eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
17هزار دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
26.8هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
- ای روز آفتابی! ای روزهای خوب که در راهید، ای جاده‌های گمشده در مه، ای روزهای سخت ادامه؛ از پشت لحظه‌ها به در آیید…☕️🍪 - قیصرامین‌پور🌱 🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸زیـبـاتـریـن گـلـهـا 🤍هـــمـــیــشـــه 🌸مختصِ بهترینهاست 🤍زندگیتون مثل گلها 🌸زیبا و خوش آب ورنگ 🤍و هرجایی که هستید 🌸دعـــا مــيــڪــنــم 🤍خـدا پـنـاهـتـون بـاشـد 🌸روزتـــون بـــه نــیــکـی 🌸تـــقـــدیـــم بــــه شــمــــا 🤍بـــنــدگـــان خــوب خــدا
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای تهیه اش من از یه کلم متوسط کوچولو استفاده کردم . این دو تا ظرف برام شد . کلم رو شستم و بعد خردش کردم ریز خرد بشه بهتره . من از رنده آلمانی برای خرد کردنش استفاده کردم . بعد گذاشتم خشک بشه و اصلا آبی نمونه روش . کلم رو داخل ظرفی ریختم و کمی نمک ریختم و مقداری سرکه سفید و مقداری آب جوشیده خنک اضافه کردم . من نصف آب جوشیده خنک و نصف سرکه ریختم طوری که کلا کلم ردش آب و سرکه بود تا رویه کلم ریختم .گذاشتم روی حرارت وقتی که خواست شروع کنه به جوشیدن خاموش کردم . گذاشتم خنک بشه و بعد داخل ظرف تمیز و خشک ریختم و درش رو خوب چفت کردم و گذاشتم یخچال . نکته ای که بابت خوش رنگ شدن و تغییر رنگ ندادن این ترشی هستش یکی اینکه می تونین خیلی جزیی لبو بریزین خوش رنگ میشه (البته من نریختم ) و نکته بسیار مهم اینه که این ترشی ترجیحا یخچال نگه داری بشه جای گرم باشه زود تغییر رنگ میده . این ترشی خیلی زود میرسه همین که خنک شد قابل استفاده است اما خوب اگه بیشتر بمونه بهتره . جای سرکه سفید سرکه قرمز هم می تونین استفاده کنین .😊 پ.ن : دوستان گلم آب جوشیده خنک اصلا باعث کپکی نمیشه آب عادی باعث کپک میشه . این به خاطر این هست که خیلی ترش و تند نشه اگر دوست ندارین کامل سرکه بریزین . 🌟
12.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻‍🍳 ای گوشت👩🏻‍🍳 مواد لازم: برای کرپ👇 دو عدد تخم مرغ یک تا یک ‌ونیم لیوان شیر ۶قاشق غذاخوری سر پر آرد سفید قنادی ۱/۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱/۴لیوان روغن یک پنسه نمک مواد میانی که میتونید از مرغ و بیکن ،کالباس انواع سبزیجات استفاده کنید) ۲۰۰گرم گوشت چرخکرده یک پیاز ریز خرد شده خامه پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه مواد سس گوجه👇 رب گوجه فرنکی یا پوره گوجه فرنگی رب فلفل مقداری آب و روغن ♥️
هدایت شده از سابقه گسترده سکه
⛔️سورپرایز داماد دراولین شب سالگرد ازدواجشون😱😱 خانومه بعدورود به خونه با چه ای مواجه شد😡😡 https://eitaa.com/joinchat/2214789138Cedab105f8f https://eitaa.com/joinchat/2214789138Cedab105f8f ❌کپی حرام ❌
هدایت شده از تبلیغات خانومانه⭐
🔴🔴 تقریبا ساعت ۱ شب بود که مهمون ها کم کم خداحافظی میکردند و هر کدوم به سمت خونه هاشون میرفتند..... کم کم خلوت میشد‌‌‌‌....حوالی ساعت ۱.۳۰ بامداد بود که بالاخره همه رفتن و ما دوتا شدیم شوهرم رفت ی دوش بگیره منم رفتم سمت اتاق ک لباسمو عوض کنم اما تا دراتاق بازکردم......⛔️😱🙄🔥🔥👇 https://eitaa.com/joinchat/2214789138Cedab105f8f ⛔️⛔️ ❌❌ کپی حرام ❌❌
طرز تهیه: من کنگر پلو رو این دفعه با بوقلمون درست کردم شما با گوشت گوسفندی و مرغ هم میتونید درست کنید من همیشه کنگر رو توی فصل بهار میگیرم پاک می کنم و کمی آب پز می کنم بعد توی فریزر نگه میدارم کنگر ابپز شده را با یکم روغن تفت دادم نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردنم یکم پیاز داغ از قبل آماده کرده بودم اونم اضافه کردم و برنجی که ۴تا ۵ساعت خیس خورده بود رو ریختم و به اندازه یک بند انگشت آب ریختم برگ بابونه خشک شده هم ریختم و برنج رو کته ای بار گذاشتم اگر برگ بابونه ندارید میتونید از شوید خشک استفاده کنید گوشت بوقلمون رو با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه تفت دادم بعد یک تکه چوب دارچین دوتا برگ بو و دوتا دونه هل رو توی یک کیسه پارچه ی کوچک انداختم و کنار قابلمه گذاشتم مقداری آب روی گوشت بوقلمون ریختم تا کاملاً بپزد و آب گوشتمون کشیده بشه و غلیظ بشه و بعد کنار کنگر پلو سرو کردم 🌟
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍒 این اندازه برا ۵یانفر کافیه. میتونین کوفته ریزه هارو با پلو دم نکنین وموقع سرو به پلو اضافه کنین من داخل پلو لایه لایه گذاشتم چون میخواستم پلو طعم کوفته هارو به خودش بگیره😉 دوکفگیر برنج روبرداشتم وجدا دم گذاشتم تا زعفرونی کنم برا تزیین. اصلانیاز نیست آلبالوهاتون قوام بیان چندتا جوش که زد وآلبالوها پخت کافیه من به آب آلبالوها کمی شکر زدم و آب ریختم وداخل پارچ پر از یخ ریختم وشد یه شربت آلبالوی تازه وخوش عطر🍒کناراین خوشمزه هم خیلی عالی میشه. اگه شیرینی کمتری دوست دارین شکر رو کم بریزین. . ۴تا۵پیمانه برنج (۲ساعت قبل خیس کنین) ۴۰۰گرم گوشت چرخ شده نیم کیلو آلبالو نصف لیوان شکر پیاز بزرگ رنده شده وآب گرفته ۱عدد نمک +فلفل +زردچوبه +۲قاشق آرد نخودچی برا کوفته ریزه روغن به میزان لازم اول از همه کوفته ریزه هارو آماده میکنیم پیازونمک وفلفل وزردچوبه وارد نخودچی رو میزنیم به گوشت وخوب ورز میدیم وبعدکوفته ریزه میکنیم ویک ساعت دریخجال استراحت میدیم وسپس داخل تابه سرخ میکنیم. هسته ی آلبالو هاروجدا میکنیم روش شکر میریزیم ومیزاریم چندتاجوش بزنه وآلبالوها بپزن بعد از صافی رد میکنیم وآب وآلبالو هارو جدا میکنیم برنج رو با نمک وآبجوش میزاریم کمی بپزه وآبکش میکنیم تهدیگ رو میندازیم یه لایه برنج ویه لایه آلبالو وکوفته ریزه میریزیم ادامه میدیم تا آخر بعد روش زعفران میریزیم ومیزاریم دم وقتی پلو دم کشید وبخار کرد مقداری کره یا روغن داغ روش میدیم وبعد چند دقیقه سرو میکنیم 🌟
مواد لازم : تخم مرغ:۳ عدد روغن مایع:یک چهارم پیمانه بکینگ پودر:۱ق چ آرد:۴ قاشق سوپخوری سر پر ماست سفت:۲قاشق زعفرون:۱ ق شربت: شکر:یک و نیم پیمانه آب:سه چهارم پیمانه گلاب:یک چهارم پیمانه زعفرون:۱قاشق طرز تهیه: مواد شربت رو مخلوط کنید و بزارید بجوشه و کمی قوام بیاد، تخم مرغها رو بزنید تا کمی پف کنه ماست و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و سپس به تخم مرغها اضافه کنید و بعد روغن مایع و زعفرون رو اضافه کنید و هم بزنید حالا آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشه داخل قالب مورد نظر ریخته و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بگذارید برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، بعد از پخت شربت خنک رو روی خاگینه ها درون قالب بریزید و اجازه بدید شربت جذب بشه من کم شیرین دوست دارم نصف شربت رو اضافه کردم به جای شربت از شیره انگور هم میشه استفاده کرد. 🌟
موادلازم: آرد سفید ۱ و ۱/۲ پیمانه پودربادام ۱/۴پیمانه شیر ولرم ۱/۲پیمانه شکر ۱ پیمانه تخم مرغ هم دمای محیط ۳عدد پودرکاکائو ۱/۳پیمانه کره ۱۰۰ گرم شکلات خرد شده ۶۰ گرم بیکینگ پودر ۱ق غ وانیل ۱ ق چ نمک یک پنس زردآلو ۶عدد کره هم دمای محیط وشکر را باهمزن بزنید تا سبک شه.تخم مرغها رو بترتیب اضافه وهر بار که هرکدومو اضافه میکنید خوب بزنید بعد اون یکی رو بریزید. آرد را۳بار الک کنید وهمراه پودربادام وبیکینگ پودر وپودرکاکائو وشیر ولرم در دو مرحله به مایه اضافه وبالیسک به خورد هم داده ومخلوط کنید. وانیل ونمک وشکلات راهم درآخر اضافه ومخلوط کنید.کف ودیواره قالب ۲۰ سانت را چرب وکاغذروغنی بزارید ومایه راداخلش بریزیدبالیسک سطحشو صاف کنید وزردآلوها را باسلیقه خودتون بچینید.(هسته زردآلوها را جدا وکنید نصف کنید طبق کلیپ)روی کیک مغز تخمه آفتابگردان یا پرک بادام بپاشید(از مغزهسته های خودشم اینجا میتونید استفاده کنید😉 داخل فرازقبل گرم شده بادمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰الی ۶۰ دقیقه بپزید.دمای فرها باهم متفاوته واین زمان ممکنه متغییر باشه پس بعد از ۵۰ دقیقه یک سیخ چوبی داخل کیک بزنید اگر مواد بهش نچسبید آماده ست درغیر اینصورت باید روند پخت ادامه داشته باشه تاوقتی که سیخ سالم بیرون بیاد. برای درست کردن پودربادام میتونید از خلال بادوم استفاده کنید اونو داخل غذاساز پودر کنید کامتون عسل 🌟
15.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 برنج دو پیمانه سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه نصف پیمانه کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی 🍀 مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی نصف پیمانه روغن زعفران به میزان لازم رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر نمک و فلفل به میزان لازم آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره 🌟