eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
17هزار دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
26.8هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزخانه من 👩‍🍳
. #آش_کشک 👆👇
مواد لازم: سبزی_آش : ۵۰۰ گرم نخود : ۱ پیمانه لوبیا : ۱ پیمانه برنج : ۱ پیمانه (نیم دانه یا شکسته) عدس : ۱/۲ پیمانه بلغورگندم : ۱/۳ پیمانه بلغورجو : ۱/۳ پیمانه سیب_زمینی : ۲ عدد متوسط پیاز : ۲ عدد متوسط سیر : ۲ گوله کشک : ۱ کیلوگرم ادویه : ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه : ۲ قاشق مرباخوری فلفل : ۱ قاشق مرباخوری نعناع : ۳ قاشق مرباخوری نمک : به مقدار لازم مواد سبزی آش: گشنیز جعفری تره سیرسبز و اسفناج طرز تهیه: نخود، لوبیا، بلغورجو و بلغور گندم را از روز قبل داخل آب قرار می دهیم. مواد بالا را داخل قابلمه همراه سه لیوان آب به مدت ۳-۲ ساعت با هم می پزیم موقع جوش آمدن شعله را کم کنید و درب قابلمه را کامل قرار ندهید بلغور قابلیت سر رفتن دارد!! در داخل قابلمه بزرگتر و اصلی سبزی آش را به همراه سیب زمینی نگینی خرد شده و عدس و برنج شسته شده با دو لیوان آب می پزیم صبر می کنیم تا سیب زمینی و عدس کامل بپزد حال کشک را که با دو لیوان آب رقیق شده همراه با مخلوط نخود، لوبیا و بلغورهای پخته شده اضافه می کنیم و یک ساعت دیگر برای پخت کامل آش صبر می کنیم. پیاز ریز شده را داخل روغن تفت داده بعد از کمی سبک شدن سیر را اضافه می کنیم بعد طلایی شدن سیر، پیاز، ادویه، زردچوبه و نعناع را اضافه می کنیم و برای ۲۰-۱۰ ثانیه هم می زنیم و به آش اضافه می کنیم نکات: مقدار نمک بستگی به شوری کشک داره اگه کشک شما شور هست نمک اضافه نکنید. موقع پخت لوبیا، نخود و بلغور ها مواظب سر رفتن مواد باشید و اینکه حتما قبل اضافه کردن به آش نخود و لوبیا پخته باشد. قبل اضافه کردن کشک سیب زمینی و عدس پخته باشه وگرنه با اضافه کردن کشک نمی پزه در استفاده از پیاز و سیر خساست به خرج ندید هر چه بیشتر آش شما خوشمزه تر !! و در آخر اینکه این مقدار مواد برای ده نفر کافیه 🌟
آشپزخانه من 👩‍🍳
#رولت_خامه_ای 👆✅
هر كس با زشتىِ سبكسرى تو را خشمگين كرد تو با زيبايى بردبارى او را به خشم آور. امام علی (ع) (عیون الحکم) شیرینی محبوب خیلی ها مثل من 😊 تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید ۱۰۰ گرم (تقریبا دو سوم لیوان) شکر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) عسل ۱ ق غ آب جوش ۱ ق غ وانیل نوک قاشق خامه فرم گرفته ۵۰۰ گرم زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کردم . زرده رو همراه با شکر و وانیل زدم تا کرم رنگ بشه . عسل و آب جوش رو هم اضافه کردم . عسل به خاطر خوش رنگ شدن رولت هست و قابل حذف هستش . سفیده رو با همزن اون قدر زدم تا فرم بکیره طوری که کاسه رو برگردونیم چیزی بیرون نریزه . سفیده رو به زرده اضافه کردم و به صورت دورانی هم زدم . آرد رو ۳ بار الک کردم و بعد داخل مواد ریختم و با لیسک به صورت دورانی هم زدم . کف سینی را چرب کردم و روی اون کاغذ روغنی انداختم و روی اون رو هم کمی چرب کردم. سایز سینی ۳۰ در ۴۰ هستش . مواد رو ریختم به طور کاملا یکسان همه جا پخش بشه اگر یه جا کم مواد باشه و جایی زیاد رولت به طور یکنواخت پخش نشه هم ممکنه خشک بشه و هم موقع رول ترک برداره . سینی رو هم روی سطح کار یکی دوبار کوبیدم تا حباب های اضافی خارج بشه و یکدست همه جا پخش بشه . فر از یه ربع قبل گرم کردم دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه گذاشتم . من کمی گریل را هم روشن کردم . اگر زود از فر خارج کنید و نپزه رولت خمیر میشه اگه خیلی زیاد بمونه نونش خشک میشه . از اونجایی که دمای فرها فرق می کنه حتما خودتون باز چک کنین . بعد از پخت ، بلافاصله روی آن پارچه تمیز انداختم و روی آن سینی دیگری قرار دادم تا خنک بشه حتما نیازی نیست که سینی بالایی روی سینی پایینی چفت بشه. نان رولت بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کردم و با پارچه رول کردم و کمی در یخچال قرار می دادم . بعد به آرامی باز کردم و خامه فرم گرفته زدم، به طور یکنواخت بزنید ، به آرامی رول کردم . به دلخواه یه کم روش خامه و پودر کاکائو الک کردم . داخل یخچال قرار دادم حداقل ۴ ساعتی بمونه . کمی بیشتر بمونه بهتر تا راحت برش بخوره . : از خامه قنادی استفاده کردم .می گیرم و میزارم فریزر هر وقت بخوام هر مقدار از فریزر بیرون میارم و یخش که باز شد اما هنوز یخمکیه با همزن برقی ۵ دقیقه می زنم فرم بگیره. 🌟
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقااااا این حلوا یکی از خوشمزه تریییییین حلواهایی هست که تو عمرم خورده بودم مواد لازم آرد برنج یک لیوان آرد قنادی نصف لیوان شیره خرما یا انگور یک لیوان پودر هل و زنجبیل یک قاشق مرباخوری مغز گردو پسته برای تزیین واقعا راحته حتما امتحانش کنین 🤌🏻👌🏻 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم‌مرغ : ۶ عدد آرد ۱۰۰ گرم (هر پیمانه ارد ۱۲۵ گرم) پودر کاکائو ۲۰ گرم (دو ق) نشاسته ذرت (سه ق غ) شکر ۱۵۰ گرم (سه چهارم پیمانه) آب جوش : ۱/۴ پیمانه روغن ۵ ق غ بیکینگ پودر یک ق چ وانیل یک قاشق چ ارد ، بکینگ پور، نشاسته ذرت ، پودر کاکائو رو سه بار باهم الک کنید.سفیده تخم مرغ رو هم بزنید تا کامل فرم بگیره سپس دو قاشق از شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید سپس زرده‌ها را همراه با شکر و وانیل با همزن بزنید تا کش دار و کرم رنگ بشه همینطور ک همزن روشنه آب جوش را اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنیدسپس روغن رو اضافه کنید آرد, بیکینگ‌ پودر و پودر کاکائو و نشاسته ذرت را به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید حالا سفیده‌ها رو به مخلوط زرده و آرد اضافه کنید و مواد کیک را به صورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست شودمواد را در قالب ۲۰ سانتی‌متری که کف آن را کاغذ روغنی قرار داده اید بریزید قالب را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد بعد ازاینکه کیک آماده شد یکی دو دقیقه صبر کنید سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا برنجي به سبكي متفاوت🤩 اين حلوا طعم متفاوت و خيلي خوشمزه داره حتما درستش كن😋 كپشن تا آخر بخون كه نكته هاش رو بهت بگم. مواد اوليه اين حلوا: آرد برنج مرغوب يك ليوان آب ٣ليوان شكر يك ليوان روغن نصف ليوان شيره خرما يك ليوان مخلوط گلاب و زعفرون يك ليوان(يعني نصف ليوان گلاب،نصف ديگش زعفرون دم كرده) پودر هل نصف ق چ مغز گردو به ميزان لازم نكته: حتما از آرد برنج مرغوب استفاده كنيد،ميتونين از عطاري ها تهيه كنين يا خودتون با برنج خوب و درجه يك آرد برنج درست كنيد. شعله پخت اين حلوا حتما متوسط رو به كم باشه. اگه شيريني زياد دوس نداري ميتوني مقدار شكر و شيره خرما كمتر كني. زمان پخت :٤٥دقيقه 🌟
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
- ای روز آفتابی! ای روزهای خوب که در راهید، ای جاده‌های گمشده در مه، ای روزهای سخت ادامه؛ از پشت لحظه‌ها به در آیید…☕️🍪 - قیصرامین‌پور🌱 🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸زیـبـاتـریـن گـلـهـا 🤍هـــمـــیــشـــه 🌸مختصِ بهترینهاست 🤍زندگیتون مثل گلها 🌸زیبا و خوش آب ورنگ 🤍و هرجایی که هستید 🌸دعـــا مــيــڪــنــم 🤍خـدا پـنـاهـتـون بـاشـد 🌸روزتـــون بـــه نــیــکـی 🌸تـــقـــدیـــم بــــه شــمــــا 🤍بـــنــدگـــان خــوب خــدا
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای تهیه اش من از یه کلم متوسط کوچولو استفاده کردم . این دو تا ظرف برام شد . کلم رو شستم و بعد خردش کردم ریز خرد بشه بهتره . من از رنده آلمانی برای خرد کردنش استفاده کردم . بعد گذاشتم خشک بشه و اصلا آبی نمونه روش . کلم رو داخل ظرفی ریختم و کمی نمک ریختم و مقداری سرکه سفید و مقداری آب جوشیده خنک اضافه کردم . من نصف آب جوشیده خنک و نصف سرکه ریختم طوری که کلا کلم ردش آب و سرکه بود تا رویه کلم ریختم .گذاشتم روی حرارت وقتی که خواست شروع کنه به جوشیدن خاموش کردم . گذاشتم خنک بشه و بعد داخل ظرف تمیز و خشک ریختم و درش رو خوب چفت کردم و گذاشتم یخچال . نکته ای که بابت خوش رنگ شدن و تغییر رنگ ندادن این ترشی هستش یکی اینکه می تونین خیلی جزیی لبو بریزین خوش رنگ میشه (البته من نریختم ) و نکته بسیار مهم اینه که این ترشی ترجیحا یخچال نگه داری بشه جای گرم باشه زود تغییر رنگ میده . این ترشی خیلی زود میرسه همین که خنک شد قابل استفاده است اما خوب اگه بیشتر بمونه بهتره . جای سرکه سفید سرکه قرمز هم می تونین استفاده کنین .😊 پ.ن : دوستان گلم آب جوشیده خنک اصلا باعث کپکی نمیشه آب عادی باعث کپک میشه . این به خاطر این هست که خیلی ترش و تند نشه اگر دوست ندارین کامل سرکه بریزین . 🌟