يك روش جديد و جذاب براى طبخ هويج پلو👌🏻
#هویج_پلو
که نصف سینه ی مرغ رو با پیاز و یه حبه سیر چرخ کردم . نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه و پاپریکا و دو قاشق زعفرون دم کرده زدم و گذاشتم یک ساعت تو یخچال استراحت کنه و بعد قلقلی و سرخ کردم
بقیه مراحل شبیه هویج پلو هست
🥘🍜 🍱@ashpazy_irani 🍕🌭🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت متفاوت ذرت
~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
مواد لازم:
ذرت🌽
آرد🥡
تخم مرغ 🥚
آرد سوخاری 🍘
به این ترکیب کمی هم پنیر پارمسان اضافه کنید محشر میشه😋
🥘🍜 🍱@ashpazy_irani 🍕🌭🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سورملی کباب ترکیه
🥘🍜 🍱@ashpazy_irani 🍕🌭🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک نوتلا و توت فرنگی
♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
مواد لازم:
بیسکوییت دایجستیو(ساقه طلایی )🍪
کره🧈
توت فرنگی 🍓
برای لایه ی پنیری:
پنیر ماسکار پونه🧀
خامه🧁
پودرقند🍚
نوتلا🍫
🥘🍜 🍱@ashpazy_irani 🍕🌭🍔
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش لوبیا سفید ارومیه ای
🥘🍜 🍱@ashpazy_irani 🍕🌭🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین شیک سالاد برای مهمونی
𖡗𖡗𖡗𖡗𖡗𖡗𖡗𖡗𖡗𖡗𖡗𖡗𖡗𖡗𖡗𖡗𖡗𖡗
مواد لازم:
کاهو🥬
کلم بنفش💜
خیار🥒
ذرت🌽
کلم سفید 🤍
هویج🥕
🥘🍜 🍱@ashpazy_irani 🍕🌭🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه آموزش بستنی انبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# تزئین زیبا _با شکلات
#کیک_نارنگی 🍊🍰
آرد دو پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
آب نارنگی سه چهارم پیمانه
زِست نارنگی یک ق مرباخوری(رنده پوست نارنجی نارنگی)
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نوک ق چ
🍴
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید .
قالب ۲۰ سانتی رو با کره چرب و آرد پاشی کنید و توی فریزر بزارید .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی دور تند حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا سبک و کشدار بشه.
روغن رو اضافه کنید و یک دقیقه با دور کند هم بزنید ، آب نارنگی و زِست رو اضافه و هم بزنید .
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و توی سه مرحله به مواد بالا اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
مواد رو توی قالب بریزید و توی فر بزارین به مدت ۵۰ دقیقه ، بعد با خلال دندان تست کنید اگر نچسبید از فر در بیارید .
کمی که خنک شد از قالب در بیارین و روی توری بزارید تا کاملا خنک شه و بعد با یه فنجون چایی توی این هوای سردِ بارونی لذتش رو ببرین ..🤗🥰😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢چند ترفند در پوست کندن میوه ها
🍂🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بدون_فر
کیک بدون فر
مواد لازم🔻
⦁ 1 لیتر (4 فنجان) شیر ؛
⦁ 2 زرده تخم مرغ
⦁ 60 گرم (1/2 فنجان) آرد ؛
⦁ 30 گرم (1/4 فنجان) پودر کاکائو؛
شکر قهوه ای
⦁ 100 گرم (1 فنجان) شکلات تلخ ؛
g 100 گرم (1/2 فنجان) شکر؛
⦁ 60 میلی لیتر (1/4 فنجان) آب سرد ؛
crack بیسکوییت ساده
⦁ فندق خورد شده
طرز تهیه🔻
1. شیر ، شکر ، کاکائو ، آرد و شکر قهوه ای را هم بزنید. حدود 10 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ و حباب شود ، روی حرارت متوسط کم بپزید.
2. کره ، شکلات و زرده تخم مرغ را داخل مخلوط پودینگ بریزید. در یک کاسه جداگانه بریزید ، آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.
3. پودینگ سرد را با آب سرد بزنید.
4. 6 عدد بیسکوییت ساده را در 6 فنجان یا کاسه کوچک قرار دهید ، روی آن مخلوط شکلات بریزید تا هر قالب 2/3 از بالا پر شود. یک بیسکوییت دیگر اضافه کنید و هر قالب را پر کنید تا بالا. قبل از سرو ، فندق را روی آن قرار داده و برای مدت 2-3 ساعت خنک کنید
امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پرتقالی_دورنگ😍🤩
برای پودینگ پرتقالی:
۶ فنجان چایخوری آب پرتقال
۱ فنجان چایخوری شکر
۱ فنجان چایخوری نشاسته ذرت
۱ ق چ وانیل
برای پودینگ وانیلی:
۶ فنجان چایخوری شیر
۱ فنجان چایخوری شکر
۱ فنجان چایخوری نشاسته ذرت
۱ ق چ وانیل
ابتدا آب پرتقال هارو میگیریم و به همراه نشاسته و شکر روی حرارت میذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شه ،همون موقع به طور همزمان داخل قابلمه دیگه، شیر و شکرو نشاسته رو روی حرارت مدام هم میزنیم تا غلیظ شه سپس دو قابلمه رو از روی حرارت برداشته و وانیل رو به هریک اضافه میکنیم داخل ظرف یا قالب روبا آب مرطوب و از دودسر مطابق فیلم میریزیم و دو الی سه ساعت در یخچال میذاریم و با پودر پسته تزیین میکنیم،نووش جاان🌺❤️ 👇
پ ن: دوستای نازنینم تو کلیپ برای پودینگ وانیلی نشاسته یادم رفت بگم 🌹
آشپزی ایرانی🍔
بورک سبزیجات
#بورک_سبزیجات
مواد لازم:
4 عدد فیلو (یوفکا)
4 عدد بادمجان
1 عدد گوجه فرنگی بزرگ
فلفل قرمز کاپیا 2 عدد
2 عدد فلفل سبز
1 عدد پیاز
4 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری نعنا خشک
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 پیمانه آب
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری سرکه
1/2 قاشق چایخوری روغن
1 عدد زرده تخم مرغ
کنجد
طرز تهیه:
اول بادمجان ها رو پوست گرفته و به مکعب های کوچک برش بده. بذار یکم داخل آب نمک بمونه بعد آبشو بریز، پیاز رو ریز خرد کن.
گوجه فرنگی رو مکعبی ریز خرد کن.
داخل تابه روغن بریز و پیاز و سپس فلفل ها و گوجه فرنگی رو داخلش تفت بده.
رب گوجه فرنگی رو اضافه کن، ادویه ها رو اضافه کن، بادمجان ها رو اضافه کن، تفت بده تا نرم بشن بعد بذار تا خنک بشن.
حالا سس رو آماده کن، ابتدا آرد و سپس سرکه و آب و روغن رو اضافه کرده و هم بزن تا سس یکدستی به دست بیاد.
یک ورقه خمیر رو مانند کلیپ باز کن به اندازه 4 بند انگشت از هر 4 طرف تا کن بعد دو قاشق غذاخوری سس رو داخل خمیر ریخته و به طور یکنواخت پخش کن.
ملات بادمجان رو به طور یکنواخت روش بمال و سپس تاش کن و به شکل رول درش بیار.(مانند کلیپ)
خمیر رو به عرض سه انگشت برش بده.
همین کار را برای همه مواد انجام بده.
سس باقی مانده رو روی خمیرایی که داخل سینی چیدی بریز و با قلم مو روی خمیر بمال.
سپس تخم مرغ رو با چنگال بزن و دوباره با قلم مو روی خمیر بمال و کنجد رو روش بریز.
بعد بذار داخل فر 175 درجه به مدت نیم ساعت بپز تا طلایی بشه.
🌟
آشپزی ایرانی🍔
#دونات ☝️👇
#دونات
بعد از چهل دقيقه خمیر رو به ميز كار انتقال بدید وچند دقیقه ورز بدید تا پف خمیر گرفته بشه وحبابهای داخل خمیر از بین بره این حبابها باعث میشه خمیر موقع سرخ شدن بترکه ودونات ترک برداره
قالب مخصوص دونات رو همه لوازم قناديا دارن كه سايزشم بستگي به خودتون داره. سايز متوسط به نظر من مناسبه. توجه داشته باشين گردي وسط قالب خيلي كوچيك نباشه چون بعد كه سرخش كردين خمير پف ميكنه و دايره وسط پر ميشه و دوناتتون زشت ميشه.
اگر هم نداشتين از سر ليوان استفاده كنيد و وسطشم با يه قالب گرد كوچيكتر از دايره ي سر ليوان قالب بزنين.
یا میتونید چونه های کوچک (بیست گرمی) درست کنید وکمی تو دست فشار بدید تا باز بشه همین طور تو روغن سرخ کنید عالی میشه
چونه های ۷۰ تا ۸۰ گرمی از خمیر جدا کنید وبکدست کمی باز کنید وقالب بزنید. بعد از اينكه قالب زدید کاغذ روغنی روغنی رو مربی برش بزنید وکمی آرد پاشی یا چرب کنید ودونات ها رو بزارید روش ودستمال مرطوب بکشید روش برای استراحت دوم (بیست دقیقه) دستمال به هییییچ وجه روی خمیر رو نگیره باید باهاش فاصله داشته باشه وگرنه خمیر به دستمال میچسپه
حال روغن رو میزاریم رو شعله با حرارت کم
اگر از قابلمه رويي استفاده كنيد كه خيلي بهتره و دما عالي انتقال داده ميشه.
توي قابلمه رو مقدار زیادی از روغن سرخ كردني بریزید. روغن بايد به اندازه اي باشه كه دونات توش شناور باشه.
حالا زمانيكه روغن خوب داغ شد اول يه تيكه خمير كوچولو بندازين داخلش و بذارين تا كاملا سرخ بشه و در حديكه سياه بشه. اينكار باعث ميشه داغي بيش از حد روغن رو بگيره.
بعد دونات ها رو يكي يكي سرخ ميكنيم. زياد نبايد سرخ بشه همينقدر كه طلايي بشه كافيه.
اگر روغن زياد نباشه ممكنه كه به ظرف بچسبه و اگر چسبيد كمي با چاقو گوششو جدا ميكنيم و در مياد.
توي ظرف جدا يه دستمال بندازين و بعد از سرخ شدن دونات ها رو روی اون بچینید تا روغن اضافی گرفته شه وبعدا به سلیقه خودتون تزیین کنید
من روشو با شکلات آب کرده تزیین کردم پستای پایین دستورش به صورت ویدئوی گذاشتم
دوناتهای که داخلشون خمیره با حرارت بالا روغن رو داغ کردن ولا حرارت بالا هم سرخ کردن
اگر دونات سفته آرد زیادی به خورد خمیر دادید
دونات پف نمیکنه خمیر مایه فاسد شده
به هیچ عنوان به جای خمیر مایه از پگینک پودر استفاده نکنید
بجای کره از روغن مایع یا جامد استفاده نکنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد الویه
یه سالاد الویه که تیپ زده خودشو خوشگل کرده واسه عید، طرز تهیهاشم که همگی استادین ماشالله، سینه مرغ رو گذاشتم بپزه، بعد از نیم ساعت سیب زمینی ها رو پوست گرفتم و همراه یه دونه هویج اضافه کردم و گذاشتم همه مواد باهم بپزه، بعد تخم مرغها رو جدا پختم...
خیارشورها رو خرد کردم، سینه مرغ رو ریش ریش کردم، سیبزمینی و تخم مرغ رو با چنگال له کردم، سس مایونز رو با کمی آبمرغ مخلوط کردم، همراه نمک و فلفل سیاه همه مواد رو مخلوط کردم...
بعد داخل قالب ۱۸ سانت سلفون کشیدم، سالاد رو ریختمتوش بعد از یک ساعت برگردوندم با سس مایونز و گوجه فرنگیوهویج و نخود فرنگی تزئین کردم...
#جوجه_فری
زعفرون و کمی آب ..
ادویه ها...
آب لیمو ترش..
چند حبه سیر...
مخلوط میشن...
رو مرغ ها ریخته میشن...
میفرستیم تو فر...
ب همین راحتی...
درجه فر مختلفه دیگه خودتون فر خودتون و بهتر میشناسین^_^
من مهمون ک داشته باشیم کمی روغن زیتون هم اضافه میکنم ب سس...
نیاز ب هیچ پوششی هم نداره...
تو حرارت ملایم فر, آب مرغ تبخیر میشه و مرغ با روغن خودش سرخ میشه..دقیقا میشه مثل اکبر جوجه..
_زعفرون هر چی بیشتر ..طعمش عالی تره..
_ رون مرغ مسلما لذیذ تره...سینه مرغ خشک میشه...
حداکثر یک ساعت و نیم تا دو ساعت زمان میبره...
_معجزه این غذا..اون حبه سیر ها هستن بعد پخت...عالی میشن...
_ مرغ با پوست گذاشته میشه چون از خشک شدن گوشت و سفت شدن جلوگیری میکنه و چربی خود پوست اون و برشته و طلایی میکنه
#نان_کره_ای
۱ لیوان آب ولرم
۱ لیوان شیر ولرم
۱/۵ ق غ شکر
۱/۵ ق م نمک
۱ پاکت خمیر مایه خیس
۲ ق غ کره
تقریبا ۱ کیلو آرد
۳۰۰ گرم کره
زرده تخم مرغ
داخل ظرفی مواد لازم رو ریخته و خوب هم می زنیم بعد می ذاریم عمل بیاد.
کره سرد رو داخل دوتا کاغذ روغنی با کمک وردنه باز کرده و توی یخچال قرار میدیم.
بعد خمیر عمل اومده رو با کمک وردنه باز کرده داخلش کره گذاشته بعد تا میکنیم و توی یخچال ۲۰ دقیقه استراحت میدیم.
بعد از یخچال درآورده و دوباره با کمک وردنه بازش می کنیم سپس به همین شکل تا کرده و ۲۰ دقیقه دیگه داخل یخچال قرار می دیم.
خمیر استراحت داده رو دوباره بازش میکنیم و به شکل مثلث از پایین به بالا برش میزنیم خمیر برش زده رو به شکل رول میپیچیم و توی سینی قرار میدیم.
سپس روش رو پوشونده و ۱۵ دقیقه استراحت میدیم و روش زرده تخم مرغ مالیده و توی فر با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه می پزیم.
🍗🍲#مرغ_ناردونی
مواد لازم:
مرغ ٤تیکه
پیاز متوسط یک عدد
انار دون شده یک و نیم لیوان
آب انار یک لیوان
آلو بخارا حدود 5 عدد
رب گوجه یک قاشق.غ
رب انار یک قاشق.غ
زعفران. نمک. فلفل سیاه. زردچوبه
شکر در صورت لزوم برای ملس شدن که من نزدم چون انارام شیرین بود
😋طرز تهيه
پیازرو که ریز خرد کردیم با زردچوبه تفت میدیم
مرغهارو داخل پیاز میندازیم. زعفران. فلفل سیاه رو اضافه وتفت میدیم تا مرغ سرخ بشه رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم آب انار رابهمراه کمی آب روش میریزیم تا مرغها نیم پز بشه.
نیم ساعت بعدش رب انار و انارهای دون شده و آلوها رو اضافه کرده و میذاریم تا با حرارت ملايم بپزه و جابیفته
نکته
وقتی انار رو اضافه کردین درپوش قابلمه را نزارید زیرا دانه های ان سفید خواهند شد .
.اگر از انار ترش استفاده ميكنيدباتوجه به سلیقه خودتون میتونید کمی شکر اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم بیسکوییت
این شما و اینم دسر #کرم_بیسکوئیت 😍
از خوشمزگیش نگم براتون
کافیه یه بار امتحانش کنین…😋
.
بریم مواد اولیه رو باهم ببینیم
بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲/۵ لیوان
شیر ۳/۴ لیوان
پودر نسکافه ۱ بسته
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم(چهار قاشق غذاخوری)
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری(اختیاری)
.
درست کنین و لذت ببرین😍🌹
#ویفر_موزی
موادلازم
یک پیمانه آرد
یک پیمانه پودر قند
یک پیمانه روغن جامد
چند قطره اسانس موز
چندتا هم نان میکادو
طرزتهیه:
آرد و توی قابلمه ریخته و تفت میدهیم با حرارت خیلی کم فقط باید بوی خامی آرد بره
رنگش تیره نشه بعد از حرارت برداشته روغن و پود قندرو همراه اسانس اضافه کرده هم میزنیم
باز دوباره برا دو دقیقه روی حرارت گذاشته هم میزنیم .
حالا با لیسک از موادمون برداشته روی نون میکادو میمالیم بعد ی نون میکادو دیگه روش میزاریم دوباره از موادمون بصورتی ک سه طبقه بشه محکم با دستمون سفت میکنیم فشار میدیم به مدت نیم ساعت تو یخچال قرار داده بعد برش میدیم
#خورشت_مرغ🥘🥘🥘🥘
اول ساق ران هارو زردچوبه و فلفل سیاه زدم و تو روغن سرخ کردم و گذاشتم کنار.تو همون روغن یه پیاز متوسط که رنده کردم و تفت دادم و بعد یه سیر رنده شده اضافه کردم.(قارچو تمیز شستم اگه بزرگه از وسط نصف کنید و اگه ریزه خورد نکنید )به پیازو سیر اضافه کردم و تفت دادم و بعد مرغهارو اضافه کردم یه لیوان آب جوش ریختم و گذاشتم نیم ساعت بپزه.بعد یکم جعفری خورد شده اضافه کردم(دو قاشق غذا خوری).تو یه ماهیتابه یه قاشق کره به همراه یه قاشق رب و یه قاشق ارد با هم تفت دادم نصف لیوان آب ریختم وقتی مواد یکدست شد به خورشتمون اضافه کردم و در آخر دوقاشق آب غوره ریختم .نمکش هم تست کنیداگه کم بود یکم اصافه کنید .۵ دقیقه قل بخوره و تمام .
پاولوای توت فرنگی 😍😍
#پاولوای_توت_فرنگی_قلبی😍😍
ویژه ولنتاین ❤️
مواد لازم برای۸ نفر
توت فرنگی🍓 یا هر میوه دیگر برای تزیین به مقدار لازم
خامه برای تزئین به مقدار لازم
سرکه سیب ۲ قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
پودر شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد
طرز تهیه
۱- فر رو با دمای 150 درجه روشن کنید
۲- سفیده ها ی تخم مرغ رو در یک کاسه آینقدر بزنید تا سفت و فومی بشه و با برگردوندن ظرف نریزه
۳- بعد به تدریج پودر شکر رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد نشاسته ذرت رو اضافه کرده هم زده و در آخر سرکه سیب رواضافه و هم بزنید تا سفت و منسجم بشه
۴- حالا این مایه رو توی قالب به شکل قلب که داخلش کاغذ روغنی گذاشته اید بریزید و بذارید تو فر دمای فر 120 درجه حدود یک ساعت با دمای کم توی فر بماند
۵- بعد از خنک شدن حالتی مثل مرنگ دارد با احتیاط از کاغذ جدا کنید و در ظرف بذارید و با خامه و توت فرنگی🍓😋 یا هر میوه دیگه روشو تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شیک خیلی راحت و سریع اماده میشه و در نهایت هم چیزه لذیذیه و کای بهتون مزه میده و کیف میکنین از خوردنش❤️✌🏻
❌مقدار موز و انبه دسته خودتونه❌
ما داخلش یکم فندق هم ریختیم شما میتونین از گردو و پودر نارگیل هم استفاده کنین..
نووووش جونتون❤️
.✦
نان خرمایی🥣🥣🥣
🥠🌮
آرد سفید: 2 و 1/2 فنجان
بیکینگ پودر: 2 و 1/2 قاشق چایخوری
نمک: 3/4 قاشق چایخوری
جودوسر: 1/2 فنجان
خرما: 250 گرم خرد شده
شکر قهوه ای: 1/2 فنجان
پودر قند: 1/2 فنجان
تخم مرغ درشت: 1 عدد
شیر: 1 و 1/4 فنجان
کره ذوب شده: 3 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل: 1 قاشق چایخوری
🧁🧁🧁
طرز تهیه آن در عکس توضیح شده است
نکات پایانی: قالب را به مدت 55 تا 65 دقیقه درون فر قررار دهید تا کامل بپزد.برای اطمینان از پخت یک خلال دندان را درون نان قرار دهید و بیرون آورید، اگر نان به خلال دندان نچسبید یعنی پخت نانکامل شده است.
قالب را از فر درآورده و 10 دقیقه صبرکنید تا خنک شود و از قالب جدا کنید.
#نون_شیرمال
1عدد تخم مرغ، 1 ق غ خمیر مایه، 4 ق غ شکر، 6 ق غ روغن مایع، حدود 450 تا 500 گرم آرد، نصف ق چ نمک، 1 پیمانه شیر،
ابتدا شیر ولرم که دست را نسوزاند با خمیر مایه و شکر ترکیب کرده به مدت 10 دقیقه درون ظرف در بسته میگذاریم مدت زمان بیشتر نشود، بعدا در ظرفی غیر فلزی همه مواد غیر از آرد را ترکیب کرده و آرام آرام آرد را الک میکنیم میریزم تا حدی که به دست نچسبد، کاملا ورز میدیم و روی خمیر را پارچه ای میگذاریم و در محیط آشپزخانه حدود یکساعت استراحت میدیم تا حجم خمیر دو سه برابر شود، خمیر را بعد از مدت تعین شده روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم حالت میدهیم و دوباره به مدت یه ربع استراحت میدیم در حالی که پارچه ای تمیز روش انداختیم، در آخر زرده تخم مرغ و شیر را ترکیب کرده روی نون ها میمالیم و کنجد هم میریزیم، به مدت بیست الی سی دقیقه درون فر از پیش گرم شده با دمای 160 درجه میگذاریم تا روش طلایی شود،
#اسنک_با_نان_باگت
🌟🌟🌟🌟🌟
موادلازم.ژانبون ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ۱ عدد
سس مایونز ۲ قاشق پر
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
نان باگت دوعدد بزرگ
آویشن نمک فلفل
طرزتهیه:ژانبون و فلفل دلمه را ریز خرد میکنیم وبا هم مخلوط کرده.بعد سس و نمک و فلفل و آویشن را اضافه میکنیم.ودر آخر پنیر را اضافه کرده خوب مخلوط کرده و در دستگاه میزاریم گرم بشه.در این فاصله نون رو از وسط برش میدیم.داخلش مواد رومیریزیم. و داخل دستگاه میگذاریم تا آماده شود