فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
خدای عزیزم بابت هدیه ای
که هر روز ، با هزاران عشق و امید
به من میدهی از تو سپاسگزارم
برای هدیهای که نامش زندگیست...♥️
🌸
صبح بخیر
🍘🍔کباب بدون روغن
🥪مایه کباب را با گوشت چرخ شده بدون چربی یا بسیار کمچربی و البته با کمی پیاز بیشتر درست کنید و بعد آن را درون تابه بدون اینکه روغن بریزید پهن کنید. میتوانید یک زرده تخممرغ هم به مایه اضافه کنید. سپس با دست به گوشت فرم کباب بدهید و درِ تابه را بگذارید تا گوشت با آب خودش بپزد. بعد از یک ربع، با ربگوجه، آب، ادویه و در صورت تمایل کمی زعفران، یک سس درست کنید و روی کبابها بریزید. وقتی آب گوشت کاملا بخار شد، غذای شما حاضر است.
#هلو_بوداده_عسلی
3 هلو بزرگ رسیده - نصف شده و بدون هسته
1/4 فنجان عسل خام
1 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
میخک 1/4 قاشق چایخوری
کمی نمک
برای تزیین و سرو: ماست یونانی ، گردوی خرد شده ، گرانولا ، برگ های تازه نعنا
فر خود را با دمای 350 درجه گرم کنید
در یک کاسه کوچک ، عسل ، وانیل ، دارچین ، میخک و نمک را بزنید.
هلوهای نصف شده خود را که از کنار برش خورده اند ، درون ظرف پخت قرار دهید ظرف به اندازه کافی بزرگ باشد تا همه آنها جا بیفتد. شربت عسل خود را با قاشق روی هلوها بریزید.
هلو ها را در فر از قبل گرم شده خود ، به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و نرم شوند بپزید
مواد تزیین مورد علاقه خود را اضافه کنید و لذت ببرید
🧇طرز تهیه یه کتلت مرغ خوشمزه 🍗
🔹سه عدد سیب زمینی متوسط و یک عدد پیاز درشت و سه حبه سیر رو رنده کنید و آبشو بگیرین
🔹چهارصد گرم سینه مرغ چرخ شده رو بهش اضافه کنید
🔹یک عدد تخم مرغ و یکم جعفری یا شوید ریز شده اضافه کنید
🔹به این مواد نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید
🔹همه مواد رو با هم مخلوط کنید،یه مقدار از مواد بردارین و توی دستتون شکل بدین و توی روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشن
#کوکی_پودینگ_موز🍌
مواد لازم :
❗️125 گرم کره یا مارگارین
❗️1استکان روغن مایع (80گرم)
❗️2 قاشق غذاخوری پودر شکریاقند
❗️1عدد تخم مرغ
❗️1 پاکت پودینگ موزی (لوازم قنادی ها سوپری ها دارن)
❗️1لیوان پودر نشاسته (حدود80گرم)ذرت یا گندم
❗️2 لیوان آرد (هر لیوان حدود 120گرم هست)
🔆آرد را کم کم اضافه کنید. 1پاکت بیکینگ پودر 10 گرمی ترک(یا 1قاشق مرباخوری)
.
طرز تهیه :
❌ابتدا تمام مواد دارد ظرفی بریزید وهم بزنید سپس آرد الک کرده وکم کم به مواد اضافه کنید تا خمیرنرمی بدست بیاد،طبق ویدئو به اندازه یک گردو برداشته وگرد کنید و با چنگال شکل دهید وبزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای170 درجه به مدت 15تا20دقیقه)تا وقتی که کوکی ها پخته شوند و بعد پخت با پودر قند تزیین کنید
رو حرف اول اسم خودت یا عشقت کلیک کن پروفایل خوشگلتو بردار😍👇
A💕 B💕 C💕 D💕 E💕 F💕
G💕 H💕 I💕 J💕 K💕 L💕
M💕 N💕 O💕 P💕 Z💕 R💕
S💕 T💕 Y💕 V💕 W💕 X💕
🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸
#شاورما
❄️ابتدا پیاز ریز خرد کنید.بزارید با کمی روغن تفت بخوره.سینه مرغ تکه های خلال برش بدید.با پیاز تفت بدید.بهش نمک و فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر کمی ادویه کاری اضافه کنید.بزارید کامل بپزه.(بچه ها چون سینه مرغ بافت لطیفی داره و تکه های مرغ باریک هست با حرارت ملایم می پزه،
پس نگران نباشید)بهش سس باربیکو و سس گوجه اضافه کنید.تقریبا به میزان هر یک عدد سینه مرغ از هر سسی یک قاشق بریزد.
🔹خیار شور ،گوجه و پیاز قرمز خرد کنید.کمی هم جعفری کنار بزارید.
نون پیتا تهیه کنید.می تونید کمی سس فرانسوی روی نون بزنید.ولی این غذا به اندازه کافی سس داره.من خودم استفاده نکردم.از مواد مرغ بریزد.سپس مخلوط سبزیجات اضافه کنید.بعد داخل نون بپیچید
#شيك_ميزبانى_كنيد
💢ایده سرو كشك بادمجان
ابتدا کشک بادمجان را آماده کنید
بادمجان دلمه ایی را از وسط دو نیمه کنید و به آن نمک بزنید تا تلخی آن گرفته شود سپس شسته ، آبکش، خشک و سرخ کنید.
وسط شکم بادمجان سرخ شده را کمی خالی کنید و کشک بادمجان آماده شده رو درون ان بریزید و تزیین و نوش جان کنید.
#برگر_مرغ 🍔
🥣اول از همه به مقداری سینه مرغ چرخ شده نیاز داریم واسه هر برگر تقریبا صد و پنجاه تا دویست گرم بعلاوه یه پیاز خیلی کوچیک رنده شده و اب گرفته و اگه داشتین مقداری برگ پیازچه ریز خورد شده و نمک و فلفل و زعفرون و پاپریکا و کمی گلپر و خیلی کم سماق همه موادو مخلوط کنید
🍗تابه گریل رو داغ کنید و با کمی روغن چرب کنید دستتونو خیس کنید و موادو به شکل برگر یا استیک کف دستتون درست کنید و بزارید توی تابه داغ بعد حرارت رو کم کنید یک طرفش که پخت پشت و روش کنید و اجازه بدید اون سمتشم سرخ بشه بعد از پخت یه نارنج بچلونید روش خیلی خوشمزش میکنه
#دسر_محلبی_رولی 🥯 😋
▫️1 بسته بیسکویت کاکائویی
▫️شیر 1 لیتر
▫️1 لیوان آب + 2 قاشق غذاخوری شکر
▫️1 لیوان آرد
▫️100 گرم کره
▫️2 ق چ وانیل
🔸قبل از هر چیز بیسکویت ها را داخل مخلوط کن بریزید و پودر کنید و آنها را به گونه ای در سینی پهن کنید که سینی را بپوشاند.
روی حرارت ،همه مدار را داخل قابلمه اضافه کرده و هم بزنید. وانیل را اضافه کرده.
از روی حرارت بردارید و به مدت ۵ دقیقه با همزن بزنید.روی لایه بیسکوییتی بریزید و در یخچال بذارید تا خنک شود.بعد از چند ساعت از یخچال خارج کنید و به آرامی بلند کرده و رول کنید
#رشته_پلو
براى رشته پلو حتما از رشته ى محلى استفاده ميكنم كه كلا طعمش با رشته ى بازارى فرق ميكنه، رشته رو روى حرات يه تفت كوچيك ميدم تا بوى خاميش گرفته بشه، دو سه دقيقه ى آخرى كه برنج روى گاز داره قل قل ميكنه رشته رو اضافه ميكنم و بعد آبكش ميكنم.
فيله ى مرغ رو انگشتى خرد كردم و با زعفران و آويشن و پياز و آبليمو وپاپريكا و فلفل سياه مزه دار كردم و داخل كره تفت دادم، مرغ خيلى آب ميندازه و با آب خودش پخته ميشه سَرآخر مجدد زعفرون زدم و شعله رو بيشتر كردم كمى طلايى بشه و نمك هم زدم و تمام
🍎🍎🍎
#کمپوت_سیب
سیب ها رو پوست بگیرید، من چون سیب ها کوچیک بود درسته پوست گرفتم، ریختم داخل قابلمه و شکر رو به اندازه ای که میخوام شیرین باشه اضافه کردم
(من یکم آب آلبالو ریختم، قرمز رنگ شده)
حدود نیم ساعت که جوشید همینطور داغ ریختم داخل شیشه و در شو بستم، من چون میخوام بذارم داخل یخچال شیشه رو جدا نجوشوندم.
برای ماندگاری طولانی مدت در بیرون از یخچال، سیب و شکر و که مخلوط کردید بریزید داخل شیشه و در شو محکم ببندید و بذارید شیشه ها داخل قابلمه بجوشه، و بعد از یکساعت از داخل آب دربیاورید و سرشو با چسب نواری دورگیری کنید تا هوا داخلش نشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور کیک اسفنجی راحت و خوشمز
ه توی کلیپ مراحل کامل مشخص فقط اندازه ها و یکسری نکات رو لازم هست میگم..
آرد284 گرم
شکر284گرم
تخم مرغ هشت عدد
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
وانیل به دلخواه
نکته:
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و حتما سه بار الک کنید و کم کم به خمیر اضافه و در یک جهت ارام ارام هم بزنید.
#پاکورای_سیب_مینی
🥘برای این پاکورای خوشمزه احتیاج داریم به
این مقدار مواد واسه دوتا سیب زمینی نسبتا بزرگه نیازه
🥔سیب زمینی را بپزید در حدیکه نه کاملا پخته ونه نیمه خام باشه بعد حلقه حلقه کتید نه نازک ونه زیاد ضخیم توی فیلم نشون دادم
🥘توی ظرفی یک لیوان ارد نخود خام دوستان منظورم ارد نخودچی نیست ارد نخود خام را خواربار وفروشیها دارن پودر کردنش توی خونه کار سختیه پس باید اماده بگیرید ویکبار هم الک کنید چون ناخالصی زیاد داره بعد یک ق غ سر پر نشاسته ذرت وادویه کاری وپودرزیره وپودرتخم گشنیز وفلفل باید طوری باشه که تندی را احساس کنید همه را اضافه ودوق غ جعفری ریز خرد شده ودوق غ تره ربز خرد شده ونمک همه را مخلوط وبعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا غلظت مواد ما مثل ماست بشه اگر زیاد شل بشه اطراف سیب زمینی را پوشش نمیده بعد سیب زمینی را هم میتوتید چند تا با هم بریزید توی مواد همه یه حلقه وخوب به مواد اغشته کنید وتوی روغن سرخ کنید تا طلایی بشه وتا گرمه با نان وسبزی وماست ولیمو میل کنید حتی میتونید بدون نان با سس فلفل تند بخورید بسیار خوشمزه است
#رولت_گوشت_ماکارونی
⭕️۴۰۰گرم گوشت چرخکرده رو با یه عدد پیاز کوچیک رنده شده که ابشو گرفتم ویه عدد تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل ونمک و۲ق غ ارد سوخاری مخلوط کردم و ورز دادم ونیم ساعت تو یخچال استراحت دادم ونصف بسته ماکارونی سایز بزرگ وابکش کردم وگوشت رو رو سلیفون پهن کردم وماکارونی رو رو گوشت چیدم وبعد بکمک سلیفون رول کردم وتو سینی چرب شده تو فر با ۲۰۰درجه ۴۰دقیقه گذاشتم تا گوشت بپزه البته ۲۰دقیقه اخر پخت رو سینی کاغذ الومینیومی کشیدم
〽️تا رولت مغز پخت بشه وتو ماهیتابه کمی کره ورب وادویه وزردچوبه ونمک وپودر سیر رو تفت دادم نصفشو ورو رولت ریختم و بازچند دقیقه گذاشتم تو فر وبعد سرو کردم
#مواد_لازم برای تهیه چای شیرین:
برای شربت:
🍷شکر: سه چهارم فنجان
🍷آب: سه چهارم فنجان
🍷برای چای:
🍷آب: ده فنجان
🍷چای کیسه ای: شش عدد
🍷یخ: به میزان لازم
🍷لیموترش: به دلخواه
طرز تهیه چای شیرین:
1🍹- برای شروع باید شربت را درست کرد، برای تهیه شربت آب را می جوشانیم.
2🍹- بعد از اینکه به جوش امد شکر را اضافه کرده به مدت هفت دقیقه می جوشانیم و کنار می گذاریم تا سرد شود.
3🍹- در یک ظرف دیگر کیسه های چای را داخل یک آب جوش دیگر اضافه می کنیم بدون اینکه فشار دهیم بعد از شش دقیقه آنها را برمی داریم.
4🍹- شربت را به آبی که چای را در آن گذاشته بودیم، اضافه می کنیم.
5🍹- چای شیرین به دست آمده را در یک پارچ مورد نظر ریخته و ورقه های لیمو، کمی آبلیموی تازه و مقداری یخ به آن اضافه می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_پاناکوتا_سوپرایز
✍ کامل با تمام نکات
حتما امتحان کنید 👌
🦋✨💫 💫✨🦋
❤️🤍🧡💛💚💜💙🤎❤️🧡💛💚💜
#پیتزای_مرغ_و_قارچ
طرز تهیه
کف سینی یا قالبتون رو کمی چرب کنید ،یک لایه نازک ازخمیر پیتزا کف سینی پهن کنید و کمی سس کچاپ و یک لایه نازک پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و یک لایه کامل از مخلوط سبزیجات( از جمله فلفل دلمه ای رنگی و پیازچه خردشده ،کنسرو ذرت ،قارچ تفت داده شده کمی فیله گوجه فرنگی نگینی شده و یا ریزخرد شده ) (من اینبار سبزیجات نریختم فقط مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای ) همراه با مرغ پخته و قطعه قطعه شده روی سطح خمیر بریزید و با پنیر پیتزا کامل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده180 درجه بمدت حداقل نیم ساعت قرار دهید اگر روی پیتزا برشته نشده بود چند دقیقه هم گریل را روشن کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست کنی عاشقش میشی
مواد لازم :
کلم بروکلی خرد شده ۱ عدد
پنیر چدار ۲ پیمانه
پنیر خامه ای ۱ پیمانه
ژامبون به مقدار لازم
یک قاشق سوپ خوری پودر پیاز
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری
پونه کوهی یک قاشق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
فیله مرغ
طرز تهیه :
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سر بروکلی را ریز ریز کنید و داخل یه کاسه بریزید. پنیر چدار، پنیر خامه ای، ژامبون و پور پیاز را به بروکلی ها اضافه کنید و همه را به خوبی با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه دیگر نمک،فلفل،پودر سیر، پودر پیاز، پونه کوهی و پاپریکا را با هم مخلوط کنید.
دو طرف فیله ها را به ادویه ها آغشته می کنیم و مانند تصویر روی آنها را می کوبیم تا نازک تر شوند سپس آنها را در درون ظرف قرار می دهیم و بعد ژامبون ها را روی آن قرار می دهیم و سپس مواد را داخل آن میریزیم و سپس دوباره ژامبون قرار داده و بعد دوباره روی آن مرغ قرار دهید
به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در داخل فر بماند تا لایه رویی کاملا پخته شود و رنگ آن قهوه ای شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج🥧🥕(بسیار خوشمزه😋)
.
این کیک دستور درست کردن خیلی ساده ای داره ولی در عین حال خیلی خوشمزهست و با چایی حسابی میچسبه🤤
.
مواد لازمش هم دو عدد هویج بزرگ، سه عدد تخم مرغ، یه لیوان شکر، نصف قاشق چایخوری وانیل، یه لیوان روغن مایع، یه لیوان مغز گردو خرد شده،دو لیوان آرد سفید الک شده، یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری دارچین هست😍(ویدئو رو کامل ببینید همه توضیحات رو سعید داده😉)
حتما کف ظرفتون رو با روغن یه مقدار چرب کنید و بعد از اینکه مایع کیک رو داخلش ریختید حتما صافش کنید تا کیکتون پف نکنه حالت گنبدی بشه، فر هم از قبل با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ده دقیقه گرمش کنید و بعد کیک رو به مدت نیم ساعت داخل فر قرار بدید👌
شدیدا پیشنهاد میکنیم این کیک ساده و خوشطعم رو درست کنید و کنار خانوادتون لذتشو ببرید😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳🥚تخم مرغ آبپز رستورانی
این نوع تخم مرغ رو میتونید هم برای صبحانه وهم کنار غذاهای گوشتی استفاده کنید.
اگه بخواید تخم مرغ آبپز عسلی داشته باشید 3 تا 4 دقیقه کافیه.
مواد لازم :
تخم مرغ
آب، نمک، کره، نان تست
دستور تهیه :
ابتدا در یک قابلمه کوچک یا شیر جوش (کف قابلمه ضخیم باشه بهتره چون حرارت رو نگه میداره) آب ریخته ومیزاریم رو حرات تا بجوش بیاد وبعد کمی نمک (یک قاشق چایخوری) ریخته ووقتی آب شروع به قل زدن کرد شعله را خاموش میکنیم وتخم مرغ را دریک کاسه میشکونیم وبا همان کاسه خیلی آروم تخم مرغ را در آب جوش میریزیم وخیلی آروم کاسه رو بیرون میاریم ومیزاریم تا سفیده خودش رو جمع کند وشکل بگیرد (اگه دیدید سفیده داره پخش میشه خیلی آروم با یک قاشق سفیده رو کنار زرده جمع کنید) بعد که سفیده شکل گرفت شعله روباز روشن میکنیم ومیزاریم با حرارت کم تخم مرغ برای چند دقیقه پخته شود. خیلی آروم تخم مرغ را میاریم بیرون ومیزاریم روی نان تست که در کمی کره تفت دادهایم، کمی فلفل سیاه زده وکنار یک استکان چای میل میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_اسفناج
ما خورشت اسفناج وهم با گوشت و هم با مرغ طبخ میکنیم
اول مرغ و خوب سرخ میکنیم و بعد کمی پیاز داغ میکنیم و اسفناج ها رو تفت میدیم باهاش و بعد مرغ سرخ شده رو به همراه نمک و فلفل و دو حبه سیر و آب نارنج و یک لیوان آب به اونها اضافه میکنیم و میزاریم نیم ساعت پخته شه و مزه به خورد هم بره
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست کنی عاشقش میشی
مواد لازم :
کلم بروکلی خرد شده ۱ عدد
پنیر چدار ۲ پیمانه
پنیر خامه ای ۱ پیمانه
ژامبون به مقدار لازم
یک قاشق سوپ خوری پودر پیاز
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری
پونه کوهی یک قاشق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
فیله مرغ
طرز تهیه :
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سر بروکلی را ریز ریز کنید و داخل یه کاسه بریزید. پنیر چدار، پنیر خامه ای، ژامبون و پور پیاز را به بروکلی ها اضافه کنید و همه را به خوبی با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه دیگر نمک،فلفل،پودر سیر، پودر پیاز، پونه کوهی و پاپریکا را با هم مخلوط کنید.
دو طرف فیله ها را به ادویه ها آغشته می کنیم و مانند تصویر روی آنها را می کوبیم تا نازک تر شوند سپس آنها را در درون ظرف قرار می دهیم و بعد ژامبون ها را روی آن قرار می دهیم و سپس مواد را داخل آن میریزیم و سپس دوباره ژامبون قرار داده و بعد دوباره روی آن مرغ قرار دهید
به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در داخل فر بماند تا لایه رویی کاملا پخته شود و رنگ آن قهوه ای شود.
رو حرف اول اسم خودت یا عشقت کلیک کن پروفایل خوشگلتو بردار😍👇
A💋 B💋 C💋 D💋 E💋 F💋
G💋 H💋 I💋 J💋 K💋 L💋
M💋 N💋 O💋 P💋 Z💋 R💋
S 💋 T💋 Y💋 V💋 W💋 X💋