#سوپ_شیر
جو رو از قبل خیس کردم بعد آبش رو عوض کردم و گذاشتم روی شعله کمی کره بهش اضافه کردم تا وقتی میجوشه سر نره درش رو نیمه باز بزارید
یه پیاز درشت هم خیلی ریز خورد کردم و بهش اضافه کردم
دوساعتی گذاشتم به حال خودش باشه بعدش اب قلمی که از قبل دارم اضافه میکنم (یه وقتایی هم ندارم که در این صورت از عصاره گوشت استفاده میکنم که اواخر پخت به سوپ اضافه میکنم)
بعد یه هویج رو خورد کردم و بهش اضافه کردم اواخر پختش بهش قارچخورد شده اضافه کردم (یه وقتا قارچ رو جدا با کره تفت میدم بعد اضافه میکنم یه وقتا هم خام میریزم) حالا نمک و فلفل اضافه کنید
وقتی آبش خیلی کم شد شیر رو گرم میکنم و بهش اضافه میکنم اگه شیر رو سرد اضافه کنید داخل سوپ میبره
میزارم خوب جا بیوفته در اخر هم یه خامه کوچیک بهش اضافه میکنم و پنج دقیقه میزارم روی شعله
موقع سرو کمی گشنیز و جعفری ریز خورد شده روی سوپ میریزم داخلش سبزی نمیزنم اصلا
اگر اب قلم نداشتین از عصاره گوشت استفاده کنید .
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#ترشی_گوجه_گیلاسی 🍅
✍️مواد لازم:
گوجه گیلاسی سیصد گرم
سیر یک بوته
ترخون خشک یک تا دو قاشق غذاخوری
سرکه سیب به میزان لازم
فلفل سبز
📝طرز تهیه:
گوجه را بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شود سیر ها را خلالی خرد میکنیم سر گوجه ها را چاک کوچک میدیم و یک خلال سیر توی گوجه میزاریم گوجه ها را در ظرف تمیز و خشک میریزیم و یک قاشق چایخوری نمک وترخون خشک وفلفل سبز را اضافه وبعد تا اندازه ای که روی گوجه ها پوشیده شود سرکه اضافه کنید سر شیشه را محکم بسته و توی یخچال نگهداری کنید تا بعد از دو یا سه هفته آماده استفاده بشه.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
هدایت شده از آموزشگاه بافتنی نازبانو( بباف وایده بگیر)
✅آموزش
#کیف_دوشی_و_زنانه
#کوله
#کیف_لوازم_آرایش
#ساک_خرید
#کوسن
#شبه_گلیم_(پادری)
#سبد
#کفی_گرد_و_بیضی
همه در #دوره_دوازدهم_تاپستری😍😍
✅شروع دوره جدید #پانزده_فروردین
برای ثبت نام به آیدی زیر پیام بدین
@Naasiiin
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
طرز تهیه #فسنجون 😋😋👇👇
گردو آسیاب شده برای هر نفر 2 ق غذاخوری من برای دو نفر درست کردم
پیاز 1 عدد متوسط
کره 50 گرم
آلو 3 تا 4 عدد
گوشت چرخ کرده 300 گرم
رب انار 3 تا 4 ق غ خوری
شکر 1 ق غ خوری
زعفران دم کرده غلیظ نصف استکان
نمک فلفل زرد چوبه ب مقدار لازم 🌻ابتدا پیاز رو رنده میکنیم و داخل کره تفت میدیم گردو آسیاب شده رو بهش اضافه کرده خوب تفت میدیم نمک فلفل زرد چوبه میزنیم اگه دوست داشتید کمی گردو رو تفت بدین (من دوست ندارم گردو تفت بخوره ) بعد رب انار و شکر و زعفرون رو اضافه میکنیم دو لیوان آب ریخته وقتی ک آبش جوش اومد گوشت چرخ کرده ک ب همراه 1 عدد پیازمتوسط ک آبشو خوب گرفتیم و نمک فلفل و زرد چوبه بهش زدیم و خوب ورز دادیم و ب صورت گردی های کوچک در اوردیم و در کمی روغن تفت دادیم رو ب خورشت در حال جوش اضافه میکنیم و ب مقدار کافی زمان میدیم ک بپزه و جا بیافته اگه دوست دارید روغن بندازه اواخر پخت بهش چند تا تیکه یخ اضافه کنید و نیم ساعت آخر چند عدد آلو خورشتی در صورت تمایل استفاده کنید این غذا بسیار عالی و خوشمزه امیدوارم امتحان کنید و لذت ببرید.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#ایده_خوشمزه😋
كورن فلكس و عسل را مخلوط كنيد در قالب بريزيد و در يخچال بگذاريد
وقتي تارت ها خودشان را گرفتند با پنير و ميوه آنرا پر كنيد.🍓🥝🍌
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#خوراك_لوبيا_سبز
✍️مواد لازم:
پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا به مقدار کافی
گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
هویج ۲ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۲ عدد
روغن به مقدار لام
♨️طرز تهیه:
۱- ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن سرخ کنید. کمی زدچوبه به پیاز اضافه کنید تا طلایی رنگ شود.
۲- گوشت گوسفند و مرغ را ریز خرد کنید و با پیاز داغ تفت بدهید. نمک، فلفل، پاپریکا و کمی دیگر زردچوبه به آن اضافه کنید.
۳- لوبیا و هویج را هم به یک اندازه خرد کنید و اضافه نمایید. بعد از کمی تفت دادن یک قاشق رب اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت بدهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
۴- دو پیمانه آب بریزید و بگذارید مواد خوب بپزند. در آخر سیب زمینی ها را جداگانه سرخ کنید و در کنار خوراک لوبیا سبز سرو کنید.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
✅ #سرکه_سفید🍶 شوری خورشت را برطرف میکند.
👌سرکه را به خورشت اضافه کرده
10 دقیقه بگذارید بجوشد تمام شوری را برطرف میکند.غذامزه سرکه نمیگیره
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#سالاد_مرغ_انار 🍗
سینه مرغ پخته خرد شده 500 گرم
شوید تازه خرد شده 1 ق غ
ساقه کرفس خرد شده 3 عدد
پیاز قرمز متوسط خرد شده 2 عدد
آب ½ لیموی تازه
دانه انار ¾ پیمانه
سس خردل 1 ق غ
مایونز ¼ پیمانه
نمک و فلفل سیاه
ماست یونانی ½ یا ¾ پیمانه
♨️در یک کاسه بزرگ مرغ، انار، کرفس و پیاز را مخلوط کنید.
در کاسه دیگری ماست، مایونز، آبلیمو، شوید و خردل را مخلوط کنید.
سس را به مخلوط مرغ اضافه و مخلوط کنید.
نمک و فلفل اضافه کنید. نیم ساعت در یخچال قراردهیدو سرو کنید
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#فینگرفود
#جامبوشلز
پاستای جامبوروحدود ۱۵دقیقه بانمک وروغن بجوشونیدتانرمبشه.
اگه خواستیدتوآبجوش رنگ غذابزنیدتارنگی بشه
محتویات داخل ازژامبون،ذرت شیرین،خیارشور وسس هزارجزیره استفاده شده.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#سالادالویه
نکته
اگه بامرغ تهیه میکنیدمقداری ازآب مرغ در حدنصف لیوان نگه داریدکه بعدا بریزیدروی سیب زمینی های رنده شده باعث میشه کمترسس بکشه وخوشمزه ترمیشه،به جای نمک ازخیارشوررنده شده استفاده کنید
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#غذای_کانادایی
مـواد لازم : (برای۴ نفر)
فیله مرغ۴۰۰ گرم + روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری + آب انار ۲ لیوان + سیر ساطوری شده ۲ حبه + زیره سبز۳ قاشق غذاخوری + پودر گشنیز۳ قاشق غذاخوری + فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری + دارچین۱ قاشق غذاخوری + نمک1/2 قاشق غذاخوری
طـرز تـهـیـه :
ابتدا زیره، پودر گشنیز، دارچین و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. حالا تکه های فیله را در یک ظرف بریزید و سیرهای تازه ساطوری شده را به آنها اضافه کنید. مخلوط قبلی را هم به فیله ها بیفزایید و آنها را در یک ظرف پلاستیکی مناسب قرار دهید و آب انار را به عنوان آخرین جزء به آنها اضافه کنید و در ظرف را ببندید و به مدت ۱۲ ساعت بگذارید تا فیله های مرغ بمانند تا طعم دار شوند. فر را در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. فیله ها را در ظرفی که ته آن با روغن زیتون چرب شده است، بچینید و در فر بگذارید. تا وقتی فیله ها می پزند، مخلوط سایر مواد را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید و قبل از اینکه فیله ها را سرو کنید، این سس را روی آنها بریزید .و به صورت گرم سرو کنید.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#بلال_با_سس_مخصوص 🌽
سس مایونز رو با روغن زیتون وآب لیمو ترش وفلفل مخلوط کنید .
بلالها تو زودپز ریخته به مدت١ساعت بپزه،سپس بلال هارو در آب جوش ونمک ریخته اجازه دهید یه ربع بمونه.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#كباب_تابه_ای_فوری 😋
✍️اگه فکر کردین که این غذا کباب تابهای هست ، باید بگم که اشتباه کردین چون از اون هم راحت تره .
اول کف تابه دو طرفه رو با سیب زمینی و پیاز حلقه شده پوشاندم . گوشت چرخ کرده رو از فریزر خارج کردم و همون جور یخ زده روی اونها گذاشتم .
فلفل سیاه ، سماق و زردچوبه زدم . روی اون هم فلفل دلمه ای ، هویج حلقه شده و گوجه فرنگی چیدم . در تابه رو بستم و روی شعله ملایم گذاشتم . روغن یا آب لازم نداره .
وقتی آب غذا خشک شد ، کمی سس و نمک روی اون ریختم . میشه روی اون کره گذاشت تا عطرش بیشتر بشه اما گوشت من چرب بود و این کار رو نکردم .
✍️برای سس ، سه عدد گوجه فرنگی ، چند برگ ریحان ، پودر سیر ، نمک و فلفل رو توی مخلوط کن ریختم و یکدست کردم ، پوست گوجه رو نگرفتم . بعد توی کمی روغن زیتون خوب تفت دادم تا آبش جمع شد .
طعم سیب زمینی و پیازهای که توی روغن گوشت برشته میشن عالی میشه .
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#شامی_گوشت
گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۲۰۰ تا ۳۰۰گرم
پیاز متوسط ۱عدد
تخم مرغ ۱عدد
سبزی تازه کوکویی ۵-۶قاشق غذاخوری سرپر
(یا سبزی خشک معطر ۲_۳قاشق)
رب گوجه یک قاشق مرباخوری
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
♨️طرز تهیه :
سیب زمینی رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. پیازو رنده کردم و بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیب زمینی پژمرده بشه. بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم در مورد رب گوجه دقت کنید که زیاد نریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه. کلا نریزید اصلا گوجه هم پوست گرفتم و خرد کردم و توی همون روغن شامی با حرارت بالا سرخ کردم
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#آش_جو
جو ١ پيمانه، بلغور جو نصف پيمانه، نخود نصف پيمانه، لوبيا قرمز نصف پيمانه، سبزى آش بعلاوه شويد، پياز و سير سرخ شده، زرچوبه و نمك
اول حبوبات و از شب قبل خيس كنيد، لوبيا و نخود رو جدا گانه بپزيد، پياز داغ و سيرداغ درست كنيد و زردچوبه بزنيد بعد جو رو همراه آب به پيازداغ اضافه كنيد و اجازه بديد نيم پز بشه بعد بلغور رو اضافه كنيد، وقتى جو پخت باقى حبوبات و سبزى رو اضافه كنيد و نمك و اندازه كنيد بذاريد آش جا بيفته و با آبغوره يا كشك ميل بفرماييد.
براى درست كردن كشك قالبى هم بايد كشك رو با كمى آب رقيق كنيد و اگه مايل بودين زرد بشه از زعفران استفاده كنيد و تو قالبهاى سيليكونى بريزيد و بذاريد فريزر ببنده.
اضافه كردن فلفل به هر غذايى اختياريه
اگه آب گوشت يا قلم هم داشته باشيد مى تونيد به آش اضافه كنيد.
♥️
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#فيله_سوخارى🍗🍖
سینه مرغ : نیم کیلو
آرد الک شده: نصف لیوان
نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه، پودر سیر هر کدام نصف قاشق مرباخوری
تخم مرغ: یک عدد
دلستر : نصف استکان
روغن برای سرخ کردن
ابتدا سینه مرغ رو برش بزنید و در یک ظرف مجزا ابتدا آراد، بکین پودر، نمک، فلفل، ادویه، پودر سیر و تخم مرغ رو باهم مخلوط کرده و بعد هم بهش دلستر رو اضافه کنید. سس بدست اومده رو خوب هم بزنید.
تیکه های فیله مرغ رو توی سس بریزید و بذارید به مدت یک ساعت بمونه. بعد توی روغن سرخ کرده و با سیب زمینی سرخ شده و سس کچاپ یا سس سفید میل کنید.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
ایده ی #دیزاین🍓🍇🥝🍌
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
هدایت شده از آموزشگاه بافتنی نازبانو( بباف وایده بگیر)
✅آموزش
#کیف_دوشی_و_زنانه
#کوله
#کیف_لوازم_آرایش
#ساک_خرید
#کوسن
#شبه_گلیم_(پادری)
#سبد
#کفی_گرد_و_بیضی
همه در #دوره_دوازدهم_تاپستری😍😍
✅شروع دوره جدید #پانزده_فروردین
برای ثبت نام به آیدی زیر پیام بدین
@Naasiiin
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#کوکوی_لوبیا_سبز
یک و نیم لیوان لوبیا سبز و نیم لیوان هویج خرد شده رو توی آب ریختم و پختم ، آبکش کردم تا کامل اب اون رفت .
یک عدد پیاز رو خرد کردم و سرخ کردم ، روغن اون رو کامل گرفتم .
یک تکه فلفل دلمه قرمز رو خرد کردم .
همه این مواد رو با چهار عدد تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و سماق مخلوط کردم .
می تونید به جای سماق از پودر غوره یا پودر لیمو عمانی استفاده کنید و یا از زرشک داخل #کوکو استفاده کنید . ( البته بهتر هست که زرشک نریزید چون امکان سوختن داره )
اگه سبزیجات آب نداشته باشن و تخم مرغ اون کافی باشه ، نیاز به آرد نداره .
می تونید کمی شوید خشک هم اضافه کنید .
لطفا لطفا لطفا ، سیب زمینی توی اون نریزید .🙏🙏
من نمیدونم چرا ما ایرانی ها اصرار داریم که توی تمام غذاها از سیب زمینی استفاده کنیم 🤔🤔🤔
با این مقدار مواد چهار تا کوکو با این سایز درست کردم .
از قالب استفاده نکردم . توی تابه کوچیک ، روغن ریختم ، وقتی داغ شد ، توی تابه ریختم و با در نیمه باز و شعله متوسط سرخ کردم بعد هم طرف دیگه اون رو سرخ کردم .
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati