eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😋 موادلازم👇👇 ۱ لیوان شکر ۱ لیوان آرد ۱ بسته وانیل ۲۰۰ گرم شکلات ۱ بسته خامه ۱ لیتر شیر شیر و آرد الک شده و‌شکررو روی حرارت مخلوط کرده و‌ بعد وانیل و شکلات رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم سپس از روی حرارت برداشته و خامه صبحانه رو میریزیم با همزن زده و داخل ظرف دسر مورد نظر ریخته و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال میذاریم ‎
آشپزخانه من 👩‍🍳
#سوپ_جو
مواد لازم: جو پوست کنده: ۱ پیمانه مرغ: ۱/۲ یک سینه پیاز: ۳ عدد هویج: ۲ عدد لیموترش: ۱ عدد جعفری تازه: ۴ قاشق غذاخوری آردگندم: ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری عصاره مرغ: ۲ عدد نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم طرز تهیه: جو پوست کنده را از روز قبل داخل آب سرد خیس می کنیم. هویج و پیاز ها را بصورت نگینی ریز می کنیم. سینه مرغ را همراه با یک پیاز ریز شده و کمی روغن تفت می دهیم، پس از تغییر رنگ مرغ، هویج ریز شده را اضافه و تفت می دهیم، جو را به همراه مقداری آب ریخته و با شعله ملایم غذا را می پزیم، پس از حدود دو ساعت و پخته شدن مرغ ها، آنها را درآورده و ریش ریش می کنیم و داخل سوپ می ریزیم. دو عدد پیاز ریز شده را داخل روغن سرخ می کنیم، پس از کمی طلایی شدن پیاز ها، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سیاه، آرد و عصاره مرغ را ریخته، تفت داده و هم می زنیم و داخل سوپ می ریزیم. پس از جا افتادن سوپ، نمک، آبلیموترش و جعفری ریزشده را ریخته و هم می زنیم. نوش جان 😄😍 نکات: جو را از روز قبل داخل آب سرد ریخته و آب آن را چند بار عوض کنید تا مدت زمان پخت جو کمتر شود به جای جو پوست کنده می توانید از جو پرک استفاده کنید که نیاز به خیس کردن ندارد. هویج را بصورت نگینی درشت ریز کنید تا وا نرود. برای غلظت سوپ می توانید در ابتدا یک مشت رشته سوپی به آن اضافه کنید. در صورت نداشتن جعفری تازه از جعفری خشک استفاده کنید. میزان غلظت سوپ بستگی به ذائقه شما داره و می توانید با آب جوش آن را تنظیم کنید. 🌟
شور و ترشی
آشپزخانه من 👩‍🍳
شور و ترشی
شور گل کلم . هویچ . خیار .کرفس . چند حبه سیر . .سبزی ها : مرزه . تلخون . جعفری . شوید . برگ کرفس (بسته به ذائقتون از مواد بالا تهیه کنید معمولا گل کلم بیشتر طرفدار داره.)کل مواد را شسته و درشت خرد کرده (خیار ها درسته باشن بهتره چند تا دونه رو فقط قالب زدم ) و پهن میکنم روی پارچه ی تمیز شب تا صبح خشک بشه. ظرف ها هم تمیز و خشک و بدون چربی باشه . .آب و نمک را گذاشتم بجوشه و کاملا خنک بشه. برای هر دو لیتر آب چهار قاشق غذاخوری نمک زدم و سه چهارم لیوان سرکه . تقریبا هر دو لیوان آب دو قاشق سر پر نمک میخواد . کف ظرف و لابه لای مواد و بالای شیشه از سبزی ها کمی بزارید . فلفل تند هم توی شور بزارین . اصن خوشمزگی شور به تندیشه 😉 و کمی هم گلپر لابه لای شور ریختم . اگر دوس داشتین رنگش زرد باشه کمی زردچوبه بزنید.نباید هوا داخلش بشه و در جای سرد و خنک بزارید.حدود دو سه هفته زمان میبره که برسه . ترشی_مشهدی گل کلم دو لیوان . کلم برگ یک لیوان . هویچ یک لیوان . کرفس یک و نیم لیوان. سیب زمینی ترشی یک لیوان . گوجه فرنگی رسیده دو کیلو . سرکه دو لیوان . سیر یه بوته.یه دونه فلفل دلمه نمک و فلفل و ادویه . موادشسته و خرد کرده و پهن کردم دو روز تا کاملا خشک بشه بعد در غذا ساز ریختم تا کمی ریزتر بشن نباید ذره ای خیس بشن چون ترشی گوجه سریع کپک میاره گوجه فرنگی با چاقو یه علامت ضربدر کم عمق روشون ایجاد کردم و توی قابلمه آب گذاشتم هفت دقیقه بجوشه و بعد آبکش کرده وقتی خنکشد پوستش رو دراوردم توی مخلوط کن پوره کنید و بعد با ابکش صاف کنید و دوباره روی حرارت بزارینبا کمی نمک بزارین ده دقیقه بجوشه از روی حرارت بردارین بعد سرکه بهش اضافه کنید مواد ترشی را داخلش بریزین همانطوری داغ هم بزنید . بعدداخل شیشه بریزین اما درش رو باز بزارین تا۲۴ ساعت 🌟
11.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺🌺مواد لازم شیر ۱ پیمانه شکر ۵ ق غ پودر کاکایو ۳ ق غ نشاسته ذرت ۲ ق غ خامه صبحانه ۱۲۰ گرم وانیل ۱/۲ ق م
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
5 سیب زمینی.600 گرم گوشت چرخ شده.1 پیاز.1 سیر .1 تخم مرغ.نمک.فلفل قرمز.جعفری.3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 فنجان آب.پنیر.گوجه فرنگیها .روغن
🌱هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنید🌱 🔹امام علی (ع): با سه چيز، خرد مردان سنجيده مى‌شود: دارایی، مقام و حوادث ناگوار ⏳امروز یکشنبه ۸ آبان ماه ۱۴۰۱ ۴ ربیع الثانی ۱۴۴۴ ۳۰ اکتبر ۲۰۲۲ ♥️
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درود بر تو دوست خوبم امروزت بخیر و زیبا بگذار هر ثانیه، حالِ تو خوب باشد، بگذار رفتنے ها بروند و ماندنے ها بمانند. تو لبخندت را بزن ، انگار نه انگار... حالِ خوبِ خودت را به هیچ اتفاق و شرایط و شخصے گره نزن بی واسطه خوب باش، شادے ڪن و بخند شڪ نڪن؛ تو ڪه خوب باشی؛ همه چیز خوب مے شود، خوب تر از چیزے ڪه فڪرش را میڪنی بفرمایید صبحانه خوشمزه🌹