eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
17.3هزار دنبال‌کننده
7.4هزار عکس
26.3هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
32.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳#_۲مدل_پیتزابا۲مدل_سس پيتزا_مرغ_و_قارچ و رست_بيف_با_سس سفيد و پيتزا_پپرونى با سس مخصوص رو ياد ميگيرين سس_سفيد كره ٢٥ گرم، آرد ٢ ق غ، شير ٢ ليوان، خامه صبحانه ٢ ق غ "اختياری، نمك ، فلفل سياه، پودر سير يا سير تازه، جوز هندى خيلى كم سس_پیتزا گوجه فرنگى ٥،٦ عدد، سير تازه ٢ حبه، كره كمى، سس گوجه ٣ ق غ، ريحان خشك يا تازه ٢ق غ، نمك، فلفل قرمز كمى مواد ميانى پيتزا گوشت گوساله ٣٠٠ گرم، سينه مرغ ١ عدد، پياز ٢ عدد، برگ بو ٢ عدد، سير ٣ حبه، نمك، فلفل سياه، زردچوبه، قارچ، فلفل دلمه اى، پپرونى، پنير پيتزا هر چى بيشتر بهتر خمير پيتزا رو تا جايى كه ميتونيد نازك كنيد و براى اين كار بايد زير و روى خمير را ارد پاشى كنيد و وردنه بكشيد و اين كار رو انقدر تكرار كنيد تا نازك شه. خمير پيتزا رو سوراخ كنيد تا بپزه فر ١٨٠درجه از يه ربع قبل گرم شده ، طبقه وسط، نيم ساعت اول حرارت از پايين، بعد نيم ساعت، پنير پيتزا بريزيد، آب اسپرى كنيد١٠دقيقه گريل تا روش طلايى شه. 🍂🍁 🕊❤️🕊
آشپزخانه من 👩‍🍳
#ته_چین_کباب_کوبیده
ته چین داریم اون هم چه ته چییینی 😋😋😋 یه ته چین خوشمزه و عالی درست کردم اون هم با برنج مرغوب و ناب شمال کشور . انصافا برنج ایرانی تک و بی نظیره اون هم برنج های شمال کشور خیلی عااالیه😍 . وقتی کته درست کنی و حتی وقتی توی پلوی مخلوطی و یا ته چین توی آب جوش بریزی و آبکش کنی باز هم فضا پر از عطر میشه و اگر کسی در خونه رو باز کنه میگه این خانم خونه چه کرده با این دستپختش🤗😊 . قبلا این ته چین رو بدون تخم مرغ هم درست کردم عالی میشه . برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم برنج ۳ پیمانه پیاز ۱ عدد ماست چکیده ۴ ق غ روغن مایع یک چهارم لیوان زعفران به میزان لازم زرده تخم مرغ ۲ عدد گوجه فرنگی ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج رو از قبل شستم و خیس کردم . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و همراه با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم نیم پز بشه و بعد آبکش کردم . زرده تخم مرغ و ماست و روعن مایع و زعفران و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم . از برنجم نصفش رو داخل این مواد ریختم و مخلوط کردم . کف هر نوع قالب و یا حتی قابلمه رو با روعن چرب کنین . کفش من چند حلقه گوجه قرار دادم و بعد مواد گوشتی رو پهن کردم . از پلوی مواد زعفرون داخلش ریختم و با پشت قاشق صاف کردن و بعد برنج سفید رو ریختم و با پشت قاشق صاف کردم . مقداری آب و روغن هم روش ریختم و فویل پیچیدم و فویل رو چند تا سوراخ ایجاد کردم . سایز قالبم ۱۲ در ۳۰ هستش . در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دادم . بعد از پخت فویل رو در اوردم و یه دیس قرار دادم و برگردوندم و مقداری روش سماق ریختم . روی گاز هم توی قابلمه می تونین درست کنین و فقط از دم کنی استفاده کنین و حدودا تایم پخت ۴۵ دقیقه می باشد . پ.ن : اون دوتا ته چین کوچولو قالبی هم مواد کمی مونده بود داخل قالب کوچیک ریختم . 🌟
آشپزخانه من 👩‍🍳
#مرغ_سوخاری_اسپایسی
روی تکه های مرغ برشهایی برای مرینیت و پخت بهتر ایجاد کنید. باترمیلک:به ازای هر لیوان شیر،1 قاشق سرکه یا آبلیمو اضافه و 5 دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد، باترمیلک آماده ست. باترمیلک باعت ترد و نرم شدن و تسریع روند پخت میشود. میزان باترمیلک در حدی باشد که روی مرغها را بپوشاند مرینیت:در ظرفی باترمیلک+پیاز خلال+سیر ورقه+آویشن و کمی نمک را مخلوط کنید. برای طعم اسپایسی از چاشنی بندری آلس پایس استفاده کردم که مرغ رو بینهایت خوش طعم و تند و اسپایسی میکنه. میزان چاشنی به سلیقه شما در تندی بستگی داره،من 3 قاشق مرباخوری اضافه کردم. مرغها را در مواد مرینیت بخواباید و 4 تا 8 ساعت در یخچال استراحت دهید. مواد کاور: ظرف حاوی مرغ را از یخچال خارج و صبر کنید به دمای محیط برسد سپس مرغها را از سس درآورید. در ظرفی 2 تا 3 عدد تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و با مقداری باترمیلک رقیق کنید. 1/5 لیوان آرد سفید+نصف لیوان نشاسته ذرت(مانع سفت شدن کاور سوخاری مرغ در زمان سرخ شدن طولانی مدت میشود)+2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر+نمک+پودر سیر+آویشن+پودر زنجبیل+پاپریکا را مخلوط کنید. پولکی کردن:مخلوط آرد را در کیسه فریز بریزید مرغ ها را در کیسه انداخته و تکان دهید تا کاملا با آرد کاور شود سپس در تخم مرغ زده و دوباره در کیسه آرد انداخته و تکان دهید. مرغها را از کیسه خارج کرده و تکان دهید تا آرد اضافی آنها گرفته شود. در این مرحله مرغها پولکی میشوند. سرخ کردن:مرغهای پولکی را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند. تایم پخت برای ران مرغ 20 تا 25 دقیقه و برای سینه مرغ 12 تا 15 دقیقه است 🌟
👩‍🍳 مواد لازم گوشت گوسفندي ٢٥٠گرم جگرسفيد١٠٠گرم دنبه٥٠گرم كمي زعفرون دم كرده نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين ونعناخشك به اندازه گردو و خلال بادام و پسته براتزيين مقداري پيازمتوسط ٤عدد طرز تهیه گوشت و دنبه و پياز رو با آب بزاريد كاملا پخته بشه نمك اضاف كرده و در آخر كمي از آب گوشت بايد مونده باشد،جگر رو هم بانمك و پياز جدا پخته و كنار بگذاريد،گوشت پخته كه سرد شد چرخ كرده با نمك و فلفل و دارچين و نعنا خشك وزعفرون دم كرده مخلوط كرده و در كفگير مخصوص بريان يادر تابه كوچك كه باكمي كره يا روغن چرب كرديد سرخ كنيد و رون نان سنگك را باآب گوشت رومال كنيدو بريان سرخ شده راروي سنگك برگردانيد،وكنار گوشت ،جگر راهم چرخ كرده در روغن تفت بديد و كنار گوشت سرو كنيد،با ريحان و گردو و خلال پسته و بادام تزيين بفرماييد وبادوغ نوش جان بفرماييد 🍂🍁
28.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم لازانیا (برای ۲ پایرکس ): ماکارانی لازانیا ( حدود ۱ بسته و نیم ) ۱ پیاز بزرگ یا ۲ تا متوسط ۲ پیمانه سویا (از قبل به مدت ۵ دقیقه بجوشونید) ۱ فلفل دلمه سبز ۱ فلفل دلمه قرمز ۲ هویج ۴۰۰ گرم قارچ پنیر موزارلا گیاهی (به اندازه دلخواه) ۲۶۰ گرم رب گوجه ۲ پیمانه آب روغن ( به مقدار لازم ) ۱ مکعب عصاره سبزیجات ادویه: زردچوبه،فلفل سیاه، نمک، فلفل قرمز مواد لازم سُس بشامل: ۴ پیمانه شیر گیاهی ۲ ق غ آرد ۲ ق غ روغن یا مقداری کره گیاهی نمک و فلفل به مقدار لازم نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک دسر سریع و خوشمزه و آسون مواد لازم شیر 1 لیتر شکر 1 لیوان آرد 3 قاشق غذاخوری نشاسته 3 قاشق غذاخوری وانیل 1 قاشق چایخوری موز بزرگ 1 عدد سایر: بیسکویت کاکائویی 1 بسته انار پسته خرد شده (اختیاری) . ❗طرز تهیه همه مواد را به جز وانیل در قابلمه بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی غلیظ شد حرارت را خاموش کرده، وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بذارید تا اولین حرارت خارج بشه(کمی خنک بشه) . موز خرد شده را اضافه کنید. یک ملاقه از مواد را درون ظرف ریخته روی آن بيسکوئيت پودر شده بعد مقداری انار و دوباره بيسکوئيت پودر شده بریزید دوباره یک ملاقه از مواد را بریزید و روی آن را با بيسکوئيت پودر شده بپوشانید با دونه انار و خلال پسته تزئین کنید