19.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0 #صبحانه خوشمزه برای اهل منزل…
موادی که نیاز دارید👇🏻
تخم مرغ دوعدد
آرد یک پیمانه
شیر یک پیمانه
شکر ۳ق غ خوری
روغن ۲ق غ خوری
پودر کاکائو ۲ق غ خوری
وانیل و بکینگپودر
✅مواد خشک و خیس رو جداو بعد باهممخلوط کنین.
۱.میتونین داخل این ظرفهای سس بریزید تا کارتون راحتر بشه
۲.وقتی سطح پنکیک حباب زد برش میگردونین
۳.اصلا نیاز به چرب کردن ماهیتابه نیست
۴.مواد زیاد هم نزنین چون پف پنکیک میخوابه
۵.اگر مواد زیاد اومد میتونین داخل یخچال به مدت ۱روز نگهداری کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
آموزش خلال کردن سیب زمینی سه سوته
.💓
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرشعله های گازت اینجوری مثل روز اول میشه☺️
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_حلوا👩🍳
تخم مرغ
ارد قنادی ۱/۲لیوان
روغن ۱/۳ لیوان
ابجوش ۱/۳ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
شکر ۱ لیوان
برای ترحلوا 😍👇🏻
شیر ۱.۵ لیوان
شکر ۱ و ۱/۲ لیوان
اردقنادی ۱/۲ لیوان
ارد برنج ۱/۲ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق غ
روغن مایع ۱/۲ لیوان
زعفرون ۱/۵ لیوان غلیظ
هل ۱ ق چ
گلاب ۳ ق غ
🌟
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_وانیلی_با_ژله
ابتدا يك بسته پودر كيك وانيلي ( آماده) طبق دستور روي جعبه در قالب كمربندي ريخته و بعداز پخت وقتي كمي خنك شد پف روي كيك را با دست به آ رامي خوابانيده تا سطح بالايي آن صاف شود و سپس در يخچال گذاشته تا خوب سرد شود.اكنون طبق ويدئو با ني درشت آنرا سوراخ كرده سعي كنيد كه ني به كف قالب يا ته كيك نرسد.
يك عدد ژله را آماده و نیم بند كنيد و درون سوراخها بريزيد و در يخچال گذاشته تا ببندد و دوباره با مابقي ژله نيم بند اين كار را تكرار كنيد و در يخچال بذاريد.
يك عدد ژله ديگر را مجددأ آماده و طبق ويدئو كامل روي سطح آن بريزيد و بذاريد در يخچال تا خوب بسته شود.
در آخر يك و نيم ق غ پودر ژلاتين را با نصف ليوان شير مخلوط و روي بخاركتري گذاشته تا خوب شفاف شود و كنار بذاريد تا سرد شود در اين فاصله يك عدد خامه صورتي صبحانه و يك عدد پنير ماسكارپونه و نصف ليوان پودر شكر ( الك شده) و نصف قوطي شير عسلي را همه با هم با همزن خوب بزنيد تا صاف و يكدست شود و به آن ژلاتين سرد شده اضافه و خوب هم بزنيد و روي ژله بريزيد و تزئين كنيد و در يخچال بذاريد
🌟