آشپزخانه من 👩🍳
#کوفته کاداین بودو 👆👇
مواد لازم برای تهیه #کوفته با سویا بدون گوشت
لوبیا قرمز یک پیمانه
کنجاله سویا نصف پیمانه
لپه نصف پیمانه
برنج نصف پیمانه
پیاز یک عدد
سبزی خشک (تره و مرزه) 5 قاشق غذاخوری
آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
آرد جو دوسر 2 قاشق غذاخوری
مواد میانی کوفته💯
پیاز داغ به مقدار لازم
آلو به مقدار لازم
زرشک به مقدار لازم
گردو به مقدار لازم
مواد لازم برای #سس_کوفته
گوجه 2 عدد
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری
سبزی خشک 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
👌😍برای شروع ابتدا لوبیا قرمز و لپه رو چند ساعت خیس میکنیم و آبشو عوض میکنیم و جدا میذاریم کامل بپزن.
برنج هم با یک و نیم پیمانه آب و نصف قاشق مرباخوری نمک میپزیم تا آبش کشیده بشه و برنج نرم بشه، لوبیای پخته رو با غذاساز یا گوشتکوب برقی کامل له میکنیم، کنجاله سویا هم جدا گونه چرخ میکنیم و با لپه، برنج، پیاز رنده شده، سبزی خشک، ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه، سماق) و آرد ترکیب میکنیم و خیلی خوب با دست ورز میدیم.
در این مرحله از مواد کوفته برمیداریم و یه گلوله درست میکنیم، کمی تختش میکنیم و کمی تز نواد بالا میذاریم وسطش و کوفته رو میبندیم و کامل بصورت توپ گردش میکنیم و توی کمی روغن سرخشون میکنیم
برای تهیه سس کوفته گوجه رنده شده، پیاز داغ و رب رو توی تابه روی حرارت میذاریم تا آب گوجه کشیده بشه، زعفرون دم کرده، ادویهها، سبزی خشک و کمی آب اضافه میکنیم و در تابه رو میذاریم تا سس بجوش بیاد و بعد کوفتهها رو داخل سس میذاریم حدود 45 دقیقه بپزه و سس غلیظ بشه.
نوش جان
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_پیازشکم_پر😍😋
1.5 کیلو گرم پیاز کوچک
1 کیلوگرم گوشت گوساله چرخ شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 فنجان کوچک رب انار
و نمک و فلفل به مقدار لازم
اول، پیاز ها رو پوست بگیرید و از وسط یک قاچ بزنید..نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و با دست اون رو ورز بدید
درون پیازها رو با گوشت پر کنید و در ظرف فر قرار بدید. حدود نیم لیتر آب جوش را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید..سپس کاغذ روغنی و فویل رو رپی ظرف بکشید و برای حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار بدید.. بعد از پخت اولیه رب انار رو با حدود یک لیوان آب مخلوط کنید و روی مواد بریزید، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بدید و تا زمانی که روی پیازها کاراملی رنگ بشه اون رو بپزید.این خوراک رو میتونید با نان سرو کنید و نوش جان کنید.
🌟
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشک بادمجون آوردم واستون دلبر و رژیمی 😍😋
مواد لازم
بادمجان متوسط ۳ عدد متوسط
پیاز یک عدد متوسط
سیر چند جبه
گردوی خرد شده چند قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم
زردچوبه و نمک و نعناع خشک به مقدار لازم
کشک ۴ قاشق غذاخوری
اول بادمجونا رو کبابی میکنیم بعد هم تو آب سرد نیراریم تا پوستش راحت تر کنده بشه بعد هم تنیز و ساطوری میکنیم
پیازو خرد و سرخ میکنیم
سیر و خرد و با پیاز تفت میدیم
زردچوبه و نمک و نعناع خشک رو اضافه و تفت میدیم
حالا بادمجونارو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد هم گردو و در آخر کشکو اضافه میکنیم و میزاریم ده دقیقه با هم بپزن تا مزه ها به خوردن هم برن
توی ظرف سرو ریخته و با پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ و کشک تزیین میکنیم
🌟
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا شاورما مرغ😋😍
مواد لازم :
سینه مرغ
روغن زیتون
آب لیمو
ادویه جات : پودر پیاز، زیره
پاپریکا، ادویه ایتالیایی
سیر
زنجبیل
ماست ۳ ق غ
رب گوجه فرنگی
سس تاهینی :
ماست
ارده
آب لیمو
سس کچاپ
پنیر پیتزا
پیاز
جعفری خرد شده
سیب زمینی
نان لواش یا پیتا
سماق
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_پفکی_گردویی😍😋
زرده تخم مرغ ۳ عدد
پودر قند نصف لیوان
گردو نصف لیوان
وانیل کمی
آرد ۱ قم
زرده تخممرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند، بعد پودر قند را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، آرد را اضافه و مخلوط میکنیم و در آخر گردو را افزوده و با لیسک هم میزنیم، با قاشق چایخوری از مواد برداشته و کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم، کم بریزید چون پخش میشه، بعد توی فر ۱۳۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید...
حواستون باشه در فر رو باز نکنید، همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر درش بیارید، یه ربع تو فضای آشپزخونه بزارید بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جداکنید، میتونید قبل از گذاشتن توی فر کمی خلال بادوم و پسته و گردو روی شیرینی بریزید، تا مثل شیرینی های بیرون بشه، نووووووش جان
🌟
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.رِوانى يكى از خوشمزه ترين دسراى تركيه ايه كه شبيه كيك شربتى خودمونه با تركيب گردو و بافتى نرم تر كه كنار چايى خيلى ميچسبه…
#روانی
تخم مرغ ٣ عدد
شكر ١ ليوان فرانسوى
روغن مايع ١ ليوان فرانسوى
ماست چكيده ١ ليوان فرانسوى
آرد سمولينا ١ليوان فرانسوى
آرد ١ و ١/٢ ليوان فرانسوى
گردو ١/٢ ليوان
وانيل ١/٢ ق چايخورى( يا يك بسته وانيل شكرى دكتر اتكر)
بكينگ پودر ٢ ق چايخورى ( ١٠ گرم)
🔺 همه ى مراحل تو ويديو هست
#شربت
شكر ٢ ليوان
آب ٢ و ١/٢ ليوان
آب ليمو ترش چند قطره
هل ١/٣ ق چ ( البته تو رسپى اصلى هل نداره)
🔺براى تهيه ى شربت اب و شكر رو باهم مخلوط روى حرارت ميذاريم تا شكر حل بشه و ١٥ دقيفه بجوشه بعد از روى حرارن برميدارم و پودر هل و اب اسمو ترش رو اضافه و ميذاريم كنار تا خنك بشه
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋
🌟
13.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سیب و دارچین 😍😋
( بدون فر و همزن)
مواد لازم :
آرد ۱۴۰ گرم ( یک پیمانه و ۲ ق غ)
ماست ۱۵۰ گرم ( نصف لیوان دسته دار فرانسوی + دو ق غ
سیب یک عدد
شکر ۴۰ گرم( تقریبا کم شیرینه این کیک)
تخم مرغ یک عدد
وانیل۱/۲ ق چ
روغن مایع ۳۰ گرم ( ۶ ق غ)
دارچین نصف ق چ
بکینگ پودر ۲/۵ ق چ
برای کارامل:
۳۰ گرم کره
۳۰ گرم شکر
ابتدا پوست و هسته سیب هارو بگیرید حلقه حلقه برش بدید و بذارید کنار.
شکر رو داخل تابه بریزید روی حرارت کم بذارید تا آب بشه بهش کره رو اضافه کنید.
دو ق غ آب بریزید و سیب ها رو روش بچینید بذارید سس بجوشه کمی تا غلیظ شه و جا بیفته.
تو یه ظرف تخم مرغ + وانیل + شکر رو هم بزنید که کرم رنگ و کش دار بشه.
بعد روغن مایع و ماست و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید.
حالا آرد و بکینگ پودر رو با الک اضافه کنید و هم بزنید.
مایع کیک رو روی سیب ها بریزید در ماهیتابه رو ببندید تا ۱۵ دقیقه بپزه .
دم کنی هم بذارید بهتره .
طرف دیگه هم ۵ دقیقه بپزه و حاضره
🌟