eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.9هزار دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
26.9هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
اگر کاهویی را می خواهید استفاده کنید، تلخ است می توانید آن را چند دقیقه داخل آب نمک سرد قرار دهید . با اینکار تلخی کاهو گرفته خواهد شد 🌟
آشپزخانه من 👩‍🍳
#کیک_توت_فرنگی 👆👇
آرد 2پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری کره یا مارگارین(کره گیاهی) یا روغن جامد 120 گرم ◀کره باید در دمای محیط نرم شود من از مارگارین(کره گیاهی) استفاده کردم شکر 1 پیمانه(من 2/3 پیمانه ریختم) تخم مرغ 2 عدد به دمای محیط رسیده وانیل 1/4 قاشق چایخوری پوره توت فرنگی 1/3 پیمانه ◀توت فرنگی ها را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا پوره شوند ماست غلیظ 1/2 پیمانه ◀من از ماست سون استفاده کردم توت فرنگی مقداری برای بین کیک . همه مواد را از یکساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. ◀برای فرهای برقی دما را 20 درجه کمتر تنظیم کنید. قالب گرد ساده به قطر 23 سانت را کاغذ بنیدازید یا اگر از قالب مدل دار میان تهی استفاده میکنید کف قالب را با کره یا روغن جامد چرب و آردپاشی کنید. آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3بار الک کنید. کره+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن شود. حتما بین کار دور کاسه را تمیز کنید تا همه قسمتهای کره یکنواخت همزده شوند و بوی کره در کیک حس نشود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و هر کدام را یک دقیقه با دور تند همزن بزنید. با تخم مرغ دوم وانیل را اضافه کنید. سپس پوره توت فرنگی+ماست را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد را در سه مرحله اضافه و با لیسک به آرامی به صورت دورانی مخلوط کنید. یک لایه از مواد کیک را کف قالب ریخته و مقداری از توت فرنگی ورقه شده روی آن بچینید و دوباره مایه کیک بریزید و توت فرنگی بچینید... سپس قالب را برای 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود در فر بپزید. ◀◀◀از توت فرنگیهای سفت و سالم استفاده کنید. ◀◀◀توت فرنگی ها را نازک ورقه نکنید. 🌟
🍸 نصف گرمگ یا ملون🍈 4تا توت فرنگی🍓 اب دوتا پرتغال🍊 تو میکسر بندازید بعد چندتا یخ بندازید و دوباره میکس کنید و بعد میل کنید 😋 🌟
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابگوشت مرغ ی طعم‌متفاوت و جذاب .به ازای هر نفر ی رون مرغ کوچیک لیمو عمانی ی عدد رب یک تا دو قاشق غذاخوری ادویه و نمک به میران لازم ی عدد پیاز متوسط سیب زمینی یک تا دوتا متوسط لوبیا سفید به ازای هر نفر یک مشت بسته میتونید جا لوبیا سفید از لپه یا نخود استفاده کنید دستور اصلی لپه هست اول پیازمون ی سر تفت میدیم تا سبک بشه بعد ادویه و رب ی سر تفت میدیم در نهایت لوبیا سفیدمو ریختم‌داخل پیاز داغ و ادویه و ربم و ی سر تفت دادم در مرحله اخر رون مرغ هایی که پوست گرفتم در حد چند دقیقه به موادم اضافه کردم ی سر تفت کوچیک دادم و اب ریختم سیب زمینی و فلفل و گوجه سالم هم به ابگوشتم اضافه کردم گذلشتم رو شعله ملایم دو الی یه ساعت به دل صبر پخته شد و جا افتاد عجیب طعم جالبی داشت گوشت کوبیدشو مرغ تیکه تیکه کنید با لوبیا و سیب زمینی و پیاز وگوجش خوب بکوبید اوففف عالی بود عالی 🌟
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنیر خونگی بچه ها اول بگم شیر بریده با فاسد فرق داره شیر بریده فقط ترش شده و جون میده برای پنیر، هرچی شیر پرچرب تر باشه شیر زودتر ترش میشه و پنیرش خوشمزه تر😁😁😁 شیر محلی بریده شده😁 ۳ کیلو نمک ۳ قاشق غذاخوری سرکه نصف استکان 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براتون خیارشور فوری، ترد ،خوشمزه اوردم که چند ساعته اماده میشه 😍 ✅️مواد لازم : ۱ کیلو خیار ۲ پیمانه آب ۲ پیمانه سرکه نمک سنگ ۲ ق غ شکر ۲ ق غ سیر چند حبه جعفری و ترخون تازه مقداری ✅️اب حتما داغ باشه ✅️۱۲ ساعت تو دمای محیط بمونه ✅️حتما تو ظرف درب داری بریزید که هوا جریان نداشته باشه تا خیارشور برسه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای پنکیک کدو حلوایی تخم مرغ یک عدد شکرچهار ق غ روغن مایع چهار ق غ وانیل کمی آرد سفید یک لیوان شیر یک لیوان بکینگ پودر نصف ق م پوره کدو حلوایی یک لیوان تخم مرغ و وانیل رو خوب میزنیم بعدشکر و روغن و شیر رو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم آرد و بکینگ پودر که از قبل الک کردیم تو سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و در نهایت پوره کدو حلوایی که من داخل تنور خونگی کدو تیکه تیکه کردم و با پوست سی دقیقه گذاشتم پخته شد بعد پوستشو کندم و پوره و له کردم داخل موادم ریختم (میتوتید کدو کامل هم داخل تنور درست کنید تیکه کرده راحت تره) تابه رو گرم میکنیم و از مواد یه ملاقه داخلش میریزیم در تابه رو میبندیم وقتی روش حباب زد در تابه رو برمیداریم و از اون طرف میکنیم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. صبح که می شود دنبالِ اتفاقاتِ خوب بگرد دنبالِ آدم هایِ خوبی که حالِ خوبت را با نگاهشون و لبخند شون به روزگارت سنجاق کنی یک روزِ خوب، اتفاق نمی افتد! ساخته می شود... سلام صبحتون بخیر و به طراوت این منظره‌ی زیبا🌻 🌺🍃
♥️ سلام . صبح بخیر ♥️ ✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک آلبالو تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱۰۰ گرم (تقریبا یک سوم لیوان) شکر ۲۰۰ گرم (تقریبا یه لیوان) آب آلبالو ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) آلبالو ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم آرد سفید ۲۸۰ گرم ( تقریبا دو لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵گرم (۱ ق م) مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم . وانیل روهم اضافه کردم . روغن رو هم اضافه کردم و یه دقیقه هم زدم . آب آلبالو رو هم ریختم و یه دقیقه هم زدم . آب آلبالو رو من خودم طبیعی استفاده کردم (با آبمیوه گیری یا غذاساز می تونین استفاده کنین ) ترجیحا آب آلبالو تازه و طبیعی باشه . آب آلبالوهای بیرون شیرین تر هستند . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخلش ریختم و با لیسک مخلوط کردم . هسته های آلبالوها رو گرفتم و داخل یه سبد قرار دادم تا آب اضافه اش گرفته بشه . آب دار نباشه . داخل قالب به قطر ۲۵ در حدودا ۲۰ سانت (یا دایره ای به قطر ۲۳ سانت) رو کفش رو چرب کردم و مواد رو ریختم . روش آلبالوها رو چیدم . فر هم از یک ربع قبل گرم کردم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم . بعد پخت با خلال دندون چک کردم ببینم پخته یا نه . مدت زمان تقریبی هست حتما خودتون چک کنین . نکات: جای آب البالو می تونین از شیر یا ماست استفاده کنین . بدون فر توی فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونین درست کنین 🌟