eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.8هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزخانه من 👩‍🍳
ترشی گوجه😋
مواد لازم🔻 پوره گوجه: یک کیلو نمک: یک تا یک و نیم قاشق سرکه سفید یا قرمز: یک لیوان گل کلم،گرفس،هویج: به میزان لازم برگ کرفس خرد شده فلفل قرمز دونه فلفل سیاه تخم گشنیز سیاه دونه و گلپر: در صورت تمایل سیر : ۵-۶ عدد موسیر خیس خورده: چند عدد مراحل کار کاملا داخل کلیپ مشخصه پس دیگه فقط به نوشتن نکات بسنده میکنم 😉 👈نکته: پوره گوجه رو برای ترشی گوجه از صافی رد کنید تا تخمه هاش جدا بشه وگرنه ترشی تون کپک میزنه (البته من اینکارو نکردم چون تو خونه ما در عرض یک الی دو هفته تموم میشه) برلی تهیه پوره گوجه ها رو بجوشونید و بعد داخل اب سرد و پوست بگیرید داخل غذاساز پوره کنید و صاف کنید 👈.نکته: برای اینکه رنگ مواد ترشی تون طلایی بشه میتونید نصف قاشق زردچوبه به پوره اضافه کنید. 👈.نکته: سیاه دونه و گلپر سلیقه ای هست و میتونید نریزید ولی خوشمزه میشه😉 👈.نکته: میتونید به مواد ترشی تون هرچی دوست دارید اضافه کنید.
🍰 😋 ▫️1 لیتر و یک لیوان شیر ▫️1.5 لیوان آرد ‌ ▫️150 گرم کره‌ ▫️1 لیوان شکر‌ ▫️2 قاشق غذاخوری کاکائو ▫️کمی وانیل ▫️80 گرم شکلات شیری+ 80 گرم شکلات تیره ▫️7 عدد بیسکویت برای پایه ‌ 🔸شیر را در ظرف موردنظر بریزید ، آرد ، شکر را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و بگذارید حل شود.روی حرارت اجاق گاز بذارید،وقتی بجوش آمد،کره و وانیل رو اضافه کنید.یادتون باشه مدام هم بزنید.بعد از آماده شدن،یک‌سوم آن را درون قالب بریزید و با قاشق صاف کنید.حالا پودر کاکائو و شکلات شیری رو به مابقی مایه اضافه کنید و هم بزنید.و بعد یک سوم دیگر را روی لایه سفید بریزید.وباپشت قاشق صاف کنید و بعد شکلات تیره رو به یک سوم باقیمانده بریزید و هم بزنید و روی لایه دوم بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.بیسکوییت رو با شیر خیس کنید و روی دسر بچینید و بذارید یخچال تا سفت بشه
شور و ترشی
آشپزخانه من 👩‍🍳
شور و ترشی
شور گل کلم . هویچ . خیار .کرفس . چند حبه سیر . .سبزی ها : مرزه . تلخون . جعفری . شوید . برگ کرفس (بسته به ذائقتون از مواد بالا تهیه کنید معمولا گل کلم بیشتر طرفدار داره.)کل مواد را شسته و درشت خرد کرده (خیار ها درسته باشن بهتره چند تا دونه رو فقط قالب زدم ) و پهن میکنم روی پارچه ی تمیز شب تا صبح خشک بشه. ظرف ها هم تمیز و خشک و بدون چربی باشه . .آب و نمک را گذاشتم بجوشه و کاملا خنک بشه. برای هر دو لیتر آب چهار قاشق غذاخوری نمک زدم و سه چهارم لیوان سرکه . تقریبا هر دو لیوان آب دو قاشق سر پر نمک میخواد . کف ظرف و لابه لای مواد و بالای شیشه از سبزی ها کمی بزارید . فلفل تند هم توی شور بزارین . اصن خوشمزگی شور به تندیشه 😉 و کمی هم گلپر لابه لای شور ریختم . اگر دوس داشتین رنگش زرد باشه کمی زردچوبه بزنید.نباید هوا داخلش بشه و در جای سرد و خنک بزارید.حدود دو سه هفته زمان میبره که برسه . ترشی_مشهدی گل کلم دو لیوان . کلم برگ یک لیوان . هویچ یک لیوان . کرفس یک و نیم لیوان. سیب زمینی ترشی یک لیوان . گوجه فرنگی رسیده دو کیلو . سرکه دو لیوان . سیر یه بوته.یه دونه فلفل دلمه نمک و فلفل و ادویه . موادشسته و خرد کرده و پهن کردم دو روز تا کاملا خشک بشه بعد در غذا ساز ریختم تا کمی ریزتر بشن نباید ذره ای خیس بشن چون ترشی گوجه سریع کپک میاره گوجه فرنگی با چاقو یه علامت ضربدر کم عمق روشون ایجاد کردم و توی قابلمه آب گذاشتم هفت دقیقه بجوشه و بعد آبکش کرده وقتی خنکشد پوستش رو دراوردم توی مخلوط کن پوره کنید و بعد با ابکش صاف کنید و دوباره روی حرارت بزارینبا کمی نمک بزارین ده دقیقه بجوشه از روی حرارت بردارین بعد سرکه بهش اضافه کنید مواد ترشی را داخلش بریزین همانطوری داغ هم بزنید . بعدداخل شیشه بریزین اما درش رو باز بزارین تا۲۴ ساعت 🌟
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه شیک و راحت نان تست ۲ عدد تخم مرغ فلفل دلمه جعفری پنیر چدار پنیر سفید (پنیر فتا) گوجه فرنگی سوسیس گوجه فرنگی و فلفل و سوسیس را ریز خرد کنید . تخم مرغ ها رو در کاسه بریزید و کمی بزنید . فلفل و پنیر سفید ریز خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده و پنیر چدار و سوسیس خرد شده و جعفری را بریزیر و مخلوط کنید . روی نان ها کمی کره بزنید و مواد را روی نان قرار دهید . در سینی چیده و در فر از پیش گرم شده ۱۸۰ درجه (حدودا ۵ تا ۷ دقیقه) قرار دهید تا روی نان ها برشته و پخته شود 🌼👉 🌼👉
آشپزخانه من 👩‍🍳
ناگت مرغ خونگی😋
مواد لازم🔻 سینه مرغ چرخ شده ۱ کیلو نان تست خرد و ریز شده ۸ عدد نمک ۱ ق چ پاپریکا ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ سیر له شده ۱ ق چ زنجبیل له شده ۱ ق چ سس سویا ۱ ق غ سس گوجه فرنگی تند به دلخواه روغن ‌ وقتی مواد رو توی سینی چرب شده پهن کردید و روش روغن زدید، بذارید داخل فریزر تا خودشو یکم بگیره و بشه برش زد. ‌ مواد سوخاری برای روش🔻 تخم مرغ ۲ عدد + شیر یک چهارم پیمانه + کمی نمک و فلفل سیاه آرد پودر سوخاری ‌ بعد از غلتاندن ناگت ها داخل آرد، مخلوط تخم مرغ و پودر سوخاری، به مدت نیم ساعت بذارین داخل فریزر و بعد توی روغن داغ سرخشون کنید. 🌟
32.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 🔸مواد لازم برای ۸ تکه ران : ۴ ق غ سس مایونز،1 ق غ رب گوجه، 1ق م سس تند، 1ق م نمک، ۶ ق م آبلیمو، 2حبه سیر له شده، 1عدد پیاز خلال شده، زعفران دم کرده برای رومال 🔴با چاقو، روی ران ها را چند برش عمیق ایجاد کنید . اینکار باعث میشه ران ها خیلی خوب طعم دار بشن و مغز پخت و آبدار . تمام مواد را بجز زعفران مخلوط کرده و روی ران ها بریزید و با دست ماساژ دهید . روی ران ها را سلفون بکشید و ۵ تا ۸ ساعت در یخچال استراحت دهید . سپس به دلخواه روی اون مقداری کره آب شده بریزید و داخل سرخ کن بریزید و اجازه دهید پخته شود . 🔹 کف قالب را کمی روغن بریزید ، سیب زمینی ورقه شده بچینید و ران ها و سس را کامل روی سیب زمینی ها بچینید و روی ران ها را کمی روغن یا کره بریزید ، روی قالب را فویل ببندید و قالب را داخل فر یا توستر با درجه ۱۹۰ به مدت یک و نیم ساعت بپزید . بعد از پخت ، فویل را باز کنید و با برس ، زعفران دم شده روی مرغها بزنید و دوباره قالب را بدون فویل داخل فر یا توستر بگذارید ، حرارت از بالا روشن باشد تا روی ران ها طلایی شود ،با چلوی زعفرانی سرو کنید 🥗🍔
آشپزخانه من 👩‍🍳
ذرت مکزیکی
دوستای مهربونم معمولا بیرون در دستگاه های بخارپز صنعتی مراحل پخت قارچ و ذرت انجام میشه یا اینکه از ذرت کنسروی استفاده میکنن...ولی مراحل میکس مواد دوباره در کاسه بخارپز صنعتی انجام میشه. . من ترجیحم به بخارپز کردن ذرت و قارچ هست که اینکارو در دستگاه بخارپز انجام دادم و حدود 1 ساعت تا 1/5 ساعت بسته به مدل دستگاه ممکنه بخارپز شدن ذرت طول بکشه(باید دانه های ذرت کاملا نرم و پخته شوند) ولی به خاطر بافت لطیفی که قارچ داره خیلی زود بخارپز میشه برای همین نیم ساعت آخر بخارپز شدن ذرت اونو به ذرت اضافه میکنیم. . اگه دستگاه بخارپز در دسترس نبود میتونید در قابلمه آب بریزید و وقتی جوش اومد صافی فلزی در اون قرار بدید (آب نباید وارد صافی بشه) و بعد ذرت رو در صافی ریخته و صبر کنید بخارپز بشه. در طی مرحله بخارپز شدن باید در قابلمه بسته باشه. اگه باز براتون سخت بود میتونید ذرت رو جداگانه بپزید یا از ذرت کنسروی استفاده کنید و قارچ رو هم با کمی آبلیمو و کره تفت بدید. بقیه مراحل کاملا واضح هست. اضافه کردن پنیر پیتزا و مقدار اون به سلیقه شما بستگی داره و میتونید نریزید. برای داشتن ذرت مکزیکی خوش طعم ریختن آویشن و پودر سیر از واجباته پس فراموش نکنید. میتونید کالباس و یا چیپس هم در پایان اضافه کنید که به سلیقه شما بستگی داره...بهتره کالباس رو نواری برش زده و کمی تفت بدید بعضیا دوست دارن ذرت مکزیکی چسبنده و کشدار باشه ولی اگه دوست نداشتید یک قاشق آب گرم به مواد اضافه کنید تا سس ذرت مکزیکی روان تر بشه 🌟