32.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#_۲مدل_پیتزابا۲مدل_سس
پيتزا_مرغ_و_قارچ و رست_بيف_با_سس سفيد و پيتزا_پپرونى با سس مخصوص رو ياد ميگيرين
سس_سفيد
كره ٢٥ گرم، آرد ٢ ق غ، شير ٢ ليوان، خامه صبحانه ٢ ق غ "اختياری، نمك ، فلفل سياه، پودر سير يا سير تازه، جوز هندى خيلى كم
سس_پیتزا
گوجه فرنگى ٥،٦ عدد، سير تازه ٢ حبه، كره كمى، سس گوجه ٣ ق غ، ريحان خشك يا تازه ٢ق غ، نمك، فلفل قرمز كمى
مواد ميانى پيتزا
گوشت گوساله ٣٠٠ گرم، سينه مرغ ١ عدد، پياز ٢ عدد، برگ بو ٢ عدد، سير ٣ حبه، نمك، فلفل سياه، زردچوبه، قارچ، فلفل دلمه اى، پپرونى، پنير پيتزا هر چى بيشتر بهتر
خمير پيتزا رو تا جايى كه ميتونيد نازك كنيد و براى اين كار بايد زير و روى خمير را ارد پاشى كنيد و وردنه بكشيد و اين كار رو انقدر تكرار كنيد تا نازك شه.
خمير پيتزا رو سوراخ كنيد تا بپزه
فر ١٨٠درجه از يه ربع قبل گرم شده ، طبقه وسط، نيم ساعت اول حرارت از پايين، بعد نيم ساعت، پنير پيتزا بريزيد، آب اسپرى كنيد١٠دقيقه گريل تا روش طلايى شه.
🍂🍁
🕊❤️🕊
آشپزخانه من 👩🍳
#ته_چین_کباب_کوبیده
#ته_چین_کباب_کوبیده
ته چین داریم اون هم چه ته چییینی 😋😋😋
یه ته چین خوشمزه و عالی درست کردم اون هم با برنج مرغوب و ناب شمال کشور . انصافا برنج ایرانی تک و بی نظیره اون هم برنج های شمال کشور خیلی عااالیه😍 . وقتی کته درست کنی و حتی وقتی توی پلوی مخلوطی و یا ته چین توی آب جوش بریزی و آبکش کنی باز هم فضا پر از عطر میشه و اگر کسی در خونه رو باز کنه میگه این خانم خونه چه کرده با این دستپختش🤗😊 .
قبلا این ته چین رو بدون تخم مرغ هم درست کردم عالی میشه .
برای ۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد
ماست چکیده ۴ ق غ
روغن مایع یک چهارم لیوان
زعفران به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج رو از قبل شستم و خیس کردم .
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و همراه با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم نیم پز بشه و بعد آبکش کردم .
زرده تخم مرغ و ماست و روعن مایع و زعفران و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم . از برنجم نصفش رو داخل این مواد ریختم و مخلوط کردم .
کف هر نوع قالب و یا حتی قابلمه رو با روعن چرب کنین . کفش من چند حلقه گوجه قرار دادم و بعد مواد گوشتی رو پهن کردم . از پلوی مواد زعفرون داخلش ریختم و با پشت قاشق صاف کردن و بعد برنج سفید رو ریختم و با پشت قاشق صاف کردم .
مقداری آب و روغن هم روش ریختم و فویل پیچیدم و فویل رو چند تا سوراخ ایجاد کردم .
سایز قالبم ۱۲ در ۳۰ هستش .
در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از پخت فویل رو در اوردم و یه دیس قرار دادم و برگردوندم و مقداری روش سماق ریختم .
روی گاز هم توی قابلمه می تونین درست کنین و فقط از دم کنی استفاده کنین و حدودا تایم پخت ۴۵ دقیقه می باشد .
پ.ن : اون دوتا ته چین کوچولو قالبی هم مواد کمی مونده بود داخل قالب کوچیک ریختم .
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#_۳ترفندخیارشورتردخونگی
آشپزخانه من 👩🍳
#مرغ_سوخاری_اسپایسی
#مرغ_سوخاری_اسپایسی
روی تکه های مرغ برشهایی برای مرینیت و پخت بهتر ایجاد کنید.
باترمیلک:به ازای هر لیوان شیر،1 قاشق سرکه یا آبلیمو اضافه و 5 دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد، باترمیلک آماده ست.
باترمیلک باعت ترد و نرم شدن و تسریع روند پخت میشود.
میزان باترمیلک در حدی باشد که روی مرغها را بپوشاند
مرینیت:در ظرفی باترمیلک+پیاز خلال+سیر ورقه+آویشن و کمی نمک را مخلوط کنید.
برای طعم اسپایسی از چاشنی بندری آلس پایس استفاده کردم که مرغ رو بینهایت خوش طعم و تند و اسپایسی میکنه.
میزان چاشنی به سلیقه شما در تندی بستگی داره،من 3 قاشق مرباخوری اضافه کردم.
مرغها را در مواد مرینیت بخواباید و 4 تا 8 ساعت در یخچال استراحت دهید.
مواد کاور: ظرف حاوی مرغ را از یخچال خارج و صبر کنید به دمای محیط برسد سپس مرغها را از سس درآورید.
در ظرفی 2 تا 3 عدد تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و با مقداری باترمیلک رقیق کنید.
1/5 لیوان آرد سفید+نصف لیوان نشاسته ذرت(مانع سفت شدن کاور سوخاری مرغ در زمان سرخ شدن طولانی مدت میشود)+2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر+نمک+پودر سیر+آویشن+پودر زنجبیل+پاپریکا را مخلوط کنید.
پولکی کردن:مخلوط آرد را در کیسه فریز بریزید مرغ ها را در کیسه انداخته و تکان دهید تا کاملا با آرد کاور شود سپس در تخم مرغ زده و دوباره در کیسه آرد انداخته و تکان دهید.
مرغها را از کیسه خارج کرده و تکان دهید تا آرد اضافی آنها گرفته شود.
در این مرحله مرغها پولکی میشوند.
سرخ کردن:مرغهای پولکی را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند.
تایم پخت برای ران مرغ 20 تا 25 دقیقه
و برای سینه مرغ 12 تا 15 دقیقه است
🌟
👩🍳#برياني_اصفهان
مواد لازم
گوشت گوسفندي ٢٥٠گرم
جگرسفيد١٠٠گرم
دنبه٥٠گرم
كمي زعفرون دم كرده
نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين ونعناخشك به اندازه
گردو و خلال بادام و پسته براتزيين مقداري
پيازمتوسط ٤عدد
طرز تهیه
گوشت و دنبه و پياز رو با آب بزاريد كاملا پخته بشه نمك اضاف كرده و در آخر كمي از آب گوشت بايد مونده باشد،جگر رو هم بانمك و پياز جدا پخته و كنار بگذاريد،گوشت پخته كه سرد شد چرخ كرده با نمك و فلفل و دارچين و نعنا خشك وزعفرون دم كرده مخلوط كرده و در كفگير مخصوص بريان يادر تابه كوچك كه باكمي كره يا روغن چرب كرديد سرخ كنيد
و رون نان سنگك را باآب گوشت رومال كنيدو بريان سرخ شده راروي سنگك برگردانيد،وكنار گوشت ،جگر راهم چرخ كرده در روغن تفت بديد و كنار گوشت سرو كنيد،با ريحان و گردو و خلال پسته و بادام تزيين بفرماييد وبادوغ نوش جان بفرماييد
🍂🍁
28.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_لازانیای_ویگن
مواد لازم لازانیا (برای ۲ پایرکس ):
ماکارانی لازانیا ( حدود ۱ بسته و نیم )
۱ پیاز بزرگ یا ۲ تا متوسط
۲ پیمانه سویا (از قبل به مدت ۵ دقیقه بجوشونید)
۱ فلفل دلمه سبز
۱ فلفل دلمه قرمز
۲ هویج
۴۰۰ گرم قارچ
پنیر موزارلا گیاهی (به اندازه دلخواه)
۲۶۰ گرم رب گوجه
۲ پیمانه آب
روغن ( به مقدار لازم )
۱ مکعب عصاره سبزیجات
ادویه: زردچوبه،فلفل سیاه، نمک، فلفل قرمز
مواد لازم سُس بشامل:
۴ پیمانه شیر گیاهی
۲ ق غ آرد
۲ ق غ روغن یا مقداری کره گیاهی
نمک و فلفل به مقدار لازم
نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پاییزی
یک دسر سریع و خوشمزه و آسون
مواد لازم
شیر 1 لیتر
شکر 1 لیوان
آرد 3 قاشق غذاخوری
نشاسته 3 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
موز بزرگ 1 عدد
سایر:
بیسکویت کاکائویی 1 بسته
انار
پسته خرد شده (اختیاری)
.
❗طرز تهیه
همه مواد را به جز وانیل در قابلمه بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی غلیظ شد حرارت را خاموش کرده، وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بذارید تا اولین حرارت خارج بشه(کمی خنک بشه) . موز خرد شده را اضافه کنید.
یک ملاقه از مواد را درون ظرف ریخته روی آن بيسکوئيت پودر شده بعد مقداری انار و دوباره بيسکوئيت پودر شده بریزید دوباره یک ملاقه از مواد را بریزید و روی آن را با بيسکوئيت پودر شده بپوشانید با دونه انار و خلال پسته تزئین کنید