eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.9هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
26.9هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
✨رمضان رفت ولے ڪاش صفایش نرود ✨سحر و جوشن و قرآن و دعایش نرود ✨ڪاشڪے پر شده باشد دلم از نور سحر ✨همره روزه و افطار، ثــوابـــش نرود 🌙حلول ماه شوال و فرا رسیدن عید سعید فطر مبارک باد💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👌 💞کلیــک کنیــد💞👇
مواد لازم: 150 گرم گوشت (ترجیحا گوسفند نباشد) 100 گرم جوی پوست کنده 4 عدد هویج 200 گرم کرفس 2 مشت گشنیز تازه 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم مراحل تهیه : برای تهیه این سوپ ابتدا باید گوشت رو بپزیم. اینکه از چه گوشتی هم استفاده کنیم سلیقه ایه اما من از گوشت گوساله ی کم چرب استفاده کردم چون به نظرم گوشت گوسفند یا گوشت پر چرب برای سوپ خیلی سنگینه. گوشت رو خورد کرده و همراه کمی روغن، فلفل، زردچوبه و یک قاشق غذاخوری از کل پیاز داغ داخل قابلمه میریزیم بعد مواد رو با هم تفت میدیم تا گوشت تغییر رنگ بده.3 لیوان آب سرد به گوشت اصافه کرده و اجازه میدیم تا گوشت برای حدود 2 ساعت بپزه. وقتی گوشت پخت به اندازه کافی نمک هم بهش اضافه میکنیم.جو پوست کنده رو هم همراه 3 لیوان آب داخل یه قابلمه دیگه میریزم و میذاریم تا برای 1 الی 2 ساعت بپزه تا نرم بشه و لعاب بندازه.بعد از این مدت جو پخته و نرم شده.وقتی گوشت پخت از آبش درش میاریم و کمی خوردش میکنیم.گوشت خورد شده رو به جو پخته اضافه کرده و با گوشتکوب برقی خوب پوره شون میکنیم یا اینکه مواد رو داخل مخلوط کن میریزیم.حالا آب گوشت رو هم به پوره مون اضافه میکنیم و حدود 2 الی 3 لیوان دیگه آب هم بسته به غلظتی که میپسندیم، داخل سوپ میریزیم.رب رو همراه کمی روغن، یک قاشق پیاز داغ و زرچوبه کمی سرخ میکنیم تا از خامی دربیاد.حالا هویج خام خورد شده، کرفس خام خورد شده و رب سرخ شده رو به مایه سوپمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا سوپ با حرارت ملایم قوام بیاد و سبزیجات هم بپزن.در یک ربع انتهایی هم گشنیز خورد شده رو اضافه میکنیم.حالا سوپ خوشمزه ما آماده سرو کردنه … نوش جان