eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
#مرغ_با_سس_آناناس 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#مرغ_با_سس_آناناس 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
مرغ گریل شده همراه با سس آناناس یک خوراک خوشمزه و لذیذ است که برای کسانی که دوست دارند طعم و مزه‌ای جدید امتحان کنند انتخاب خوبی است. ✍ مواد لازم 🔸مرغ 5 تکه 🔸آناناس تازه 1 عدد 🔸سیر 2 حبه 🔸زنجبیل رنده شده 1 قاشق چای‌خوری 🔸رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری 🔸زعفران دم شده 3 قاشق غذاخوری 🔸فلفل قرمز 1/2 قاشق چای‌خوری 🔸روغن 2 قاشق غذاخوری 🔸نمک به میزان لازم 👌دستور تهیه : رب گوجه فرنگی، سیر خرد شده، زنجبیل، روغن، زعفران دم شده، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. مرغ و آناناس خرد شده را داخل یک ظرف در دار بریزید و سس را روی آن بریزید و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این که مرغ کاملا مزه‌دار شد فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. مرغ را در سینی فر بپچینید و اضافه سس را روی آن بریزید. روی سینی فر ر با فویل بپوشانید و به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از 45 دقیقه فویل را بردارید و مجددا برای 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مرغ‌ها کاملا طلایی شوند. مرغ آماده شده را از فر دربیاورید و همراه با برنج یا نان سرو کنید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ترفند_کدبانوی_خونه 👍چگونه از کپک زدن سیر و پیاز جلوگیری کنیم : پیاز و سیر را در پاکت های کاغذی سوراخ شده نگه دارید تا مدت زمان بیشتری دوام بیاورند. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#فیله_سوخاری_با_سس_پرتقال 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#فیله_سوخاری_با_سس_پرتقال 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فیله مرغ سوخاری از محبوب‌ترین فست فودها را می‌توانید با سس پرتقال امتحان و نوش جان کنید. ✍ مواد لازم 🔸فیله مرغ 500 گرم 🔸پودر سوخاری 1 لیوان 🔸تخم مرغ 1 عدد 🔸آرد 2 قاشق غذاخوری 🔸آب پرتقال 1 لیوان 🔸سس سویا 2 قاشق غذاخوری 🔸سرکه 1 قاشق چای‌خوری 🔸نمک و فلفل به میزان دلخواه 👌دستور تهیه : تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید. آرد، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با یک چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. فیله‌های شسته و پاک شده را داخل مایه بریزید و آن‌ها را زیر و رو کنید تا کاملا به مواد آغشته شوند. فیله‌ها را یکی یکی از مایه خارج کنید و در پودر سوخاری فرو ببرید و حواستان را جمع کنید تا تمام نقاط فیله با پودر سوخاری پوشیده شود. یک قابلمه کوچک را نیمه روغن بریزید و هنگامی که روغن داغ شد، فیله‌ها را در آن بیندازید تا سرخ شود. برای تهیه سس پرتقال آب پرتقال، سرکه، 1 قاشق غذاخوری سس سویا و فلفل را داخل یک کاسه بریزید و مخلوط کنید سپس همراه با فیله سوخاری سرو کنید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#پیام_سلامتی🍋🍋 #آشنایی_با_خواص_انگور 👈پیشگیری از برخی سرطان ها 👈تقویت توان مغز و حافظه 👈 حفظ سلامت قلب 👈 کنترل فشار خون 👈 رفع خستگی 👈 رفع یبوست 👈 تقویت‌سیستم ایمنی 👈 افزایش استحکام استخوان‌ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ساطری_پلو 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#ساطری_پلو 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ کرده و از غذا‌های محلی استان خراسان است. ✍ مواد لازم : 🔴 برنج ۳.۵ پیمانه 🔴 هویج ۳۰۰ گرم 🔴 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم 🔴 پیاز متوسط ۱ عدد 🔴 کشمش پلویی ۱ پیمانه 🔴 زعفران آب کرده ۱ پیمانه 🔴 روغن به مقدار لازم 👌 دستور تهیه : ابتدا برنج را كه از قبل خیس كرده ایم، آبكشی كرده و كنار می گذاریم. سپس هویج ها را خلالی خرد كرده و تفت می‌‌دهیم. گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شكل كوفته ریزه های كوچک درست كرده و سرخشان می كنیم. آنگاه كشمش های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط كرده. (البته اگر خواستیم مقداری از هر کدام از مواد را کنار بگذاریم برای تزئین غذا.) و نیمی از زعفران آب كرده را به آن اضافه می كنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر كمی از برنج آبكشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می ریزیم، این كار را لایه لایه تكرار می كنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می گذاریم برنج دم بكشد. در مرحله آخر‌، هنگامی كه برنج دم كشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر می كشیم. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#لواشک_زردآلو 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#لواشک_زردآلو 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
با هر میوه ای و یا ترکیب میوه ها می تونین لواشک درست کنین . هم سالمتره هم بهداشتی تر برای لواشک زردآلو .زردآلو ها رو هسته اش رو درآوردم . من برای حدودا دو و نیم کیلو زردآلو یه لیوان آب ریختم و کمی نمک . برای میوه هایی که آبدار هست نیاز به آب ریختن نداره . میوه های دیگه هم می تونین اضافه کنین . زردآلو شیرینه دیگه نیاز به اضافه کردن شکر نبود . از زردآلوهای رسیده استفاده کنین . بعد هم روی گاز گذاشتم تا له بشه حسابی . این بار بعد از پخت داخل غذاساز ریختم و حسابی پوره شد . می تونین بعد از پخت از صافی هم رد کنین . بعد هم کف سینی کیسه فریزر پهن کردم یا می تونین چیزی هم نندازین و کمی چرب کنین . بعد از موادم رو ریختم . نه خیلی کلفت بشه و نه نازک . می تونین جلوی آفتاب بزارین یا جلوی باد پنکه به مدت یه روز . لواشک هامون آماده است . 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
درمان زخم پای #دیابتی با برگ یونجه برگ‌های تازه یونجه را بکوبید سپس آب بدست آمده را روی زخم پای دیابتی بگذارید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#مربای_شاتوت 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#مربای_شاتوت 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
مربای شاتوت خون ساز است بنابراین مصرف آن برای مبتلایان به کم‌خونی مفید است. ✍ مواد لازم 🔸شاتوت ۵۰۰ گرم 🔸شکر یک کیلو 🔸آب لیموترش تازه یک قاشق مرباخوری 🔸وانیل به مقدار خیلی کم 👌دستور تهیه : نخست شاتوت ها را کمی بشویید سپس آن ها را در ظرف مناسبی بریزید. شکر را به شاتوت ها اضافه کنید و ظرف را به مدت ۱۲ ساعت داخل یخچال بگذارید. ظرف حاوی شاتوت ها را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا بجوشد. اگر کف روی شاتوت ها تشکیل شد به کمک یک قاشق آن را بردارید و صبر کنید تا شاتوت ها به مدت ۱۵ دقیقه بجوشند. پس از اینکه شاتوت ها ۱۵ دقیقه جوشیدند اجاق گاز را خاموش و آب لیموترش تازه و وانیل را به آنها اضافه کنید. ظرف حاوی شاتوت ها را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود. اکنون مربای شاتوت آماده مصرف است. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
۰ آنچه برایش دعوت شده اید 🔰🔰🔰 https://eitaa.com/ashpazisalamati/31403 ❤️فیلم آموزش پیاز داغ ترد ومجلسی😋☝️❤️ https://eitaa.com/ashpazisalamati/8533 ژله آجیلی😍😋 https://eitaa.com/ashpazisalamati/9605 نون لقمه ای https://eitaa.com/ashpazisalamati/14234 شامی گیلانی https://eitaa.com/ashpazisalamati/21011 🔵نون لقمه😋🔵 https://eitaa.com/ashpazisalamati/23915 🔴نون لقمه ای مغزدار😋🔴 https://eitaa.com/ashpazisalamati/26526 شربتهای پنیرکی😋 https://eitaa.com/ashpazisalamati/1040 طرز تهیه سوسیس خانگی https://eitaa.com/ashpazisalamati/22051 طرز تهیه کالباس مرغ خانگی☝️👇 https://eitaa.com/ashpazisalamati/405 https://eitaa.com/ashpazisalamati/23462 کالباس لیوانی https://eitaa.com/ashpazisalamati/6340 راز خوشمزگی قورمه سبزی😋 https://eitaa.com/ashpazisalamati/30080 طرز تهیه کاسه یخی گلدار😍 https://eitaa.com/ashpazisalamati/30917 خمیر جادویی بدون تخم مرغ 😳 https://eitaa.com/ashpazisalamati/30921 کیک یک تخم مرغی😋 https://eitaa.com/ashpazisalamati/31899 طرز تهیه گوشت تقلبی 😃 برای رفتن به آموزش انواع نوشیدنی کلمه " "رو سرچ کنین 😉 https://eitaa.com/ashpazisalamati/32427 کیک فنجونی بدون فر😍 https://eitaa.com/ashpazisalamati/30833 نمونه دیگه کیک فنجونی بدون فر😋 برای دریافت دستور پخت انواع حلوا ، کلمه "حلوا " رو سرچ کنین😉 https://eitaa.com/ashpazisalamati/31984 پیراشکی اسفناج بدون گوشت😋 🔴انواع "پیراشکی" رو سرچ کنین🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#خوراک_فصلی 🍲مواد لازم ؛ فلفل دلمه ای رنگی خلال شده ؛ ۲ عدد هویج خلال شده ؛ ۱ عدد کدوسبز خلال شده ؛ ۳ عدد مرغ خردشده ؛ ۳۰۰ گرم قارچ ؛ ۲۰۰ گرم رب گوجه فرنگی ؛ به میزان لازم ذرت و زیتون ؛ به میزان لازم پیازداغ ؛ به میزان لازم زردچوبه ؛ به میزان لازم نمک و فلفل ؛ به اندازه 🍲طرز تهیه ؛ ابتدا مرغ خردشده را همراه با پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل تفت داده و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم . سپس سبزیجات خردشده را اضافه کرده و خوب هم میزنیم. حرارت را کم کرده و درب ظرف را گذاشته تا سبزیجات خوب مغزپخت شوند و باذرت و زیتون تزیین میکنیم. در پایان میتوان خوراک را با نان سرو نمود. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#دمنوش_گل_محمدی☕️🌸🌷 در چایتان چند گلبرگ گل محمدی بریزید 👌 ☕️☕️چــــای گل محمدی؛ باعث شادابی و کاهش چین و چروک های پوست، تقویت سیستم ایمنی بدن، پاکسازی کبد و کیسه صفرا و تقویت دستگاه گوارش میشود ⏰⏰بهترین زمان مصرف گل محمدی 1 تا 2 ساعت پیش از غذا یا پس از غذا، بهترین زمان مصرف چای و دمنوش گل محمدی می باشد. 👨🌾👨🌾زنان یائسه نیز می‌توانند از آن برای کاهش علائم و مشکلات این دوره از جمله گرگرفتگی استفاده کنند. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ترفند_آشپزى ؛ برای #تهیه_سوپ_جو کافیه این دو مورد مهم رو مد نظر قرار بدید : ١-برای غلیظ شدن سوپ جو می‌توانید 2 قاشق سوپ‌خوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ جو اضافه کنید. ٢-سوپ جو با آب مرغ خوشمزه‌ تر می‌شود، چون آب مرغ بی‌ رنگ است برای سوپ جو سفید مناسب‌ تر است. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#نان_روغنی_شیرین؛ 🍃🍂 #مواد_لازم : ▫️آرد ۱ کیلوگرم ▫️بیکینگ پودر۱/۴ قاشق چای خوری ▫️زردچوبه ۱/۸ قاشق چای خوری ▫️تخم مرغ ۳ عدد ▫️خمیر مایه ۱ قاشق مربا خوری ▫️کره ۲۰۰ گرم ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️شیر ۲ پیمانه ▫️روغن به مقدار لازم #طرز_تهیه: ابتدا آرد را ۳مرتبه الك كرده و بعد با بیكینگ پودر مخلوط كرده و باز الك می كنیم و آن را با تخم‌مرغ، شیر، شكر، زردچوبه، روغن و مایه خمیر مخلوط می‌كنیم به طوری كه مایه مثل خمیر نان سفت باشد و به دست نچسبد. روی مواد نایلون كشیده و به مدت یك ساعت كنار می‌گذاریم تا مایه خمیر عمل بیاید. سپس مقداری از خمیر را برداشته و گرد میكنیم و در روغن بسیار داغ سرخ می‌كنیم. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#سوپ_ذرت #سوپ_بلال 🍲مواد لازم ؛ ذرت (بلال) ؛ یک قوطی یا ۳ پیمانه جعفری خرد شده ؛ ۱/۵ پیمانه کرفس ؛ ۱/۵ پیمانه پیاز متوسط ؛ ۱ عدد شیر ؛ ۱/۵ پیمانه خامه ترش ؛ ۱/۵ پیمانه آرد ؛ ۳ قاشق سوپخوری آب ؛ ۳ پیمانه نمک و فلفل ؛ به اندازه 🍲طرز تهیه ؛ ابتدا ذرت را به همراه کرفس، جعفری، پیاز، نمک، فلفل و آب مخلوط کرده و به مدت ۱ ساعت بپزید، سپس از صافی رد کنید. آرد را با کمی شیر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. سپس مابقی شیر را با خامه ترش مخلوط کرده و همه را با هم روی اجاق بگذارید تا بجوشد. برای تزیین میتوان از کمی جعفری ساطوری شده استفاده نمود. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
طرز تهیه #کوکو_سیب_زمینی_و_هویج مواد لازم: سیب زمینی بزرگ 3 عدد هویج 2 عدد پیازچه خرد شده 100 گرم تخم مرغ 4 عدد نمک و فلفل به مدار لازم زردچوبه به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید و سپس با گوشتکوب له کنید. هویج ها را به صورت خام رنده کنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید. پیازچه خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ را اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید. در آخر مواد را در ابعاد و اشکال دلخواه سرخ کنید. و نوش جان کنید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
طرز تهیه ی ترشی قارچ و زيتون مواد لازم : قارچ ورقه‌ شده و زيتون بدون هسته از هر کدام دو پيمانه موسير1 پيمانه سير 1 پيمانه نمك به ميزان لازم فلفل سبز چهار عدد پودر كاري يك قاشق غذاخوری پودر انبه چهار قاشق غذاخوری روغن زيتون پنج قاشق غذاخوری سركه به ميزان لازم فلفل سياه و زردچوبه از هر كدام يك قاشق چايخوری طرز تهيه: برای تهيه اين ترشی خوشمزه تمام مواد را با هم مخلوط كرده و سركه را تا جايی اضافه می كنيم كه روی مواد را بپوشاند بعد از يك هفته ترشی ما آماده می باشد. نكته : اين ترشی را در جای خنك مانند يخچال نگهداری كنيد. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#پیام_سلامتی🍋🍋 پوست مرغ به کبد آسیب میرساند ! 🔹مواد شیمیایی در بال و گردن مرغ انباشته شده و جگر مرغ مملو از آنتی بیوتیکهایی است که به مرغ زده شده ! 👈جگر، پوست، بال و گردن نخورید ! 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#مرغ_کره_ای_با_سس_سیر_لیمو 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati