فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا اشتباه آب لیمو رو میگرفتیم
🍋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#پیتزا_باگت
🥖 نان باگت
🧅پیاز
🥩سینه مرغ: 500 گرم
🧂نمک
🧉پاپریکا:1 قاشق غذاخوری
🥄فلفل سیاه: نصف قاشق
🥣پونه کوهی :نصف قاشق (آویشن )
🍅 سس گوجه فرنگی:دو قاشق غذاخوری
🥡خامه ترش :¼ فنجان
🌶️ فلفل دلمه ای
🥣 زیتون سیاه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هندونه رو اینطوری بخورید
🍉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قابلمه ها رو اینطوری بچین
🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قابلمه ها رو اینطوری بچین
🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای شکلاتی سه سوته
🍩
12.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_آلوی_دودی
جذابتر از این مرغ آلوی دودی نیست☺️🤌🏻
توی خونه ما ب این پخت مرغ میگن مرغ آشنایی ولی تو هر چیزی دوسداشتی اسمشو بزار🥰فک کن ترکیب زعفرون و الو و بوی دود چ طعم بهشتی کنار هم بدست
مواد لازم
ران مرغ دو عدد
پیاز بزرگ ۱عدد
ادویه(نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پاپریکا)
زعفران
الو۱۵عدد
زغال یک عدد
نکته؛دو طرف مرغ حتما سرخ شود (که وانره)
🌱زعفرون حسابی یادت نره
🌱زغال رو وقتی گل انداخت توی ی ظرف بزارین و بعد دو قطره روغن روش بریزین ک دود کنه و در نهایت درشو برای پنج دقیقه ببندین ک دود ب خورد مرغ بره😘
.
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سابله_وانیلی
کره.....۱۰۰ گرم
پودر قند.....۵۵ گرم
زرده تخم مرغ.....۱عدد
نشاسته ذرت.....۳۰ گرم
ارد.....۱۶۰ گرم
وانیل.....نوک قاشق
کره بزارید به دمای محیط برسه.با پودر قند حدود ۴ دقیقه بزنید.
زرده به همراه وانیل به کره اضافه کنید.اینقدر بزنید تا کمی کرم رنگ بشه.بعد نشاسته ذرت اضافه کنید.ارد را کم کم بزیزد.تا خمیر نرم و لطیفی درست بشه.نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید.خمیر بین دو کیسه باز کنید.به قطر ۳ میل.قالب زده،داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ بمدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.
♥️
آشپزخانه من 👩🍳
#مینی_کورابیه_ترد 👆👇
#مینی_کورابیه_ترد
مواد لازم:
250 گرم کره
یک استکان روغن مایع
دو قاشق غذاخوری سیاهدانه
دو عدد تخممرغ(سفیدهها برای داخل خمیر و زردهها برای رومال)
دو قاشق مرباخوری محلب(نوعی ادویه مخصوص نان و شیرینی، می تونید حذف کنید و از وانیل استفاده کنید)
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
دو قاشق غذاخوری پودر شکر
دو قاشق غذاخوری سرکهی سیب
1/5 قاشق مرباخوری نمک
4_5 لیوان آرد
طرز تهیه:
داخل کاسهای همه مواد به جز آرد را مخلوط میکنیم.
آرد را کمکم اضافه میکنیم تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه شود.
(با کف دست خمیر را ورز ندهید چون به روغن میافتد و سفت و بدمزه میشود)
توپکهای کوچکی از خمیر جدا کرده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداختهایم میچینیم.
با زرده رومال زده و سیاهدانه میپاشیم.
در فری که روی 160_170 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی قرابیهها میپزیم.
👆
آشپزخانه من 👩🍳
#باقلوای_کادایف_رولی 👆👇
باقلوای کادایف رولی
کادایف : 250 گرم
کره ذوب شده : 5 ق غ
بیسکوییت کنجدی : 100گرم
شکر : سه قاشق غ
شیره انگور یا عسل : یک ق غ
اب : دوسه ق ع
✅مواد برای شربت:
شکر : ۲لیوان
اب: ۲لیوان
اب لیمو نصف
ابتدا در قابلمه ایی شکر و اب را به مدت ده دقیقه بجوشانید و بعد نصف لیمو لیمو را میریزیم . پنج دقیقه هم بجوشه خاموش کنید بزارید تا سرد بشود.
✅طرز تهیه:
دوستان رشته کادایف رو از لوازم قنادی ها بگیرید اگر دیدید خیلی خشکه با اب پاش روش اب بپاشید بعد سلفون بکشید یا لای دستمال تمیز بزارید نرم بشه بعد کار را شروع کنیم.دوستان اگر در دسترس بود بجای بیسکوییت کنجدی میتونید فقط گردوی خرد شده بریزید
🌟