فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دورچین سبزیجات خیلی خوشگل🍓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبنات های تزئینی😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه گوجه فرنگی با سبزیجات
مواد لازم:
4 عدد گوجه فرنگی (میتوانید به تعداد نفرات اضافه کنید)
1 عدد پیاز
1 عدد بادمجان
1 عدد کدو (به دلخواه)
1 عدد هویج
فلفل سبز و یا فلفل قرمز
جعفری
سیر
نمک
روغن زیتون
طرز تهیه:
سبزیجات مکعبی خرد شده و روغن را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. گوجه فرنگی ها را از قسمت بالا ببرید و با قاشق داخل گوجه فرنگی ها را خالی کنید. مغز گوجه فرنگی های را پوره کنید و به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید. در ماهیتابه را بذارید و 10_5 دقیقه به این شکل بپزید. وقتی سبزیجات خوب نرم شدند داخل گوجه فرنگی ها را با سبزیجات پر کنید. ظرف پیرکس را کمی چرب کنید کف ظرف جعفری خرد شده بپاشید و گوجه فرنگی ها را روی جعفری بچینید. در فر 200 درجه تا وقتی که گوجه فرنگی کاملا نرم شود حدود 30_25 دقیقه بپزید. بعد از پخت میتوانید گرم و یا سرد سرو کنید. میتوانید روی دلمه ها ماست سیر دار بریزید. نوش جان .
کیک مخملی به روش بخار پز
نکته برای اینکه کیکتون خوشرنگ بشه باید به روش بخار پز بپزید یعنی یا توی سینی فر اب بریزید و قالب رو توی سینی که اب داره بزارید و یا توی قابلمه اب بریزید و بزارید روی گاز و یک توری سیمی بزارید داخل قابلمه و قالب کیک رو روی توری سیمی بزارید و در قابلمه رو بزارید تا بپزه مثل فیلم کیک هندوانه چند پست قبل هر دو روش عالیه .
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن
1 لیوان شکر
1 بسته بکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری سر خالی
1 بسته وانیل یا نصف قاشق چایخوری وانیل شکری
نصف قاشق چای خوری رنگ غذای ژله ای قرمز
2.5 لیوان آرد.
ابتدا تخم مرغ ها و شکر را که به دمای اتاق رسیده مخلوط کنید تا کرمرنگ شوند. سپس شیر و روغن و رنگ را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم. میکسر را کنار بزارید و سپس با لیسک ادامه می دهیم. آرد ، بیکینگ پودر و وانیل را الک کرده و به مخلوط اضافه می کنیم.به آرامی آن را با یک لیسک دورانی مخلوط کنید موادمون رو داخل قالب چرب و اردپاشی شده می ریزیم و قالب را روی سینی فر که از آب پر شده قرار می دهیم. ما آن را برای حدود 50 دقیقه ، ابتدا در دمای 180 درجه ، می پزیم. سپس روی کیک را با فویل می پوشانیم و 10 دقیقه دیگر آن را می پزیم بعد از سرد شدن از قالب خارج کرده و من با توت فرنگی تزئین کردم ، شما می توانید به دلخواه تزئین کنید و نوش جان.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین کاپ کیک خیلی شیک 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک شیک خیلی متفاوت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر 😍😋
❤محلبی قرمز
نصف لیوان شکر
۲ لیوان آب انار
۱/۵ قاشق نشاسته ذرت
۱ قاشق آرد گندم
این مواد رو خوب باهم ترکیب کنید✨
🤍محلبی سفید
۳/۴ لیوان شکر
۲ لیوان شیر
۱/۵ قاشق نشاسته ذرت
۱ قاشق آرد گندم
این مواد هم باهم ترکیب کنید و خوب هم بزنید✨
حالا دو تا قابلمه رو بصورت همزمان بذارید روی گاز ,
و پنج دقیقه هم بزنید تا غلیظ بشه ,
و در اواخر پخت محلبی سفید ، بهش وانیل هم اضافه کنید
کاسه پیرکس یا قالب سیلیکونی رو کمی چرب کنید ,
و یک ملاقه محلبی قرمز سپس در مرکزش محلبی سفید و به همین ترتیب ادامه بدید تا قالب پر بشه ,
و در نهایت چند ساعت در یخچال استراحت بدید ,
و در ظرف مورد نظرتون بکشید ,
و با پودر ناگیل و انارو مغزیجات تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_برنجی 🥯 😋😍
▫️کره ۱۲۵ گرم
▫️پودر قند ۷۰ گرم
▫️یک عدد زرده تخم مرغ
▫️نصف یک عدد سفیده تخم مرغ
▫️یک قاشق سوپخوری گلاب
▫️۲۵۰ گرم آرد برنج ارگانیک پرتوفود
🔸اگر برای هر شیرینی، به اندازهی یک گردوی متوسط خمیر بردارید، این مقدار مواد حدود ۲۵ تا ۳۰ عدد شیرینی به شما میدهد.
🔸دمای فر: ۱۸۰ درجه
🔸زمان پخت: ۱۰ الی ۱۵ دقیقه
♦️قالب شیرینی برنجی را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
♦️ قالب شیرینی نیازی به چرب شدن ندارد. اگر خمیر را خوب ورز داده باشید، چون خود خمیر کره دارد، به قالب نمیچسبد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گوشفیل_خونگی
مواد لازم
تخم مرغ دو عدد(دوزرده و یه سفیده)
روغن مایع 6ق.غ.
ماست یک پیمانه،وانیل نصف ق.چ. بکینگ پودر یک ق.غ. آرد به میزان لازم (معمولا برای گوش فیل از شیر استفاده میکنند ولی من از ماست استفاده کردم چون ماست باعث میشه گوش فیل تردید داشته باشیم ولی شیر کمی خشک میکنه گوش فیل ها رو )نکته مهم......
طرز تهیه:
تخممرغ ها رو با چنگال خوب بزنید وانیل رو اضافه کرده هم بزنید روغن رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود بعد ماست و بکینگ پودر و اضافه کنید و هم بزنید آردراکم کم بریزید وهم بزنید البته باید ورز بدید... تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر بدست نچسبه و خیلی هم سفت نشه چون موقع سرخ شدن گوش فیلتون خشک میشه پس به اندازه آرد بریزید بعداز ورز دادن روی خمیر رو بپوشانید و در جای گرم بزارید تا ور بیاد..بمدت چهار تا پنج ساعت....هرچه خمیر بیشتر بماند گوش فیل با کیفیت تری خواهد شد .....
بعد خمیر رو به صورت چانه درآورده میزاریم ده دقیقه بمونه و بعدیکی یکی باورد نه باز کرده و شکل میدیم...اولین شکلی که درآوردم گل کوکب بود که وسطش و سفیده تخم مرغ زدم که بهم بچسبن خیلی راحت و آسون ...ودر روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم و در شهد میزاریم دوتا سه دقیقه بمونه ...اگه بقیه رسپی ها رو امتحان نکردید پیشنهاد میدم این گوش فیل خوشمزه رو حتما امتحان کنید
آشپزی ایرانی🍔
#زبان_گوساله_با_پلو
#زبان_گوساله_با_پلو 🍲 😋
▫️زبان گوساله
▫️پیاز
▫️سیر
▫️برگ بو
▫️فلفل دلمه
▫️چوب دارچین
▫️هویج
▫️رزماری
▫️زعفران غلیظ
▫️فلفل سیاه
▫️پاپریکا
▫️زردچوبه
▫️نمک
🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره.
🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه
🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه.
🌟
29.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#یتیمچه🍆
3 عدد بادمجان رو پوست بگیرین همهی اونارو خرد کنین داخل صافی بریزین؛ ۱ ق غ نمک اضافه و 2 ساعت کنار بذارین تا تلخی بادمجان ها گرفته بشه .
داخل تابه روغن بریزید؛1 عدد پیاز خرد شده اضافه و تفت بدین. 1 عدد سیر خرد شده، نصف ق چ زردچوبه وَ مقداری فلفل سیاه،
بادمجان ها رو هم بشورید تا شوری اونا از بین بره بعد به تابه اضافه کنید و کمی تفت بدین.
یک عدد سیب زمینی که درشت خرد کردین، 1ق غ رب، 1عدد فلفل دلمهی سبز خرد شده، 3 عدد گوجهی پوست گرفته و خرد شده .
اگه غذا احتیاج به نمک داشت، به مقدار دلخواهتون اضافه کنید. در نهایت مقدار کمی آب بریزین وَ در تابه رو بزارین تا جا بیفته.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی تنوری جنوبی🧆
برای ۱ دونه ماهی سرخو
۱ دونه پیاز رنده شده (آبش رو سوا کنین)
۳ تا گوجه فرنگی رنده شده
۳-۴ قاشق غذاخوری سبزی قرمه سبزی
۳۰ گرم کره آب شده
زعفران دم کرده
نمک-فلفل-پودر کاری-فلفل قرمز-پاپریکا-زردچوبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_فوری
ساندویچ گوشت قلقلی با پنیر و سس گوجه و جعفری
سس گوجه جعفری:
۷-۸ عدد گوجه رو پوره یا رنده کنید و با نمک و روغن بذارید رو حرارت کم تا بپزه (۴۰ دقیقه) دو دقیقه آخر جعفری خرد شده رو اضافه کنید و تمام.
گوشت قلقلی:
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
نمک و فلفل سیاه
یک عدد پیاز رنده شده (کوچک باشه)
یک قاشق چایخوری تخم گشنیز یا پودر سیر (این ادویه اختیاری هست)
خوب ورز بدید، مثل من گوشت قلقلی درست کنید و سرخ کنید.
هر چند ثانیه اونهارو بچرخوید و در آخر یه چیکه آب بزنید تا کاراملی بشه! حرارت رو کم کنید پنیر ورقهای (پیتزا، موزارلا یا پارمسان) بذارید و یک دقیقه در ماهیتابه رو ببندید.
همه چیز آماده هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب تابه ای
دستور تهیه :👇
یک کیلو سینه مرغ را مکعبی خرد کردم و داخل سه تا کاسه تقسیم کردم
به یک ظرف یک قاشق مربا خوری چاشنی شاندیز
به یه ظرف دیگه یک قاشق مرباخوری چاشنی عشایری
وبه دیگری یک قاشق مرباخوری چاشنی بندری زدم
و دوباره به هر کدوم از ظرفها نصف قاشق مرباخوری چاشنی زعفرانی اضافه کردم و خوب مخلوط کردم
بعد به هر ظرف کمی نمک آبلیمو وروغن زیتون زدم
یک عدد پیاز ویک عدد فلفل دلمه ای رو خلالی کردم واضافه کردم و مخلوط کردم و روی ظرفارو و سلیفون کشیدم و چند ساعت داخل یخچال گذاشتم تا مرغها خوب مزه دار بشه و بعد سیخ چوبهارو نیم ساعت داخل اب خیس کردم
وبعد تکه های مرغ رو به سیخ چوبی زدم و داخل ماهیتابه با کمی روغن سرخ کردم اول حرارت رو کمی زیاد کردم بعد اینکه رنگ گوشت عوض شد درب ماهیتابه رو گذاشتم تا مغز پخت بشه به همین راحتی جوجه کبابهای خوشمزه با طعمهای مختلف درست کردم
#بانو
امروز سعی کن
یه اتفاق خوب توی زندگی
دیگران باشی...
مثل یه چتر توی روزای بارونی
مهربون باش و صمیمی
بدون شک هزاران مهربونی
به تو برمیگرده....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_گوشت_ترکیه_ای
🥳🥳🥳🥳
مواد لازم
خمیر یوفکا
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط
سیر دو حبه
روغن مایع دو تا سه ق غ
رب یک ق غ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
جعفری خرد شده ۳ ق غ
شیر یک لیوان
تخم مرغ یک عدد
کره آب شده ۵۰ گرم
نمک به مقدار دلخواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_سبزیجات خووشمزه😍😋
هویج ۱ عدد
پیازچه ۶ عدد
فلفل ۲ عدد
آرد سفید شیرینی پزی ۱۰ لیوان
شیر ولرم ۲ لیوان
آب ولرم یکو نیم لیوان
نمک یک و نیم ق چ
مخمر (خمیر مایه) ۲ ق غ
روغن زیتون نصف پیمانه
هویج و پیازچه و فلفل و نمک و مخمر و شیر ولرم و آب ولرم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه میکنیم و روغن زیتون ریخته و ورز میدیم ۵ دقیقه و در ظرف رو گذاشته و در جای گرم استراحت میدیم نیم ساعت سپس سطح کارو ارد پاشی کرده و با وردنه پهن میکنیم و به چانه های مساوی تقسیم میکنیم و در تابه چرب شده از دو طرف میپزیم و کره ذوب شده میزنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ساده😍😋
آرد:۸ ق غ
شکر:۶ ق غ
تخم مرغ:۲ عدد
ماست :۴ ق غ سرپر(یا شیر ۱/۳ لیوان)
وانیل:نوک ق چ
بکینگ پودر:۱ ق چ
روغن مایع:۱/۴ لیوان
این کیک رو داخل قابلمه یا تابه فردست ساز...هم میتونید درست کنید،من از قالب کوچیک استفاده کردم و داخل توستر به مدت ۴۵ دقیقه گذاشتم که بپزه دما ۱۸۰ درجه.داخل فر هم دما و درجه همینه.
داخل این کیک میتونید مقداری کشمش هم بریزید،یا برای تزیین از کنجد و مغزیجات استفاده کنید
پنکیک موزی😍😍
تخم مرغ 1عدد
شکر4ق غ
وانیل نوک ق چ
شیر یک پیمانه
روغن مایع 3ق غ
موز2عدد
بکینگ پودر2ق چ
آردیک پیمانه و1ق غ
نمک نوک ق چ
دارچین1 ق چ
تخم مرغ،وانیل و شکر رو باهمزن خوب میزنیم،سپس شیر وروغن رو اضافه وهم میزنیم وبعد موز رو کاملا پوره میکنیم و اضافه میکنیم،درآخر هم آرد،بکینگ پودر،دارچین ونمک رو که باهم سه بار الک کردیم اضافه میکنیم وهم میزنیم در حد مخلوط ویکدست شدن
تابه رو روی حرارت کم میذاریم تا گرم شه،بدون ریختن روغن و چرب کردن،مایه ی پنکیک رو توی تابه میریزیم ووقتی حباب زد بر میگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه،بعد از پخت روی توری میذاریم تا خنک شه وخمیر نشه،بعد با هرچی دوست داشتین سروش کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_میوه کودک
🥳🥳🥳🥳
از این بشقابا برای کوچولوهاتون درست کنید هم راحته هم جذاب هم اشتها برانگیز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فالوده شیرازی