرده وپیاز رنده شده ونمک وکمی سماق ❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن سیب زمینی با طعم پیتزا..🥔🧀🍞🍕🍖🥓🌭🌶 دوتا هیولای خوشمزه تو یه پکیج استثنایی😂😂 ❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه و ژامبون متفاوت تر از اونایی که تاحالا دیدیم!🧀🍞🍗🥓 ❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی رو نازک ببرید نمک و روغن زیتون بزنید،6-7 دقیقه بذارید تو مایکروفر و بعد از طعم چیپس خونگیتون لذت ببرید ❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍧 😋 ▫️توت :نیم کیلو ▫️شکر : نیم کیلو ▫️آبلیمو:1قاشق چاے خوری 🔸 توت را شسته وداخل قابلمه ریخته بعد شکر اضافه می‌‏کنیم12ساعت کنار گذاشته و سپس قابلمه را روے حرارت گذاشته وقتے که به جوش آمد شعله گاز را کم می‌‏کنیم. با حرارت کم به مدت 1 ساعت میگذاریم تا مربا قوام بیاییددر آخرآبلیمو را به آن اضافه کرده و می‌‏گذاریم چند جوش بزندقابلمه را از روے حرارت برداشته و مربا را در همان قابلمه به‌‏مدت یڪ روز نگهدارے می‌‏کنیم بعد در شیشه مورد نظر ریخته و در یخچال نگهدارے می‌‏کنیم ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥔 😋 🔸ابتدا سه عدد سیب زمینی متوسطرو ابپز میکنیم بعد از خنک شدن پوستش رو میکنیم و رنده میکنیم کمی نمک و زرد چوبه میزنیم بعد یه تخم مرغ اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم تا یکدست بشه برای مواد داخلی از مخلوط سینه مرغ پخته شده و خرد شده و قارچ و فلفل دلمه خرد شده که باهم تفت دادم استفاده کردم شما طبق ذائقه تون از هر چیز دیگه ای میتونید استفاده کنید قالب رو چرب میکنیم بعد از مایه کوکو به اندازه ای که کف قالب رو بپوشونه میریزیم بعد از مواد میانی و بعد هم پنیر پیتزا میریزیم دوباره با مایه کوکو روشو میپوشونیم و روش یه قاشق روغن مایع میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه صدونود درجه به مدت یک ساعت قرار میدیم بسته به نوع فر شاید زمان پخت تغییر کنه در آخر چند دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم وقتی از فر در اوردیم اجازه میدیم تا کمی سرد بشه بعد برمیگردونیم داخل ظرف و نوش جان میکنیم. امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم ‍🌸روزتون معطر به ذکر شریف🌸 🌸صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 🌸 🌸و خاندان پاک و مطهــــرش 🌸 🌸اَللّهُــــــمَّ 🌸صَلِّ عَلی 🌸مُحَمَّــــــدٍ 🌸وَ آلِ مُحَمَّدٍ 🌸وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ ☘☀️سلام صبحتون بخیر☀️☘ 🌸🌸🌸🌸🌸
🥨شیرینی نان چایی 🔸مواد لازم: ▫️آرد به میزان لازم ▫️ کره 1پیمانه ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️ پودر قند 1 پیمانه ▫️ ماست 1 قاشق سوپخوری ▫️ بکینگ پودر 1 دوم قاشق چایخوری ▫️هل 1 قاشق چایخوری 🥨 طرز تهیه: 1٫کره و پودر قند رو میزنیم تا کاملا یکدست بشه.1 عدد تخم مرغ کامل و 2 تا زرده و هل رو اضافه کرده و مجددا میزنیم.(دو تا سفیده اضافه است) 2٫ماست و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم .در انتها آرد رو بتدریج اضافه میکنیم تا وقتی که خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد.خمیر رو به قطر یکسانت با وردنه باز کرده و با قالب دلخواه بهش شکل میدیم. 3٫خمیرهای قالب زده رو داخل سینی فر میچینیم و روش رو زرده ی تخم مرغ مالیده و کنجد میپاشیم و به مدت نیم ساعت داخل فر 170 درجه قرار میدیم تا بپزه. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍕پیتزا سالمون و میگو 🍣مواد اولیه : 1 عدد خمیر پیتزا 25 گرم فیله سالمون دودی 20 گرم اسفناج 2 حبه سیر 75 گرم میگو 7 گرم پنیر پارمسان 7 گرم زیتون سیاه 20 گرم پنیرچدار 40 گرم پنیر موزارلا 0٫25 قاشق چایخوری ادویه اورگانو 20 میلی لیتر روغن زیتون نمک و فلفل به مقدار لازم 🍕دستورپخت: اسفناج را متوسط خرد کنید. پنیر چدار را رنده کنید. زیتون سیاه را حلقه‌ای خرد کنید. فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.در غذا ساز، روغن زیتون، برگ اسفناج، سیر رنده شده، نمک و فلفل و پنیر پارمسان بریزید و کاملاً میکس کنید تا سس یکدست شود.میگو ها را به مقداری از سس آغشته کنید.باقیمانده سس راروی نان بمالید.زیتون، میگو و پنیر موزارلا رنده شده را به پیترا اضافه کنید.فیله ماهی سالمون، پنیر چدار و مقداری اورگانو به پیتزا اضافه کنید و آن‌را در فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی شود. سپس پیتزا را از فر خارج کنید. نوش جان! . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نحوه تهیه گران ترین سیب زمینی سرخ کرده جهان،که در کتاب رکورد های گینس ثبت شده است. علت گران بودن آن،پاشیدن پودر طلا روی سیب زمینی های سرخ کرده است😐 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌮ساندویچ مرغ🌭 خیلی آسون و خوشمزه🫔😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍜اسپاگتی تیرامیسو 🔸مواد لازم : ▫️اسپاگتی : به میزان لازم ▫️پودر شکر : 100 گرم ▫️پنیر لبنه : 350 گرم ( پنیر خامه ای و ماسکارپونه هم میتوانید استفاده کنید ) ▫️پودر نسکافه : 2 ق غ ▫️بستنی : به میزان لازم 🍜دستور پخت : اسپاگتی را مطابق دستور پشت بسته بدون نمک و در صورت تمایل کمی شکر بپزید و سپس آبکش کرده و با کمی روغن مخلوط نمایید که به هم نچسبند و کناری بگذارید تا سرد شود. پنیر لبنه را با پودر شکر مخلوط نموده سپس پودر نسکافه را اضافه کنید تا یکدست شود و اسپاگتی را در اخر مخلوط نمایید و داخل ظرفها سرو نمایید و یک اسکوپ بستنی ترجیحا شکلاتی رویش بگذارید و در صورت تمایل با میوه تزئین نمایید . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥠درست کردن پیراشکی قالبی 🍥مواد لازم : ▫️خمیر پیتزا یا پیراشکی 1عدد ▫️مرغ پخته خرد شده 1٫5 پیمانه ▫️سس مایونز یاخامه 4/1 پیمانه ▫️پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا 2/1 پیمانه ▫️ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری ▫️فلفل دلمه ای خرد شده مقداری ▫️نمک و فلفل به میزان لازم 🥠روش تهیه : خمیر روبه شکل دایره باز کنید.ضخامتش مثل پیتزا باشه. خمیر را مطابق شکل به 6 یا 8 قسمت تقسیم کنید قالب رو چرب کنید و خیمر رو به این شکل داخل قالب بچینید. چون قسمتهایی که روی هم می افتاد کلفت میشد،اون قسمتها رو با قیچی جدا کردم. مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید لبه های خمیر را روی مواد برگردونید. قسمتهایی که خمیر نپوشونده دوباره پنیر پیتزا بریزید.روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.من به جای زرده از خامه و زعفران برای زرینه استفاده کردم.. حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭