eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
يك ليوان قهوه دم كرده رو داخل قالبهاي يخ بريزيد و دو ساعت فريز كنيد تا يخ بزنه(ميتونيد بجاي دم كردن قهوه از قهوه فوري استفاده كنيد). حالا قالبهاي قهوه يخ زده+يك ليوان شير سرد+يدونه موز بزرگ+يك قاشق غذاخوري كره بادوم زميني+يك ق غذاخوري عسل(اگه طعم قهوه بدون شيريني رو دوست داريد ميتونيد حذف كنيد)+يك ق غذاخوري پودر رو داخل مخلوط كن بريزيد و هم بزنيد تا كاملا يكنواخت بشه.بعد داخل ليوان ريخته و سرو كنيد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
برای درست کردن ساندویچ ابتدا یک عدد سینه مرغ کامل را آب پز کرده و ریش ریش می کنیم .توی تابه دو قاشق روغن بریزید و گرم که شد دو تا پیاز متوسط را نگینی خرد کنید، وقتی طلایی شد قارچ ریخته و میگذاریم آبش کشیده بشه و بعد فلفل دلمه ای و در نهایت ذرت و مرغ اضافه میکنیم. نمک و پاپریکا و آویشن بزنید و بزارید حسابی طعم مواد به خورد هم بره و بپزه. زیر تابه رو خاموش کنید و بگذارید خنک بشه بعد خیارشور نگینی و سس مایونز به موادتون اضافه کنید. میزان سس اختیاری است و بنا به ذائقه تون تنظیمش کنید. بعد هم همراه گوجه و کاهو توی نون بپیچید و نوش جان کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
گندم یا جو پوست کنده عصاره قلم پیاز گشنیز فراوون ماست محلی یا یونانی جو رو با پیاز به همراه عصاره قلم بار گذاشتم.حدود ۲ساعت زمان برد تا جو کاملا دونه اش باز بشه وهلیم پس بده!!عصاره قلم طعم سوپ رو خیلی خیلی خوشمزه میکنه!اما اگر نداشتین از عصاره گوشت الیت استفاده کنید،میتونه جایگزین خوبی باشه.بعد از پخت ماست محلی یا ماست یونانی اضافه کنید وهم بزنید ،مقدار ماست به قوام ومقدار جو شما بستگی داره.من دوباره به سوپ گشنیز استفاده میکنم.فقط هم برگ گشنیز،ساقه نریزید!!!.باردوم لحظه ای که میخوام گشنیز رو داخل کاسه برای سرو بریزم.تا برگ گشنیز رنگ خودش رو حفظ کنه!!من اندکی سیرهم میریزم.به اندازه۱تا ۲حبه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سیب هارو شستم و پوست گرفتم و خرد کردم . با مقداری آب و یک و نیم لیوان شکر گذاشتم بپزه یک قاشق همآبلیمو زدم اواسط پختشم نوک قاشق چای خوری وانیل زدم .. میتونین بجای وانیل گلاب بزنین . اینبار زعفرون ب کمپوتم نزدم چون خوشرنگش میکنه ولی دیگه طعم کمپوتای بازاری رو نمیده و متفاوته . شما دوس داشتین بزنین . یکم ک شهدش قوام اومد خاموش میکنیم . زیاد نباید غلیظ بشه آبش . حدودا ۴ لیوان آب و ۱۲ عدد سیب بود . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
شير٢ ليوان تخم مرغ٢ عدد آرد١ ليوان نمك يك ق م تخم مرغها را با همزن مى زنيم نا يك دست بشه بعد شير آرد و نمك را مى ريزم و خوب مخلوط مى كنيم و بعد از صافى رد مى كنيم تا يكدست بشه بعد يك ملاقه از مواد داخل تابه نچسب مى ريزم حرارت كم ميزاريم هر دو طرفش كمى طلاى بشه مواد داخل كرپ هر چى دوست داشتيد بزاريد و كمى پنير پيتزا بريزيد و كرپ را از چهارطرف ببنديد يا رول كنيد بعد داخل روغن كمى سرخ كنيد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
اول سس_سير_اسپايسي رو تهيه كنيد :سه حبه سير درشت+يك و نيم ق غذاخوري رب گوجه فرنگي+نصف ق غذاخوري پودر فلفل چيلي يا قرمز(ميتونيد بيشتر يا كمتر كنيد)+نصف ق مرباخوري شكر+يك ق سرخالي سركه سفيد +كمي نمك و فلفل سياه رو داخل مخلوط كن بريزيد تا يكدست بشه. داخل تابه دو ق روغن زيتون بريزيد و يك پياز متوسط كه ريز خرد كرديد رو تفت بديد تا طلايي بشه بعد سس رو اضافه كنيد و دو سه دقيقه تفت بديد تا بوي سير بلند بشه. حالا دو ليوان قارچ خرد شده رو اضافه كنيد و تفت بديد بعد شعله رو كاملا كم كنيد و در تابه رو بذاريد تا قارچ كاملا بپزه. خوراك آمادست.با نان به عنوان يك ساندويچ گياهي خوشمزه ميتونيد سرو كنيد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
زرده سه عدد پودرقند 75 گرم ارد 1 ق چ وانیل یک پنسه پودر هل یک چهارم ق چ گردو 60 تا 100 گرم زرده تخم مرغ را با وانیل و پودرهل شروع می کنیم با همزن به زدن .کم کم پودرقند رو اضافه می کنیم .حدود پنج دقیقه ای می زنیم تا کاملا سفیدرنگ و کشدار بشه و بعد یک ق ارد اضافه می کنیم و در نهایت همزن رو خاموش کرده و گردو رو و با لیسک فقط قاطی می کنیم. داخل سینی فر کاغذ میندازیم.احتیاجی به چرب کردن نیست . با ق چ با فاصله داخل سینی از مایع میریزیم.چند ثانیه ای صبر کنید یکم که پهن شد روش پودرپسته یا تکه های پسته بپاشید و به مدت ده الی 15 دقیقه داخل فر 130 تا 150 درجه سانتی گراد بپزید .رنگ شیرینی نباید عوض بشه.ازفر هم بیرون اوردید تا چند دقیقه بهش دست نزید توش هم شله که بعد چند دقیقه سفت میشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کدو سبز ها روبک خط درمیان پوست گرفتم و سرخ کردم و کنار گذاشتم روی مرغها رو نمک و زرد چوبه زدم و حسابی سرخشون کردم حالا داخل همون روغن یک عدد پیاز بزرگ رو نگینی ریز رو ریخته و سرخ کردم بعد از سرخ شدن پیاز دو حبه سیر به همراه نصف قاشق زرد چوبه و نصف قاشق چای خوری گرد غوره و یک لیوان پوره گوجه فرنگی ویک لیوان اب اضافه کردم و روی شعله متوسط گاز گذاشتم تا جوش بیاد، مرغ و کدوها ی سرخ شده رو داخل تابه چیدم گوجه های قاچ شده وفلفل سبز رو اضافه کردم مواد سس رو روش ریختم و با شعله ملایم به مدت یک ساعت گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
چهار پیمانه شیر چهار قاشق غذاخوری کاسترد هفت قاشق غذاخوری شکر یه خامه صبحانه ۱۰۰گرمی یک عدد موز شیر و شکر و کاسترد مون رو میریزیم تو ظرفی و مخلوط کنیم و میذاریم رو شعله ، مدام هم میزنیم تا موقعی که قل بخوره و به غلظت برسه بعد خامه صبحانه + موز مون رو بهش اضافه میکنیم شعله رو خاموش میکنیم. با گوشکوب برقی یا میکسر کاملا میکسش میکنیم . و میریزیم تو ظرف و میذاریم یخچال تا ببنده . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
دو ليوان سوياى ريز رو با آب ولرم خيس كنيد و بزاريد حداقل دو ساعت خيس بخوره. سويا رو داخل يك تورى بريزيد و آبش رو بگيريد بطورى كه كاملأ خشك شه و هيچ آبي نداشته باشه. يك عدد پياز بزرگ و دو عدد سيب زمينى متوسط رو رنده كنيد و آبش رو خوب بگيريد. همه مواد بايد كاملأ خشك و بي آب باشه. اين كتلت نسبت به كتلت گوشت تخم مرغ بيشترى نياز داره چون سويا چسبندگى گوشت رو نداره . ٤عدد تخم مرغ داخل مواد بشكنيد. يك قاشق غذاخورى سر صاف پودر سير،نمك و فلفل و زردچوبه به موادتون اضافه كنيد. دو قاشق غذا خورى جعفرى و گشنيز خرد شده اضافه كنيد. مواد رو خوب ورز بديد و در تابه سرخ كنيد. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ابتدا١پيمانه شیر و ٢پيمانه کمپوت آناناس به همراه مقدارى اب كمپوت رو داخل مخلوط کن بریزین و چند پالس بزنین تا آناناس خوب پوره و مخلوط یکنواخت بشه. حالا ٢پيمانه بستنی وانیلی رو اضافه کنین و فقط در حد مخلوط شدن پالس بزنین. به همین راحتی میلک شیک حاضره. فوری داخل لیوان بریزین و با یک تکه آناناس تزیین کنین. حالا میلک شیک خوشمزه و آسون شما آماده نوش جون کردنه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
تخم مرغ 1 عدد ماست 1 لیوان ( 200 گرم) روغن 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری آرد 3 لیوان سر خالی (حدود 400 گرم) تخم مرغ، ماست، روغن مایع، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. آرد را به تدریج و به آرامی اضافه کنید. خمیر را ورز دهید و حدود 20 دقیقه بپوشانید و استراحت بدید. مقداری آرد بپاشید، خمیر را روی آن با ضخامت یک سانتیمتر پهن کنید. به هر شکلی که دوست دارید با قالب یا چاقو جدا کنید. روغن مایع را درون تابه ریخته و خمیر را درون روغن داغ سرخ کنید. داغ سرو و میل نمایید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ماست نصف پیمانه، سس مایونز نصف پیمانه،خامه نصف پیمانه،سیر له شده۲حبه،آبلیمو۱ق غ،نمک و فلفل به میزان لازم سرکه ۱ق غ، جعفری خرد شده تازه ۳ ق غ خب همه رو باهم مخلوط کردم و به مدت یه ربع داخل یخچال گذاشتم تا خوب خودشو بگیره و جا افتاده بشه محشر شد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭