تارت کینوا و سبزیجات
مواد لازم:
250 گرم کینوا
4 هویج بزرگ
2 کدو سبز کوچک
1 بادمجان
1 فلفل قرمز
200 گرم خامه ترش، در صورت لزوم چند قطره شیر برای رقیق شدن
125 گرم موزارلا
125 گرم پارمزان
نمک ، آب و عصاره گوشت یا سبزیجات
طرز تهیه:
کینوا را با کمی آب و عصاره گوشت یا سبزیجات و روغن بپزید. در یک تابه یا تارت به اندازه 28 پهن کرده و در امتداد لبه ها به سمت بالا بکشید.
در این فاصله سبزیجات را بشویید، هویج، کدو سبز، بادمجان و فلفل دلمه ای را پوست بگیرید و سپس با دستگاه پوست کن به صورت ورقه ای نازک برش دهید. خامه ترش و پنیرهای رنده شده و 1ق غ خ نمک را مخلوط و سس درست کنید.
روی کینوا از قبل پخته شده و پهن شده در تابه پهن کنید. سبزیجات را از وسط ظرف بصورت حلقه بچینید. به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. سلامتی نوش جانتان!
#توپهای_خرما ( معجون عربی ) 😋
▫️خرما 400 گرم
▫️پودر پسته 3 ق غ
▫️پودر نارگیل 3 ق غ
▫️بادام خرد شده 3 ق غ
▫️گردوی خرد شده 3 ق غ
▫️کنجد کمی تفت داده 2 ق غ
▫️پودر گل سرخ 2 ق غ
▫️کره 1 ق غ
▫️هل و دارچین کمی
🔸اول خرما ها رو شسته و پوست و هسته ی اونها رو جدا میکنیم و با کره کمی تفت میدهیم تا نرم شوند . بعد کنجد ،هل و دارچین و مقداری از مغزها رو ( البته من فقط کنجد ریختم ) اضافه کرده مخلوط میکنیم . دستمون رو کمی چرب کرده و یا مرطوب میکنیم و از خرما مقداری برداشته در دست گرد میکنیم و در خشکبار می غلطانیم . ( این دسر فندق خرد شده و کمی هم عسل دارد )
من به پودر نارگیل کمی زعفرون دم شده غلیظ اضافه کردم
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖
#ساندويچ_با_نان_بادمجان 😋😋😋
#ساندويچ مرغ گريل وگوجه و پنير با نان بادمجان:
دو عدد بادمجان رو كبابى كنيد و پوست بكنيد،ريز خوردش كنيد و داخل تابه چرب شده با كمى نمك تفت دهيد.با قيچى دور برشته هفت تا نون تست رو بگيريد،چهار قاشق شير و يك عدد تخم مرغ و نمك و فلفل و پودر سير رو با چنگال بزنيد و بريزيد روى نون تستها و بادمجان رو هم اضافه كنيد،از اين مخلوط به اندازه يك گردو برادريد و كف دستتون باز كنيد و بعد داخل تخم مرغ و آرد سوخارى(داخل آرد سوخارى گشنيز و جعفرى خشك بريزيد) بزنيد و نانها رو داخل تابه سرخ كنيد. تا نانها داغه كمى گوجه سرخ شده روش بزنيد و پنير بريزيد.از گوجه خام و پنير گودا هم ميتونيد استفاده كنيد.فيله مرغ گريل شده را روى پنير بذاريد،كاهو و سس مايونز و يك لايه ديگه نون
رو هم روش بچينيد و نوش جان كنيد.
پ.ن:اگر عطر بادمجان دودى رو دوست نداريد بادمجان رو كباب نكنيد،.بادمجان ها رو پوست بكنيد و خورد كرده و باكمى روغن تفت بديد و بپزيد.
پ.ن:اين دستور رو دربين مجله هاى هنر آشپزيم پيدا كردم.
پ.ن:اين غذا ميتونه يه فينگر فود جذاب
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شکم_پاره_تبریزی
🍂🍁 🍂🍁
🕊❤️🕊
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#تاکوی_مرغ_و_میگو 🥙 😋
🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم
میگو
میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزهدار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم
برای سرو تاکو
ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن میچینیم
#سالاد_الویه_رژیمی
تخم مرغ و سیب زمینی آب پز را رنده کنید.
گوشت مرغ را نیز که از قبل با کمی نمک و پیاز آب پز کرده اید ریش ریش کنید.
نخود فرنگي را آب پز كنيد.
خیار شور را هم رنده کنید و همراه نخود فرنگی به مخلوط بیفزایید.
در آخر ماست و فلفل و نمک و روغن زیتون را خوب به هم بزنید تا یکدست شود و به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید
نوش جان 💖
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
#_قرابیه_پودینگی
🔻مواد لازم : 📝
▫️ماگارین ویا کره ۱۲۵ گرم
▫️روغن مایع ۴۰ گرم
▫️پودر پودینگ توت فرنگی ۱ پاکت
▫️پودر قند ۲۵ گرم
▫️نشاسته گندم یا ذرت ۱ لیوان
▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد
▫️بکینگ پودر ۱ ق م
▫️آرد ۲ استکان
✍ ابتدا همه مواد بالا رو به جز آرد داخل ظرفی ریخته و هم زده بعد آرد رو کم کم اضافه کرده ورز میدیم آرد را به اندازه ای ریخته تا خمیر سفت نشه از خمیر به اندازه گردو برمیداریم و گرد کرده و شکل میدیم و داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و قرابیه ها رو می چینیم و در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه می پزیم ولی رنگش عوض نشه و صورتی بمونه و بعد از در آوردن از فر دست نزنید تا سرد بشه و خودشو بگیره
#سمبوسه_رولی 🫔 😋
▫️مرغ ۲ پیمانه
▫️پیاز ۱ عدد
▫️فلفل دلمه قرمز ۱عدد
▫️فلفل هالوپینو ۱ عدد
▫️پیمانه پنیر موزارلا ۱ و ۱/۲ پیمانه
▫️پیمانه پنیر چدار ۱ و ۱/۲ پیمانه
▫️پیمانه آب لیمو ۱/۴ پیمانه
🔸ابتدا در یک ظرف ۲ پیمانه مرغ آب پز ریش ریش شده را با ۱ عدد پیاز خرد شده، ۱ عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده، ۱عدد فلفل هالوپینو خرد شده، ۱/۲ پیمانه پنیر چدار، ۱/۲ پیمانه پنیر موزارلا، ۱/۴ پیمانه آب لیمو، ادویه تاکو مکزیکی یا ادویه هایی که با ذائقه شما سازگار است به مقدار لازم را خوب مخلوط می کنیم تا مواد به خرد گوشت رفته و کاملا یک دست شوند سپس مقداری از مخلوط آماده شده را بر روی نان گذاشته و نان را رول می کنیم، در صورتی که رول شما بزرگ باشد می توانید آن را برش زده و به دو قسمت تقسیم کنید. برای زیباتر شدن نانها را به صورت دایره ای می چینیم و بر روی آنها ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده و ۱ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده می ریزیم سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه ساننتگراد قرار می دهیم تا پخته شود سپس سرو می کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄ســـــلام روزتون زيبـا🌞
🌸الهی دلتون لبريز ازعشق و اميد
❄️تندرست و كامروا باشيد
🌸بهترينها روبراتون آرزو میكنم!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌭پیتزا باگت🍕
برای ۱۶ عدد
نان باگت ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
قارچ ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
ذرت ۳ تا ۴ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
مواد کاملا سلیقه ای هر چی که خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین .
من به این صورت عمل کردم .
یه پیاز رو خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای رنگی رو خرد کردم و ریختم .
قارچ ها رو هم ورقه ای کردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه کردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم .
برای راحای کار همه رو با هم مخلوط کردم دیگه جدا جدا نزاشتم .
نون باگت ها رو دو قسمت کردم و از وسط نصف کردم . کفش کمی سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتی روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسی چیدم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه قرار دادم اخر هم ۲ دقیقه شعله بالایی رو روشن کردم تا پنیر برشته بشه .
حواستون باشه زیاد توی فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد #سالاد_سبزیجات
مقدار خیار بیشتر از مواد دیگه س
هویج خام حتما رنده کنید با رنده درشت با دست خرد نکنید
مقدار پیاز کم باشه
سعی کنید از گوجه فرنگی گوشتی استفاده کنید
میخواید رژیمی درست کنید فقط ماست بریزید ولی این سالاد با بیشتر با مخلوط سس مایونز وماست درست میشه مقدار سس بیشتر از ماست باشه
یکی دو حبه سیر رنده شده بریزید
عزیزان این سالاد باید مثل خیار ماست باشه سسش زیاد نیست مخلوط ماست وسس مایونزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک اسفنجی خوش بافت 🤩🤩🤩
مناسب خامه کشی یا عصرانه
مواد اولیه:
تخم مرغ چهار عدد
شکر ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۴۰گرم
آب ولرم ۴۰گرم
آرد۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر ۴ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده 🙄
سفیده ها در کاسه همزن کاملا خشک و تمیز میریزیم و فرم میدهم🥰
( آنقدر باید هم بزنید تا اگر کاسه همزن را برگردانید سفیده از آن بیرون نریزد )
( تخم مرغ ها هم دمای محیط باشد )
زرده تخم مرغ و شکر و روغن را در کاسه همزن میریزم پنج دقیقه هم می زنیم و وانیل را به آن اضافه میکنیم و دوباره یک دقیقه میزنیم😃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این مرحله دو بار با استفاده از یک لیسک مواد را زیر و رو کنید تا شکر کاملا حل شود.😘
آب را اضافه کرده و یک دقیقه هم میزنیم
فر را روشن کنید با دمای ۱۸۰ درجه
.
مواد خشک ( آرد. پودرکاکائو.بیکینگ پودر) را داخل مایع کیک الک میکنیم و هم میزنیم .🤩
بعد از آن سفیده را طی دو یا سه مرحله اضافه میکنیم و خیلی آرام هم میزنیم .😌
کف قالب هجده یا شانزده سانتی کاغذ روغنی می اندازیم و مواد را داخلش میریزیم .🥺🤔
قالب را در طبقه وسط فر میگذاریم .
بعد از چهل دقیقه کیک آماده است😋
نکته 🎈
دما فقط باید از پایین باشد
در فر را تا ۴۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید
ظرفی که میخواهید سفیده را فرم بدهید کاملا تمیز و بدون ذره ای آب باشد.
هنگام جدا کردن زرده و سفیده احتیاط کنید که حتی ی قطره از زرده، وارد سفیده نشود .
بعد از پخت به سرعت کیک از قالب خارج نکنید حداقل باید پانزده دقیقه خنک شود
مواد اولیه تازه باشد و دقیقا با ترازو وزن شود.
بدون ترازو نمیتونید این کیک رو تهیه کنید چون نیاز به اندازه گیری دقیق دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان عزیز همراهم🙋♀️🙋♂️
امیدوارم که روز خوبی داشته باشید و به تمام آرزوهاتون برسید
موادلازم:
گوشت چرخکرده ۱کیلو
پیاز۲تا رنده شده
تخم مرغ ۴تا
آرد ۲ق
پنیر مازرلا ۱۵۰ گرم
سیبزمینی ۲عدد
پودرسیر ۱ق م
نمک و فلفل و فلفل قرمز
دوستان عزیزم خود کلیپ واضح هستش،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای گلم بفرماییدآموزش
#مرغ_بریان_مجلسی 😋😋😍😍
اول از همه یه مرغ خیلی کوچیک تهیه کنید خوب بشورید و نمک به داخل و روش بزنید.بعد یه پیاز رو رنده کنید و آبشو بگیرید و با زعفران و فلفل مخلوط کنید و به همه جای مرغ بزنید.با نخ ران ها رو ببندید به هم تا موقع پخت باز نشه.دو ساعت تو یخچال بذارید.بعد از یخچال در بیارید روشو داخلشو تکه های کره بذارید چوب دارچین کمی رز ماری و برگ بو بذارید.در کیسه مخصوص فر که از هایپر ها و مخصوصا شهروند میتونید تهیه کنید بذارید خوب درشو ببندید و در ظرف مخصوص فر مثل پیرکس یا هر چی دارید بذارید.
در فر دمای صدو هشتاد درجه حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت تا زمانی که مرغ طلایی بشه بذارید.میتونید نیم ساعت آخر در پلاستیک رو باز کنید اما اگر هم باز نکنید مشکلی نیست.مرغتون خودش تو کیسه آب میندازه و باعث میشه بپزه.
هر سبزیجاتی که دوست دارید یا آبپز کنید یا گریل کنید و کنارش بذارید.
پ.ن میتونید باهاش مرغ شکم پر هم درست کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین_عالی
مواد لازم
در اینجا نسبت تقریبی مواد را نوشتم طرز تهیه هم در فیلم مشخص است.
برنج ۳ پیمانه
ماست ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده نصف استکان
بادمجان ۳ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق
پیاز 2 عدد
هویج یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
میتونید در قابلمه هم درست کنید روس شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره.
پس از سرد شدن قابلمه ته چین به راحتی قابل برگشت درون دیس است
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_پنجره_ای #بدون_فر 😍😋
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۲/۳ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
نشاسته گل ۱/۲ لیوان
آرد سفید ۱ لیوان
وانیل ۱/۲ ق.چ
🔴نشاسته، شیر و گلاب رو مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا باز بشه تو یه ظرف دیگه 3 تا تخم مرغ با وانیل میزنیم و به ترکیب قبلی اضافه میکنیم، آردو روی مایع الک و خوب هم میزنیم میزاریم نیم ساعت تو محیط استراحت کنه بعد از صافی رد می کنیم.
داخل یه قابلمه کوچیک و گود تا نصفه روغن میریزیم و قالب مخصوص رو داخلش میزاریم تا با حرارت نسبتا بالا داغ بشه قالب رو درمیاریم و سریع روغن اضافیش رو دستمال میگیریم و داخل مایع میبریم طوری که مایع با بالای قالب فاصله داشته باشه و در روغن داغ میزاریم تا طلائی بشه
شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی یا دستمال آشپزخونه به صورت تک تک میچینیم تا روغن اضافه اش گرفته بشه بعد از خنک شدن روشُ پودر قند و در صورت تمایل پودر هل بریزید
⭕️قالب به کف قابلمه برخورد نکنه
⭕️موقع سرخ کردن بعد از کمی ضربه کوچک شیرینی از قالب جدا میشه
⭕️بعد اینکه چند تا از شیرینی ها رو آماده کردین، مواد مایع رو هم بزنید تا ته نشین نشه
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی خوشمزه
مواد مورد نیاز :
سینه مرغ
1 رنده پیاز
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری آرد
جعفری
فلفل سیاه
زیره
آویشن
فلفل قرمز
نمک.
.
مواد مورد نیاز سس:
1عدد گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب گوجه
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری کره
5 قاشق غذاخوری روغن
آویشن
نعناع خشک
فلفل قرمز
نمک
.
دستور این ماکارونی خوشمزه رو با صدا هم توضیح دادم
#نان_شیر 🥖🥖🥖
مهربونا ... این نون خیلی خوشمزه و خوش عطر رو سیو کنید خیلی طعم لذیذی داره.😋😋😋
مواد لازم نان شیر
آرد نول ۴ الی ۵پیمانه
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰گرم
نمک نوک ق غ
شکر ۱۰ق غ
خمیرمایه ۲ق غ
شیرولرم ۱پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
(زرده تخممرغ +یه ق شیر+۱ ق زعفران غلیظ+یه ق کره یا روغن+کنجد یاخرفه↔️رومال کردن)
ابتدا خمیرمایه را با نصف پیمانه شیر ولرم و ۱ ق غ شکر ترکیب کنید ۱۰دقیقه صبر کنید تا عمل بیاد
مرحله بعد کره +روغن مایع+شکر+تخم مرغ +نمک را باهم مخلوط کنید سپس خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید خوب باهم میکس کنید و بتدریج آردی که از قبل الک شده را اضافه کنید تا خمیر بدست نچسبه و کاملا لطیف بشه روی خمیر را سلفون بکشید بمدت ۲ساعت در جای گرم استراحت بدین و بدلخواه خمیر را فرم بدین و ۱۵ دقیقه مجدد استراحت ، سپس رومال کنید و در فری که ازقبل ۱۵دقیقه گرم شده با حرارت ۱۸۰بمدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه پخت میشه وقتی لبه های خمیر طلایی شد بعد گریل کنید .(دمای فرها باهم متفاوته بهتر خودتون تنظیم کنید.یه ظرف آب بزارید داخل فر تا نون خشک نشه )نوش جان😋😋😋
..
#تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک اسفنجی خوش بافت 🤩🤩🤩
مناسب خامه کشی یا عصرانه
مواد اولیه:
تخم مرغ چهار عدد
شکر ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۴۰گرم
آب ولرم ۴۰گرم
آرد۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر ۴ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده 🙄
سفیده ها در کاسه همزن کاملا خشک و تمیز میریزیم و فرم میدهم🥰
( آنقدر باید هم بزنید تا اگر کاسه همزن را برگردانید سفیده از آن بیرون نریزد )
( تخم مرغ ها هم دمای محیط باشد )
زرده تخم مرغ و شکر و روغن را در کاسه همزن میریزم پنج دقیقه هم می زنیم و وانیل را به آن اضافه میکنیم و دوباره یک دقیقه میزنیم😃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خوشمزه و مقوی انجیر و گردو
مواد لازم:
۵۰۰ گرم انجیر خشک
۴/۵ فنجان آب
۳ فنجان شکر
۱/۲ آب یک عدد لیمو
۱ فنجان گردو
ابتدا داخل قابلمه آب و شکر را می ریزیم و آن را کمی مخلوط می کنیم ( آب گرم استفاده کنید) و آنرا روی اجاق گاز میگذاریم لیمو ترش روی آن میریزیم و ۱۵ دقیقه می جوشانیم. بعد از مدتی کاملاً تیره شد -انجیرهای خرد شده را اضافه کرده و یکربع بگذارید روی حرارت رنگ آن تیره شود سپس گردوها را اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_خوشمزه😍😋
مواد لازم:
سیبزمینی🥔
روغن زیتون 🫒
پودر سیر🧄: ۱ قاشق چایخوری
گوشت چرخکرده🥩: ۸۰ گرم
ادویه گوشت:
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا🫑: ۱ قاشق چایخوری
نمک🧂: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه🌶: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز🧅: نصف قاشق چایخوری
پیازچه و جعفری خورد شده🌱☘
نصف فنجون آب💧
سس پنیر:
آرد🥡: ۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون(یا کره)🧈: ۲ قاشق غذاخوری
نصف فلفل دلمه🫑
شیر🥛: ۱ فنجان (در سه مرحله اضافه شود)
پنیر گودا🧀: ۴ ورق
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_گوشت_و_بادمجان😍😋
۳تا ۴ عدد بادمجان، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، 1ق غ رب گوجه، 1کاسه آب، 1عدد پیاز، جعفری، فلفل دلمه ای1 عدد، نمک و فلفل
🔴بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در آب نمک میخوابانیم با روغن کم سرخ میکنیم. گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز در روغن تفت میدهیم و در حال سرخ شدن کمی گوجه و فلفل دلمه ای نیز در آن خرد میکنیم.
مخلوط گوشت را روی تکه های بادمجان تفت داده شده میگذاریم و تکه ای دیگر از بادمجان را روی آن قرار میدهیم تا گوشت میان دو تکه قرار گیرد.
برای روی بادمجانها از حلقه های فلفل دلمه ای استفاده میکنیم.
بعد رب گوجه را با آب مخلوط کرده روی بادمجانها میریزیم و کمی هم در ظرف بادمجانها از مخلوط رب و آب اضافه میکنیم.
ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا حد مناسب پخته شود.
میتوانیم برای تزیین از تکه های جعفری استفاده کنیم
#دسر_جعبه_انار
#دسر_فانتزی
#تولد
خامه : ۳ ق غ
نشاسته : ۳ ق غ
شکر : ۴ ق غ
وانیل : ۱/۲ چ
آب : ۲ لیوان
بیسکویت پتی بور و انار
درست کردن این دسر خوشمزه و خوشگل خیییلی راحته . اول کِرِمشو درست میکنیم . نشاسته رو تو آب ولرم حل کرده روی گاز با حرارت ملایم گذاشته مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه وانیل و شکر و خامه رو اضافه کرده وقتی خوب حل شد از روی گاز برمیداریم و میذاریم یه کم خنک بشه . یه بیسکوییت برداشته یه لایه از کِرِم روش زده بیسکوییت بعدی رو گذاشته و همینطور ادامه میدیم تا ۶ تا بعد بغلاشو ب کرم میچسبونیم میذاریم تو یخچال تا سفت بشن بعد روشو با انار پر میکنیم.