آشپزخانه من 👩🍳
#کوکی_قهوه 👆👇
#کوکی_قهوه
با خوردن یدونه از این کوکیا مستقیم میری تا خود بهشت😅🫠😍
نکته های طلایی رو آخر کپشن بخون👌🏻
🍪موادلازم🍪
🌱کره نرم. ۱۰۰گرم
🌱تخم مرغ. ۱عدد
🌱وانیل. ۱/۴ق چ
🌱بکینگ پودر. ۱ و ۱/۳ ق چ
🌱نمک. ۱/۳ ق چ
🌱آرد قنادی. ۱۵۰گرم ( ۱ پ + ۱ ق غ )
🌱پودر کاکائو. ۱۰گرم( ۱ ق غ )
🌱قهوه فوری. ۲ ق چ ( ۳ گرم )
🌱آبجوش برای ترکیب با قهوه. ۲ ق چ
🌱گردو خرد شده. ۵۰ گرم ( ۱/۲ پ )
🌱شکلات چیپسی. ۳۰ گرم ( تقریبا یک ونیم ق غ )
🌱شکر سفید. ۶۰گرم (۱/۴ پ + ۱ ق غ )
🌱شکر قهوه ای. ۸۰ گرم ( ۱/۳ پ + ۲ ق غ )
ابتدا قهوه فوری و آبجوش رو با هم مخلوط کرده میزاریم کنار(میتونید از ۱ ق غ اسپرسو هم استفاده کنید)
کره نرم رو با شکرسفید و شکر قهوه ای مخلوط کرده و سه دقیقه با همزن برقی یا همزن دستی هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه ، بعد از اون تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه دیگه هم میزنیم ، حتما ظرف رو با لیسک دورگیری کنید که بعدا بوی زهم تخم مرغ نگیره . بعد که تخم مرغ کامل مخلوط شد ، قهوه رو اضافه کرده و یکم مخلوط کرده ، حالا ، آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و نمک رو الک کرده و با لیسک مواد رو مخلوط میکنیم ودر نهایت گردو خرد شده و شکلات چیپسی اضافه میشه و مواد ترکیب میشه.درظرف رو گذاشته و نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعد بشکل گلوله درمیاریم و داخل سینی که ورق نسوز گذاشتیم با فاصله از هم قرار میدیم و داخل فر کاملا داغ میزاریم
مدت زمان پخت : ده تا دوازده دقیقه
دمای فر برقی : ۱۶۵ درجه (المنت پایین تنها با فن یا المنت بالا و پایین با فن)
دمای فر گازی : ۱۷۵ درجه (نیازی به حرارت بالا نیست)
Credit by:
.food
🔱نکته های طلایی🔱
مدت زمان پخت بیشتر از ۱۳ دقیقه نشه چون خشک میشن
✅اگه میخواین کوکی هاتون تپلی باشه موقعی که داخل سینی میچینین نیازی نیست اونا رو کمی پهن کنید ، همونجوری گرد بزارین تو فر
✅اگه میخواین کوکی هاتون خیلی ترک بخوره روی اونها رو قبل از پخت گردو و شکلات بزنید هر چه بیشتر باشه ترک ها بیشترن
❌بعد از پخت به کوکی ها دست نزنید چون کاملا نرم هستن ، اجازه بدید سرد بشه بعد براحتی جدا میشن
✅اگه موادتون بعد از اضافه کردن آرد و … خیلی شل بود مجازید یک تا دو ق غ آرد بازم اضافه کنید
❌داغ بودن فر توی کیفیت کوکی ها و ترک خوردنشون خیلی موثره پس حتماااا نیم ساعت قبل از پخت فر روشن بشه
#کوکی # کوکی_شکلاتی #کوکی_خونگی #کلوچه
🌟
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر
🥳🥳🥳🥳🥳
🥛 شیر : ۵۰۰ میل
🍙شکر : ۱ پیمانه
🌽نشاسته ذرت : نیم پیمانه
☕نسکافه فوری یا قهوه : ۲ ق غذاخوری سر خالی
نکته :🙋♀️حتما شیر سرد و با نشاسته ذرت هم بزنید اول که گوله نشه بعد حرارت روشن کنید.
🍮بعد ۳ ساعت داخل یخچال آمادست
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_دهان_باز
مواد لازم:
آرد ۶۵٠ گرم
روغن مایع ٢ قاشق غذاخوری
شکر ١ قاشق غذاخوری
مخمر خشک ١۵ گرم.
نمک ١ قاشق چایخوری
آب (گرم) ۴٠٠ میلی لیتر
مایه پیراشکی (شامل گوشت و پیاز و...) ٨٠٠ گرم
دستور تهیه:
آب را درون یک کاسه گود بریزید. شکر ، مخمر و حدود ١۵٠-٢٠٠ گرم آرد را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و حدود ٢٠ تا ٣٠ دقیقه بگذارید تا تخمیر شود.
سپس نمک ، روغن را اضافه می کنیم ، به آرامی با اضافه کردن آرد خمیر خود را مخلوط کرده و ورز می دهیم ، باید یک خمیر نرم باشد.
با یک درب آن را بپوشانید و در یک محل گرم قرار دهید تا حدود ١/۵ تا ٢ ساعت تخمیر شود (وقتی داخل فر با دمای ٣۵-۴٠ درجه قرار دهید ، خمیر در حدود ۴۵ دقیقه تخمیر می شود)
پیاز را ریز خرد کنید ، آن را با گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل تفت دهید. (مایه پیراشکی ٨٠٠ گرم)
خمیر را به داخل آشیانه ها جدا کنید ، آن را باز کنید و مایع پیراشکی داخلی را در وسط قرار دهید و مانند فیلم در روغن سرخ کنید.
🌟
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا
اول کف سینی یا قالبتون رو چرب کنید. یه لایه نازک رو خمیر پیتزا پهن میکنیم و سس پیتزا رو رومال میکنیم.
اول ترکیب پنیر موزارلا و پروسس رو روی خمیر و سس میزنیم (این پنیر علاوه بر مزه خوبش خیلی خوب کش دار میشه)
سوسیس میزاریم مجدد پنیر مرغ و گوشت رو اضافه کرده و مجدد پنیر. قارچ اضافه کرده و سطح پیتزا رو پر پنیر میکنیم و روی اون رو با فلفل دلمه و زیتون و هرچیزی ک دوست داشتید تزیین کنید
🌟
#خورشت_گیلاخه_کردستان
مواد لازم
گیلاخه : ۵۰۰ گرم پیاز متوسط : ۱ عددگوشت قرمز : ۵۰۰ گرم لوبیا قرمز : ۱ فنجان لیمو عمانی : ۵ عددنمک : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم ترخان و جعفری و گشنیز خرد شده : ۱.۵ پیمانه
طرز تهیه گیلاخه در منزل
برای تهیه گیلاخه ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید سپس پیاز را به همراه مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید و گوشت قرمز را به همراه پیاز سرخ نمایید و بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد آب جوش را به گوشت قرمز اضافه کنید و لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ نمایید و به همراه لوبیا خیس خورده به گوشت بیفزایید و اجازه دهید تا مواد خورش گیلاخه به مدت ۴۵ دقیقه بپزند.
در مرحله بعدی طرز تهیه گیلاخه درون تابه ای مناسب گیلاخه را به همراه ترخان و گشنیز و جعفری تفت دهید سپس مخلوط گیلاخه و سبزیجات را به مواد خورش بیفزایید و اجازه دهید تا خورش به مدت ۲۰ دقیقه دیگر جا بیفتد و به خوبی پخته شود.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی سه لایه
مواد لازم:
کیک شکلاتی:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
روغن مایع نصف
ارد ۲لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
لایه خامه ای:
پودر خامه ۱۵۰ گرم
نوتلا ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۲ لیوان
برای گاناش
خامه ۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
طرز تهیه
تخم مرغ را قبل از استفاده در دمای محیط قرار دهید تا با محیط هم دما شود.
تخم مرغ و شکر را با همزن هم بزنید تا کرمی و کشدار شود.سپس شیر و روغن را اضافه کنید.
آرد ٬ کاکائو ٬ وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید.
کیک را در فر از قبل گرم شده ذر دمای ۱۷۰ سانتیگراد به مدت۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.
بعد از پخت کیک با خلال چوبی روی آنرا سوراخ کنید. روی کیک داغ ۱ پیمانه شیر بریزید.
برای لایه خامه ای پودر خامه و شیر را با هم مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا خامه فرم بگیرد.(می توانید از خامه فرم گرفته آماده استفاده کنید).
مواد را به دو قسمت تقسیم کنید .به یک قسمت نوتلا اضافه کنید.
بعد از خنک شدن کیک لایه خامه ساده را روی آن پخش کنید.بعد لایه شکلاتی را روی آن پخش کنید.
برای گاناش خامه را روی بخار آب قرار دهید وقتی به نقطه جوش آمد از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .
وقتی خنک شد روی لایه بالا بریزید .در آخر تزیین کنید.
۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
.نوش جان♥️
🌟
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلو استانبولی یا دم پختک؟ 😁🤔
تا الان هر چی استانبولی پلو خوردی بزار کنار و فقط این روشی که میگم درست کن😋😋
مواد لازم 👇
گوشت گوسفند تکه ای ۳۰۰ گرم
برنج خیس خورده ۲ پیمانه
پیاز درشت یک عدد
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
زردچوبه،ادویه کاری،نمک،پاپریکا
🌟
12.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش ناردونی یکی از غذاهای خوشمزه مازندران است
🥣موادلازم:
مرغ کامل آب پز شده
رب انار ۳ قاشق سوپخوری
پیاز داغ ۱ پیمانه
ناردون پودر شده ۲ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب انار ۱ پیمانه
آب جوش ۲ پیمانه
آلو جنگلی به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
🌟