فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانه داری
از بوی بَد و جرم ماشین لباسشویی خلاص شو
#خانه_داری
🌟
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سس سبز🥗
این سسو هم میتونید برای سوخاری استفاده کنید هم سالاد و ساندویچ🍔🌭🍗
موادلازم:
سیر دوحبه(من زیادترریختم)
شوید
خیارشور ۴ عدد
سس مایونز ۲ قاشق
ماست همزده ۲ قاشق
نمکشو تست کنید اگه لازم داشت نمک اضافه کنید
میکس کنید و تمام
#سس_سبز
🌟
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تست سوخاری (اسنک سوخاری ژامبون)یه فینگرفود ساده و خوشمزه هم برا
مهمونی😃🥪
نان تست
پنیر گودا
ژامبون
تخم مرغ
سس دلخواه
آرد
ادویه ها(نمک .فلفل سیاه و پاپریکا)
پودر سوخاری
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ۵ دقیقهای با طعم توتفرنگی🍓☺️ کرم این دسر خیلی خوشمزه و کاربردیه🤌😍
میتونی ازاین کرم برای فیلینگها استفاده کنی. فیلینگ میانی یا کرم روی کیک🍰 کرم پیراشکی🍩 فیلینگ کوکی یا هرچیزی که فیلینگ یا کرم بخواد🧁🎂 برای نوشیدنیهای کافیشاپی 🍸🥤 بافت و طعمش برای اینکار عالیه✨🍓پس اول بفرستش برای دوستت که اهل قنادی خونگیه بعد بیا با هم درستش کنیم🥰
آموزش دسر توتفرنگی ۵ دقیقهای:
• توتفرنگی: ۲۰۰ گرم
• شکر: ۵۰ گرم
• نشاسته ذرت: ۲۰ گرم
• خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
• شیر
🍓 بیسکوییتها رو اول داخل شیر بزنید بعد تو ظرف بچینید
#دسر
🌟
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی گوشت
مقدار مواد بصورت چشمی هست یعنی با توجه به قالب و مقدار گوشت بقیه مواد و تهیه کنید.
ابتدا دو عدد پیاز ریز شده را داخل روغن تفت می دهیم پس از کمی سبک شدن و تغییر رنگ، گوشت چرخکرده را اضافه و خوب تفت می دهیم، شعله را کم کرده، پوره گوجه و فلفل سیاه و پودرگشنیز و پودرسیر و پودرریحان می ریزیم. صبر می کنیم تا آب مواد خشک و گوشت کمی بپزه.
همانند فیلم، خمیرقنادی را برش داده و مواد بالا را همراه با خمیرپیتزا داخل آن ریخته و بصورت گل در می آوریم.
قالب را آغشته به کمی روغن یا کره می کنیم و گل ها را داخل قالب قرار می دهیم.
برای پخت هم ابتدا ۷ دقیقه روی دمای ۲۲۰ درجه می پزیم بعد دمای فر را تا ۱۸۰ درجه کم می کنین و چند دقیقه دیگر تا طلایی شدن خمیر می پزیم.موقع سرو با سبزیجات معطر مثل شوید و جعفری تزئین کنید.
#شیرینی_گوشت
🌟
دانمارکی_گوشت
شیر ولرم نصف پیمانه_روغن1/4 پیمانه _ماست نصف پیمانه_نمک1/4 قاشق چایخوری _شکر 1 قاشق غذا خوری _خمیر مایه 1قاشق غذاخوری _آرد به میزان لازم _ بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
مواد داخل دانمارکی هر چه دوست داشته باشید، میشه هم گیاهی با اسفناج هم گوشتی و یا مرغ بستگی به سلیقه خودتون داره.
خوب برای خمیر اول شیر ولرم ،شکر و خمیر مایه مخلوط کرده 10 دقیقه زمان بدید تا عما بیاد بعد ماست و بکینگ پودر و روغن و نمک اضافه کنید کم کم ارد اضافه میکنید ورز بدهید تا خمیر لطیفی بدست بیاد به خاطر ماست خمیر بسیار لطیفی خواهید داشت.1ساعت استراحت بدهید تا حجمش دو برابر بشه. تو این فاصله مواد میانی دانمارکی درست کنید تا خنک بشه
خمیر آماده شده را باز کنید روی آن از مواد اماده شده راگذاشته ببندید روشو زرده تخممرغ و روغن بمالید کنجد و سیاه دانه بپاشید بعد به شکل دانمارکی برش بدهید داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت تقریبا 25 دقیقه قرار بدید
جای همگی عزیزانم خالی😍☺️
خوشمزه هاتون نوش جون😋😋😋
#دانمارکیگوشت
🌟