eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.9هزار دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
26.8هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
17.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳 ۲ عدد تخم مرغ یک پیمانه شکر معادل ۲۱۰ گرم یک پیمانه خامه ترش یک دوم پیمانه روغن مایع ۱ قاشق چای خوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری نمک دو پیمانه معادل ۲۶۰ گرم آرد ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر ۵۰۰ گرم توت فرنگی خامه ترش یک پیمانه یا معادل ۲۴۰ میل خامه چای خوری دو قاشق چای خوری لیموترش یک چهارم پیمانه معادل ۶۰ میل شیر 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی…..۲عدد سینه مرغ….۲عدد پیاز…..۱عدد فلفل دلمه ای…..نصف یک عدد رب…..۱قاشق نمک و فلفل و پولبیبر کره…..۲۵ گرم پنیر پیتزا طرز تهیه: سیب زمینی بزارید کامل بپزه. پیاز را خرد کنید.داخل تابه تفت بدید.سینه مرغ خرد شده را بهش اضافه کنید.تا تغییر رنگ بده.بعد قارچ اضافه کنید با حرارت بالا تفت بدید.فلفل دلمه ای و رب اضافه کنید.ادویه ها هم اضافه کنید. سیب زمینی را با پشت چنگال له کنید.بهش نمک و فلفل و کره و کمی پنیر پیتزا بزنید. کف ظرف مناسب فر بریزد و خوب صاف کنید.بعد از مواد مرغ روش بریزد و روی مواد پنیر پیتزا بریزد،داخل فر از قبل گرم شده بزارید تا روش طلایی بشه. 🌟
27.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد ماکارونی اسپانیایی مواد لازم برای ۸ نفر: ۱-ماکارونی فرمی ۳۵۰ گرم ۲-کرفس ۳ ساقه ۳-پیاز ۱ عدد ۴-ترشی اسپانیایی بدر ۱/۵ پ ۵-فیله مرغ گریل ۶ عدد ۶-جعفری خرد شده ۱/۲ پ ۷-نمک، فلفل به میزان لازم ۸-لیمو ترش ۱ عدد ۹-سس مایونز ۲ ق.غ ۱۰-روغن زیتون ۲ ق.غ ۱۱-ماست ۱ پ ترشی اسپانیایی فقط ترشی نیست، چاشنی سالاد هم هست. ترشی اسپانیایی بدر جادویی از طعم هاست که می تونید باهاش پیتزا،سمبوسه، کمپیر و انواع سالاد رو درست کنید 🌟
آشپزخانه من 👩‍🍳
#کوکی_قهوه 👆👇
با خوردن یدونه از این کوکیا مستقیم میری تا خود بهشت😅🫠😍 نکته های طلایی رو آخر کپشن بخون👌🏻 🍪موادلازم🍪 🌱کره نرم. ۱۰۰گرم 🌱تخم مرغ. ۱عدد 🌱وانیل. ۱/۴ق چ 🌱بکینگ پودر. ۱ و ۱/۳ ق چ 🌱نمک. ۱/۳ ق چ 🌱آرد قنادی. ۱۵۰گرم ( ۱ پ + ۱ ق غ ) 🌱پودر کاکائو. ۱۰گرم( ۱ ق غ ) 🌱قهوه فوری. ۲ ق چ ( ۳ گرم ) 🌱آبجوش برای ترکیب با قهوه. ۲ ق چ 🌱گردو خرد شده. ۵۰ گرم ( ۱/۲ پ ) 🌱شکلات چیپسی. ۳۰ گرم ( تقریبا یک و‌نیم ق غ ) 🌱شکر سفید. ۶۰گرم (۱/۴ پ + ۱ ق غ ) 🌱شکر قهوه ای. ۸۰ گرم ( ۱/۳ پ + ۲ ق غ ) ابتدا قهوه فوری و آبجوش رو با هم مخلوط کرده میزاریم کنار(میتونید از ۱ ق غ اسپرسو هم استفاده کنید) کره نرم رو با شکرسفید و شکر قهوه ای مخلوط کرده و سه دقیقه با همزن برقی یا همزن دستی هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه ، بعد از اون تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه دیگه هم میزنیم ، حتما ظرف رو با لیسک دورگیری کنید که بعدا بوی زهم تخم مرغ نگیره . بعد که تخم مرغ کامل مخلوط شد ، قهوه رو اضافه کرده و یکم مخلوط کرده ، حالا ، آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و نمک رو الک کرده و با لیسک مواد رو مخلوط میکنیم ودر نهایت گردو خرد شده و شکلات چیپسی اضافه میشه و مواد ترکیب میشه.درظرف رو گذاشته و نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعد بشکل گلوله درمیاریم و داخل سینی که ورق نسوز گذاشتیم با فاصله از هم قرار میدیم و داخل فر کاملا داغ میزاریم مدت زمان پخت : ده تا دوازده دقیقه دمای فر برقی : ۱۶۵ درجه (المنت پایین تنها با فن یا المنت بالا و پایین با فن) دمای فر گازی : ۱۷۵ درجه (نیازی به حرارت بالا نیست) Credit by: .food 🔱نکته های طلایی🔱 مدت زمان پخت بیشتر از ۱۳ دقیقه نشه چون خشک میشن ✅اگه میخواین کوکی هاتون تپلی باشه موقعی که داخل سینی میچینین نیازی نیست اونا رو کمی پهن کنید ، همونجوری گرد بزارین تو فر ✅اگه میخواین کوکی هاتون خیلی ترک بخوره روی اونها رو قبل از پخت گردو و شکلات بزنید هر چه بیشتر باشه ترک ها بیشترن ❌بعد از پخت به کوکی ها دست نزنید چون کاملا نرم هستن ، اجازه بدید سرد بشه بعد براحتی جدا میشن ✅اگه موادتون بعد از اضافه کردن آرد و … خیلی شل بود مجازید یک تا دو ق غ آرد بازم اضافه کنید ❌داغ بودن فر توی کیفیت کوکی ها و ترک خوردنشون خیلی موثره پس حتماااا نیم ساعت قبل از پخت فر روشن بشه # کوکی_شکلاتی 🌟
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 🥛 شیر : ۵۰۰ میل 🍙شکر : ۱ پیمانه 🌽نشاسته ذرت : نیم پیمانه ☕نسکافه فوری یا قهوه : ۲ ق غذاخوری سر خالی نکته :🙋‍♀️حتما شیر سرد و با نشاسته ذرت هم بزنید اول که گوله نشه بعد حرارت روشن کنید. 🍮بعد ۳ ساعت داخل یخچال آمادست
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: آرد ۶۵٠ گرم روغن مایع ٢ قاشق غذاخوری شکر ١ قاشق غذاخوری مخمر خشک ١۵ گرم. نمک ١ قاشق چایخوری آب (گرم) ۴٠٠ میلی لیتر مایه پیراشکی (شامل گوشت و پیاز و...) ٨٠٠ گرم دستور تهیه: آب را درون یک کاسه گود بریزید. شکر ، مخمر و حدود ١۵٠-٢٠٠ گرم آرد را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و حدود ٢٠ تا ٣٠ دقیقه بگذارید تا تخمیر شود. سپس نمک ، روغن را اضافه می کنیم ، به آرامی با اضافه کردن آرد خمیر خود را مخلوط کرده و ورز می دهیم ، باید یک خمیر نرم باشد. با یک درب آن را بپوشانید و در یک محل گرم قرار دهید تا حدود ١/۵ تا ٢ ساعت تخمیر شود (وقتی داخل فر با دمای ٣۵-۴٠ درجه قرار دهید ، خمیر در حدود ۴۵ دقیقه تخمیر می شود) پیاز را ریز خرد کنید ، آن را با گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل تفت دهید. (مایه پیراشکی ٨٠٠ گرم) خمیر را به داخل آشیانه ها جدا کنید ، آن را باز کنید و مایع پیراشکی داخلی را در وسط قرار دهید و مانند فیلم در روغن سرخ کنید. 🌟
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا اول کف سینی یا قالبتون رو چرب کنید. یه لایه نازک رو خمیر پیتزا پهن میکنیم و سس پیتزا رو رومال میکنیم. اول ترکیب پنیر موزارلا و پروسس رو روی خمیر و سس میزنیم (این پنیر علاوه بر مزه خوبش خیلی خوب کش دار میشه) سوسیس میزاریم مجدد پنیر مرغ و گوشت رو اضافه کرده و مجدد پنیر. قارچ اضافه کرده و سطح پیتزا رو پر پنیر میکنیم و روی اون رو با فلفل دلمه و زیتون و هرچیزی ک دوست داشتید تزیین کنید 🌟