eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
غوره هارو دون کردم وخوب شستمشون وریختم تو آبکش بعد رو پارچه پهنشون کردم که خشک بشن بردمشون سبزی فروشى با دستگاه آبشونو گرفت. غوره هارو كه آب گرفتم ودوبار از صافی ریز ردکردم ونمک زدم وریختم تو شیشه. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کیک ژله ای اگه دنبال یه کیکی هستین که بافتش یکم ترباشه و خوشعطر و میوه ای باشه این کیک بهترینه واستون👍 من از ژله توت فرنگی استفاده کردم شما میتونین از هر ژله ای باهر طعمی که دوست دارین استفاده کنین. یه کیک وانیلی درست کنین هر کیکی که تاحالا درست کردین و خوب شده . مواد کیک رو نصف کنین نصفشو بریزین تو قالب به نصف دیگه مایع کیک ،نصف پاکت پودر ژله اضافه کنین مخلوط کنین بعد بریزین روی مایع وانیلیتون یکم بهمش بزنین بعد بزارین تو فر. بعد که کیک پخت و خنک شد با سیخ چوبی یا چنگال سوراخ سوراخش کنین نصف دیگه ژله رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کنین خنک که شد بریزین رو کیک . روی کیکو با سلفون میپوشونیم و میزاریم تو یخچال تا ژله به خورد کیک بره. روی کیک رو میتونین با خامه فرم گرفته یا خامه صبحانه تزیین کنین من یکم پودر ژله برای عطر بیشتر روی خامه پاشیدم . ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌👆✨👆✨👆✨👆 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍝🍓 ژله آلوورا یک بسته ژله سیب یک بسته یا هر ژله دیگه به رنگ سبز توت فرنگی مقداری 🔸طرز تهیه ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش درست کنین کف قالب بریزین و بزارین یخچال تا کمی ببندد بعد توت فرنگی ها را بچینین داخل ژله بعد ژله سبز را درست کنین بزارین خنک شه بعد از بستن لایه زیری به آرامی بریزین روی ژله و توت فرنگی ها . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍧🌸 یک بسته پودر ژله بلوبری یک بسته پودر ژله توت فرنگی ۴ قاشق بستنی هر کدوم از ژله ها رو با یک لیوان و نصفی آبجوش حل کردم و گذاشتم خنک بشه و به هر کدوم دوقاشق بستنی نرم شده اضافه کردم و خوب هم زدم.بعد نصف از ژله بلوبری ریختم داخل قالب تا کمی خودشو بگیره بعد ژله توت فرنگی رو ریختم روش گذاشتم یخچال.بعد که خودشو گرفت مابقی ژله بلوبری رو ریختم روش و مجدد گذاشتم یخچال تا کاملا خودشو بگیره و سفت بشه. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
برای اینکه از باقی ماندن بوی ماهی سرخ کرده تا چند روز پس از پختنش در آشپزخانه جلوگیری کنید،🍃👇 قبل از سرخ کردنش به روغن آن کمی کره بادام زمینی اضافه کنید. 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمیِ چشم‌سیاه تقدیم به همه شما برای هر نفر: لوبیا چشم‌بلبلی: ۳۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری) برنج: ۱ پیمونه (۱۱۰ تا ۱۳۰ گرم) لوبیا حداقل ۳ ساعت باید خیس بخوری. روغن:۵ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری زیره‌سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری لوبیا چشم بلبلی شوید: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری برنج شسته شده آب (۱/۵ پیمانه برای هر‌پیمانه برنج) نیم ساعت باید دم بکشه. اگه دوست داشتید ۲۰ گرم کره رو وقتی دم کشید روی برنجتون بذارید(این سلیقه‌ای هست) من میذارم. یدونه هم نیمرو برای روی کار بزنید تا به فضا رهسپار شوید. یه ماست و خیار هم درست کردم که پیاز هم توش ریختم خیلی باحال میشه. این کارو بکنید. 👆✨👆✨👆✨👆 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی فلفل کبابی🎥🔝 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 1 لیوان کنجد 1لیوان شکر سرخالی(میتونید1لیوان کامل هم بریزید) 1 قاشق چایخوری کره طرز تهیه: ابتدا برای5تا6دقیقه کنجد را تفت بدید. 1لیوان شکر را در تابه بریزید وبزارید روی حرارت ملایم تا شکر کاراملی شود (تا موقع آب شدن شکر لازم نیست شکر همزده شود)بعد کره را اضافه کنید وهم بزنید و در آخر هم کنجد را بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید وقتی که با هم مخلوط شدن سریع روی یک کاغذ روغنی ویا سلفون که کمی چرب شده بریزید ویک کاغذ روغنی دیگر بزارید روش و به قطر دلخواه پهن کنید وبا چاقو برش بزنید وبرای15_20دقیقه بزارید فریزر ویا یخچال تا سوهان سفت شود و سپس تکه کنید ودر ظرف سرو بریزیدو با یک استکان چای نوش جان کنید⁦☺️⁩ 👆✨👆✨👆✨👆 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🔹فواید تخم شربتی: 1️⃣ کم کردن وزن بدون گرسنگی کشیدن 2️⃣ نگه داشتن فشار خون متعادل 3️⃣ کمک به رفع احساس تشنگی و عطش 4️⃣ موثر در بارداری و شیردهی 5️⃣ درمان بی خوابی با تخم شربتی 6️⃣ سلامت دستگاه گوارش 7️⃣ موثر بر سلامتی استخوان ها 👆✨👆✨👆✨👆 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍈🍌🍓 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کیک ژله ای اگه دنبال یه کیکی هستین که بافتش یکم ترباشه و خوشعطر و میوه ای باشه این کیک بهترینه واستون👍 من از ژله توت فرنگی استفاده کردم شما میتونین از هر ژله ای باهر طعمی که دوست دارین استفاده کنین. یه کیک وانیلی درست کنین هر کیکی که تاحالا درست کردین و خوب شده . مواد کیک رو نصف کنین نصفشو بریزین تو قالب به نصف دیگه مایع کیک ،نصف پاکت پودر ژله اضافه کنین مخلوط کنین بعد بریزین روی مایع وانیلیتون یکم بهمش بزنین بعد بزارین تو فر. بعد که کیک پخت و خنک شد با سیخ چوبی یا چنگال سوراخ سوراخش کنین نصف دیگه ژله رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کنین خنک که شد بریزین رو کیک . روی کیکو با سلفون میپوشونیم و میزاریم تو یخچال تا ژله به خورد کیک بره. روی کیک رو میتونین با خامه فرم گرفته یا خامه صبحانه تزیین کنین من یکم پودر ژله برای عطر بیشتر روی خامه پاشیدم . ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌👆✨👆✨👆✨👆 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
طرز تهیه👇👇👇 اول از همه ۲ پیمانه برنج رو به مدت ۱ ساعت توی آب داغ و نمک خیسوندم. در این فاصله ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد پیاز رنده شده و ۲ ق غ خ پودر سوخاری، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر و زردچوبه خوب ورز دادم و تفت دادم توی یه تابه دیگه به اندازه ۵۰۰ گرم لوبیا نیم پز رو توی مقداری روغن سرخشون کردم و جداگانه کنار گذاشتم حالا تو همون تابه ۳ ق غ خ رب گوجه ریختم و تفت دادم و بهش فلفل سیاه و ۲ ق چ خ دارچین و ۲ ق چ خ پودر گل و زعفران غلیظ زدم و سپس لوبیا ها و گوشت رو بهش اضافه کردم و خوب مخلوطشون کردم تا کاملا یکدست شد. برنج رو آبکش کردم و مواد رو لایه به لای توی قابلمه چیدم البته لای هر لایه ای که میچینم ادویه پلو ریختم و به اسن ترتیب در آخر زعفران رو روی برنج ریختم و گذاشتم دم بکشه نوش جان.. 👆✨👆✨👆✨👆 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 1 لیوان کنجد 1لیوان شکر سرخالی(میتونید1لیوان کامل هم بریزید) 1 قاشق چایخوری کره طرز تهیه: ابتدا برای5تا6دقیقه کنجد را تفت بدید. 1لیوان شکر را در تابه بریزید وبزارید روی حرارت ملایم تا شکر کاراملی شود (تا موقع آب شدن شکر لازم نیست شکر همزده شود)بعد کره را اضافه کنید وهم بزنید و در آخر هم کنجد را بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید وقتی که با هم مخلوط شدن سریع روی یک کاغذ روغنی ویا سلفون که کمی چرب شده بریزید ویک کاغذ روغنی دیگر بزارید روش و به قطر دلخواه پهن کنید وبا چاقو برش بزنید وبرای15_20دقیقه بزارید فریزر ویا یخچال تا سوهان سفت شود و سپس تکه کنید ودر ظرف سرو بریزیدو با یک استکان چای نوش جان کنید⁦☺️⁩ 👆✨👆✨👆✨👆 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمیِ چشم‌سیاه تقدیم به همه شما برای هر نفر: لوبیا چشم‌بلبلی: ۳۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری) برنج: ۱ پیمونه (۱۱۰ تا ۱۳۰ گرم) لوبیا حداقل ۳ ساعت باید خیس بخوری. روغن:۵ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری زیره‌سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری لوبیا چشم بلبلی شوید: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری برنج شسته شده آب (۱/۵ پیمانه برای هر‌پیمانه برنج) نیم ساعت باید دم بکشه. اگه دوست داشتید ۲۰ گرم کره رو وقتی دم کشید روی برنجتون بذارید(این سلیقه‌ای هست) من میذارم. یدونه هم نیمرو برای روی کار بزنید تا به فضا رهسپار شوید. یه ماست و خیار هم درست کردم که پیاز هم توش ریختم خیلی باحال میشه. این کارو بکنید. 👆✨👆✨👆✨👆 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی فلفل کبابی🎥🔝 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍈🍌🍓 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🔹فواید تخم شربتی: 1️⃣ کم کردن وزن بدون گرسنگی کشیدن 2️⃣ نگه داشتن فشار خون متعادل 3️⃣ کمک به رفع احساس تشنگی و عطش 4️⃣ موثر در بارداری و شیردهی 5️⃣ درمان بی خوابی با تخم شربتی 6️⃣ سلامت دستگاه گوارش 7️⃣ موثر بر سلامتی استخوان ها 👆✨👆✨👆✨👆 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‎اینجوری میشه یه پیتزای حرفه‌ای خوشمزه درست کرد😍 ‎این خمیر پودر مخمر نداره و احتیاج به استراحت نداره و همون موقع که درست میکنین میشه استفاده کرد.😁 ‎این خمیر انقدر آسونه که همه میتونن درستش کنن.👏🏻 ‎مواد لازم🤗 ‎به ازای هر یک لیوان آرد🍚 ‎بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری🥄 ‎نمک ۱/۴ قاشق چایخوری👌🏻 ‎ماست یونانی یا ماست چکیده نصف لیوان🥛 ‎حالا با همین نسبت‌ها میتونید هرچقدر خمیر میخواید درست کنین.🤗 ‎مثلا برای یه پیتزا با قالب ۳۰ سانت ۲ لیوان آرد کافیه.😉 ‎پس همه این مواد رو به میزان ۲ برابر میریزید.✌🏻 ‎تنها نکته ای که داره اینه که این خمیر چسبنده است.😁 ‎واسه همین وقتی میخواید با دست ورزش بدید باید دستتونو با روغن مایع یا ترجیحا روغن زیتون چرب کنید.🤗 ‎واسه مواد پیتزا هم هر چیزی که سلیقه خودتون هست بریزید.😋 ‎من ژامبون گوشت دودی،قارچ و فلفل دلمه ای ریختم.😍 ‎زمان پخت هم داخل هر فر متفاوته🤔 ‎اصولا فرها،توستر‌ها و ماکروویو‌ها خودشون منو دارن و میتونین بذارین روی حالت پخت پیتزا.🍕 ‎ 👆✨👆✨👆✨👆 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🔹فواید تخم شربتی: 1️⃣ کم کردن وزن بدون گرسنگی کشیدن 2️⃣ نگه داشتن فشار خون متعادل 3️⃣ کمک به رفع احساس تشنگی و عطش 4️⃣ موثر در بارداری و شیردهی 5️⃣ درمان بی خوابی با تخم شربتی 6️⃣ سلامت دستگاه گوارش 7️⃣ موثر بر سلامتی استخوان ها 👆✨👆✨👆✨👆 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شیرینی نارگیلی خیلی راحت با مواد اولیه کم کلا درست کردن خمیر شیرینی 10 دقیقه هم زمان نمیبره و خیلی سریعه.. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیایید صبحانه ها رو فانتزی درست کنیم😍😋😋😋 البته اگه از خونه تکونی جون سالم به در بردید😂 لوازم اولیه هم یه نون تست با یه ته لیوانه،نبینم تنبلی کنید🤨 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری🍗 یه مرغ سوخاری خیلی راحت و نیم ساعته توی فر بدون سرخ کردن که یه غذای سالم هم محسوب میشه که بر عکس بیشتر غذاهای سالم خیلی هم هیجان انگیزه . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦪 😋 ماهی بزرگ: ۳ عدد روغن زیتون: ۱ لیوان چای کمر باریک سیر بزرگ: ۷-۶ حبه فلفل پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری پونه کوهی یا آویشن: ۲ قاشق غذاخوری لیمو تازه: ۲ عدد فلفل قرمز (ریز شده): ۱ عدد نمک 🔸برای تهیه سس، در یک کاسه به روغن زیتون رنده پوست یک عدد لیمو، آب لیمو، پونه کوهی، نمک، فلفل و دو حبه سیر رنده شده اضافه و مخلوط کنید. از مواد آماده شده روی ماهی و میان گوشت ماهی بزنید و برش های لیمو و سیر کامل را در شکم ماهی بزارید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید یا اجازه بدید ماهی حدود یک ساعت با این مواد در یخچال مزه دار بشه و در تابه سرخ کنید. این سس خوشمزه طعم دیگه ای به ماهی میده حتما امتحانش کنید. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا ترکیه‌ای😋 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭