فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وانیل کافی
❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃
مواد لازم:
پودرقهوه اسپرسو فوری☕
سیروپ وانیل🌸
آب💧
شیروانیل🥛
یخ🧊
ابتدای کار یه قاشق پودر اسپرسو فوری رو با سیروپ وانیل و آب هم میزنیم.
به لیوان سرومون یخ اضافه میکنیم،شیر وانیلی رو اضافه میکنیم و در نهایت قهوه ای که از قبل آماده کردیم رو اضافه میکنیم.
به همین راحتی میتونی یه ترکیب خیلی خوشمزه درست کنی...
.
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ گوشت و سبزیجات
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
مواد لازم:
۲۵۰ گرم راسته گوساله بیات شده 🥩
پیاز🧅 ۱ عدد
فلفل دلمه سبز و قرمز 🫑۱ عدد هر کدوم
قارچ 🍄۳ عدد
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز 🌶🧂۱ قاشق چای خوری
مایونز و کچاب و خردل هر کدوم یک قاشق چای خوری 🥣
خیار شور 🥒۲ عدد
پنیر ورقه ای🧀 ۵ عدد
کره 🧈۲۰ گرم
بیات کردن گوشت خیلی ساده ست ،گوشت رو داخل زیپ کیپ یا ظرف توی سرد ترین نقطه یخچال ۲ روز نگه دارید
.
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین سالاد مجلسی
❅❃❅❃❅❃❅❃❅❃❅❃❅❃❅❃
مواد لازم:
کاهو🥬
خیار🥒
گوجه فرنگی🍅
کلم سفید و بنفش
.
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب چنجه
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
مواد لازم:
راسته گوساله🥩 ۱ کیلو
پیاز 🧅دو عدد
فلفل دلمه🫑 ۱ عدد
زعفرون دمکرده💛 ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 🌶۱ قاشق مرباخوری
کیوی رنده شده 🥝۱ عدد
ماست🍶 ۱ قاشق غذاخوری
دنبه ۲۰۰ گرم
.
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت
☆•☆•☆•☆•☆•☆•☆•☆•☆•☆•☆•
مواد لازم:
سیب زمینی 🥔
گوشت چرخ کرده 🥩
تخم مرغ 🥚
پیاز🧅
آرد سوخاری 🍘
جعفری 🍀
نمک،فلفل سیاه ،پاپریکا و پولبیبر🧂🌶
.
.
.
.
•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی با سس پنیر و قارچ
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
مواد لازم:
سیب زمینی 🍟
قارچ🍄
کره🧈
آرد🥡
شیر🥛
پنیر چدار 🧀
نمک،فلفل،پاپریکا،پودر سیر🌶🧂🧄
.
.
.
.
20.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چوروس
♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
مواد لازم:
کره🧈 ۱۲۵ گرم
آب 💧۲۸۰ گرم
نمک🧂۱/۲ ق.چ
آرد گندم🥡۱۸۰ گرم
تخم مرغ 🥚۲ عدد
اسانس وانیل 🌸۱/۲ ق.چ
.
.
#پیراشکى_سیب_زمینى
سیب زمینى رو آبپزو له کنیدزردچوبه،پاپریکا وجعفرى،شوید، پنیر موزارلا اضافه کنید،با هم مخلوط کنید.اول توى ارد گندم بعد تخم مرغ وآرد سوخارى بزنید و سرخ کنید
🦋 🦋
#
#شنیسل_مرغ
شنیسل مرغ رو که همه با طرز پختش اشنایی دارن ولی بازم روشی که باهاش خیلی ترد و خوشمزه میشه رو براتون میگم:
اول سینه مرغ رو از استخوان جدا میکنیم و چند قسمتش میکنیم بعد بین پاکت فریزیر میزاریم و با استیک کوب میکوبیمش زیاد هم نباید نازک بشه بعد حدود 4_3 ساعت توی نمک و فلفل و ابلیمو و زعفران و روغن زیتون و اب پیاز میخوابونیم .(اب پیاز باعث تردی شنیسل میشه)بعد هر تکه رو اول توی ارد سفید میزنیم بعد توی تخم مرغ و دراخر ارد سوخاری که البته من یه کم کنجد هم توی ارد سوخاری ریختم و بعد سرخشون میکنیم
🦋 🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محشرترین_سیب_زمینی_سوخاری_رو
اینجوری درست کن😍
اول تو تخم مرغ بعد تو پودر سوخاری بغلتونید و تو روغن داغ همه طرفش رو سرخ کنید
حتما درست کنید😍
🦋 🦋
❤️🤍🧡💛💚💜💙🤎❤️🧡💛💜💜
#شیر_برنج😍
یک پیمانه برنج اعلای ایرانی رو میشورم و خیس میکنم ،وقتی کاملا خیس خورد به همراه چهار پیمانه آب ميزارم كمى نيم پز بشه و آبش هم كامل تبخير بشه،حالا یک و نیم تا دو پیمانه شکر(بنا به ذائقه) و یک قاشق روغن جامد یا کره اضافه به همراه يك ليترشیرپرچرب و نصف پیمانه گلاب اضافه میکنم و زمان میدم تا شیر و برنج به خورد هم برن و برنج حسابى لعاب بندازه و بعدشم داخل ظرف میریزم و میزارم خنک بشه وتمام. اگه دوست داشتید خوشمزه تر بشه آخراى پخت داخلش خامه و خلال بادوم هم بریزید.
🦋 🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناردونی
خیلی لذیذ و خوشمزست
امتحانش کنی متوجه میشی
مواد لازم :
فیله مرغ
انار دون شده
گردو آسیاب شده
پیاز
آب انار تازه
رب انار (میزانش بستگی به ذائقه شما داره
چون آب انار هم میریزیم مواظب باشید زیاد ترشش نکنید)
ادویه (نمک٫فلفل٫زردچوبه)
خلال دندون
🦋✨💫 💫✨🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رشته_پلو
برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه
رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه،
رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين،
مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده
🦋✨💫 💫✨🦋
❤️🤍🧡💛💚💜💙🤎❤️🧡💛💚💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت_مجلسی
حتما درست کنید😍
🦋 🦋
❤️🤍🧡💛💚💜💙🤎❤️🧡💛💜💜
#نون_باگت
برای ۴ عدد متوسط:
آرد ٢پیمانه
مخمر ۴ ق چ
شکر ۵ ق چ
نمک ٢ ق چ
آب ١پیمانه
کره ٢٠ گرم
همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم تا چسبندگی خمیر از بین بره و بعد کره که به دمای محیط رسیده رو اضافه میکنیم و مجدد کمی ورز میدهیم و به حالت دلخواه شکل میدهیم و روی سینی فر به مدت ٣٠ دقیقه استراحت میدهیم .
حتما روی نون رو برش بدهید و در صورت دلخواه کنجد اضافه کنیددر فر ١٩٠ درجه به مدت ٢٠ دقیقه
🦋 🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_انار_و_شکلات
آرد ۲و ۱/۴پ
شکر ۲/۳پ
انار ۱/۲پ
جوش شیرین ۱ق چ
نمک ۱ق چ
وانیل ۱ق چ
آب انار ۲ق غ
تخم مرغ ۲ع
شکلات چیبسی ۱/۲پ
کره ذوب شده ۱۵۰ گرم
بچه ها آب انار قابل حذفه و اینکه حتما کوکی هاتون رو بیشتر از من فاصله بدین چون سینی اول من بهم چسبیدن نمیدونم چرا انقدر جفت جفت مواد ریختم
🦋 🦋
#چیپس_خوشمزه
سیب زمینی متوسط 4 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق غذاخوری
زیره 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی ها رو به صورت ورقهای نازک رنده کنید یا برش بدید. سپس با روغن زیتون و چاشنی ها گفته شده مخلوط کنید به مدت 20 دقیقه در دمای 180 روی توری درون فر بگذارید.اگر از سینی فر استفاده میکنید کاغذ روغنی پهن کنید. میتوان در روغن شناور داغ نیز سرخ کرد.
🦋 🦋
❤️🤍🧡💛💚💜💙🤎❤️🧡💛💚💜
#ساندويچ_مرغ 🥪
اینستاگرام فن آشپزی👇🍒🍓🍕
نان تست
سينه مرغ ١ عدد
خيارشور ٤عدد
گوجه فرنگي١ عدد
كاهو ريز شده ١پيمانه
جعفري ريز شده ١/٤ پيمانه
پيازچه ريز شده ١عدد
سس مايونز٣ق غ
🔸همه مواد را با هم مخلوط كنيد و لای نون بذارید و میل کنید.
🦋 🦋
#کوفته_قلقلی_با_کته
👈گوشت چرخ کرده را نمک وفلفل وزعفرون وپیاز رنده شده بزنید خوب مخلوط کنید نیم ساعت در یخچال بزارید تا منسجم بشه اندازه گردو قلقلی کنید وبا کمی روغن کره سرخ کنید ویه سس تند وتیز هم باسلیقه خودتون درست کنید وبا کته نوش جان کنید (من برای سس پیاز رنده کرده تفت دادم رب وپاپریکا وفلفل سیاه وپودر سیر وگوجه رنده شده هم افزوده تفت دادم کمی اب جوش اضافه کردم چند جوش زد وکمی غلیظ شد حرارت را خاموش کردم)
🦋 🦋
#بورک_گوشت
خمیر یوفکای آماده رو دونه دونه جدا میکنیم،با آبپاش کمی مرطوب میکنیم و دو طرفش رو با کره ی آب شده خوب چرب میکنیم.مواد گوشت(مواد ماکارانی)و پنیر پیتزا از یک گوشه، روی خمیرها میریزیم و رول میکنیم.ظرفمون رو چرب میکنیم و از گوشه ی ظرفمون شروع میکنیم به چیدن.و به صورت دورانی میچینیم تا به وسط ظرف برسیم.روی خمیر هارو زرده تخم مرغ میزنیم و کنجدو سیاهدانه روی خمیر میریزیم .و در دمای ۱۸۰ درجه فر به مدت سی دقیقه میذاریم بپزه و 5دقیقه آخر گریل رو روشن میکنیم.
🦋 🦋
#کمپوت_گلابی
گلابی 1 کیلو . شکر 1 و 1/2 لیوان . آب 4 لیوان . آبلیمو 1 قاشق چایخوری.زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه : گلابی ها را پوست بگیرید اما دم گلابی ها را جدا نکنید ، درون قابلمه 4 لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس گلابی ها و زعفران را درون شربت بریزید. پس از اینکه گلابی ها پختند و نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمپوت خنک شود سپس در یخچال قرار دهید
🦋 🦋
#کیک_آلبالو
نکات؛
دوستان این کیک رو میتونید با انواع میوه ها مثل گیلاس ، زرد آلو، شلیل و .. هم درست کنید.
اگه بخواین از قالب گرد استفاده کنید، قالب گرد ۲۳ تا ۲۵ سانت مناسب هست . توجه کنید هر چی قالب کوچیکتر باشه ارتفاع کیک و زمان پخت کیک بیشتره .( برای قالب گرد کف کار کاغذ روغنی بندازید تا بعد از پخت کیک رو راحت برگردونید)
اگه بخواین البالوها رو با مواد کیک مخلوط کنید حتما کمی آرد بزنید به آلبالو ها و بعد داخل مواد کیک مخلوط کنید که بعد از پخت ته نشین نشه .
ماست رو با شیر جایگزین نکنید چون باعث میشه مواد کیکتون شل بشه و میوه ها ته نشین بشه .
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
شکر یک پیمانه سرخالی
وانیل نصف قاشق چایخوری
روغن مایع نصف پیمانه
ماست نصف پیمانه
آلبالو هسته گرفته تقریبا دو لیوان( دلخواه )
خلال یا پرک بادام به مقدار دلخواه ( قابل حذف )
شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه بزنید تا کاملا حجم بگیره و رنگش روشن بشه . بعد روغن و ماست رو اضافه و در حد مخلوط شدن مواد رو هم بزنید . آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و همزن رو کنار بزارید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک یا ویسک به آرومی مخلوط کنید تا مواد یکدست بشه .
کف قالب ۲۰ در ۳۰ رو با کمی روغن مایع یا کره چرب کنید و مواد کیک رو داخل قالب بریزید و آلبالو هسته گرفته و بادام پرک روی مواد کیک بچینید .
قالب رو بزارید توی فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۰ تا ۵۰ دقیقه و در نهایت بعد از پخت گریل رو روشن کنید تا رویه کیک طلایی و خوشرنگ بشه.
در صورت دلخواه بعد از خنک شدن میتونید روی کیک پودر قند الک کننید
ازاستاد زحمتی
🍃🌷 🍃🌷
🍰 🍰
🎈فوروارد یادتون نره😉
16.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_آلبالو
🍃🌷 🍃🌷
🍰 🍰
🎈فوروارد یادتون نره😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام مجلسی خوشمزه و فوری
🥳❤️🔥🥳❤️🔥❤️🔥🥳❤️🔥
مواد لازم🔻
4 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری کره
2 حبه سیر
1 پیاز
300 گرم سینه مرغ چرخ شده
5 قارچ
2 گوجه فرنگی
1 قاشق دسر رب گوجه فرنگی
2 عدد فلفل تند
1 قاشق دسر فلفل قرمز
1 قاشق فلفل سیاه
1 قاشق زیره سبز
1 قاشق دسر آویشن
1 قاشق چایخوری نمک
7 عدد سیب زمینی
50 گرم پنیر چدار برای سس
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 لیوان آب
طرز تهیه🔻
سیبزمینی هامونو وسطشو برشبزنید و خالی کنید
مواد گوشتیو همه مخلفاتی کهدر کپشنگفتیم رو مخلوط میگنیم و
نمک و فلفل سیاه و قرمز و کمیاب و رو باهاممخلوط میکنیمو به سیبزمینیهامون میزنیم و مواد گوشتیمون کهمخلوط کردیمداخل سیبزمینی هامون میزاریم
میزاریم فر ۱۸۰درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه
#فیلم_آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت
🍃🌷 🍃🌷
🍰 🍰
🎈فوروارد یادتون نره😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فست_فود
#ساندویچ_اسفناج_و_ژامبون
۶ عدد نان همبرگر کوچک، ۶ تکه ژامبون، ۴ عدد تخم مرغ، ۱ پیمانه اسفناج خرد شده، نمک و فلفل، ۱۲ عدد گوجه گیلاسی، ۱ پیمانه پنیر پیتزا، کمی جعفری
🔴قسمت بالایی نان همبرگر ها را بریده و داخل آنها را خالی میکنیم. یک تکه ژامبون را در دراخل هر نان به شکلی قرار میدهیم که حالت جام ایجاد شود. تخم مرغ و اسفناج و نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط میکنیم داخل نانها میریزیم.
گوجه و پنیر پیتزا ریخته تکه های بریده شده را روی نانها قرار میدهیم. نانها را داخل فر ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد ميپزيم. با جعفری و گوجه گیلاسی تزیین میکنیم. .
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_پرتقالی👨🍳
۴ عدد تخم مرغ
یک و نیم پیمانه شکر
۱ پیمانه آب پرتقال
پوست پرتقال خرد شده
نصف پیمانه شیر
نصف پیمانه روغن
دو سوم پیمانه کره
۱۰ گرم پودر وانیل (۱ ق غ)
۱۰ گرم پکینگ پودر (۱ ق غ)
سه و نیم پیمانه آرد
۱۰۰ گرم شکلات پرتقالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_كباب_تابه_ای
.
.
براي اين جوجه كباب ميتونيد هم از كتف هم بال هم سينه استفاده كنيد فرقي نميكنه،فقط به مراحل مزه دار كردن دقت كنيد كه مخصوص پخت جوجه داخل تابه ست❤️
جوجه پاك شده ٢ و نيم كيلو، فلفل دلمه نصف، پياز نصف، ليمو نصف، زعفرون دم كرده ٤ ق غ، روغن مايع ٤ ق غ، نمك ١ قاشق چ، فلفل سياه و قرمز ( هركدوم ١ ق م، گوجه كبابي
فلفل كبابي، برنج ٤ پيمانه، نمك، كره ٥٠ گرم .
.
مراحل مزه دار كردن كاملا مشخص شده فقط تو پخت جوجه عجله نكنيد و بزاريد با آب خودش بپزه چون داخل مواد مزه دار كردنش روغن هست ديگه روغن نزنيد تو مرحله پخت،گوجه و فلفلم با در بسته با حرارت خيلي كم كبابي كنيد ،برنجم از قبل ١ ساعت خيس كنيد با نمك بجوشونيد آبش كه كشيده شد با كره نيم ساعت دم بزاريد
🏵
࿐✾༅•❥🥘👩🍳🥮❥•༅✾࿐