فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این مرحله دو بار با استفاده از یک لیسک مواد را زیر و رو کنید تا شکر کاملا حل شود.😘
آب را اضافه کرده و یک دقیقه هم میزنیم
فر را روشن کنید با دمای ۱۸۰ درجه
.
مواد خشک ( آرد. پودرکاکائو.بیکینگ پودر) را داخل مایع کیک الک میکنیم و هم میزنیم .🤩
بعد از آن سفیده را طی دو یا سه مرحله اضافه میکنیم و خیلی آرام هم میزنیم .😌
کف قالب هجده یا شانزده سانتی کاغذ روغنی می اندازیم و مواد را داخلش میریزیم .🥺🤔
قالب را در طبقه وسط فر میگذاریم .
بعد از چهل دقیقه کیک آماده است😋
نکته 🎈
دما فقط باید از پایین باشد
در فر را تا ۴۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید
ظرفی که میخواهید سفیده را فرم بدهید کاملا تمیز و بدون ذره ای آب باشد.
هنگام جدا کردن زرده و سفیده احتیاط کنید که حتی ی قطره از زرده، وارد سفیده نشود .
بعد از پخت به سرعت کیک از قالب خارج نکنید حداقل باید پانزده دقیقه خنک شود
مواد اولیه تازه باشد و دقیقا با ترازو وزن شود.
بدون ترازو نمیتونید این کیک رو تهیه کنید چون نیاز به اندازه گیری دقیق دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان عزیز همراهم🙋♀️🙋♂️
امیدوارم که روز خوبی داشته باشید و به تمام آرزوهاتون برسید
موادلازم:
گوشت چرخکرده ۱کیلو
پیاز۲تا رنده شده
تخم مرغ ۴تا
آرد ۲ق
پنیر مازرلا ۱۵۰ گرم
سیبزمینی ۲عدد
پودرسیر ۱ق م
نمک و فلفل و فلفل قرمز
دوستان عزیزم خود کلیپ واضح هستش،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای گلم بفرماییدآموزش
#مرغ_بریان_مجلسی 😋😋😍😍
اول از همه یه مرغ خیلی کوچیک تهیه کنید خوب بشورید و نمک به داخل و روش بزنید.بعد یه پیاز رو رنده کنید و آبشو بگیرید و با زعفران و فلفل مخلوط کنید و به همه جای مرغ بزنید.با نخ ران ها رو ببندید به هم تا موقع پخت باز نشه.دو ساعت تو یخچال بذارید.بعد از یخچال در بیارید روشو داخلشو تکه های کره بذارید چوب دارچین کمی رز ماری و برگ بو بذارید.در کیسه مخصوص فر که از هایپر ها و مخصوصا شهروند میتونید تهیه کنید بذارید خوب درشو ببندید و در ظرف مخصوص فر مثل پیرکس یا هر چی دارید بذارید.
در فر دمای صدو هشتاد درجه حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت تا زمانی که مرغ طلایی بشه بذارید.میتونید نیم ساعت آخر در پلاستیک رو باز کنید اما اگر هم باز نکنید مشکلی نیست.مرغتون خودش تو کیسه آب میندازه و باعث میشه بپزه.
هر سبزیجاتی که دوست دارید یا آبپز کنید یا گریل کنید و کنارش بذارید.
پ.ن میتونید باهاش مرغ شکم پر هم درست کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین_عالی
مواد لازم
در اینجا نسبت تقریبی مواد را نوشتم طرز تهیه هم در فیلم مشخص است.
برنج ۳ پیمانه
ماست ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده نصف استکان
بادمجان ۳ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق
پیاز 2 عدد
هویج یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
میتونید در قابلمه هم درست کنید روس شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره.
پس از سرد شدن قابلمه ته چین به راحتی قابل برگشت درون دیس است
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_پنجره_ای #بدون_فر 😍😋
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۲/۳ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
نشاسته گل ۱/۲ لیوان
آرد سفید ۱ لیوان
وانیل ۱/۲ ق.چ
🔴نشاسته، شیر و گلاب رو مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا باز بشه تو یه ظرف دیگه 3 تا تخم مرغ با وانیل میزنیم و به ترکیب قبلی اضافه میکنیم، آردو روی مایع الک و خوب هم میزنیم میزاریم نیم ساعت تو محیط استراحت کنه بعد از صافی رد می کنیم.
داخل یه قابلمه کوچیک و گود تا نصفه روغن میریزیم و قالب مخصوص رو داخلش میزاریم تا با حرارت نسبتا بالا داغ بشه قالب رو درمیاریم و سریع روغن اضافیش رو دستمال میگیریم و داخل مایع میبریم طوری که مایع با بالای قالب فاصله داشته باشه و در روغن داغ میزاریم تا طلائی بشه
شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی یا دستمال آشپزخونه به صورت تک تک میچینیم تا روغن اضافه اش گرفته بشه بعد از خنک شدن روشُ پودر قند و در صورت تمایل پودر هل بریزید
⭕️قالب به کف قابلمه برخورد نکنه
⭕️موقع سرخ کردن بعد از کمی ضربه کوچک شیرینی از قالب جدا میشه
⭕️بعد اینکه چند تا از شیرینی ها رو آماده کردین، مواد مایع رو هم بزنید تا ته نشین نشه
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی خوشمزه
مواد مورد نیاز :
سینه مرغ
1 رنده پیاز
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری آرد
جعفری
فلفل سیاه
زیره
آویشن
فلفل قرمز
نمک.
.
مواد مورد نیاز سس:
1عدد گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب گوجه
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری کره
5 قاشق غذاخوری روغن
آویشن
نعناع خشک
فلفل قرمز
نمک
.
دستور این ماکارونی خوشمزه رو با صدا هم توضیح دادم
#نان_شیر 🥖🥖🥖
مهربونا ... این نون خیلی خوشمزه و خوش عطر رو سیو کنید خیلی طعم لذیذی داره.😋😋😋
مواد لازم نان شیر
آرد نول ۴ الی ۵پیمانه
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰گرم
نمک نوک ق غ
شکر ۱۰ق غ
خمیرمایه ۲ق غ
شیرولرم ۱پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
(زرده تخممرغ +یه ق شیر+۱ ق زعفران غلیظ+یه ق کره یا روغن+کنجد یاخرفه↔️رومال کردن)
ابتدا خمیرمایه را با نصف پیمانه شیر ولرم و ۱ ق غ شکر ترکیب کنید ۱۰دقیقه صبر کنید تا عمل بیاد
مرحله بعد کره +روغن مایع+شکر+تخم مرغ +نمک را باهم مخلوط کنید سپس خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید خوب باهم میکس کنید و بتدریج آردی که از قبل الک شده را اضافه کنید تا خمیر بدست نچسبه و کاملا لطیف بشه روی خمیر را سلفون بکشید بمدت ۲ساعت در جای گرم استراحت بدین و بدلخواه خمیر را فرم بدین و ۱۵ دقیقه مجدد استراحت ، سپس رومال کنید و در فری که ازقبل ۱۵دقیقه گرم شده با حرارت ۱۸۰بمدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه پخت میشه وقتی لبه های خمیر طلایی شد بعد گریل کنید .(دمای فرها باهم متفاوته بهتر خودتون تنظیم کنید.یه ظرف آب بزارید داخل فر تا نون خشک نشه )نوش جان😋😋😋
..
#تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک اسفنجی خوش بافت 🤩🤩🤩
مناسب خامه کشی یا عصرانه
مواد اولیه:
تخم مرغ چهار عدد
شکر ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۴۰گرم
آب ولرم ۴۰گرم
آرد۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر ۴ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده 🙄
سفیده ها در کاسه همزن کاملا خشک و تمیز میریزیم و فرم میدهم🥰
( آنقدر باید هم بزنید تا اگر کاسه همزن را برگردانید سفیده از آن بیرون نریزد )
( تخم مرغ ها هم دمای محیط باشد )
زرده تخم مرغ و شکر و روغن را در کاسه همزن میریزم پنج دقیقه هم می زنیم و وانیل را به آن اضافه میکنیم و دوباره یک دقیقه میزنیم😃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خوشمزه و مقوی انجیر و گردو
مواد لازم:
۵۰۰ گرم انجیر خشک
۴/۵ فنجان آب
۳ فنجان شکر
۱/۲ آب یک عدد لیمو
۱ فنجان گردو
ابتدا داخل قابلمه آب و شکر را می ریزیم و آن را کمی مخلوط می کنیم ( آب گرم استفاده کنید) و آنرا روی اجاق گاز میگذاریم لیمو ترش روی آن میریزیم و ۱۵ دقیقه می جوشانیم. بعد از مدتی کاملاً تیره شد -انجیرهای خرد شده را اضافه کرده و یکربع بگذارید روی حرارت رنگ آن تیره شود سپس گردوها را اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_خوشمزه😍😋
مواد لازم:
سیبزمینی🥔
روغن زیتون 🫒
پودر سیر🧄: ۱ قاشق چایخوری
گوشت چرخکرده🥩: ۸۰ گرم
ادویه گوشت:
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا🫑: ۱ قاشق چایخوری
نمک🧂: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه🌶: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز🧅: نصف قاشق چایخوری
پیازچه و جعفری خورد شده🌱☘
نصف فنجون آب💧
سس پنیر:
آرد🥡: ۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون(یا کره)🧈: ۲ قاشق غذاخوری
نصف فلفل دلمه🫑
شیر🥛: ۱ فنجان (در سه مرحله اضافه شود)
پنیر گودا🧀: ۴ ورق
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_گوشت_و_بادمجان😍😋
۳تا ۴ عدد بادمجان، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، 1ق غ رب گوجه، 1کاسه آب، 1عدد پیاز، جعفری، فلفل دلمه ای1 عدد، نمک و فلفل
🔴بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در آب نمک میخوابانیم با روغن کم سرخ میکنیم. گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز در روغن تفت میدهیم و در حال سرخ شدن کمی گوجه و فلفل دلمه ای نیز در آن خرد میکنیم.
مخلوط گوشت را روی تکه های بادمجان تفت داده شده میگذاریم و تکه ای دیگر از بادمجان را روی آن قرار میدهیم تا گوشت میان دو تکه قرار گیرد.
برای روی بادمجانها از حلقه های فلفل دلمه ای استفاده میکنیم.
بعد رب گوجه را با آب مخلوط کرده روی بادمجانها میریزیم و کمی هم در ظرف بادمجانها از مخلوط رب و آب اضافه میکنیم.
ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا حد مناسب پخته شود.
میتوانیم برای تزیین از تکه های جعفری استفاده کنیم
#دسر_جعبه_انار
#دسر_فانتزی
#تولد
خامه : ۳ ق غ
نشاسته : ۳ ق غ
شکر : ۴ ق غ
وانیل : ۱/۲ چ
آب : ۲ لیوان
بیسکویت پتی بور و انار
درست کردن این دسر خوشمزه و خوشگل خیییلی راحته . اول کِرِمشو درست میکنیم . نشاسته رو تو آب ولرم حل کرده روی گاز با حرارت ملایم گذاشته مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه وانیل و شکر و خامه رو اضافه کرده وقتی خوب حل شد از روی گاز برمیداریم و میذاریم یه کم خنک بشه . یه بیسکوییت برداشته یه لایه از کِرِم روش زده بیسکوییت بعدی رو گذاشته و همینطور ادامه میدیم تا ۶ تا بعد بغلاشو ب کرم میچسبونیم میذاریم تو یخچال تا سفت بشن بعد روشو با انار پر میکنیم.
آشپزی ایرانی🍔
#فیله_مرغ_پنیری
🔷مواد لازم :
🔹 فیله مرغ6 عدد بزرگ
🔹 نمک و فلفل سیاه تازه کوبیده به مقدار لازم
🔹کره90 گرم
🔹ژامبون مرغ3 برش ریز ریز شده
🔹سیر2 حبه پوره شده
🔹پودر خردل یک دوم ق چ
🔹ادویه مخلوط ، پودر تخم گشنیزیک ق چ
🔹سس ورستر شایر یک و یک دوم ق غ
🔹نان تست تازه یک پیمانه ریز خرد شده
🔹پنیر پارمزان یک سوم پیمانه رنده شده
🔹جعفری خرد شده یک و یک دوم قاشق غ
♨️طرز تهیه :
فیله های مرغ را تمیز کنید و بشورید و بعد از خشک کردن کمی بکوبید تا پهن تر شود. سپس نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید.نونهای تست را هم ریز ریز خرد کنید ( حواستون باشه تست نکنید) . دو سوم کره را داخل تابه آب کنید و ژامبونها را با اون تفت بدید اگه ژامبون نداشتید با سوسیس اینکارو بکنید.
سپس به ترتیب پودر خردل،ادویه ها؛سس ورستر شایر،نان تازه خرد شده، پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و تمام مواد را مخلوط کنید و کناری بگذارید.
اگه سس ورستر شایر گیرتون نیومد که احتمالا همینه میتونید از سرکه سیرترشی هفت ساله استفاده کنید کلا این سس طعم سرکه میده. یادمه وقتی میخواستم میتلف درست کنم همه جا رو زیرو کردم و این سس گیرم نیومد منم جاش سس سالسا ریختم فکر میکردم طعمش تند ولی تویه مجله آشپزی خوندم که میشه جایگزین از سرکه ترشی استفاده کرد.
شاید جاش نباشه اینجا بگم ولی سس ماهی هم مثله این سس گیر نمیاد فقط سوپر مارکتهایی که جنس خارجی میارند شاید از قبل هنوز داشته باشند. سس ماهی "Sous Mahi " اگه زمانی توی دستور غذایی دیدید همچین سسی هست بدونید اسم سس؛ ماهی هست نه اینکه سس مخصوص ماهی باشه. یه سس خیلی خیلی تند تایلندیه که برای درست کردن " کیمچی " هم استفاده میشه.اگه یه روزی دیدید حتما این دو تا سس را بخرید، اینها به همراه سس سویا طعم جدیدی به غذاها میدند که تا حالا ممکنه امتحان نکرده باشید.
حالا فیله های مرغ را با باقیمانده کره چرب کنید و در سینی چرب شده مخصوص فر قرار بدید. بعد سطح روی فیله ها رو با مخلوط فوق بپوشانید و روی آنها یه کمی فشار بیارید تا فیله ها پرس شود. سینی را داخل فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد و در طبقه وسط فر به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار بدید
برای تزئین ظرفتون میتونید روی ظرف را با برگهای اسفناج بچینید و مرغها را روی اون بگذارید و با حلقه های گوجه گیلاسی و بروکسل البته اگه گیر بیاد تزئین کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیچاق_قیمه🍜🍛
مواد لازم
پیاز ۲ عدد درشت
کوشت کوسفندی به ازای هر نفر ۱۰۰ تا ۱۲۰گرم با استخوان در نظر بگیرید
تخم مرغ ۴ عدد
خلال بادام ۳۰ گرم
زرشک ۳۰ گرم
رب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
گلاب یک کاسه برای خیس کردن بادام
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت آلو اسفناج😋
مواد لازم🔻
اسفناج یک کیلو
گوشت گوسفندی ۲۰۰گرم
آلو خورشتی ۶عدد(برای هر نفر دوعدد)
پیاز یک عدد
عصاره گوشت نصف قرص
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن و آب *این مقدار مواد برای ۳تا۴ نفر است
طرز تهیه🔻
۱_ابتدا اسفناج ها را خوب شسته و خرد میکنیم.
۲_درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قراد میدهیم،اسفناج ابتدا حجم زیادی دارد اما کم کم آب خود را از دست داده و حجم آن کم میشود،در این موقع دو سه قاشق روغن ریخته و اسفناج ها را به خوبی تفت دهید.(اگر کم تفت بدید خورش سبز میشود و اگر زیاد تفت بدید خورش تلخ و سیاه میشود)
۳_در قابلمه ای دیگر پیاز را در روغن تفت داده سپس گوشت را اضافه کنید تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند
۴_اسفناج های سرخ شده را اضافه کنید.
۵_سپس آب را افزوده.
*از همون اول مقدار آب را اندازه بریزید که موقع پخت مجبور نشید هعی به خورش آب اضافه کنید،بی مزه میشه ها*
۶_درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید پواد نیم پز شود سپس نمک و فلفل سیاه را بیافزایی
۷_یک رب بیست دقیقه به اواخر پخت خورش آلو ها را اضافه کنید.
*این خورش نباید زیاد آب داشته باشه،باید به روغن افتاده باشه
#تزیین
🙋 سلام 😍
دمپخت میگوبوشهری 😋
اول از همه باید بگم اون سیرها که توی عکسه والا ما همشو نمی خوریم توی عکس زیاد گذاشتم اینم قابل توجه کسانی که مادام میگن اینهمه سیر میخورید 🤣
و اما دستور من یه پیاز بزرگ را نگینی خرد وتوی روغن تفت دادم بعدش سبزی نیم کیلو پاک نکرده که گشنیز بیشترو کمی شوید تازه را با همراه کمی شمبلیله خشک گذاشتم قدری سرخ بشه بعد سیر خرد شده رواضافه و زردچوبه و فلفل باید تند باشه و ادویه مخلوط و کمی گرد لیمو و نمک و مخلوط کردم وبعد میگو ۳۰۰ گرم را اضافه و تفتش دهید و بعد اب تمر هندی بزنید یه لیوان .کمتر هم میشه و ابجوش و چند جوش که زد برنج نیم کیلو را اضافه و ابش که بخار شد دم کنید بسیار خوشمزه س .نوش جان 😊
#تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان سیب زمینی😍😋
۳۰۰ گرم (۲ عدد سایز متوسط) سیب زمینی آب پز شده رو با استفاده از صافی پوره کنید
۵ قاشق غذاخوری (۶۰ گرم) شکر
۲ عدد تخم مرغ
کمی نمک
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
۱ لیوان شیر ولرم
مخلوط کنید
۵ پیمانه آرد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید
۶۰ گرم کره
ورز بدید و روشو بپوشونید، ۴۰ دقیقه استراحت بدید
با دست چرب پف خمیر رو بگیرید
مقداری از خمیر رو روی سطح کار که آردپاشی کردید، با وردنه باز کنید
هر شکلی که دوست داشتید کاتر بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید
( تند تند داخل روغن این رو اون رو کنید )
درآخر داخل شکر بغلتونید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مینی_پیتزا_با_یوفکا 😍😋
1 عدد یوفکا
مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید(آب و روغن را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید)
فلفل سبز
کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
زیتون
گوجه فرنگی
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل
آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک
تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید.
❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه
ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی رو سرخ نکن!
اینطوری درست کن،برای یه عصرونه ی عالی😍😋
مواد لازم:
سیب زمینی🥔
روغن مایع
نمک🧂
چاشنی استیک
پاپریکا
______________________
مواد لازم برای ساخت چاشنی استیک:
نمک دریایی🧂
شکر قهوه ای
فلفل قرمز (پاپریکا) دودی🌶
فلفل آنکو تند🌶
آویشن خشک🌱
فلفل سیاه
پودر سیر🧄
پودر پیاز🧅
خردل
زیره
این مواد شگفت انگیز و مسحور کننده را با هم مخلوط کنید و بهترین ادویه ای که تابحال نداشته اید را امتحان کنید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پرتقالی😍😋
۴ پیمانه شیر
۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نصف پیمانه شکر
کمی پوست پرتقال رنده شده
یک دوم فنجان آب پرتقال(ترجیحا بازاری باشه که تلخ نشه)ازداخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین
╲\╭┓
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت😍😋
براي تهيه خمير پيراشكي يك پيمانه شیر ،يك عدد تخم مرغ،يك ق م نمك،يك ق م مايه خمير و سه ق غ روغن همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كم كم آرد رو اضافه مي كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبه ولي چسبندگي خمير احساس بشه خوب خمير رو ورز ميديم حدود سه پيمانه يا كمي بيشتر آرد ميبره بستگي به نوع آرد داره بعد روي خمير رو مي پوشونيم ميزاريم جاي گرم تا حجمش زياد بشه بعد با وردنه خمير رو باز ميكنيم كاتر ميزنيم و از مواد دلخواه روي خمير ميريزيم و لبه ها رو بهم تا ميزنيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم به همين سادگي و خوشمزگي😋😋😊😊
مواد داخل پیراشکی هم یه پیازراریز خردکرده وتفت میدیم گوشت چرخی راریخته وتفت داده وکلم برگ سفید راخردکرده واضافه میکنیم نمک وفلفل سیاه زده ووسط خمیرگذاشته وبه خمیر شکل میدیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم.
پ.ن.میتونید کلم راحذف کنید
╲\╭┓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیزکیک_آناناس😍😋
🌈من پنیر لبنه زدم شما میتونین از ماسکار پونه هم استفاده کنید
🌈این چیز کیک ۱ عدد کمپوت ۵۰۰ گرمی میخواد
🌈از ۱۰۰ گرم آب آناناس داخل کمپوت برای ژلاتین استفاده کردم
🌈میتونی برای اینکه طعمش بیشتر آناناسی بشه از چند قطره اسانس آناناس استفاده کنی
🌈قالب ۲۴ یا رینگ ۲۴ مناسب این چیز کیک هست
🌈استراحت بیسکوئیت داخل فریز ۱۵ الی ۳۰ دقیقه
🌈استراحت نهایی برای بسته شدن ۲ الی ۳ ساعت
بیسکوئیت خورد شده ۲۵۰ گرم یا ۲ پیمانه، کره ۱۵۰ گرم یا ¾ پیمانه، ژلاتین ۱۵ گرم یا ۱ ق غ پر، آب آناناس برای ژلاتین ۱۰۰ گرم، پنیر لبنه ۳۰۰ گرم یا ¼۱ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه قنادی ۵۰۰ گرم یا ۲ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه فرم گرفته برای دکور چیز کیک ۳۰۰ گرم یا ۱¼ پیمانه، آناناس نصف شده ۸ تکه، آناناس خورد شده ۱۰ عدد، پودر نسکافه برای روی چیزکیک
╲\╭┓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستافتوچینی باکوفته قلقلی😍😋
مواد لازم:
برای کوفته قلقلی ها
250 گرم گوشت چرخ کرده 🥩
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 🍘
1/2 پیاز رنده شده🧅
1 حبه سیر🧄
فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز و نمک طبق ذائقه 🧂🌶
سس پاستا
250 گرم پاستا 🍝
1/2 پیاز 🧅
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🥫
1 لیوان پوره گوجه فرنگی 🍅
1 قاشق چایخوری شکر (اختیاری)🍚
1 لیوان نخود فرنگی
5-6 گوجه فرنگی گیلاسی(اختیاری) 🍅
500 میلی لیتر آب💧
200 میلی لیتر شیر 🥛
نمک ، فلفل طبق ذائقه 🌶🧂
پنیر پارمزان رنده شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ کره ای😍😋
مرغ کره ای رو یه بار امتحانش کن بهت قول میدم عاشقش میشی 😍😋
پس حتما ذخیره اش کن تا درستش کنی😘
اینارو میخوایم 😍👇🏻
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
قارچ به تعداد فیله
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
زعفرون دمکرده ۴ ق غ
نمک ۲ ق م
فلفل سیاه ، پاپریکا دودی
پولبیبر هرکدام ۱ ق چ
🍃نیم ساعت مرغ داخل یخچال استراحت کنه
🍃 مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه دمای ۱۸۰ درجه
╲
#خورشت_فسنجان_با_قلقلی_های_مرغ 🥘 😋😍
🔸شاید خیلی ها تجربه کرده باشین ولی من خودم اولین بار بود که به ذهنم رسید تا فسنجون رو با قلقلی هایی از مرغ درست کنم .این روش برای کسانی که نمیتونن گوشت قرمز مصرف کنن و هم میخوان خورشت مجلسی داشته باشن گزینه مناسبیه .برای تهیه قلقلی ها ابتدا گوشت مرغ رو چرخ کردم و یه دونه پیاز رنده کردم توش و نمک و فلفل و زرد چوبه زدم گوشت مرغ به خاطر چسبندگی که داره خیلی سخت میشه باهاش کار کرد برای سهولت کار من کمی ارد سوخاری مخلوط گوشت مرغ کردم البته نه در حدی که خیلی سفت بشه بعد گوشت ها رو قلقلی کردم و کمی روغن به همراه آب داخل ماهی تابه ریختم و درب ظرف رو گذاشتم این جوری هم بخار پز شدن و انسجام پیدا کردن و هم اینکه وقتی اب تبخیر شد شروع به سرخ کردن شدن بعد وقتی کامل سرخ شدن به خورشت در ابتدای پخت اضافه کردم وتا اخر که خورشت جا بیفته هیچ مشکلی براشون پیش نیومد و خیلی خوب پخته شدن .البته با گوشت چرخ شده بو قلمون هم این قلقلی ها عالیه میشن
╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خیس شکلاتی😍😋
برای کیک:
۴ عدد تخم مرغ در دمای محیط
۱ لیوان شکر
۱ لیوان شیر
۱ لیوان روغن
۱ ق چ وانیل و بکینگ پودر
۳ ق غ پودر کاکاعو
۱ لیوان آرد
برای سس شکلات:
۲ فنجان چایخوری شیر داغ
نصف فنجان چایخوری روغن
۲ ق غ پودر کاکاعو
۸۰ گرم شکلات
نصف فنجان شکر
برای سس شکلات ،پودر کاکاعو و شکر و شیر داغ و روغن رو با هم مخلوط کرده و هم میزنیم و برای کیک تخم مرغ و شکر رو با همزن زده تا کرم زنگ بشه و بهش شیر و روغن و آرد شیرینی پزی و وانیل و بکینگ پودر و پودر کاکاعو الک شده اضافه و داخل قالب که چرب کردیم یا کاغذ روغنی انداختیم موادمون رو ریخته و در فر ۱۸۰درجه از قبل گرم شده چهل الی پنجاه دقیقه قرار میدیم (با خلال دندان چک کنین پخته یا نه) بعد سس شکلات رو وقتی هنوز داغه میریزیم و در یخچال ۲ ساعت میذاریم😋 .
آشپزی ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای رژیمی گوشت با سبزیجات😍😋
برای کوفته ها:
گوشت چرخ کرده🥩 300 گرم
1 عدد تخم مرغ🥚
1 عدد پیاز رنده شده🧅
1-2 حبه سیر رنده شده🧄
5 قاشق غذاخوری آرد سوخاری🍘
1 قاشق چایخوری فلفل 🌶
1/2 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری نمک🧂
مواد دیگر:
2 عدد سیب زمینی متوسط🥔
2 عدد هویج متوسط🥕
2 عدد فلفل دلمه ای🫑
1 عدد فلفل سبز
1 فنجان نخود فرنگی آب پز
چند عدد پیاز کوچک🧅
4-5 حبه سیر🧄
برای سس:
5 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی کنسرو شده یا 2 عدد گوجه فرنگی🍅
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🥫
1.5 فنجان آب داغ💧🔥
1 قاشق چایخوری آویشن🍃
نصف قاشق چایخوری پاپریکا
نمک