#شیرینی_مرنگ یا #پوکا
پودر شکر یا شکر 1 لیوان
سفیده تخم مرغ 3 عدد
وانیل یک چهارم ق چ
آبلیمو یک چهارم ق چ
هل پوست کنده و آسیاب شده
سفیده های تخم مرغ را به همراه وانیل و آبلیمو با هم مخلوط کنید و با هم زن خوب بزنید تا یکدست شوند سپس پودر شکر یا شکر را کم کم اضافه کنید و با دور تند هم زن مخلوط کنید تا زمانی که با کج کردن ظرف سفیده ها از ظرف نریزد. در این مرحله هل سبز خرد شده و در صورت تمایل مقداری رنگ خوراکی یا زعفران به آن اضافه کنید. کف سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. مواد مرنگ را داخل قیف ریخته و روی سینی فر شکوفه بزنید یا هر شکلی که دوست دارید. فر را با دمای 110 درجه از 10 دقیقه قبل گرم کنید سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و بعد 20 دقیقه زمان پخت بدهید و بعد از خاموش کردن فر یکساعت در فر بگذارید بمانند سپس به مدت دو ساعت با سینی داخل یخچال بگدارید. برای داشتن مرنگ با کیفیت بهتر تخم مرغ ها را یک ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما شوند. اگر از شکر به جای پودر شکر استفاده می کنید زمان هم زدن شیرینی بیشتر میشود. به جای چرب کردن سینی می توانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
هدایت شده از تبلیغات بانو
#داستان_مرتاض_هندی_علامه_طباطبایی
🔴 آیت الله شبیری زنجانی: مرتاضی از هند به قم آمده بود و ادعاهای عجیبی داشت. از جمله اینکه می گفت می توانم انسان ها را با نیروی روحم از زمین بلند کنم و راست می گفت چون تعدادی از مردم را بلند کرده بود. روزی در مجمع ما آمد. دوستم سید موسی صدر - بعدها : امام موسی صدر- گفت: اگر می توانی مرا از زمین بلند کن. مرتاض گفت درون آن سینی بنشین. ما با خود فکر کردیم سید موسی حالا وردی ذکری چیزی می گوید و جادوگری این مرتاض را باطل می کند. اما مرتاض کمی تلاش کرد و آقا موسی را با سینی حدود یک متر به هوا برد. وقتی قضیه تمام شد ما سید موسی صدر را سرزنش کردیم که این چه کاری بود کردی؟ چرا آبروی ماها را بردی. سید گفت: می خواستم طلسمش را بشکنم. ولی هر چه تلاش کردم گویی مرا بسته بودند و نمی توانستم از روی سینی به زمین بپرم.
⭕️ مرتاض را نزد استاد خود علامه طباطبایی بردیم. ما نگران بودیم که... 😱😳
ادامه داستان در کانال زیر ارسال شد😳👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2876178448Caa0cff3f71
هدایت شده از تبلیغات بانو
هرکس اومده اینجا نمازخون شده
شب اول قبر چه جوابی داری بدی وقتی این همه وقت داشتی ولی یه نماز که 5دقیقه هم وقتتو نمیگرفت نمیخوندی😱
http://eitaa.com/joinchat/2876178448Caa0cff3f71
🔴🔴 از دست ندید❌👆 اجباری😯
#املت_پنیر
تخم مرغ4 عدد
پنیر سفید 1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جعفری1 مشت
کره1 قاشق غذاخوری
فلفل1 قاشق چایخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه املت پنیر:
پنیر سفید، آرد، فلفل، بکینگ پودر و جعفری را مخلوط کرده و هم بزنید. در آخر تخم مرغ را اضافه کرده و خیلی کم هم بزنید تا خوب پف کند. داخل ماهیتابه کره بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود سپس مایه املت را داخل آن بریزید و در ماهیتابه بگذارید و با شعله متوسط بپزید وقتی املت پف کرد و قسمت زیر آن پخت با کفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن هم بپزد.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
هدایت شده از ایده های بانوی خَلّاق💕
#مرغ_مسما_بادمجان 🍆
♨️طرز تهیه:
مرغ با نمك و فلفل و زردچوبه و پياز و كمي آب مي پزيم ،سپس ،در روغن فراوان و داغ سرخ مي كنيم .
بادمجان ها رو بعد از تلخي گرفتن در روغن فراوون سرخ مي كنيم ،مقداري پياز رو اسلايس مي كنيم تفت مي دهيم همراه، مقداري رب گوجه فرنگي رو داخل پياز تفت داده آب مرغ را اصافه كرده همراه با ادويه (دارچين، گل سرخ،)اجازه مي دهيم غليظ بشه و به روغن بيفته.غوره ها رو كمي تفت مي دهيم و كنار مرغ و مسما و بادمجون قرار مي دهيم
@banooye_nemoone❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه
#اسپاگتی_ایتالیایی
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
طرز تهیه #اسپاگتی_ایتالیایی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
اسپاگتی ایتالیایی
همون ماکارونی خودمون هستش فقط روش پنیر پیتزا ریخته میشه و پخته میشه . خیلی هم خوشمزه است 😋و پر طرفدار .
.
برای ۳ تا ۴ نفر
اسپاگتی ماکارونی ۱ بسته
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ۱ عدد
نمک و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم .
مواد داخلش مواد مایه ماکارونی که همون گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل دلمه هستش. پیاز رو نگینی ریز کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم تا رنگش تغییر کنه و بعد هم فلفل دلمه ای نگینی شده رو ریختم و نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم .
(البته موادش کاملا سلیقه ای هستش ،قارچ،ذرت،نخود فرنکی و.... می تونین بریزین . من از اونجا که خیلی علاقه به مواد گوشتی ندارم خودم توی غذاهام کم می ریزم .شما هر مقدار بخواین سلیقه ای هستش . عجیبه که همیشه به عده دنبال بهانه گیری هستن من باید سیر تا پیاز هر چی رو بگم چرا کم ریختم چرا چی کردم 😒😣)
ماکارونی رو هم داخل آب جوش که کمی نمک و روغن توش ریخته بودم انداختم و حدود ۷ الی ۸ دقیقه جوشوندم و بعد آبکش کردم . یه کمی روش آب سرد ریختم تا بهم نچسبه . در حد کم نه اینکه دیگه خیلی بریزین تا همه خوشمزه گیش بره .
ظرف پیرکسی رو انتخاب کردم یا هر ظرفی که قابلیت حرارت دیدن داشته باشه و یه مقدار ماکارونی ریختم روش از مایه ماکارونی و روی اون دوباره خود ماکارونی و در آخر روی اون رو پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم توی فر ۱۷۰ درجه یک ربع تا بیست دقیقه که پنیر آب بشه و طلایی . آخر هم کمی گریل رو روشن کردم تا پنیر خوش رنگ بشه .
توی تابه هم می تونین روی گاز بزارین و در تابه رو بزارین فقط پنیر دیگه برشته نمیشه
#انار_پلو
برنج 2 پیمانه
انار دانه شده یک و نیم پیمانه
خلال پسته یک سوم پیمانه
گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه
پودر تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری
کشمش پلویی نصف پیمانه
زعفران به مقدار لازم
برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد. هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس موردنظر کشیده و سرو کنید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزاتابه ای
#بدون_فر😍
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#پیتزاتابه ای #بدون_فر😍 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#پیتزا_تابه_ای
پیتزا_بدون_فر
مواد خمیر :
1 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری ماست
1 پنس نمک(مابین دو انگشت شست واشاره)
1 قاشق مرباخوری سر صاف خمیر مایه
5تا 6قاشق غذاخوری سر پر آرد (اگه خمیر زیاد بدستتون چسبید کمی بیشتر بریزید)این خمیر کمی چسبنده هست
.
برای سس:
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
نصف قاشق چایخوری رب فلفل(میتونید همون رب گوجه فرنگی بیشتر بزنید)
1 قاشق چایخوری روغن زیتون
کمی آویشن
در صورت تمایل می تونید 1 حبه سیر رنده شده استفاده کنید.
مواد پیتزا: فلفل دلمه ای
سوسیس خرد شده
زیتون
پیاز حلقه ای شده(دلخواه)
پنیر چدار رنده شده(یا موتزارلا)
طرز تهیه :
ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید.
تخم مرغ را در ظرف بریزید،
ماست و نمک اضافه کنیدوهم بزنید.
نصف آرد و خمیر مایه فوری را اضافه کرده و مخلوط کنید.
آرد باقی مانده را به تدریج اضافه کنید.
خمیر که جمع شد کافیه چون این خمیر کمی چسبنده ونرم هست
اگر موقع پهن کردن خمیر در تابه خمیر به دست شما چسبید میتونید کمی دستتون را با روغن چرب کنید.
ماهیتابه را برای پخت پیتزا کمی چرب کنید.
خمیر را در تابه پهن کنید.
رب گوجه فرنگی ، روغن و آویشن را با هم مخلوط کرده و اگه دیدین مایه سفت هست کمی آب اضافه کنید و روی خمیر بمالید.
نیمی از پنیر چدار (پیتزا) رنده شده بریزید.
فلفل ، سوسیس زیتون، پیاز و...را ریخته و دوباره پنیر پیتزا بپاشید و ماهی تابه را روی حرارت کم بزارید و تا بپزد.
کناره های خمیر که کمی برشته شد پیتزا پخته شده?
مواد رویه دلخواه هست میتونید هر چه دوست دارید بریزید.
#سالاد_انار
کلم قرمز و سفید رو خیلی ریز خرد کنید من از رنده نایسر دایسر استفاده کردم
انار رو دون کنید بعد به کلم هاتون سس مایونز بزنید در حدی که کلم ها حسابی آغشته به سس بشن ولی زیاده روی هم نکنید بعد داخل قالب مورد نظرتون کیسه فریزر بندازید طوریه که تا بالای قالب بیاید اگه خواستید میتونید انار رو هم با کلم ها مخلوط کنید ولی من اول کلم هارو داخل قالب ریختم با پشت قاشق فشار بدهید و کیسه فریزررو روی قالب برگردونید و روشو بپوشونید و به مدت سه ساعت داخل یخچال بذارید و بعد در ظرف سرو برگردونید و باانار و سبزیجات مورد علاقه تون تزیین کنید
به همین راحتی به همین خوشمزگی
نکته:میتونید از ترکیب کلم قرمز و سفید استفاده کنید و یا به تنهایی از کلم قرمز استفاده کنید
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم طرز تهیه #کاچی
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
هدایت شده از 🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
کوله پشتی بافته شده به سبک تپستری☝️
😍😍😍😍
شروع ثبت نام #دوره_نهم_تپستری 👏👏👏
( #گلیم_قلاب )
✅ آموزش ۵ نمونه بافت، رج به رج با #فیلم از خودم ،عکس و آرشیو کامل با #کمترین_هزینه ازمابخواین😎👍👌
پس فرصت رو ازدست ندین😉
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🍃🌺🍃🌺
🍃🌺
لطفا برای #آموزش و #سفارش_بافت به آیدی زیر پیام بدین👇
@Naasiiin
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
خورشت خلال 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#خورشت_خلال
مواد لازم برای 3 تا 5 نفر :
گوشت گوساله یا گوسفند 400 گرم
پیاز 1 عدد
خلال بادام درختی 50 تا 80 گرم
زرشک سیاه 3 تا 5 ق غ
لیمو عمانی 2 تا 3 عدد
رب 2 تا 3 ق غ
روغن کرمانشاهی به میزان لازم
زعفران چند ق غ
گلاب چند ق غ
هل 2 عدد
چوب دارچین 1 تکه
آب 3 تا 4 لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
پیاز را نگینی ریز خرد کنید.
روغن را در قابلمه بریزید و اجازه دهید داغ شود سپس پیاز را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس گوشت را اضافه کنید و همراه با پیاز خوب تفت دهید.
زردچوبه و کمی فلفل نیز اضافه کنید و همراه با پیاز و گوشت تفت دهید.
رب را نیز به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ باز کند.
چوب دارچین و به میزان لازم آب جوش اضافه کنید و چند ساعت زمان دهید تا گوشت نیم پز شود.
در این فاصله خلال بادام را در گلاب و مقداری زعفران دم کرده بخیسانید.
دانه های هل را سوراخ کنید و داخل خورشت بیندازید.
بعد از اینکه گوشت نیم پز شد، خلال بادام را اضافه کنید تا همراه با گوشت بپزد.
لیمو عمانی را چند سوراخ بزنید و در لیوان آب قرار دهید و جسم سنگینی روی آنها قرار دهید تا کاملا درون آب قرار گیرند. چند مرتبه آب را عوض کنید تا تلخی لیموها کاملا گرفته شود.
لیموها را به خورش اضافه کنید تا بپزند.
در اواخر پخت نمک خورش را اندازه کنید.
زرشک سیاه را که از قبل شسته اید و آب آن رفته است با کمی روغن تفت کوتاهی دهید.
زرشک تفت خورده را به قابلمه اضافه کنید و کمی زعفران آب کرده در خورشت بریزید و بعد از 5 تا 10 دقیقه شعله را خاموش کنید و خورشت را به همراه پلوی زعفرانی سرو کنید.
پ.ن: میزان زرشک و خلال بادام را میتوانید بر حسب ذائقه تغییر دهید و بجای #روغن_کرمانشاهی از روغن جامد یا مایع و بجای #زرشک_سیاه از #زرشک_قرمز استفاده کنید. گوشت این خورشت باید قیمه ای باشد در حد نصف بند انگشت. برای نرم شدن خلال ها میتوانید آنها را کمی تفت دهید سپس در خورش بریزید. برای شفاف شدن خورش، گوشت را بجوشانید تا خونابه و کف سیاه آن خارج شود.
#خورش_خلال
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بال_مرغ 😋
نووووووش جان
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_جو_رستورانی
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه مرغ درسته تو فر با مواد اصلی این کار😋
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#آش_شله_قلمکار
نخودنصف پیمانه
لوبیا سفید1/4 پیمانه
لوبیا چیتی1/4 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی1/3 پیمانه
عدس نصف پیمانه
ماش نصف پیمانه
برنج1 پیمانه
گندم نصف پیمانه
گوشت سردست یا گردن گوسفند500 گرم
سبزی آش ۱ کیلو ( تره - جعفری - گشنیز - اسفناج - برگ چغندر - کمی هم شوید)
مرزه و ترخون نصف پیمانه
پیاز داغ، نعناع داغ برای تزیین
نمک، فلفل،دارچین به میزان لازم. ابتدا نخود، لوبیا سفید، لوبیا چیتی و گندم را از شب قبل خیس بدین و آب آنها را چند بار عوض کنید.باقی حبوبات یعنی؛ لوبیا چشمبلبلی، عدس، ماش و برنج را صبح همان روزی که میخواهید آش شله قلمکار را بار بگذارید خیس کنید.
حبوبات را به طور جداگانه بپزید زیرا زمان پخت حبوبات با هم متفاوت است.گندم و برنج را هم بپزید و کنار بگذارید.پیاز داغ فراوان تهیه کنید و آن را نیز کنار بگذارید.گوشت را با یک عدد پیاز و 2-3 تکه چوب دارچین، نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید تا خیلی خوب پخته و نرم شود.
حبوبات پختهشده را با چرخ گوشت یا هر وسیله ی دیگری که دارید چرخ کنید میتونین نصف حبوبات رو چرخ و نصفش رو همونطوری بریزید با آب گوشت روی حرارت بگذارید.گندم و برنج را کوبیده و یا داخل غذاساز بریزید. گوشت ریششده را هم مثل برنج و گندم کوبیده یا داخل غذاساز له کنید. این کار، آش شما را کشدار می کند. وقتی حبوبات به جوش آمدند، گندم و برنج کوبیده راهم داخل دیگ ریخته و پیاز داغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید.سبزی آش خردشده را هم داخل دیگ ریخته و گوشت ریششده را به آن اضافه کنید.
نمک، فلفل، زیره (دلخواه)، زعفران را هم به مواد اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.