فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#طرز_تهيه_گل_شکلاتی
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رست بیف با گوشت چرخ کرده
مواد لازم:
500 گرم گوشت گوساله
1 پیاز رنده شده
1 تخم مرغ
1/2 لیوان آرد سوخاری (110 میلی لیتر)
1/4 لیوان آب
1.5 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1.5 قاشق چایخوری نمک
برای سس👇
1 قاشق غذاخوری کره
1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 لیوان آب گرم
نمک
برای پوره سیب زمینی👇
5 عدد سیب زمینی بزرگ
1.5 قاشق غذاخوری کره
1/2 لیوان شیر (125 میلی لیتر)
نمک و فلفل سیاه طبق ذائقه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#کلي_ترفند_تخم_مرغي_خيلي_باحاله
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ژله_حبابی_انار 🍷😋
▫️یک عدد انار دون شده
▫️یک بسته ژله ی آلویه ورا
🔸یک بسته پودر ژله آلوورا را در آب داغ حل کرده و سپس یک لیوان آب سرد به آن بیافزایید و مخلوط کنید.
ظرف مورد نظرتون رو انتخاب کنید و دوسوم ظرف را با ژله پر کنید
و داخل یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود.
در مرحله ی بعد
ژله ای که کامل بسته شده را با چنگال سه یا چهار بار هم بزنید تا داخل #ژله حباب ایجاد شود
یک قاشق دونه ی انار را روی سطح ژله بریزید و با قاشق به داخل ژله فرو کنید
سپس ظرف مورد نظرتان را تا لبه ی ظرف دانه ی انار ریخته و روی دانه ها ژله بریزید.
و داخل یخچال قرار دهید تا ببندد
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ترفند_آشپزی 🍖🍗🥘
اگر زمان کافی برای خواباندن مرغ در آب نمک ندارید یکساعت قبل از پخت مقدارزیادی نمک رو وداخل آن بمالید،بادقت آنراخشک کرده وکباب کنید
اینکاربرشته شدن پوست مرغ وطعم خوب آن راتضمین میکند
اگرزمان کافی برای خواباندن مرغ در آب نمک ندارید یکساعت قبل از پخت مقدارزیادی نمک رو وداخل آن بمالید،بادقت آنراخشک کرده وکباب کنید
اینکاربرشته شدن پوست مرغ وطعم خوب آن راتضمین میکند
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شیرین قاتوق، غذای اصیل ایرانی•
یکی از خوشمزهترین غذاهای گیلانی که تا حالا تجربه کردم همین شیرینقاتُق هست که خودمم تازه باهاش آشنا شدم؛
تا حالا امتحانش کردی؟
این غذا تجربهی لذتبخشی رو برات میسازه و طعمِ ملسِ رو به شیرین داره، ترشیِ کمی که از آلو و قیصی میاد در کنار شیرینیِ پیاز، کشمش و قیصی مزه نهایی این غذا رو میسازن که تا مدتها زیرِ زبونت میمونه😍 گوشتِ مرغ هم به خوبی مزه و عطر محتویات رو به خودش میگیره.
🍲
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.ادامه ....
https://eitaa.com/ashpazisalamati/51016
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#آشپزی
#رولت_مرغ 🍗🥪
طرز تهیه : از قبل سینه مرغ ورقه و زعفرانی شده داشتم توی فریزر سینه های ورقه شده رو کمی کوبیدم تا پهن بشه بعد وسطشم کدو هویج و کرفس خلالی نازک گذاشتم روشونم کمی پنیر و رول کردم سینه مرغ رو و توی ظرف پیرکس گذاشتم روشم کره و زعفران رومال کردم با کنجد فراوان اینا رفتن توی فر تا زمانی که روی مرغا طلایی بشن و پخته بشن با حرارت 200.
به همین سادگی و خوشمزگی😋👌
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ترفند_آشپزی
"سرخ کردن بادمجان با روغن کم"
🌀قابلمه ای را جوش آورده وکمی روغن ونمک داخل ان بریزید، بادمجان ها را داخل آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید،آبکش کرده و سپس سرخ کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
خنفروش زعفرانی
مواد لازم
آرد یک پیمانه
آرد برنج نرم یک ونیم پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شیر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
هل نصف قاشق چایخوری
ابتدا تخم مرغ وشکر رو با همزن میزنیم تا سفید وکرم رنگ بشه بعد شیر وروغن اضافه کرده وهم میزنیم وبعد گلاب وزعفران میریزیم آرد وبکینگ پودر رو سه بار الک کرده وبه آرد برنج اضافه میکنیم واین مواد خشک رو به مواد مایه اضافه کرده وبا لیسک آروم مخلوط میکنیم .
میتونیم این شیرینی رو هم در دستگاه بیسکویت ساز درست کرد هم در فر.
من در فر درست کردم قالب دونات رو چرب کردم از این مواد داخلش ریختم ودر فر 180 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار میدیم .
میتونید در قالب های سیلیکونی یا قالب بزرگ هم درست کنید اما قبلش باید قالب ها رو چرب کنید .
حتی در قالب های تک نفره مثه قالب کیک یزدی هم میشه درست کرد.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #مارشمالو 🍡 😋👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ترفند_آشپزی 🍖🍗
بهترین روش براى آب کردن یخ مرغ و گوشت فریزرى، قرار دادن آنها در یک کیسه فریزر در بسته و نگه داشتن آنها در آب خنک براى مدتى میباشد
این کار مانع رشد باکتری ها می شود
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_انداز_ماهی
برنج ۳ پیمانه
سبزی پلویی (شامل جعفری گشنیز تره و شوید) ۳۰۰ گرم
۱ دونه پیاز متوسط نگینی شده
۲ حبه سیر رنده شده
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای کاور کردن ماهی آرد ۱ پیمانه برای کاور کردن ماهی
ادویه ماهی ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه چند پست قبل🙏🙏
👇
https://eitaa.com/ashpazisalamati/51000
🍲
موادی که برای پُختنش لازم داری:
پیاز خلالی (هرچی بیشتر، خوشمزهتر)، مرغ، قیصی، #آلو، کشمش، نمک، شکر (به دلخواه)، زردچوبه، آب و رب گوجهفرنگی.
✍🏽
1. اول از همه، #پیاز رو با نمک ماساژ میدن تا طعم جذابتری بگیره و بهتر سرخ بشه؛ بعد میرن سراغ تفت دادنش با زردچوبه.
2. مرحلهی بعدی، سرخ کردن تکههای مرغه؛ با #زردچوبه و نمک.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مارمالادی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
کیک مارمالادی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط ف
#کیک_مارمالادی
طرز تهیه😊.
از هر نوع مارمالادی که دوست دارین می تونین استفاده کنین .
من نمی خواستم توش کاکائو بریزم می خواستم ساده درست کنم بعد به همسری گفتم که ساده باشه مارمالاد رنگش که درست و حسابی دیده نمیشه به رنگ کیک و یه کم زرد و نارنجی دیده میشه اگه مارمالاد قرمز رنگی باشه که خیلی خوب دیده میشه وقتی برش میدی و این شد به خواسته ایشون ما کاکائوی درست کردیم 😁😀 آخه همسری خیلی مشتقات کاکایو و شکلات رو دوست داره . یعنی وقتی کیک شکلاتی و کاکائویی باشه دیگه اصلا نمیزاره چیزی بمونه ☺ پس شما در طرز تهیه دستتون بازه چه بخواید بریزین چه نخواید بریزین .
اگر که مارمالاد قرمز رنگ باشه کاکایو هم نریزین داخل کیک که موقع برش هم زیبا دیده میشه 🙂
و اما طرز تهیه
تخم مرغ 2 عدد
شکر 150 گرم (حدودا دو سوم لیوان)
ماست 120 گرم (نصف لیوان)
کره 100 گرم
آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان)
بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م)
وانیل 1/4 ق چ
پودر کاکائو 1 تا 2 ق غ (در صورت تمایل)
مارمالاد 100 گرم
همه مواد به دمای محیط برسه .
کره و شکر روبا همزن 3، 4 دقیقه ای زدم و بعد تخم مرع ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن خوب زدم . وانیل رو هم اضافه کردم . ماست رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کردم و داخلش ریختم و با لیسک مخلوط کردم . مایه کیک کمی سفته به دلیل وجود کره و ماست نگران نباشین .
داخل قالب هر قالبی میشه من از قالب لوف استفاده کردم سایز برای من 10 در 25 هستش . کفش کاغذ روغنی انداختم . نیمی از مواد کیک رو ریختم بعد میانه اش از مارمالاد (من مارمالاد زردآلو استفاده کردم) ریختم . و بقیه مایه کیک رو ریختم .
قالب رو در طبقه وسط فر که از یه ربع قبل فر گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار دادم . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه .
نکات : جای ماست ، شیر هم میشه ولی خیلی بهتره با ماست باشه ترجیحا ، جای کره ، روعن مایع هم میشه ولی با کیک لطیف و خوشمزه تره .
بدون فر توی فر دست ساز ، داخل تابه دو طرفه روی گاز میشه .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_بادمجان_شکم_پر
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیینات غذا 💕💕💕
#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیــریــم ✨
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میرزا_قاسمی😋😋😋
مواد لازم:
بادمجان متوسط: ۶ عدد
لیموترش: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۵ عدد
سیر: ۱ بوته
تخم مرغ: ۳ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را چند دقیقه داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ قرار دهید.
پوست گوجه فرنگی ها را به راحتی بگیرید و ریز خرد کنید.
بادمجان ها را روی شعله به طور کامل کباب کنید و پوست بادمجان ها را گرفته و ریز خرد (ساطوری) کنید.
سیر رنده شده را داخل روغن مایع تفت داده و پس از کمی سبک شدن ادویه ها و بادمجان ها را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید، پس از پختن و سرخ شدن بادمجان ها، رب گوجه فرنگی را وسط ظرف اضافه کنید و تفت دهید، حال گوجه فرنگی ها را ریخته و تا گرفته شدن کامل آب گوجه ها و روغن انداختن غذا صبر کنید، نمک و آب لیموترش را داخل غذا بریزید، کنار غذا تخم مرغ همزده را اضافه کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته شود و بعد به طور کامل با غذا هم بزنید.
نوش جان 😄😍
نکته👇👇
طعم اصلی این غذا به سیر و دودی بودن بادمجان ها می باشد،
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده پیتزا بادمجان!! 😍😍
دستورالعمل تهیه:
یک عدد بادمجان را برش بزنید و دو طرف آن مقداری نمک بپاشید ۲۰ دقیقه به بادمجان استراحت دهید سپس آب روی آن را با دستمال خشک و آن را آغشته به روغن زیتون نمایید.
بادمجان را در فر با دمای ۱۷۵ درجه برای مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید.
در ظرفی سه فنجان سس مارینارا که در پستهای قبلی آموزش داده شده را با نصف فنجان پنیر پارمسان, نصف فنجان ریحان خرد شده، ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر، ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه، ۱ قاشق چای خوری نمک، نصف قاشق چای خوری تخم فلفل قرمز را ترکیب کنید و روی بادمجان پخته بریزید سپس پنیر موزارلا و پنیر چدار را به روی آن ریخته و برای دو دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپ_آموزشی
#خورشت_فسنجان
تــخــصــصــے تــریــن ڪــانــال تــزیــیــن غــذا وســفــره آرایــے
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین بسیار زیبای سالاد
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#آرد_مخصوص_مرغ 🍗 😋
🔸برای جلوگیری از هدر رفتن باقیمانده نان باگت
🔸نان های باقیمانده در طول هفته را به صورت مکعبهای کوچک خرد کرده
و توى سينى بزاريد،و جلوى بخارى يا روى شوفاژ قرار بديد
🔸و بعد از خشك شدن اسياب كنيد
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود با تخم مرغ
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭