eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
12.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم سراغ گردن که واقعا طعمش به یادموندنیه و با این محصولات تازه بهترم شد😋😍😋 مواد لازم👇 برنج: سه و نیم پیمانه زرده تخم مرغ: ۵عدد کره محلی آب شده: ۱۰۰گرم زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم نمک،فلفل قرمز،پودرهل و پودر دارچین: به مقدار لازم ماست:یک و نیم لیوان پیازداغ و زرشک تفت داده شده آب گوشت: ۴ق.غ گردن گوسفندی پیاز: ۱عدد درشت...سیر:۳حبه...برگ بو:۲عدد...نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و پولبیبر
300 گرم گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زرچوبه مخلوط کرده قلقلی میکنیم وداخل روغن سرخ میکنیم و کنار میذاریم. دو عدد پیاز درشت را نگینی خرد کرده و تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه زرچوبه وفلفل و رب گوجه فرنگی، دو سه برش حلقه ای از یک فلفل قلمی تند ، ادویه خورشتی و نمک اضافه کرده و مجدد تفت میدیم و بعد به مقدار کافی آب جوش و کمی زعفران اضافه میکنیم و گوشت قلقلی ها و کدوها رو داخل سس قرار میدیم و درب ظرف رو میذاریم تا کاملا بپزه و جا بیفته همینطور میتونیم کدوها رو سرخ کنیم و بعد از اینکه گوشت قلقلی ها پخت ده دقیقه آخر به همراه غوره به خورشت اضافه کنیم بعد از اینکه جا افتاد در ظرف مناسب میکشیم و با گوجه سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده و پلوی زعفرانی سرو میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥تزیین به کدبانوها فروارد کن❤️ 🍓یه عالمه تزیین غذا 🍓👇
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍲 😋 ▫️سیب زمینی حلقه ای سرخ شده ▫️قارچ اسلایس سرخ شده ▫️مرغ پخته ریش شده ▫️سس بشامل(کا مل هایلایت شده) میتونید حذفش کنید ▫️پنیر پیتزا 🔸لایه اول سیب زمینیها لایه دوم قارچها بعد مرغ ریش شده حالا سس بشامل و مابقی سیب زمینیا ودر آخر پنیر پیتزا میره داخل فر ۱۸۰ بمدت نیم ساعت و ده دقیقه آخر گریل
🍪 😋 🔸روغن و تخم و مرغها و پودر قند رو یک دقیقه با همزن میزنیم بعد به ترتیب پودر کاکائو و نشاسته بکینگ پودر رنده پوست پرتقال شکلات چیپسی و فندقی که دندان گیر خرد کردیم اضافه میکنیم. در آخر آرد رو اضافه میکنیم و خمیر رو جمع میکنیم اگه خمیر به دستتون می چسبید دستتون رو کمی با روغن مایع چرب کنید. از خمیر به اندازه گرو بردارید و گرد کنید و بچینید توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید
موادلازم: 🍹300 گرم پودر شیر خشک 26% 🍹150 گرم کره 🍹150 میلی لیتر آب 🍹130 گرم شکر سفید 🍹وانیل مقداری 🍹1/2 پیمانه بیسکوییت تکه تکه شده 🍹1/2 پیمانه پسته خام 🍹1/2 پیمانه بلوبری تمشک توت فرنگی طرزتهیه: ♨️آب، شکر، وانیل و کره رو داخل قابلمه بریزین و بجوشونین، بعد بزارین سرد شه، بعد کم کم پودر شیر رو اضافه کنین و هم بزنین بعد ازینکه همه چی مخلوط شد، بیسکوییت ها رو اضافه کنین و به آرامی مخلوط کنین. داخل قالب سلفون بزارین و مخلوط رو داخلش بریزین و بزارین چند ساعت بمونه یخچال.پهتره یک شب بمونه.بعد که سفت شد، اسلایس کنین
🐟 🦪من هميشه قبل از اينكه ماهي رو سرخ كنم با يه بوته سير رنده شده يا كوبيده شده با نمك به مدت نيم ساعت آغشته ميكنم تا طعم بگيره و سير هم بوي ماهي رو بگيره و چون ماهي طبع سردي داره با سير مخلوط ميكنم وسير گرم هست طبع سرد ماهي رو عوض ميكنه بعد آردي كه براي ماهي استفاده ميكنم هميشه خودم درست ميكنم و در يك شيشه آماده در يخچال دارم 🍤🍤 🥣تركيبات آرد آرد سفيد + زردچوبه +ادويه كاري ( يا ادويه مخصوص ماهي ، گرام ماسالا) + پودرسير +پودر پياز + پودر پاپريكا + فلفل قرمز +فلفل سياه همه رو با هم مخلوط ميكنيم وماهي رو به اين آرد آغشته ميكنيم و بعد در روغن داغ سرخ ميكنيم. .براي درست كردن آرد ماهي من هميشه از يك بسته آرد ٥٠٠ گرمي استفاده ميكنم . .براي نيم كيلو آرد ( يك بسته ٥٠٠ گرمي ) سه ق غ سر پر زرد چوبه و ادويه كاري، پودر سير دو ق غ و بقيه هر كدوم يك ق غ همه رو با هم مخلوط ميكنم( كم و زياد بودن هر كدوم از ادويه ها بستگي به ذائقه شما دارد )
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🫔 😋 🔸برای تهیه ی این غذا به مقداری فیله ی مرغ، ۱ فنجان برگ اسفناج، ۱ پیاز زرد خرد شده، ۱ فنجان پنیر فتا، ۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون، مقداری فلفل و نمک نیاز دارید. فیله را گرد کنید، سپس ۴ الی ۵ دقیقه پیاز را در روغن زیتون سرخ کنید، اسفناج و سپس پنیر، فلفل و نمک را اضافه کنید. همه آن ها را در فیله مرغ بپیچید و سپس با یک خلال دندان محکمش کنید
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ماءالشعیر بدون طعم یک پیمانه تخم‌مرغ یک عدد فیله مرغ شش قطعه آرد سفید دو پیمانه نمک و فلفل ، زیتون به میزان لازم زعفران آب‌شده یک قاشق چایخوری روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم طرز تهیه فیله‌ها را به ضخامت و به طول یک انگشت خرد کرده، نمک و فلفل بزنید. تخم‌مرغ را هم زده تا کاملا یکنواخت شده و آرد، ماءالشعیر و زعفران را به آن اضافه کرده و مجدد هم زده تا کاملا یک‌دست شود فیله‌های انگشتی و زعفران را در مواد فوق ریخته و حدود یکساعت در یخچال بگذارید. سپس در روغن داغ شده سرخ کنید. ماءالشعیر در غذای فوق باعث ترد و پفکی شدن تکه‌های مرغ می‌شود.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
مواد لازم: 🥞خامه 1/3 لیوان 🥞عسل 1 قاشق غذاخوری کره 60 گرم 🥞آبلیمو 1 قاشق غذاخوری 🥞شکلات تخته ای 120 گرم 🥞اسانس وانیل یا میوه 1 قطره 🥞نان ویفر یا نان میکادو مقدار لازم طرز تهیه : 🍬 شکلات تخته ای را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و پس از اینکه شکلات آب شد عسل ، خامه فرم گرفته و کره نرم شده در دمای اتاق را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود. در انتهای کار اسانس و آبلیمو را اضافه کنید. 🍬کرم را با قاشق روی نان ویفر بریزید و پخش کنید. روی آن نان دیگری قرار دهید و مجدد کرم اضافه کنید و به همین صورت لایه لایه نان و کرم را روی هم قرار دهید. لایه آخر را با نان بپوشانید. 🍮پس از اینکه تمام لایه ها بر روی هم قرار گرفت بر روی نان ها کاسه ای اب بگذارید ( سنگینی کاسه باعث انسجام ویفر میشود ) و پس از 2 – 3 ساعت ویفر را برش بزنید و سرو کنید.
🍨 مواد لازم کرم فیل ❌یک عدد زرده تخم مرغ ❌کره پنجاه گرم ❌شیر یک چهارم پیمانه شکر یک چهارم پیمانه ❌آرد سفید یک قاشق غذا خوری ❌خامه یک قاشق مربا خوری ❌وانیل کمی 🔆زرده و شکر وانیل را با همزن بمدت سه دقیقه میزنیم تا سفید و کشدار بشه و بوی زحم نده شیرو خامه را اضافه کرده و با همزن کمی میزنیم تا یکدست بشه ▪️کره را روی حرارت ذوب میکنیم و آرد را میریزیم کمی تفت میدیم تا جایی که رنگ آرد تغییر نکنه فقط بوی خامی آرد گرفته بشه شیر را میریزیم و هم میزنیم تا یکدست بشه بعد همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت کم مدام هم میزنیم تا کرم ما غلیظ بشه بعد از روی حرارت برمیداریم و روی کرم را کیسه فریزر میزاریم تا روی کرم نبنده کیک ساده درست میکنیم و قبل اینکه درون فر قرار بدیم کرم را درون قیف میریزیم و به آرامی روی کیک میریزیم مانند عکس و درون فر قرار میدیم وقتی آماده شد از فر بیرون میاریم و برای اینکه روی کیک کمی براق بشه کمی شهد درست میکنیم و روی کیک میریزیم
🍭 🍎ترافل به مقدار لازم 🍏سیخ چوبی۴ عدد 🍎خامه‏۲ قاشق غذا خوری 🍏شکلات (شکلات کاراملی) ۵۰ عدد 🍎سیب (متوسط) 🍮شکلات ها را به مدت سه دقیقه داخل ماکروویو روی حرارت بالا قرار دهید تا آب شوند و هر یک دقیقه آنها را هم بزنید تا کارامل کاملا آب و یکدست شود. داخل هر سیب یک سیخ چوبی فرو کنید و سیب ها را به وسیله سیخ داخل کاسه کارامل فرو ببرید و بیرون بیاورید و اجازه دهید که شکلات های اضافه از روی سیب بریزد و بعد روی یک کاغذ پوستی قرار دهید تا اینکه خنک شوند.