eitaa logo
آشپزخانه کوچیک من آشپزی
29.7هزار دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
34هزار ویدیو
75 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 لایه اول : بیسکوئیت شکلاتی شیر برای مرطوب کردن بیسکوئیت بیسکوئیت را با شیر مرطوب کنید و‌ ته ظرف مورد نظر بچینید . لایه دوم : شیر خشک تفت داده ۱ پیمانه خامه ۱/۲ پیمانه شیرعسلی ۲ قاشق غذاخوری همه مواد را با هم ترکیب کنید روی بیسکوئیت بریزید و‌ صاف کنید . لایه سوم : پنیر مثلثی ۴ عدد یا (سه قاشق پنیر خامه ای ) شیرعسلی ۱/۴ پیمانه خامه صبحانه ۱ قاشق غذاخوری پنیر و‌ شیرعسلی را با هم ترکیب و بلند کنید تا یکدست بشه ، لایه آخر: شکلات ۴۰ گرم خامه ۴۰ گرم خامه را گرم کنید شکلات را اضافه کنید هم‌ بزنید تا یکدست بشه بریزید روی لایه سوم و بزارید چند ساعت یخچال و بعد برش بدین و نوش جان کنید . (من از رینگ سایز ۱۵ سانت استفاده کردم ) 🦋 ‌‌‌⊰ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹🔹درب شیشه ها رو دیگه راحت باز کن 🔹🔹 راه های دیگری هم وجود دارد که شیشه ها رو راحت باز کنی ، ۱-بین درب و بدنه شیشه نوک کارد (چاقو)قرار بدی و به سمت بالا هل بدی تا هوای شیشه خارج بشه و درب راحت باز بشه .. ۲-راه دیگه اینه که روی درب شیشه کنی آب داغ بریزی ،اینجوری در انبساط و انقباض باعث میشه درب شیشه راحت باز بشه ۳-اینکه روی درب شیشه با یک جسم سنگین فشار وارد بیاری در اینصورت هم با فر رورفتگی وسط درب ،درب به راحتی باز میشه بفرست برای اون دوستت که مثل من مچ دستش ضعیفه و نمیتونه درب شیشه ها رو خودش به تنهایی و راحتی باز کنه … 🦋 ‌‌‌⊰ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳دسر خامه‌ای مواد لازم: شیر عسلی ۱قوطی خامه صبحانه ۱ پاکت شیر پرچرب سرد ۱ لیوان سرخالی پودر ژله ۱ بسته نیازی نیست قالب چرب شه،چون خامه و شیر داره براحتی جدا میشه.فقط کافیه لبه های دسر رو ازاد کنین تا براحتی از قالب جدا شه. تمام مراحل ترکیب روی حرارت انجام شده. میتونین یه قاشق پودر ژلاتین بن ماری شده هم به مواد اضافه کنین،اما اگه پودر ژله خوب باشه خودش میبنده و نیازی ب پودر ژلاتین نداره. این دسر شیرینه اما در حدی نیست که دل و بزنه.برای این از ژله ی توت فرنگی استفاده کردم که یه کم ترش هستشو دسرمونو خیلی شیرین نمیکنه.اما اگه دوست داشتین با اسانسهای دیگه ی ژله این دسرو اماده کنین،حتما بجای یه قوطی کامل شیر عسلی،۳/۴ قوطی رو بریزین.و بجای یک لیوان شیر،۱/۵ لیوان شیر بریزین.حتما حتما هم یک ق غ خ پودر ژلاتین بنماری شده رو به ترکیبتون اضافه کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم، سیب‌زمینی متوسط ۴ عدد (حدود ۵۰۰ گرم) درشت رنده شده آبگرفته، پیاز متوسط ۱ عدد رنده شده و آب گرفته (حدود ۱۵۰ گرم)، تخم‌مرغ: ۱ عدد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، روغن سرخ‌کردنی 👈 دو تا پیاز بزرگ خلالی کنید و با آب کاراملی کنید و بعد رب انار فراوان بزنید و در حد سه دقیقه روی شعله باشد. 👌🏼👌🏼 - ✅ هر چقدر بیشتر ورز بدید انسجام و بافت کتلت بهتره. - ✅ میتونید یک عدد سیب‌زمینی‌ها رو آب‌پز کنید و قاطی بقیه مواد رنده کنید. 🦋 ‌‌‌⊰ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیده یه غذای گوشتی و فوق جذاب ❥😍😋 مواد لازم برای تهیه پیده : ◗ ۱ پیمانه شیر ولرم ◗ ۱ پیمانه آب ولرم ◗ ۲ قاشق غذاخوری شکر ◗ ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایع ◗ ۱ کیلو آرد ◗ نصف قاشق غذاخوری نمک ◗ ۴ قاشق غذاخوری روغن ◗ ۱ عدد پیاز ◗ ۱ عدد فلفل دلمه ای ◗ ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده ◗ ۱ عدد گوجه‌ فرنگی خرد شده ◗ نمک و فلفل سیاه ◗ زردچوبه و پولبیبر ◗ ۱ قاشق رب گوجه فرنگی ◗ پنیر پیتزا زیاد 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک پرتقال سه سوته😍😋 ✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥ مواد لازم: ۱ عدد پرتقال بزرگ🍊 ۳ عدد تخم مرغ🥚 ۱ پیمانه شکر🍚 نصف پیمانه روغن مایع🫗 ۲ پیمانه آرد🥡 ۱ ق چ خ بکینگ پودر🥄 ۱ ق چ خ وانیل🌸 برای سس پرتقالی: آب ۱ عدد پرتقال 🍊و ۲ ق غ خ شکر 🍚رو توی قابلمه بریزین و بذارین روی اجاق یکم که به جوش اومد آمادست. طرز تهیه: پرتقال رو به همراه پوستش خورد کرده و توی میکسر به همراه تخم مرغ، شکر و روغن ریخته و اونو مخلوط میکنیم. حالا مواد رو توی یه کاسه ریخته، بکینگ پودر، وانیل و آرد رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد کیکمون یکدست بشه. توی قالب مد نظرمون که چرب کرده و کاغذ روغنی گذاشته ریخته و توی فر ۱۸۰ درجه میذاریم به مدت ۵۰ دقیقه بپزه و یا تا زمانی که سیخ چوبی رو داخلش فرو کردین و دیدین تمیزه یعنی کیک پخته. (من روی گاز فر دستساز درست کردم، اینجوری که روی اجاق قابلمه رو یه مقداری توش آب ریختم یه پایه فلزی گذاشتم توش که قالب به قابلمه نچسپه و قالب رو روی پایه گذاشتم و روی در قابلمه دم کنی گذاشتم و گذاشتم با شعله خیلی کم به مدت تقریبا ۱ ساعت بپزه). 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک_کارامل_باسس_تافی تخم مرغ ۳عدد آرد یک ونیم پیمانه شکر یک لیوان سرخالی روغن یک لیوان سرخالی بکینگ ۲ق.چ وانیل نصف ق.م پودر کرم کارامل ۱بسته شیرولرم ۱لیوان ابتدا آرد بکینگ سه بار الک کن بزار کنار تخم مرغ وانیل با همزن برقی تا کشدار شدن وکرم شدن بزن شکر(دانه ریز)با پودر کرم کارامل وروغن وشیر هم بزن شکر باید کامل حل بشه پودر کردن شکر بهتره حالا یه لیوان از مخلوط بردارکنار بزار به بقیه تخم مرغ وآرد رو در چن مرحله اضافه کن وبا لیسک دورانی بزن حالا اون یه لیوان که برداشتی بهش سس کنار پودر کرم کارامل رو بزن وترکیب کن فر ۱۸۰گازی ۱۷۰برقی ۳۰تا۴۰دقیقه قالب۲۲ مناسبه بعد در آوردن از قالب دوباره برگردون تو قالب وسس رو همون یه لیوان که با سس پاکتی قاطی کردی رو بریز وبزار ۱ساعتی جذب بشه سس تافی کره ۵۰گرم خامه۲۰۰گرم شکر۱لیوان خامه بن ماری کن بعد شکر رو تو ماهی تابه با حرارت خیلی کم حال پاشیدن بریز وبزار اب بشه بعد کره نرم وبعد خامه رو حل کن وبزار غلیظ بشه بعد خاموش کردن غلیظتر میشه این سس نوش جان 💖 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۶ مدل شیر، شکر، نشاسته ذرت، پودر پسته، رنگ خوراکی سبز شیر، شکر، نشاسته ذرت، پودر گل محمدی گلاب، رنگ خوراکی قرمز شیر، شکر ، نشاسته ذرت، پودر نارگیل، عصاره نارگیل شیر، شکر، نشاسته ذرت، زعفرون، گلاب، پودر هل شیر، شکر، نشاسته ذرت، پودر ژله بلوبری وانیل، رنگ خوراکی آبی شیر، شکر، نشاسته ذرت، پودر کاکائو، شکلات 🦋 ‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ي فست فود جذاب براي خاص شدن ميز مهموني ها 🙋‍♀️ ارد ۳/۵پیمانه، خمير مايه فوری ۱ق غ، نمك ۱ق غ، شکر ۱ق غ، اب‌ ۱پیمانه (کم کم اضافه کنید)، روغن ۱/۴ پیمانه، پنیر پیتزا، سس کچاپ/سوسیس/قارچ/فلفل دلمه/ذرت ✅استراحت اول خمیر یک ساعت ✅بعد اماده کردن اسنک یک ربع دیگه استراحت کنه و بعد بذارید داخل فر ✅فر از نيم ساعت قبل با دماي ٢٠٠درجه روشن کنید گرم بشه اسنک پیتزایی تو فر ١٥دقيقه بمونه کافیه اگر رويش طلايي نشد ٥دقيقه اخر گريل از بالا بزنيد ❌براي رومال اسنک پيتزایی با برس شير رومال كنيد کنجد بپاشید برش بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ساندویچ و هم میتونی با انواع نون ساندویچش کنی هم به عنوان دیپ با سبزیجات و نانهای برشته تو مهمونیا ازش استفاده کنی✌️😋 نخود پخته، شوید تازه، پیازچه یا پیاز قرمز خیارشور، گردو(فراموش کردم تو فیلم بگم )، نمک،فلفل،پاپریکا، سس مایونز، سس خردل، ماست موسیر(نداشتی، سیر تازه اضافه کن)لیموترش تازه 🦋 ‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه مرغ ۳۰۰ گرم، پیاز بزرگ ۱ عدد، پودر سوخاری ۱/۵ ق غ، ادویه مدیترانه ای ادویه چیپوتله عصاره مرغ (سیسوتی) هرکدام ۱ ق چ، پنیر پارمسان ۲ ق غ، پنیر مدادی ۳ عدد خرد شده، تخم مرغ ۱ عدد، پودر سوخاری پولکی ۲ پیمانه (لیوان فرانسوی ) با این مقدار مواد ۱۰ الی ۱۱ عدد توپک درست میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
: عدس ۱ پیمانه(چند ساعت خیس کنید و بعد بپزید), هویج ۱ عدد متوسط, کدو ۱ عدد متوسط, پنیر پیتزا ۵۰ گ, پیازچه خرد شده ۵ ساقه یا معادلش ۲ ق غ جعفری, آرد ۱ ق غ, نمک و فلفل, پودر دارچین ۱/۲ ق چ, پودر زیره۱/۴ ق چ, سیر له شده ۱ حبه, تخم مرغ ۱ عدد همه ی مواد و با هم مخلوط کنید داخل قالب چرب شده بریزید. روی مواد در حد ۱ تا ۲ ق پنیر بریزید. قالب ۱۸ تا ۲۰ سانت دمای فر برقی ۱۸۰ و گازی ۱۹۵ تا وقتی پنیر رویه برشته بشه بپزید. 🦋 ‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛