24.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_کوکوی_نخودبا_سس_تاهینی
نخود کنسروی یا پخته شده
* ¼ فنجان آرد سفید
* ¼ فنجان پنیر پارمزان
(در صورتی که رژیم هستید اضافه نکنید یا در وعده های آزاد استفاده کنید)
* 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
* 1 قاشق چایخوری زیره
* ½ قاشق چای خوری پودر سیر
* ½ قاشق چای خوری نمک
* ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
* 2 قاشق غذاخوری آب
* 2 قاشق غذاخوری روغن
حالا آموزش سس تاهینی(سس ارده )
نصف پیمانه ارده
نصف فنجان آب
چهار قاشق سوپ خوری آب لیمو
چهار قاشق سوپ خوری روغن زیتون
نصف قاشق چای خوری نمک
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
زیره خرد شده
جعفری خرد شده
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_گلدار
فیلم واضح و گویا هست .
فقط چند تا نکته:
1. ژله الوءه ورا یا ژلاتین بدون مزه برای فیکس کردن گل ها در ظرف استفاده شده.
2. وقتی ظرف دایره ای رو در وسط میزاریم ابتدا آب سرد و بعد برای جدا کردن ظرف از ژله ای داغ داخلش میریزیم و بعد چند ثانیه ظرف از ژله ها جدا میشه.
3.ماده وسط هم ژله بستنی هست در رنگ های مختلف
🌟
11.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاناکوتای_پرتقالی😍😋
مواد لازم برای قسمت پرتقالی:
آب پرتقال ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
نشاسته ۲ ق غ
شکر ۳ ق غ
مواد لازم برای قسمت پاناکوتای سفید:
آرد۴ ق غ
کره ۱ ق غ
شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
خامه نصف پاکت
ژلاتین ۲ ق غ
وانیل ۱ ق چ
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
#تهچین_مرغ_و_بادمجان 👆👇
ته چین مرغ و بادمجان🍛🍗🍆 .
مواد لازم :
(برای هر دو پیمانه برنج یک عدد تخم مرغ )
زعفران آب شده
ادویه نمک.فلفل.پودرسیر.زردچوبه
هویج وپیاز
ماست خامه ای
یک قاشق آبلیموی تازه (اگر ماست ترش بود نیاز نیست )
گلاب یک قاشق.غ
زرشک
دارچین
نصف لیوان کره آب شده یا روغن
ماست خامه ای یا چکیده سه قاشق.غ
دوعدد بادمجان سرخ شده
طرز تهیه :بادمجان هارو حلقه ای کنید بزارین داخل آب نمک و بعد صافی بریزید و سرخ کنید حلقه ها نازک باشن.مرغ رو با هویج پیاز و ادویه ها بزارین کاملا بپزه و ریش ریش کنید بعد توی تابه تفت بدین مقداری دارچین اضافه کنید وزرشک رو اضافه کنید کمی تفت خورد شعله رو خاموش کنید برنج یکم دون تر آبکش کنید یک عدد تخم مرغ رو خووووب بزنید (خیلی مهمه خوب زده بشه )بعد گلاب یا پودر هل زعفران غلیظ ماست چکیده یا خامه ای و کره آب شده رو اضافه خوب هم بزنید و بعد برنج آبکش شده رو اضافه کنید (برای اینکه تخم مرغ بوی زهم نده برنج رو بزارین کاملا سرد شه بعد به مواد اضافه کنید )برای اینکه ته دیگ سالم برگرده روغن رو بزارین خوووب داغ بشه حسابی داغ که شد موادتون رو بریزید و صاف کنید کف قابلمه بعد مواد مرغی رو جوری بریزین که تقریبا وسط باشع که لایه های برنجی بچسبه بهم لایه بعدی باز برنج ماستی و در آخر یکم برنج زعفرانی ساده ومقدارکمی روغن وبزارین نیم ساعت با شعله کم روی شعله پخش کن دم بکشه .قبل اینکه قابلمه رو برگردونید بزارین دمی که روشه یه ذره عرق کنه 🤪بعد تکونش بدید و مطمئن شید و برش گردونید
🌟
12.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بحدی این غذا با این تهدیگ ترد و طلاییش خوشمزه س که نگم براتون ..🤌🏻😋
درست کردن این غذا خیلی راحته و نکات خاصی هم نداره فقط یکی دو نکته ی ریز داره که بهت میگم 😉
🌸برای تفت دادن گوشت از ماهیتابه ی نچسب استفاده کنید و نیاز به روغن نداره هردو طرفش رو تفت بدید تا رنگ گوشت عوض بشه و پخته بشه نیاز نیست سرخ بشه ..
🌸برای اینکه تهدیگ ترد و طلایی بشه حتمااا از شعله پخش کن استفاده کنید وگرنه تهدیگ میسوزه 🥴
🌸اون آب روغنی که کوشت از خودش پس داده رو حتماات روی گوشت بریزید که طعمش رو بی نهایت خوشمزه میکنه😋🤌🏻
🌸و نکته ی آخر ۴۵ دقیقه زمان بدید تا برنجتون دم بکشه و تهدیگ خودشو بگیره 🌸
⤹༢➥ 🍕🍰🍗
14.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام مهربونا
فوت و فن قرمه سبزی جا افتاده
🤩لطفا فوروارد کن✨✌