eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
(لقمه های پنیری سرخ شده) 🥯 😋 ▫️ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ ▫️تخم مرغ 1عدد ▫️اب ولرم نصف لیوان ▫️خمیر مایه 2 ق چ ▫️شیرخشک 3 ق غ ▫️پنیر خامه ای 3 ق غ ▫️‌شکر 1 ق غ 🔸همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم
🥪ساندویچ بلوچیز و گردو یک پیش غذای لذیذ و پرخاصیت 🧀مواد لازم: ۱ عدد باگت فرانسوی، برش خرده به ابعاد ۳ سانت ¼ فنجان کره‌ی آب شده ۱۳۰ گرم پنیر بلوچیز، خردشده ¼ فنجان کره، نرم شده نمک و فلفل جهت مزه‌دار کردن ½ فنجان گردو، خردشده ½ فنجان جعفری تازه، خردشده 🔶طرز تهیه: فر را از قبل در دمای ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت گرم نمائید.یک طرف نان‌های برش خرده را به کره‌ی آب شده آغشته نمائید و روی کاغذ مخصوص فر بچینید.آن سمت از نان‌ها که به کره آغشته شده باید در بالا قرار گیرند.نان‌ها را درون فر بگذارید تا به مدت ۷ دقیقه بپزند و کمی تست شوند.در کاسه‌ای کوچک، بلوچیز ، کره‌ی نرم، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.این مخلوط را روی نان‌های تست شده پخش کنید، سپس گردوهای خردشده را روی آنها بپاشید. 👨‍🍳
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیزی سنگی قهوه خانه ای مواد لازم برای 4 نفر: گوشت برای هرنفر حدود 100گرم چربی گوسفندی ب دلخواه نخود(از شب قبل بخیسونید) ... نصف پیمانه لوبیا سفید و کمی قرمز ... نصف پیمانه پیاز... یک عدد سیب زمینی... یک عدد متوسط برای هرنفر گوجه... نصف یک گوجه متوسط برای هرنفر نمک، فلفل، زردچوبه، کاری آب جوش طرز تهیه: ابتدا گوشت را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد...اگر از چربی گوسفند یا دنبه استفاده میکنید نیازی ب روغن نیست... من بخاطر اینکه بوی چربی رو خیلی دوس نداشتیم خیلی کم استفاده کردم و یه مقدار روغن ریختم برای تفت دادن گوشت... بعد از اینکه گوشت رنگش عوض شد( نیازی ب سرخ کردن گوشت نیست)... پیاز رو خلالی درشت خرد کنید و بهمراه ادویه ها بجز نمک ب گوشت اضاف کنید و اجازه بدید یه مقدار پیاز نرم بشه... بعد از اون حدود 2ق سر پر رب گوجه اضاف کنید... و بگذارید رب کاملا سرخ بشه تا خوشرنگ شه... دیگ سنگیتون رو از گوشت پر کنید و روش ب اندازه کافی آب جوش بریزید و دیگ را روی اجاق با شعله کم قرار دهید...یه مقدار ک حرارت دیگ زیاد شد بهش حبوباتی ک از شب قبل خیسونده شده و حداقل 2بار آبش عوض شده رو اضاف کنید... حدود 2ساعت و نیم برای پخت کامل گوشت و حبوبات زمان نیازه... 20دقیقه مانده ب انتهای پخت سیب زمینی ها را اضافه کنید(اگه بخوایید مثه بیرونیا شه سیب زمینی با پوست بذارید(حسابی پوستشو با برس مخصوص بشورید))... 10دقیقه مانده ب انتهای پخت گوجه نصف شده و چربی گوسفندی را در بیارید و له کنید و ب آبگوشتتون اضاف کنید...نوش
🍚 😋 🔸۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق. غ زعفران دم کرده مخلوط کرده (اگر بخواهید ته چین برشته داشته باشیم فقط زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سفیده رو نریزید) و دو کفگیر برنج ابکش شده و سرد شده را اضافه کرده و باهم مخلوط میکنیم و کف قابلمه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و برنج و شوید مخلوط شده را رو روش میریزیم و کمی روغن روش میریزیم وبمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکش
یکبار😳 فقط یکبااااار مرغ رو اینجوری درست کن موادلازم برای دونفر: ران مرغ دو عدد پیاز متوسط یک عدد زردچوبه و نمک به مقدار لازم زعفران دم کرده نصف استکان فلفل دلمه ای خورد شده هویج خورد شده سیر دو تا سه حبه سیر چوب دارچین دوتا تکه کوچک آبغوره دوقاشق غ خوری رب خونگی یک قاشق و نصف آبجوش دولیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥳🥳🥳🥳 🍹🍹 یه گزینه ی جذاب واسه مهمونیا👌👌😍😍🍹🍸🍷 🌾دو رنگ ژله رو انتخاب کنید و هر کدوم رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید و روی بخار کتری بنماری کنید تا شفاف بشه و همه ی ذراتش حل بشه.بذارید سرد بشه.🌻 🌵حالا یک سوم از گیلاسها رو از یک رنگ ژله بریزید و بذارید یخچال؛ وقتی نیم بند شد در بیارین میوه ی مورد نظرتون روش بذارید و چند قاشق دیگه از ژله بریزید و دوباره بذارید یخچال (این کار برای اینه که میوه ثابت بمونه).🌻 🌴وقتی ژله کامل بست از یخچال در بیارین و به اندازه ی یک سوم از رنگ دیگه ی ژله رو بریزید🌻. 🌲روی ظرف سلفون بکشید و خوب محکم کنید و ظرف رو به حالت وارونه توی یخچال بذارید تا ببنده.🌻 در انتها سلفون رو جدا کنید و سرو کنید به همین 🌟
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم : 🍀سینه مرغ پخته نصف یک عدد 🍀سوسیس ۱ عدد کوچک 🍀فلفل دلمه ای ۳ ق .غ 🍀جعفری خرد شده ۲ ق.غ 🍀آرد ۱ ق.غ 🍀سفیده تخم مرغ ۱ عدد 🍀سس کچاپ ۱ ق.غ 🍀نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر یا پیاز به مقدار لازم 🌟
هات داگ و پنیر پیاز رو به همراه روغن زیتون، پاپریکا و نمک با خوب سرخ کنید، هات داگ هم سرخ کنید و بعد از اینکه سرخ شد، روغن ماهیتابه رو خالی کنید و توی همون ماهیتابه که داغ هست (اما حرارت خاموش) پنیر ورقه‌ای بندازید تا ذوب بشه، پنیر رو به همراه خردل و پیاز و هات داگ داخل نون بزارید نوش جون کنید ♥️ 🌟