eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
808.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 البته نه از نوع شیرازیش هشتصد گرم‌ کلم رو بعد از شستن خرد و همونطور که خیس بود در ظرفی ریختم‌ و درب ظرف رو گذاشتم‌ تا روی شعله یه مقدار نرم بشه. پیاز رو نگینی و در روغن سرخ کردم و چهارصد گرم‌ گوشت تکه ای خورشتی اضافه و تفت دادم. وقتی رنگ‌ گوشتها برگشت و آبش کشیده شد ادویه، کمی رب گوجه که البته باید خیلی کم باشه و زردچوبه اضافه و با مقداری آب گذاشتم‌ تا بپزه.حالا در ظرف کلم ها رو بردارید وقتی یه مقدار نرم‌ شد بهش کمی روغن اضافه و کمی تفت بدید و زعفران اضافه کنید مقدار زعفران هم‌ بستگی به خودتون داره.هرچی دست و دلبازتر باشید غذای خوشرنگتری خواهید داشت. درآخر وقتی گوشت خوب پخت و آبش کم‌ شد کلم ها رو بریزید توش و بزارید تا یه کم‌ با هم‌ بپزه و طعمهاش تو خورد هم برن. من برای این‌ مقدار مواد چهار پیمانه برنج روآبکش کردم حالا توی قابلمه برنج‌ رو بریزید و روش هم از موادتون روی مواد کلم‌ و گوشت مجددا کمی زعفران دم کرده به اضافه ادویه کاری پلویی و گردلیمو پاشیدم و اینکار رو تا آخر ادامه دادم‌ تا برنج و مواد تموم شه. بعد این غذای خوشمزه رو دم کنید. در آخر هم روش کره آب شده بریزید که خوشمزگیش چند برابر شه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: گوشت چرخکرده 150 گرم فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده جعفری 1 پیمانه زرشک به مقدار لازم تخم مرغ 6 عدد ( 2 عدد آبپز و 4 عدد خام) پیاز 2 عدد متوسط آرد 2 قاشق غذاخوری سیر 1 عدد خلالی نمک و فلفل و زغفران و کاری طرز تهیه: ابتدا پیاز رو سرخ کرده و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم و فلفل دلمه ای و سیر رو به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم و روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه و آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز رو توی مواد گوشتی رنده میکنیم. برای رول جعفری ابتدا 2 قاشق آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4 عدد تخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم و یک عدد پیاز رو هم توش رنده میکنیم و باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول رو توش میریزیم و در تابه رو میزاریم و اجازه میدیم خودش رو بگیره و سرخ بشه، بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم، اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم.
برای تهیه این دسر زیبا ابتدا میوه های مورد نظرتون و برش بزنید و اماده کنید بعد به سلیقه خودتون کف قالب بچینید .سپس دو بسته ژله الوورا و اماده کنید فقط دقت کنید برای هر بسته فقط یک تا یک و نیم لیوان اب جوش استفاده کنید و به صورت بن ماری کاملا ژله رو حل کنید . برای اینکه بعضی از میوه ها مثل کیوی یا توت فرنگی باعث بسته نشدن ژله میشه پس باید مایع ژله غلیظ تر از حالت عادی باشه. میوه ها رو که کف قالب چیدید مقدار خیلی کمی ژله الوورا روشون بریزید و بزارید داخل یخچال تا فیکس بشه دقت کنید اگر زیاد ژله بریزید میوه ها نظمشون به هم میخوره پس در مرحله اول فقط چند قاشق بریزید بعد از فیکس شدن میوه ها می تونید کامل ژله تون و اضافه کنید و بعد برای لایه های بعدی به سلیقه خودتون می تونید از ژله بستنی، پاناکوتا یا پودینگ استفاده کنید
مواد لازم آب پرتقال یک و نیم لیوان ماست خامه ای کم چرب یک و نیم لیوان شکر یک یا ۲ قاشق غذاخوری وانیل مقدار کمی چند قطره رنگ خوراکی مجاز طرز تهیه: آب پرتقال، ماست، شکر، وانیل و رنگ را با هم مخلوط کنید. مایه به دست آمده را درون قالب آلاسکا بریزید و چوب مخصوص آلاسکا را در هر کدام قرار دهید. قالب ها را به مدت ۶ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود. به هنگام سرو، برای چند دقیقه قالب ها را در آب جوش قرار دهید تا قطعات آلاسکا به راحتی جدا شوند نوش جان
به ازای هر صد گرم پودر بیسکوئیت پتی بور( بیسکوئیت رو کاملا پودر کنین با غذاساز یا هر وسیله در دسترس ) ، به ده گرم کره آب شده و یه قاشق مرباخوری پودر کاکائو الک شده ، نیاز دارین که با هم مخلوط بشن و نهایتا شیر هم دمای محیط رو کم کم اضافه کنین تا خمیر لطیفی داشته باشین . خمیر رو توی دمای محیط حداقل نیم ساعت استراحت بدین و بعد به قطر کمتر از نیم سانت روی سلفون یا کیسه فریزر ، پهن کنین و روی اون رو کامل خامه فرم گرفته بکشین و به دلخواه پودر مغزیجات بریزین و به کمک همون سلفون ، رولش کنین . حداقل یه ساعت توی یخچال باشه و بعد به شکل رولت برش زده و سرو کنین . میتونین پودر کاکائو رو بجای اضافه کردن به خمیر ، داخل خامه بزنین و خامه شکلاتی داشته باشین . جایگزین پودر کاکائو هم بسته به ذائقتون ، پودر نسکافه یا قهوه اس و انواع کرم ، جایگزین خامه . یه رولت فوق‌العاده خوشمزه و ساده نوش جان💖
مواد لازم 🥣 🔘نشاسته نصف پيمانه 🔘 پسته خام خردشده و شکر از هر کدام يك پيمانه 🔘شير و آب از هر کدام دو پيمانه 🔘گلاب دو قاشق غذاخوري 🔘مغز هل يك قاشق چايخوري طرز تهيه🍧🍧 ♣️تمام مواد را با هم مخلوط كرده و روي حرارت گذاشته، مدام هم بزنيد تا مخلوط كاملا سفت شود. در انتها گلاب و مغز هل را به آن اضافه كرده و در ظرف مخصوص بريزيد. سپس با خامه و خلال پسته آن را تزئين كنيد.
آرد نصف لیوان روغن حیوانی وکره نصف لیوان کمتر شکر نصف لیوان زیره رازیانه پودر هل وزردچوبه ۱ق.م آب ولرم ۱لیوان گلاب ۵ق.غ زعفران ۲ق.غ غلیظ آرد وکره رو با هم تفت دادم تا خامیش بره۱۵دقیقه بعداب ولرم رو کم کم بریز ومدام هم بزن تا ته نگیره بزار ۱۵دقیقه بجوشه بعد زیره رازیانه هل زردچوبه رو بزن وبعد شکر رو اضافه کن بزار ۱۵دقیقه هم با شکر جا بیفته بعد گلاب وزعفرون بریز و۵دقیقه هم با اونا بپز دم کنی بزار وبعد ۵دقیقه سرو کن میزان شکر رو تست بزن بعد کم و زیاد کن نوش جان
مواد لازم تخم مرغ 2عدد شکر قهوه ای 90گرم روغن مایع 70گرم پودر کاکائو 2ق غ آرد قنادی 130گرم موز 2عدد متوسط بکینگ پودر یک ق غ وانیل نوک ق چ جوش شیرین نصف ق چ طرز تهیه موزها را با چنگال له کرده و روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.سپس شکر قهوه ای را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.مواد خشک را الک کنید و به مواد اضافه کنید و سی ثانیه با همزن بزنید تا مواد یکدست شود.قالب را چرب کرده و مایه ی کیک را داخل قالب بریزید و روی آن شکلات چیپسی بریزید.داخل فر که از قبل با حرارت 170درجه گرم شده به مدت 40 دقیقه بپزید نوش جان 💖
◾️مرغ در کنار سبزیجات بخار پز یک غذای نونی برای مهمانی به‌خصوص برای افرادی است که رژیم سفت ‌و سخت غذایی را دنبال می کنند. در تهیه این غذا از سبزیجات پرخاصیت و خوشمزه ای مثل کلم بروکلی، اسفناج، کدو، قارچ، سیب‌زمینی، و گل‌ کلم استفاده می شود. پس از آب‌ پز یا بخار پز کردن مرغ، سبزیجات را به‌صورت دورچین در ظرف قرار می‌ دهیم و یک برش لیموترش تازه را در کنار این مخلفات اضافه می‌ کنیم. اگر دوست داشته باشید یک فلفل سبز تند و تازه هم می‌ تواند هیجان خوردن این غذا را دوچندان کند!
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩طرز تهیه بورک نان لواش 🔹بورك يك غذا يا پيش غذاي معروف تركيه اي هستش كه معمولا با خمير يوفكا با پركردن گوشت وسبزيجات ويا حتي پنير درست ميشه ،تنوع خيلي بالايي داره ولي من تواين ترجمه بورك رو با نون لواش رو براتون مي زارم كه اگر يوفكا هم نداشتين بتونين اين خوشمزه رو درست كنيد. 🔹براي سس🔻 نصف شيشه سودا ياهمون آب گازدار نصف ليوان روغن مايع يك عدد تخم مرغ يك قاشق غذا خوري پر ماست چيكده 🔹طرز تهیه🔻 همه اين مواد رو باهم تركيب كنيد ونون لواش هارو كاملا بهش آغشته كنيد براي مواد داخلي هم سيب زميني آبپز شده ،ماست چكيده،فلفل قرمز ونمك رو باهم مخلوط كنيدومثل تصوير داخل نون با مقداري پنير پيتزا رول كنيد وبعد زرده تخم مرغ رو رومال كنيد. ودردماي١٨٠درجه تا طلايي شدنش بپزید. نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🥧🥧 🍍برای این کیک خوشمزه, چهار تا تخم مرغ درشت رو که به دمای محیط رسیده با سه چهارم لیوان شکر و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار شد. نصف لیوان روغن مایع و نصف لیوان اب کمپوت اناناس رو اضافه کردم و کمی هم زدم. 🧁دو لیوان ارد رو با یک قاشق غذاخوری سرصاف بیکینگ پودر, سه بار الک کردم و در سه مرحله به موادم اضافه کردم و به ارومی در یک جهت با قاشق هم زدم تا یکدست شد. کف قالب رو چرب کردم, اناناسها رو چیدم و مواد کیکم رو روی اون ریختم. در فر صد و هشتاد درجه به مدت چهل دقیقه پختم. بعد از سی و پنج دقیقه تست کنید چون دمای فرهای مختلف فرق میکنه. بعد با کمی پودر نارگیل تزیین کردم. قالب من وسطش خالی بود و من برای تزیین یه حلقه اناناس وسط اون گذاشتم.