eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
19.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 پیاز بزرگ ۱عدد، 2عدد ران یاسینه مرغ یا گوشت گوسفند، رب‌ گوجه ۲ ق غ پر، نخود فرنگی ۳۰۰ _ ۳۵۰ گرم، نمک، فلفل، زردچوبه، پودرسیر، دارچین، عصاره مرغ ۱عدد دلخواه، سیب زمینی سرخ شده، گرد لیمو، ابلیمو، زعفران دم کرده 🔴پیاز ریز خردکرده رو با پودرسیر و روغن تفت میدیم گوشت رو اضافه و تفت میدهیم نمک وفلفل وزردچوبه و دارچین و رب رواضافه وتفت می‌دهیم بعد اضافه کردن اب اگه حس کردین خورشت کم رنگه میتونین یکم رب بیشتری بزنین نخودفرنگی رو اضافه ومخلوط میکنیم اب رو اضافه ودر قابلمه رو میذاریم تا خوب جا بیفته. نخود فرنگی خام بو و مزه خاصی داره وباید اونقدر خورشت پخته بشه که اون مزه وبو از بین بره. برای خوشمزه تر شدن خورشتتون هم میتونین یه دونه عصاره مرغ بهش بزنین اواخر پخت مقداری گرد لیمو به خورشت میزنیم و مقداری زعفران دم کرده ۵دقیقه اخر پخت سیب زمینی های سرخ کرده رو به خورشت اضافه میکنیم تا نرم بشن میتونین مقداری رو برای روی خورشت نگه دارین. شعله رو خاموش کرده مقداری ابلیمو هم اضافه کرده ومخلوط میکنیم. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
32.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 میدونی فرق برگر ‌،همبرگر و چیز برگر چیه؟🥰 برگر سرشاخه همبرگر و چیز برگر هست در واقع هر چیزی میتونه داخل نان گرد برش خورده اون قرار بگیره مثل سبزیجات یا گوشت … ولی همبرگر معمولا از گوشت گوساله داخلش استفاده میشه و چیز برگر همبرگری هست که داخلش پنیر داره ‎ ✅مواد لازم: 🍔 ۳۰۰گرم گوشت گوساله با ۳۰۰گرم گوشت گوسفندی باچربی 🍔۱۰۰گرم پیاز رنده ریز شده و آب گرفته(بعد از آب گرفتن وزن کنید) 🍔نمک یک قاشق غذاخوری 🍔فلفل سیاه یک قاشق چایخوری 🍔فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری 🍔پودر سیر یک قاشق مربا خوری 🍔پودر سوخاری یک قاشق غذاخوری . ✅نکات👇🏻 🍔از گوشت گوساله خالص استفاده نکنید چون برگرتون خشک میشه اگه گوسفندی نداشتین ده درصد چربی به گوشت گوساله اضافه کنید تا لطیف بشه 🍔درب تابه رو نبندید برگر آب میندازه و جمع میشه 🍔وزن هر عدد برگر بین۱۰۰تا۱۲۰گرم هست 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🍃 فلفل کبابی 😍😋 ✔ مواد مورد نیاز : ۱) ۱۰ عدد فلفل قرمز ۲) ۲ عدد کدو ۳) ۳ عدد سیب زمینی ۴) ۲ عدد هویج ۵) ۸ عدد فلفل تند ۶) ۲ عدد فلفل چیلی ۷) نمک ، پول بیبر ۸) روغن مایع برای سرخ کردن ۹) یک کاسه ماست سیردار ✔ طرز تهیه : فلفلها رو بشورید داخل سینی فر قرار بدید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه کباب کنید بعد از خنک شدن در قسمت وسط به کمک چاقو برش بدید داخلش رو تمیز کنید . سبزیجات رو خرد کنید داخل روغن سرخ کنید سپس همه رو با هم مخلوط کنید بهش نمک اضافه کنید داخل فلفل کبابی رو از سبزیجات خرد شده پر کنید داخل سینی بچینید روش از ماست سیردار بریزید پول بیبر بپاشید سپس سرو کنید . نوش جان 😋 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
44.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۴۰۰گرم‌گوشت چرخ کرده، پیاز 1 عدد متوسط رنده شده، 1عدد تخم مرغ، ۳ق غ ‌پودر سوخاری، 2 ق غ جعفری ساطوری، 2عدد سیر رنده شده، نصف سیب زمینی کوچیک آبپز، نمک، فلفل،پاپریکا، ادویه کاری، زعفران دم کرده، سماق : پوره گوجه، روغن، پوره سیر، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
15.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم برای کارامل✌️ شکر: ۱ لیوان آب: یک چهارم لیوان مواد لازم برای کرم👇 بیسکوییت: ۹۰ گرم(پتی بور یا هر بیسکوییت دیگه ای) شیر: ۲ لیوان شکر: نصف استکان تخم مرغ: ۳عدد وانیل: یک چهارم ق.چ 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پاستا پنیری فقط در ۱۰ دقیقه 250 گرم پاستا سس: ۲ قاشق غذاخوری کره ۱ قاشق غذاخوری آرد شیر ۴۰۰ میلی لیتر پنیر رنده شده( موزارلا ) نمک، جوز هندی، پاپریکا ابتدا پاستا را طبق دستور پخته و سپس سس را آماده می کنیم. برای این کار کره را در تابه می ریزیم، می گذاریم ذوب شود، آرد را اضافه می کنیم. شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید، مقداری پنیر اضافه کنید به همراه پاستا 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک زعفران😍😋 این کیک زعفران و کشمش با بافت ترم و اسفنجی فقط چند قاشق آرد نانوایی میخواد مواد لازم آرد هشت ق غ شکر شش ق غ تخم مرغ دو عدد شیر یا آب یک سوم لیوان وانیل نوک ق چ بکینگ پودر دو ق چ روغن مایع یک چهارم لیوان زعفران دم کرده یک ق غ کشمش دو ق غ روش پخت روی گاز. شعله پخش کن رو روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد قالب رو روش قرار بدین در و دمکنی میزلریم و مدت یکساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت صد و هفتاد میزلریم داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم مدت پنجاه دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک توت فرنگی با ژله😋😍 مواد لازم🔻 تخم مرغ :۳ عدد شکر؛ ۱ پیمانه وانیل :۱ ق چ روغن: نصف پیمانه شیر: ۱ پیمانه بکین پودر: ۱ ق غ آرد :دو ونیم پیمانه خامه قنادی: به مقدار لازم ژله توت فرنگی :۱ بسته توت فرنگی: به مقدار لازم طرز تهیه🔻 تخم مرغ وشکر ووانیل با همزن خوب هم بزنید که حالت پفکی وسبک وکرم رنگ بشه وحجمش هم زیاد بشه روغن وشیراضاف کنید ودو دقیقه هم بزنید بکین پودر وآرد الک شده هم اضاف کنید ودر حد چند ثانیه هم بزنید مواد را دردر قالب مستطیلی که کف آن کاغذروغنی گذاشته اید بریزید وبه مدت ۳۰ دقیقه در فر گرم قرار دهید بعد از سرد شدن کیک روی کیک کمی با شربت دلخواه کمی مرطوب کنید و خامه فرم گرفته بزنید روی خامه را طبق فیلم توت فرنگی بزارید ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش ویک لیوان آب سرد آماده کنیدواگه میخواهید ژلتون سفت تر باشه نصف لیوان آب سرد بریزید وبگذارید تا کاملا سرد بشه وروی توت فرنگی ها بریزید و توی یخچال بگذارید. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی و سیب‌زمینی با سس خیارشور، فیش اند چیپس 😍😋 در مرحله اول سیب‌زمینی هارو پوست بگیرید، خلال کنید و در یک ظرف مناسب، به همراه نمک، فلفل‌سیاه و روغن زیتون داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بزارید تا خوب کبابی بشه. . فیله ماهی شیر برای این بشقاب انتخاب خوبی هست. شما میتونید از فیله ماهی سالمون هم استفاده کنید. اون رو به ابعاد سیب‌زمینی بُرش بدید، نمک فلفل بزنید و در سس آبجو خوب بغلتونید. سس آبجو: آرد سفید: ۶ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری پودرسیر: ۱ قاشق چای‌خوری اورگانو(یا آویشن): ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری آبجو بدون الکل: ۱ لیوان . بعد از اینکه ماهی رو توی سس آبجو زدید، اون رو توی آرد سوخاری بزنید تا کامل پوشیده بشه. حواستون باشه که حتمن به آرد سوخاری نمک و فلفل‌سیاه بزنید. بعد از پوشیده شدن تکه‌های ماهی، اونهارو سرخ کنید. تمام. . سس خیارشور: مایونز : ۳ قاشق غذاخوری شوید خشک: ۱ قاشق چای‌خوری آب نصف لیمو تازه خیارشور رنده شده: ۲ عدد کوچک خوب مخلوط کنید و غذا رو سِرو کنید. نوش جونتون 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
17.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 کشک یک عدد 500 گرم عدس پیمانه لوبیا یک‌پیمانه پیاز ۴ عدد درشت برنج یک‌پیمانه سیر یک کله زردچوبه فلفل سیاه پودر عصاره مرغ گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم ۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنین‌و بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم‌ تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 دو عدد سیب زمینی متوسط یک عدد پیاز قرمز متوسط نمک ٫فلفل سیاه٫فلفل قرمز ،پودر سیر دو قاشق مربا خوری آرد نخودچی یا پودر سوخاری یک قاشق مربا خوری سبزی خشک معطر یک قاشق غذاخوری ماست (اختیاری) تخم مرغ کوچیک دو عدد تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و در روغن سرخ میکنیم . 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گلبرگ ۲۵۰ گرم شکر یک کیلو آب شش ویا ۷ لیوان لیوان جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری ویا اب لیمو دو قاشق رنگ خوراکی چند قطره گلبرگ ها رو جدا کنید وبا آب سرد بشورید وبزارید ابشون کاملا بره آب جوش بزارید رو گاز تا جوش بیادگلبرگ ها رو تو قابلمه بریزید روشون آب جوش بریزیدسرعت عمل داشته باشید تا با اب داغ عطر گل بیرون بیاد.فوری دم کنی بزارید. بمونه تا بیست وچهار ساعت بعد از بیست وچهار ساعت از پارچه نخی رد کنید به هیچ عنوان با فشار دست گلبرگها رو فشار ندید .رنگ شربت تلخ میشه آب حاصله رو گاز بزارید تا بجوش بیاد جوش که اومد شکر روبریزید.وشعله متوسط باشه قوام که آومد رنگ خوراکی ،جوهر لیمو ویا اب لیمو اضافه کنید وگاز رو خاموش کنید این شربت با اب ویخ رقیق میشه 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بزقرمه کرمانی😋😍 مواد لازم🔻 نخود : دو پیمانه پیاز : ۴ عدد سیر : سه عدد گوشت بدون استخوان : 500 گرم کشک : به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم زعفران دم کرده : دو قاشق سوپخوری نعنا داغ : به میزان لازم گردو خرد شده : به میزان لازم آب : ۴پیمانه روغن حیوانی : دو قاشق غذاخوری طرز تهیه🔻 اول گوشت را با یک عدد پیاز و نمک و زردچوبه با آب جوشیده شده درون زود پز به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم، بعد از پخت گوشت را از زود پز خارج کرده مقدار آبی که از گوشت مانده بود را کنار گذاشته در و از آب جدا می کنیم و ریش ریش می کنیم. در ظرفی دیگر پیاز و سیر را با روغن حیوانی همراه با گوشت تفت داده نخود ها را که از قبل پخته بودیم اضافه میکنیم و با آب گوشت به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم تا حسابی جا بیافته. بعد با گوشت کوب آن را میکوبیم ، زعفران و کشک اضافه میکنیم و میگذاریم ۲۰ دقیقه جا بیفتد. . در آخر برای تزیین میتونید از گردو ، نعنا داغ ، پیاز داغ ، کشک، سیر داغ ، برگ نعنا یا پونه استفاده کنید (سلیقه ای در رسپی اصلی وجود ندارد). 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک قاشقی😋😍 بجای ماست هم میتونید از شیر یا حتی آب استفاده کنید ولی با ماست کیک بافت بهتری پیدا میکنه. نکته خاصی نداره فقط روغن باید داغ باشه در غیر اینصورت روغن زیادی جذب کیک میشه و خوب هم پف نمیکنه. مواد لازم🔻 تخم مرغ ۱ عدد آرد ۱ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه ماست ۱/۲ پیمانه گلاب ۱ ق غ (دلخوه) پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ طرز تهیه🔻 تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزای بادمجان کبابی😋😍 مواد لازم برای دو عدد پیتزا🔻 بادمجان دو عدد گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز یک عدد متوسط برای گوشت و چند حلقه برای روی پیتزا گوجه و فلفل دلمه ای و قارچ برای روی پیتزا (کم) رب دو قاشق غذاخوری سس کچاپ به مقدار دلخواه نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم نان پیتزا ⚠️چند نکته مهم🔻 بعد از کبابی کردن بادمجانها اون ها را داخل کیسه قرار بدین و بزارید تا سرد بشه اینجوری خیلی راحت پوستشون جدا میشه بعد از ساطوری کردن بادمجان ها میتونید بهش کمی سیر هم بزنید عالی میشه به بادمجانهای ساطوری شده رب و سس و نمک و فلفل بزنید و از اون به عنوان سس که قرار روی نان پیتزا قرار بگیره استفاده کنید. بقیه مراحل کامل تو ویدیو مشخص هست. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ ۲عدد ماست نصف لیوان شکردوسوم لیوان روغن مایع یک سوم لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودریک قاشق مرباخوری آرد تقریبا یک لیوان+یک چهارم لیوان زردآلو به میزان لازم نکته:توکیکهای میوه ایی بهتره ازماست استفاده بشه اگرمزه ترش زردآلو رودوست ندارین میتونیدابتداداخل هر کپسول یک قاشق مرباخوری شکربریزین بعدزردآلو روداخل کپسول بزارین 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینی تست😋😍 مواد لازم🔻 نان تست پیاز سینه مرغ خرد شده ادویه (مثل ادویه کاری، پاپریکا، پودر سیر، نمک و...) فلفل دلمه ذرت پنیر ورقه ای (مثل گودا، پیتزا، چدار و...) ‌مواد داخلش هم به دلخواه شما قابل تغییره. مثلا میتونین از مایه ماکارونی یا انواع سبزیجات استفاده کنید. برای سس روش🔻 خامه صبحانه ۱ بسته (۲۰۰ میلی لیتر) + ۳ ق غ پنیر خامه ای یا به جاش سس بشامل (همون سس سفید لازانیا، طرز تهیه در هایلایت استوری های بالای صفحه) میتونین به دلخواه روش کمی پنیر پیتزا هم بریزین. ‌ 🌡داخل فر چند دقیقه گریل کنید تا روش طلایی بشه. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
16.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۱: شیر نصف پیمانه ۲: خمیرمایه ۱/۵ قاشق غذاخوری ۳: شکر یک قاشق غذاخوری مواد لازم خمیر ۱:یک عدد زرده و دو عدد سفیده تخم مرغ ۲:شکر سه قاشق غذاخوری ۳:وانیل یک قاشق چایخوری ۴:روغن نصف پیمانه ۵:کمی نمک ۶: زعفران آب کرده سه قاشق غذاخوری ۷:آرد شیرینی پزی ۳/۵ پیمانه همه مواد رو مخلوط میکنیم و خمیر رو کاملا ورز میدیم و به مدت یکساعت استراحت میدیم مواد داخل شیرینی ۱:آرد سفید نصف پیمانه تفت میدیم فقط بوی خامی اش بره ۲: شکر ۱/۲پیمانه ۳:وانیل ۴:آب ۱/۵ پیمانه کمی کمتر ۵: گلاب مخلوط کنید به مدت چند دقیقه روی حرارت و بعد بذارین سرد بشه و لای خمیر بذارین روی خمیر رو زرده تخم مرغ بزنید و کمی کنجد بپاشین و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت بدین و در فر با حرارت ۱۸۰ یا ۳۶۰ سانتیگراد که از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه بذارین 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک لوبیا با قارچ😋😍 مواد براي ٤ الي ٥ نفر🔻 لوبيا چيتي ٢ ليوان فرانسه آب ٦ ليوان فرانسه پياز ١ عدد قارچ ٣عدد رب ١ قاشق غ خ سر پر نمك ٢ قاشق چ خ فلفل سياه ١ قاشق چ خ زرد چوبه ١ قاشق چ خ دارچين نصف قاشق چ خ آويشن ١ قاشق چ خ طرز تهیه🔻 اول لوبياتون رو خيس كنيد ١٢ ساعت يا اينكه ٤ ساعت خيس كنيد و دوبار بجوشونيد و و ابكش كنيد ،حالا اون رو ٣ ساعت بپزيد يا بيشتر مواد پياز داغ و اضافه كنيد،لعاب كه انداخت دارچين و آويشن رو اضافه كنيد ١٠ دقيقه بعد لوبيا آمادست. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌پیتزا بربری 😍 که با دو تیکه نون بربری میتونی درست کنی مواد اولیه قابل دسترس هم داره که همه تو خونه هاشون دارن ، نیاز نیس که برید بخرید طرزتهیه : یک تکه از نون بربری داخل ماهیتابه که از قبل روغن ریختم قرار میدیم . دو عدد تخم مرغ رو ، روی نون بربری میریزیم و نمک و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تخم مرغ هامون رو میزنیم و پخشش میکنیم . قبل هم حتما با چنگال بافت نون رو چنگال بزنید تا داخل نون هم بره تخم مرغ زده شده . تو قابلمه دیگه گوشت رو با کمی‌پیاز تفت میدیم بهش قارچ و هویچ رو اضافه میکینم . موادمون‌ رو ، روی تخم مرغ که کمی سفت شد میریزیم . در آخر هم پنیر پیتزا میریزیم و کمی زیتون وقتی پنیر پیتزا کمی آب شد (حدودا ۳دقیقه) یک تکه نون بربری میزاریم و پشت و‌ رو میکنیم . تا طرف دیگه نون هم برشته بشه😍 . تمام ،نوش جونتون 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
13.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 آرد:یک و نیم لیوان روغن:۱/۴پیمانه شیر:۱لیوان شکر:۲/۳لیوان سرکه سفید یا آبلیمو:۱ ق غ پودر کاکائو:۲ق غ بکینگ پودر:۱ق م وانیل :نصف ق چ دستور :شکر و شیر و روغن و وانیل و سرکه رو با هم مخلوط میکنیم بعد مواد خشک (آرد،بکینگ پود،پودر کاکائو)مخلوط کرده و روی مواد الک میکنیم کامل هم میزنیم قابلمه یا تابه رو چرب کرده کفش کاغذ روغنی انداخته مواد و میریزیم . شعله پخش کن ۱۰ دقیقه از قبل گرم بشه تابه رو همراه در و دم کنی میزاریم حدود ۳۰ دقیقه بعد میپزه. ✅قابلمه ۲۰cmباشه✅هر چقدر دوست داری هم بزن نگران نباش ✅۳۰ دقیقه اصلا در قابلمه باز نشه پفش میخوابه✅آبلیمو یا سرکه اصلا طعم کیک و خراب نمیکنه 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
13.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سیب و دارچین 😍😋 ( بدون فر و همزن) مواد لازم : آرد ۱۴۰ گرم ( یک پیمانه و ۲ ق غ) ماست ۱۵۰ گرم ( نصف لیوان دسته دار فرانسوی + دو ق غ سیب یک عدد شکر ۴۰ گرم( تقریبا کم شیرینه این کیک) تخم مرغ یک عدد وانیل۱/۲ ق چ روغن مایع ۳۰ گرم ( ۶ ق غ) دارچین نصف ق چ بکینگ پودر ۲/۵ ق چ برای کارامل: ۳۰ گرم کره ۳۰ گرم شکر ابتدا پوست و هسته سیب هارو بگیرید حلقه حلقه برش بدید و بذارید کنار. شکر رو داخل تابه بریزید روی حرارت کم بذارید تا آب بشه بهش کره رو اضافه کنید. دو ق غ آب بریزید و سیب ها رو روش بچینید بذارید سس بجوشه کمی تا غلیظ شه و جا بیفته. تو یه ظرف تخم مرغ + وانیل + شکر رو هم بزنید که کرم رنگ و کش دار بشه. بعد روغن مایع و ماست و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید. حالا آرد و بکینگ پودر رو با الک اضافه کنید و هم بزنید. مایع کیک رو روی سیب ها بریزید در ماهیتابه رو ببندید تا ۱۵ دقیقه بپزه . دم کنی هم بذارید بهتره . طرف دیگه هم ۵ دقیقه بپزه و حاضره 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ببینید چی اوردم‌براتون ی عااالیه👌👌 . . عناصر 200 گرم آرد 170 میلی لیتر آب گرم 1 عدد کلم 400 گرم گوشت چرخ شده نمک فلفل سس تریاکی دو عدتخم مرغ آماده سازی آرد ، نمک ، آب را اضافه کرده و ورز دهید. بگذارید 30 دقیقه استراحت کند. کلم را خرد کنید. آن را با گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل ، سس Teriyaki و تخم مرغ مخلوط کنید. خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و پهن کنید. مواد را اضافه و تخم مرغ را در مرکز آن بریزید. خمیر را ببندید. پیراشکی ها را در ماهی تابه با روغن سرخ کنید. . نووووش جااااان🤩😍😋 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
بادمجان شکم پر😍😋 بادمجان ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم گردو خرد شده ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری (خیلی خرد نشده زیر دندون بیاد خوشمزه تر میشه) پیاز یک عدد رب انار یک قاشق غذاخوری رب گوجه یک قاشق غذاخوری زرشک ۲ الی۳ قاشق غذاخوری فلفل سبز خوراکی یک عدد گلپر ، نمک،فلفل سیاه،نعنا خشک روغن برای سس یک قاشق غذاخوری رب گوجه یک استکان آبجوش ،نمک،فلفل سیاه ✍🏻این سس فقط برای خوشرنگتر شدن و پخت بهتر بادمجونهاهستش اگر دوست دارین سس بیشتری داشته باشید پیشنهاد میکنم جدا گانه درست کنین و بعد سرو کنید سس زیاد باعث شل و وارفتن بادمجون میشه به همین راحتی و جذابی🤩 نکته✍🏻✍🏻 ✍🏻فقط بادمجان رو که تو آبجوش انداختین خیلی نپزین که نرم بشه ✍🏻 وقتی گذاشتین روی گاز با شعله ی ملایم اجازه بدید زیرش خوب سرخ بشه بعد بهش سس رو اضافه کنید و بزارین یکم بجوشه اینجوری شکلش بهم نمی خوره و شیک سرو میشه 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شیرینی مازندرانی که بهش نونم میگن😍بدون فر و همزنه👌نیم ساعته آماده س ❤ مواد لازم: تخم مرغ:۲ تخم مرغ آرد برنج :۱لیوان آرد گندم :۲ق غ ماست:۳ ق غ شکر:نصف لیوان گلاب:۲ق غ زعفران غلیظ دم کرده:۲ق غ شیر:۱/۴لیوان بکینگ پودر:۱ ق م پودر هل:نصف ق چ اول تخم مرغ ها رو با همزن دستی میزنیم تا از لختگی دربیان،بعد شکر شیر ماست گلاب پودر هل زعفران و اضافه کرده هم میزنیم یکدست ک شد آردها رو همراه بکینگ پودر روی مواد الک میکنیم و هم میزنیم . کف و دیواره های تابه رو خوب چرب میکنیم و جواد و داخلش میریزیم در و همراه دمکنی میزاریم .حرارت کم . ۲۵ دقیقه درشو باز نکنید بعد چک گرده وقتی پخت برمیگردونیم ظرف دیگه ش بپزه. نوش جان 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ آبدار و خوشمزه😋😍 موادلازم🔻 فیله مرغ - ماست یونانی - ادویه ها - قارچ - پنیر ⠀ برای سیب زمینی🔻 - سیب زمینیها - کره - سیر - ادویه ها ⠀ طرز تهیه🔻 سینه مرغ را به دو نیم کرده و در ماست یونانی (با خامه ترش یا سس مایونز جایگزین می شود) با ادویه جات ترشی جات کنید. در حالی که فیله در حال طعم‌گرفتن است ، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آنها را به صورت مکعب های بزرگ برش دهید. ما می فرستیم تا در آب نمک بپزد تا نیم پخته شود‌. سپس سینه مرغ را به یک ورق پخت منتقل می کنیم ، یک لایه قارچ و پنیر رنده شده بیرون می دهیم. ما برای پخت 20 دقیقه در دمای 200 درجه ارسال می کنیم. سیب زمینی های نیمه آماده را به ظرف پخت منتقل کرده ، روغن ، سیر ، ادویه جات را اضافه کرده و تا زمانی که قهوه ای طلایی شود ، حدود 7 دقیقه در دمای 200 درجه بپزید. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک قابلمه ای راحت و سه سوته با بافت بی نظیرش کنار یه لیوان چای خستگی کل روز و از تنت بیرون میکنه.دیگه نگم از طعم و عطر بی نظیرش.😋😋👌👌 پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و لذتشو ببرید.👍 مواد لازم : آرد ۸ ق غ سرپر(بچه ها من برای درست کردن همه دسر ها و شیرینی ها و کیک هام از آرد نانوایی استفاده میکنم.) شکر ۶ ق غ بکینگ پودر ۱ ق غ سرپر گلاب ۴ ق غ آب که گرم باشه ۶ ق غ تخم مرغ ۲ عدد وانیل نوک ق چ (من حواسم نبود که بجای وانیل هل اضافه کنم که تو این ترکیب بینظیر میشه.) زعفران مقداری کره آب شده ۳ ق غ ⭕حرارت متوسط باشه.حرارت خیلی کم باشه کیک خمیر میشه و پف نمیکنه. ⭕بعد ۲۰ دقیقه چک کنید اگه نپخته بود بذارید چند دقیقه دیگه رو حرارت بمونه. ⭕تو فر ۱۸۰ درجه و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه.👌 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
صبح یعنے عشق❣ عشق ❣ یعنے سلامتےِ تو❣ سلامتےِ تو❣ یعنے قشنگےِ این دنیا❣ من امروز ❣ دُنیاےِ قشنگے برایت آرزو دارم💕❣💕
14.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک کدو سبز نگین دار😋😍 سلام دوستای عزیزم غذا آوردم براتون خوشگل خوشمزه آسون و شایدم جدید خودم اولین بار بود درستش میکردم ولی دیگه رفت توی برنامه غذاییم خیلی خوشمزه بود مطمئنم شما هم درست کنید خوشتون میاد مواد لازم🔻 💜دو عدد پیاز 💜150 گرم گوشت چرخ کرده 💜زردچوبه فلفل دارچین زعفران نمک و جعفری خشک 💜سه عدد کدو سبز 💜یه حبه سیر به دلخواه 💜رب گوجه فرنگی طرز تهیه🔻 همونطور که دیدید ابتدا گوشت چرخ کرده و با پیاز و ادویه ها مخلوط کردم و ورز دادم گذاشتم یخچال در این فاصله سه عدد کدو رو حلقه حلقه کردم مواد توش رو به اندازه یک دایره درآوردم و بعضی رو قالب زدم و داخلشون رو با مواد گوشتی پر کردم کمی داخل روغن کم سرخشون کردم و گذاشتم توی سس که بپزه و جا بیفته برای سس یه دونه پیاز و یک حبه سیر رو تفت دادم به همراه زردچوبه فلفل و رب و آب جوش ریختم جوش که اومد کدو ها رو گذاشتم داخلش تا بپزه از عطر و طعمش نمیگم خیلی خوشمزه شده بود درست کنید خوشتون میاد. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒