eitaa logo
آشپزخانه کوچیک من آشپزی
29.6هزار دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
34.1هزار ویدیو
75 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سمابانو تخم مرغ 4 عدد شکر 1 و 1/4 پیمانه روغن مایع 3/4 پیمانه هویج رنده ریز 2 پیمانه پر آرد 2 پیمانه و 1 ق غ بکینگ پودر 2 ق چ پودر دارچین 1 ق چ پودر هل نصف ق چ وانیل نوک چاقو نمک نوک چاقو گردو ریز شده در صورت تمایل جوش شیرین نوک ق چ آرد، بکینگ پودر، پودر دارچین، نمک و پودر هل رو 3 بار الک میکنیم و کنار میذاریم. تخم مرغ و وانیل رو 1 دقیقه هم میزنیم، بعد شکر رو ریخته به مدت 5 دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا حجیم بشه. روغن مایع و هویج رو اضافه کرده مخلوط میکنیم، همزن رو کنار میذاریم، کم کم از مواد آردی و گردو میریزیم و با لیسک مخلوط میکنیم. من تو قالب گرد 27 ریختم ولی 25 هم واسش کافیه، کاغذ روغنی روش انداختم و 1 سانت از دیواره هم چرب کردم و مواد رو ریختم. با درجه 180، حدود 40 دقیقه گذاشتم بپزه، ولی درجه فرها متفاوته، سر بزنید! نکته: من شیرینیه ملایم کیک رو میپسندم، در صورت تمایل 1 و نیم پیمانه شکر بریزید.تخم مرغ و شکر رو خیلی خوب هم بزنید. جوز هندی هم به دلخواه هست.. من نزدم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای شربت آلو بخارا:‌ آلو بخارا:250 گرم تمبر هندی: 250 گرم شکر : 1 کیلو آب : 1 لیتر‌ آلو بخارای از شب قبل خیس شده و هسته گرفته شده را به همراه تمبر هندی آسیاب میکنیم و الک میکنیم.‌ شکر و آب را داخل قابلمه ریخته و هم زده تا زمانی که شکر حل شود .وقتی که غلیظ شد ، پوره را اضافه کرده و بمدت 5 دقیقه در شعله متوسط و یا کم می پزیم و بعد کمی نمک ریخته و بعد از 5 دقیقه از روی شعله بر می داریم.‌‌ اجازه میدیم تا سرد شود و در یخچال می گذاریم. ‌ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ الان کل اُپن آشپزخونه شکلاتیه😐😶 ‌ ‌ برای کیک شکلاتی‌ ‌ تخم مرغ:3 عدد‌ شکر:200 گرم‌ آرد:2 پیمانه‌‌ پودر کاکائو:4 ق غ بیکینگ پودر:10 گرم‌ شیر:150 گرم‌ روغن مایع:150 گرم‌ وانیل:یک چهارم ق چ‌‌ تخم مرغ و شکر و بزنید تا حجیم بشه.‌ شیر و روغن رو اضافه کنید و یک دقیقه دیگه بزنید.‌ 2 پیمانه آرد قنادی+4 ق غ پودر کاکائو+10 گرم بیکینگ پودر و وانیل و سه مرتبه الک کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید و دورانی هم بزنید.‌ برای مغزی:‌ پنیر خامه ای بدون نمک:500 گرم‌ شکر:80 گرم‌ شیر:75 گرم‌ روغن مایع:75 گرم‌‌ تخم مرغ:دو عدد‌ پودینگ وانیلی شرکتی:4 ق غ سرخالی(40 گرم) وانیل:یک چهارم ق ‌‌چ‌ همه مواد و مخلوط کنید.‌ ‌ قالب با کره چرب بشه و ترجیحا آرد پاشی کنید.‌(قالب میانتهی پیشنهاد بهتریه)‌ توجه:اگه از طرح قالب من دارین همه مواد شکلاتی و نریزید چون زمان پخت از قالب سرریز میشه. ‌ دو سوم مواد شکلاتی بریزید و مغزی رو اضافه کنید در انتها قالب و با مابقی مواد شکلاتی پر کنید. برای گاناش شکلاتی:‌‌ 200 گرم خامه صبحانه روی حرارت بزارید تا از اطراف حوش بزنه و بعد 200 گرم شکلات ترکیبی تلخ و شیری اضافه کنید تا با حرارت خامه آب بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک لیوان آلبالو، سه لیوان آب جوش و چند تکه نبات، میذاریم رو کتری تا دم بیاد زمانی که آلبالو تمام رنگش به چای داد آماده ست حدود نیم ساعت برای دم کشیدن زمان لازمه تو عصر بلند تابستونی این چالی خیلی آرامبخشه اگه ترش دوست دارید نبات کمتر یا موقع خوردن نبات بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍅 😋 🔸من پیاز داغ فراون درست میکنم, نمک, فلفل سیاه, زردچوبه و کمی رب ترش خونگی. بعد پوره گوجه فرنگی رو اضافه میکنم و اجازه میدم تا خوب بپزه. برنج خیس شده رو توی اون میریزم وقتی ابش تقریبا جمع شد, کف قابلمه کاملا نچسب, روغن میریزم, در صورت تمایل سیب زمینی میچینم و برنجم رو میریزم و با شعله ملایم دم میزارم. من معمولا با روغن زیتون بکر میپزم 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه کلم و برگ🧐 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر زعفرانی😋 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
12.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلم پلو شیرازی😋 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
بشقاب مرغ و سبزیجات مزه‌دار کردن مرغ: پاپریکا: 1 قاشق چای‌خوری نمک: 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری . پوره سیب‌زمینی: سیب زمینی: 3 عدد شیر: 2 لیوان نمک و جعفری . سبزیجات: روغن: 3 قاشق غذا خوری کدو سبز بروکلی و گوجه‌گیلاسی پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری تخم گشنیز: 1 قاشق چای‌خوری نمک: نصف قاشق چای‌خوری سویا سس: 1 قاشق غذا خوری . پخت مرغ به مدت 5 دقیقه برای هر طرف (حدود 10 دقیقه) هست، چرخش 90 درجه‌ای مرغ رو تابه گریل، باعث ایجاد خطوط شطرنجی میشه. هر وقت سیب‌زمینی خوب پخت، با گوشت کوب برقی اون رو پوره کنید. پخت سبزیجات کدو: 4 دقیقه، بروکلی: 2 دقیقه، گوجه: 1 دقیقه. و بعد از اضافه کردن سویا سس، 2 دقیقه بعد آماده هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بشقاب مرغ و سبزیجات کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک شیرینی ساده که می تونید با هر طعم و هر مزه ای درست کنید . می تونید جای نسکافه هم از پودر کاکائو استفاده کنید و یا حذف کنید . می تونید پودر بادام نریزید و یا حتی از انواع پودرهای دیگه استفاده کنید . من به صورت شیرینی نسکافه و بادام درست کردم و با ترکیبی از شکلات و فندق که بیس خیلی عالی هست 😌. . کره 100 گرم پودر قند 40 گرم ( تقریبا 2 ق غ) پودر بادام 45 گرم (حدودا نصف لیوان) نسکافه 1 ق غ آرد سفید 150 گرم (یک لیوان) مواد به دمای محیط برسه . پودر قند و آرد الک بشه . پودر قند و کره نرم روبا همزن خوب سه دقیقه زدم و بعد نسکافه رو با خیلی کم اب گرم حل کردم و داخلش ریختم .پودر بادام رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم . آرد رو کم کم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبی هست باز حواستون باشه و با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم . خمیر ورز دادن و استراحت هم نمی خواد . خمیر خیلی نرم و لطیفی به دست میاد . طرح دادنش دست خودتونه من بین دو تا کیسه فریزر با وردنه به قطر 3 میلی باز کردم و قالب دلخواه زدم . داخل سینی چیدم . سینی هم در حد خیلی کم جرب شدن کافی هست چون کره به قدر کافی داره نیازی به خیلی چرب شدن و حتی کاغذ روعنی هم نداره . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و در فر 160 درجه طبقه وسط حدودا 15 دقیقه قرار دادم . باز دمای فرها فرق داره حتما چک کنید . بعد که کمی از دما افتاد گرم نباشه از سینی شیرینی ها رو برداشتم . برای تزیینش دست خودتونه من از کمی شکلات و مغز فندق استفاوه کردم .شکلات آب شده رو با قیف یکبار مصرف وسطش زدم و از نصف فندق روش قرار دادم . (می تونید از مغز بادام و پسته و... هم استفاده کنید ) سر شیرینی ها هم باز کمی شکلات آب شده ریختم . . . 👈👈نکات : در مورد جایگزینی همیشه تاکید داشتم بیس شیرینی ها رو دست نزنید و طبق دستور مواد اولیه برید جز جایی که امکان باشه . جای کره هم خیلی توصیه به ریختن روعن جامد ندارم بافت رو تغییر میده . جای پودر قند هم شکر نمیشه چون دونه درشته زیر دندون میاد . پودر شکر بد نیست البته کیفیت با پودر قند بهتره . بدون فر هم توی فر دست ساز و تابه می تونید درست کنید و در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم 😊. ماندگاری این شیرینی تا یک الی دو هفته با کیفیت در ظرف درب بسته محیط خنک می مونه . برای من 25 عدد شیرینی شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛