فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح
آغاز دوباره زیستن است.
تنفسی عمیق
از تازه ترین هوای زندگی،
یک قدم نزدیک تر به رؤیاهای دیروزت.
پس نفس بکش امروز را
وجاری کن عشق رادربند بند وجودت...
سلام شروع روزتون پرنشاط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️اگه شروع صبحت با
نام و یاد خدای مهربون باشه✨💕
میتونی امروز یه منبع انرژی مثبت باشی💖
🌸بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ🌸
💕الهی به امید رحمت تو💕
🔷#آبغوره
غوره ها رو شسته و روی پارچه پهن کرده تا خشک بشه بعد از صافی چن بار رد میکنیم و برای جلوگیری از کپک روی حرارت میگزاریم تا به جوش بیاد بعد میزاریم خنک بشه در ظرف مورد نظر ریخته و ولی آن رو محکم میبندیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#ترفند
دو نکته مهم که در تهیه سبزی کرفس باید مد نظر داشته باشید
از کرفس های نازک و جوان برای طبخ خورش کرفس استفاده نمایید کرفس هایی که سبز و سفت هستند برای طبخ خورش کرفس مناسب نمی باشند
توجه داشته باشید که سبزی های این خورش باید بعد از شستن به طور کامل خشک شوند و بعد آن ها را خرد کنید در غیر این صورت سبزی ها در هنگام طبخ له می شوند
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخ_در_بهشت_طالبی
آب وپوست لیمو ترش اعدد
شکر دوسوم لیوان
آب یک لیوان
طالبی 350 تا 400گرم پوست گرفته شده و خرد شده
عرق بید مشک یکچهارم لیوان (اختیاریه)
به جای طالبی از هندوانه هم میتونید استفاده کنید
آب را بزارید رو گاز تا بجوش بیاد شکر ، آب وپوست لیمو ترش که رنده کردیم عرق بید مشک بهش اضافه کرده و حدود دو الی سه دقیقه بجوشه از صافی رد میکنیم ومیزاریم کاملا سرد بشه(لازم نیست قوام بیاد)
طالبی رو پوست گرفته وخرد میکنیم میریزیم تو مخلوط کن وپوره میکنیم
شربت سرد شده را بهش اضافه کرده ومیزاریم یخچال تا ببنده سپس بوسیله یخ شکن یا چنگال آن را پودر یخ درمیاوریم ودر لیوان ریخته ونوش جان بفرمایید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هویج_انگلیسی سمابانو
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 و 1/4 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
هویج رنده ریز 2 پیمانه پر
آرد 2 پیمانه و 1 ق غ
بکینگ پودر 2 ق چ
پودر دارچین 1 ق چ
پودر هل نصف ق چ
وانیل نوک چاقو
نمک نوک چاقو
گردو ریز شده در صورت تمایل
جوش شیرین نوک ق چ
آرد، بکینگ پودر، پودر دارچین، نمک و پودر هل رو 3 بار الک میکنیم و کنار میذاریم.
تخم مرغ و وانیل رو 1 دقیقه هم میزنیم، بعد شکر رو ریخته به مدت 5 دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا حجیم بشه.
روغن مایع و هویج رو اضافه کرده مخلوط میکنیم، همزن رو کنار میذاریم، کم کم از مواد آردی و گردو میریزیم و با لیسک مخلوط میکنیم.
من تو قالب گرد 27 ریختم ولی 25 هم واسش کافیه، کاغذ روغنی روش انداختم و 1 سانت از دیواره هم چرب کردم و مواد رو ریختم.
با درجه 180، حدود 40 دقیقه گذاشتم بپزه، ولی درجه فرها متفاوته، سر بزنید!
نکته: من شیرینیه ملایم کیک رو میپسندم، در صورت تمایل 1 و نیم پیمانه شکر بریزید.تخم مرغ و شکر رو خیلی خوب هم بزنید. جوز هندی هم به دلخواه هست.. من نزدم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای شربت آلو بخارا:
آلو بخارا:250 گرم
تمبر هندی: 250 گرم
شکر : 1 کیلو
آب : 1 لیتر
آلو بخارای از شب قبل خیس شده و هسته گرفته شده را به همراه تمبر هندی آسیاب میکنیم و الک میکنیم.
شکر و آب را داخل قابلمه ریخته و هم زده تا زمانی که شکر حل شود .وقتی که غلیظ شد ، پوره را اضافه کرده و بمدت 5 دقیقه در شعله متوسط و یا کم می پزیم و بعد کمی نمک ریخته و بعد از 5 دقیقه از روی شعله بر می داریم.
اجازه میدیم تا سرد شود و در یخچال می گذاریم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الان کل اُپن آشپزخونه شکلاتیه😐😶
#کیک_شکلاتی
برای کیک شکلاتی
تخم مرغ:3 عدد
شکر:200 گرم
آرد:2 پیمانه
پودر کاکائو:4 ق غ
بیکینگ پودر:10 گرم
شیر:150 گرم
روغن مایع:150 گرم
وانیل:یک چهارم ق چ
تخم مرغ و شکر و بزنید تا حجیم بشه.
شیر و روغن رو اضافه کنید و یک دقیقه دیگه بزنید.
2 پیمانه آرد قنادی+4 ق غ پودر کاکائو+10 گرم بیکینگ پودر و وانیل و سه مرتبه الک کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید و دورانی هم بزنید.
برای مغزی:
پنیر خامه ای بدون نمک:500 گرم
شکر:80 گرم
شیر:75 گرم
روغن مایع:75 گرم
تخم مرغ:دو عدد
پودینگ وانیلی شرکتی:4 ق غ سرخالی(40 گرم)
وانیل:یک چهارم ق چ
همه مواد و مخلوط کنید.
قالب با کره چرب بشه و ترجیحا آرد پاشی کنید.(قالب میانتهی پیشنهاد بهتریه)
توجه:اگه از طرح قالب من دارین همه مواد شکلاتی و نریزید چون زمان پخت از قالب سرریز میشه.
دو سوم مواد شکلاتی بریزید و مغزی رو اضافه کنید در انتها قالب و با مابقی مواد شکلاتی پر کنید.
برای گاناش شکلاتی:
200 گرم خامه صبحانه روی حرارت بزارید تا از اطراف حوش بزنه و بعد 200 گرم شکلات ترکیبی تلخ و شیری اضافه کنید تا با حرارت خامه آب بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چای_آلبالو
یک لیوان آلبالو، سه لیوان آب جوش و چند تکه نبات، میذاریم رو کتری تا دم بیاد
زمانی که آلبالو تمام رنگش به چای داد آماده ست
حدود نیم ساعت برای دم کشیدن زمان لازمه
تو عصر بلند تابستونی این چالی خیلی آرامبخشه
اگه ترش دوست دارید نبات کمتر یا موقع خوردن نبات بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دمپخت_گوجه 🍅 😋
🔸من پیاز داغ فراون درست میکنم, نمک, فلفل سیاه, زردچوبه و کمی رب ترش خونگی. بعد پوره گوجه فرنگی رو اضافه میکنم و اجازه میدم تا خوب بپزه. برنج خیس شده رو توی اون میریزم وقتی ابش تقریبا جمع شد, کف قابلمه کاملا نچسب, روغن میریزم, در صورت تمایل سیب زمینی میچینم و برنجم رو میریزم و با شعله ملایم دم میزارم. من معمولا با روغن زیتون بکر میپزم
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺ #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━