#خورشت_گیلاخه_کردستان
مواد لازم
گیلاخه : ۵۰۰ گرم پیاز متوسط : ۱ عددگوشت قرمز : ۵۰۰ گرم لوبیا قرمز : ۱ فنجان لیمو عمانی : ۵ عددنمک : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم ترخان و جعفری و گشنیز خرد شده : ۱.۵ پیمانه
طرز تهیه گیلاخه در منزل
برای تهیه گیلاخه ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید سپس پیاز را به همراه مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید و گوشت قرمز را به همراه پیاز سرخ نمایید و بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد آب جوش را به گوشت قرمز اضافه کنید و لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ نمایید و به همراه لوبیا خیس خورده به گوشت بیفزایید و اجازه دهید تا مواد خورش گیلاخه به مدت ۴۵ دقیقه بپزند.
در مرحله بعدی طرز تهیه گیلاخه درون تابه ای مناسب گیلاخه را به همراه ترخان و گشنیز و جعفری تفت دهید سپس مخلوط گیلاخه و سبزیجات را به مواد خورش بیفزایید و اجازه دهید تا خورش به مدت ۲۰ دقیقه دیگر جا بیفتد و به خوبی پخته شود.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی سه لایه
مواد لازم:
کیک شکلاتی:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
روغن مایع نصف
ارد ۲لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
لایه خامه ای:
پودر خامه ۱۵۰ گرم
نوتلا ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۲ لیوان
برای گاناش
خامه ۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
طرز تهیه
تخم مرغ را قبل از استفاده در دمای محیط قرار دهید تا با محیط هم دما شود.
تخم مرغ و شکر را با همزن هم بزنید تا کرمی و کشدار شود.سپس شیر و روغن را اضافه کنید.
آرد ٬ کاکائو ٬ وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید.
کیک را در فر از قبل گرم شده ذر دمای ۱۷۰ سانتیگراد به مدت۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.
بعد از پخت کیک با خلال چوبی روی آنرا سوراخ کنید. روی کیک داغ ۱ پیمانه شیر بریزید.
برای لایه خامه ای پودر خامه و شیر را با هم مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا خامه فرم بگیرد.(می توانید از خامه فرم گرفته آماده استفاده کنید).
مواد را به دو قسمت تقسیم کنید .به یک قسمت نوتلا اضافه کنید.
بعد از خنک شدن کیک لایه خامه ساده را روی آن پخش کنید.بعد لایه شکلاتی را روی آن پخش کنید.
برای گاناش خامه را روی بخار آب قرار دهید وقتی به نقطه جوش آمد از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .
وقتی خنک شد روی لایه بالا بریزید .در آخر تزیین کنید.
۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
.نوش جان♥️
🌟
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلو استانبولی یا دم پختک؟ 😁🤔
تا الان هر چی استانبولی پلو خوردی بزار کنار و فقط این روشی که میگم درست کن😋😋
مواد لازم 👇
گوشت گوسفند تکه ای ۳۰۰ گرم
برنج خیس خورده ۲ پیمانه
پیاز درشت یک عدد
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
زردچوبه،ادویه کاری،نمک،پاپریکا
🌟
12.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش ناردونی یکی از غذاهای خوشمزه مازندران است
🥣موادلازم:
مرغ کامل آب پز شده
رب انار ۳ قاشق سوپخوری
پیاز داغ ۱ پیمانه
ناردون پودر شده ۲ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب انار ۱ پیمانه
آب جوش ۲ پیمانه
آلو جنگلی به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد زیتون سبز 😍😋
مواد لازم:
زیتون سبز🫒
پیازچه ریز خرد شده🌱
جعفری ریز خرد شده🍀
2 فلفل کاپیا کبابی و ریز خرد شده🌶
5-6 گوجه فرنگی خشک🍅
دانه انار
یک مشت گردوی درشت خرد شده
برای سس:
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون🫒
2 قاشق غذاخوری سس انار 🥣
آب نصف لیمو🍋
نمک طبق ذائقه🧂
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
رسپی کوکی موز با چیپس شکلات
🍪
15.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا لقمه ای تو قالب مافین
❇️مواد اولیه برای ۳نفر(قالب مافین۱۲عددی):
-سیب زمینی متوسط ۲عدد
-ژامبون گوشت یا مرغ یا پولدبیف ۱۵۰تا۲۰۰گرم
-پنیر پیتزا یا موزارلای واقعی۱۵۰تا۲۰۰گرم
-فلفل دلمه ای نگینی شده حدودا ۱۰۰گرم برای تزئین
-اگر دوست داشتی آویشن بپاش-یا مثل من فلفل و زیتون بذاراین مواردو رعایت کنی نتیجه بهتری میگیری:
-سیب زمینی دفعه اول باید برشته بشه حدودا۸۰درصد-کامل نپزش-
-دفعه دوم بین ده تا پونزده دقیقه بپزش تا پنیر طلایی و آب بشه
-میتونی بجای ژامبون از گوشت مرغ پخته شده،پولد بیف یا گوشت آبپز رشته شده با ادویه و یا هر مواد میانی مورد علاقت استفاده کنی
-اون فلفل هالوپینو هم قول میدم درست کن
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
. #جوجه_چینی_با_خمیر_بنیه 👆👇
#جوجه_چینی با خمیر_بنیه
آرد.نصف لیوان
آرد سوخاری.نصف لیوان
آرد ذرت.نصف لیوان
بکین پودر.یک قاشق سرخالی
فلفل قرمز، نمک، پاپریکا، زرددچوبه، پودر سیر.کمی
ماالشعیر ساده.یک و نیم لیوان
تخم مرغ.1عدد
ماءالشعیر ساده رو به آردها اضافه کرده و کاملا هم میزنیم یک عدد تخم مرغ را خوب میزنیم و به مایه قبلی اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشود،غلظتش هم باید مثل ماست باشد،نه شل باشد و نه سفت. سینه ی مرغ را برشهای نازک طولی میزنیم و با پیاز خلالی و سیر و اویشن و کمی آبلیمو برای دوساعت یا بیشتر مزه دار میکنیم. از تیکه های مرغ برمیداریم و داخل خمیر می غلتانیم و در روغن شناور سرخ میکنیم.ابتدای کار باید روغن داغ باشد وگرنه خمیر پف نمیکند و ترد نمیشد. پیاز و قارچ را هم میتوانیم با همین خمیر پفکی کنیم
#سس_تاتار
خیار شور.5عدد
آب لیموی تازه.یک قاشق غذاخوری
سس مایونز.500 گرم
پیازچه.گ50 گرم
زرده تخم مرغ آب پز.2 عدد
سیر.یک حبه
جعفری 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
خیار شور را رنده کنید و آبش را بگیرید.پیازچه را ساطوری خرد کنید.تخم مرغ را رنده کنید (استفاده از تخم مرغ، اختیاری است).همه مواد را با هم مخلوط کنید.
🌟
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩
گوشت چرخشده رو همراه فلفل دلمه،پیاز، سیر،جعفری خرد شده، نون تست و ادویه ها داخل میکسر بریزید و کاملا میکس کنید.
گوشت رو کف تابه پهن کنید و با دستتون به شکل کوبیده فرم بدید.کمی زعفران و کره اضافه کنید.
روی شعله بزارید در تابه رو ببندید تا گوشت آب بندازه و با آب خودش پخته شه.
هر طرف کوبیده ها رو حدود ده دقیقه با شعله کم سرخ کنید و غذای فوق العاده لذید ما آماده است.
❤️❤️❤️❤️❤️نوش جان❤️❤️❤️❤️❤️
پارت دوم✅✅🌹
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇👇کوبیده رو این مدلی درست کن👇👇
مواد لازم:
300گرم گوشت چرخ شده
فلفل دلمه سبز و قرمز از هرکدام یک عدد کوچک
پیاز متوسط یک عدد
دو ق غ جعفری خرد شده
نون تست یک عدد یا دو ق غ آرد سوخاری
ادویه ها شامل (پولبیبر،نمک،زردچوبه پودر زعفران)
یک تا دو حبه سیر
۵۰ گرم کره
🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩
پارت اول ✅🌹
🌟
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شام_فوری خوشمزههه😍
نان لواش
پنیر پیتزا
سس کچاپ
خامه صبحانه
ژامبون
قارچ
گوجه
فلفل دلمه
نان لواش رو مستطیلی برش بزنید و تا کنید و داخل تابه خشک گذاشته و پنیر و سس کچاپ و خامه بزنید و ژامبون هاروبچینید و قارچ و گوجه و فلفل و ژامبون گذاشته و فلفل دلمه ریخته و در تابه رو میذاریم تا پنیر ذوب شه نووش جان
♥️