فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_تولد🎂
📍قالب ۲۰ لبه بلند
۶عددتخم مرغ/۲پیمانه پودر قند/۲ پیمانه آرد/نصف پیمانه آبجوش/بکینگ پودر ۱ ق چ/وانیل ۱/۴ق.چ، 2 قطره رنگ خوراکی ژله ای برای رنگی کردن خامه
🔴سفیده تخم مرغ و 1 پیمانه پودر قند رو با دور تند همزن مخلوط میکنیم تا پف کنه و از ظرف برنگرده،میذاریم داخل یخچال.
زرده ها، 1 پیمانه پودر قند و وانیل را در حد کرمی شدن هم میزنیم آبجوش رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. سفیده رو به زرده اضافه و با همزن دستی یا لیسک آروم در حد مخلوط شدن هم میزنیم، آرد رو طی دو مرحله الک و با مواد مخلوط میکنیم و در آخر بکینگ پودر رو اضافه میکنیم.
کف قالب یک لایه کاغذ روغنی میندازیم چرب کردن نمی خواد در فر 180 درجه از یک ربع قبل گرم شده حدودا ۵۰ دقیقه بعد ۵۰دقیقه با سیخ چوبی چک کنید بذارید خنک بشه،با چاقو بغل های کیک رو آزاد کنید و کاغذ روغنی رو جدا کنید.
📍همه ی مواد کیک باید سرد باشه
📍حتما از پودر قند استفاده کنید.
📍ظرفی که سفیده رو فرم میدید تمیز و خشک باشه، زرده نباید قاطی سفیده باشه.
📍هر بار پالت رو با دستمال تمیز کنید در آب گرم بزنید بعد دوباره خامه رو صاف کنید،دور کیک رو با کاردک صاف کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_کیک
دیگه نگران نباش که بلد نیستی خامه کشی کنی یا خامه رو خوب فرم بدی این کیک نیازی به خامه کشی نداره و کلی هم هیجان انگیزه 🥰
.
مواد لازم تو اسلاید آخر هست ، فقط یه نکته رو بگم اونم اینکه چون این سس شیرعسلی داره شیرینیش رو کمی زیاد میکنه بهتره کیکتون کم شیرین باشه که تعادلش حفظ بشه .
توضیحات کلیپ کامله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت
#سکنجبین
شکر یک پیمانه، اب یک پیمانه، سرکه نصف فنجان، نعنا یک بسته ۱۰۰ گرمی
🔴شکر واب داخل قابلمه ریخته روی حرارت ملایم میذاریم تا زمانی که شکر باز نشده هم نزنید وقتی شکر باز شد یک هم بزنید ودسته نعنا داخلش بذارید وبگذارید به غلظت برسه وقتی به غلظت رسید سرکه رو تو دومین مرحله اضافه وده دقیقه زمان بدید بعداز ده دقیقه سکنجبین صاف کنید نوش جانتون.
51.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لبنیات_خانگی
آموزش ۲ مدل #پنیر_ورقه ای
به نسبت پنیرهای بیرون هم خیلی به صرفه تره
✔پنیر ورقهای
✔شیر پرچرب ۲و نیم لیوان و یک لیوان
✔سرکه ۳ ق غ
✔نمک نصف ق چ
✔پودر آگاگار یک ق غ
✔رنگ خوراکی
بجای پودر آگاگار میشه از پودر ژلاتین استفاده کرد
خیلی ساده میتونید برای فینگرفودهاتون پنیرهای رنگی درست کنید و لذت ببرید
پودر پنیر طعمش رو تغییر میده و خیلی شبیه بیرونیا میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ
#خورشت_قارچ_و_مرغ 4 نفر
بی شک یکی از خوشمزه ترین خورشت هاست که خیلی سریع هم جا میافته و آماده میشه 🤌عطر و طعمش عالیه مطمئنم یه بار درستش کنی عاشقش میشی😋
1 کیلو سبزی نعنا و جعفری، نصف سینه یه مرغ، 2عدد پیاز نگینی خرد شده، 2حبه سیر رنده شده، ۲۰۰ گرم قارچ، ۳ لیوان آب جوش، نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری، ۳ ق آبغوره یا آب نارنج، زعفران دم کرده
🔺جعفری دو برابر نعنا باشه
🔺قارچ اگه درشت بود میتونین دو یا سه تیکه کنین ولی یک اندازه و متوسط باشه خورشت شکیل تره
🔺میتونین بجای مرغ از گوشت چرخ کرده قلقلی که تفتش دادین یا از گوشت گوسفندی استفاده کنین
🔺می تونین فقط با قارچ درست کنین
🔺 بجای آبغوره و آب نارنج از آلو بخارا میشه استفاده کرد.
37.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کدوحلوایی🥭
پوست گرفتن و فرآوری کدو حلوایی
برای انتخاب کدوهای گردن دراز رو بردارید. این طوری بافت ببشتری برای مصرف داره. بنا به مصارف و کاربردتون از چهار روش میتونید کدو رو پوست بگیرید. آخرین و راحت ترینشه خصوصا اگر میخواهید پوره و پتاژ و سوپ درست کنید. دومین و سومین هم برای دسر کدوحوایی و نیز اولین برای خورش و قطعات کوچک مناسبه.
کدوحلوایی رو نمیشه عین خیار و سیب تو دست پوست گرفت.
تخمه های کدو و خربزه و طالبی رو نمک می پاشند و تو کیسه دربسته میذارند بعد از دو سه روش میپوسه و میشورند و تمیز میشه. بعدا خشک میکنند و بو میدن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵ مدل #کاپ_کیک
با یک مواد چند طعم متفاوت درست کن و کلی تو وقتت صرفه جویی کن٫ حتما کشمش و گردو و نسکافه ایش رو امتحان کن ، عالیه👇
.
مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
شکر یک و نیم پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
آرد 2 و نیم پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
فر گازی 175 درجه ، به مدت حدودی 35 دقیقه
فر برقی 160 درجه
موقع اضافه کردن آرد ، آروم هم بزنید پف مواد نخوابه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_کوفته_با_بادمجان
مواد لازم :گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم ،پیاز متوسط یک عدد ،آرد نخودچی ۲ق غ (دلبخواه)نمک و فلفل و پودر سیر ، بادمجان متوسط یک عدد ، سیب زمینی متوسط دو عدد رب دو ق غ ،
طرز تهیه : سیب زمینی را درشت خرد می کنیم و دو طرفش را نیمه سرخ می کنیم لازم نیست کامل سرخ شوند بادمجان ها رو درشت خرد کرده و سرخ می کنیم (دوست داشتید می تونید پوستش را بگیرید اینطوری تو غذا خوشگل تر هست )گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پودر سیر و آرد نخودچی خوب ورز می دهیم و بصورت کوفته های تخت در می آوریم و در همان تابه که سیب زمینی و بادمجان را سرخ کردیم دو طرفش را سرخ می کنیم سیب زمینی و بادمجان و گوجه و رب و چاشنی در صورت دلخواه و نمک و فلفل را بهش اضافه کرده و اجازه می دهیم بمدت یک ساعت بپزد و جا بیفتد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كيك_مرغ
سينه مرغ يك عدد كامل
پيازچه خردشده ٦عدد
جعفري خردشده ٢٠٠گرم
گردو خردشده ٢٠٠گرم
نان تست يك بسته
خيارشور خردشده ١٥٠گرم
سس مايونز نصف پيمانه
ماست خامه اي(من نداشتم)يك پيمانه
نمك،فلفل،آبليمو به ميزان لازم
یکعدد کنسرو هویج و نخود و ذرت (اختیاری و قابل حذف)
مرغ را با پياز و برگ بو و سير و فلفل دلمه بذاريد بپزه،بعد ريز خردش كنيد،پيازچه و جعفري خردشده و گردو و خيارشور و اضافه كنيد
سس مايونز و ماست و نمك و فلفل و آبليمو و مخلوط كنيد.به موادتون اصافه و يكساعت زمان بديد تا مزه ها تركيب بشه.
چهارتا نون تست و به شكل مربع بچينيد با رينگ برشش بزنيد و به اندازه سه لايه آماده ش كنيد.
بعد نون رو بچينيد كف رينگ،روش مواد و بزنيدو بعد نون و و بعد مواد تا انتها.
بعد با دست يه فشار بديد تا لايه ها بچسبه.بعد دور كيك و با سس پوشش بديد و تزيين كنيد.
🥘خوراک کدو سبز با پنیر پیتزا
🔸مواد لازم
* پیاز / ۱ عدد (خرد شده )
* روغن زیتون / ۱ قاشق غذاخوری
* کدو / ۴ عدد بزرگ ( حلقه شده )
* آب / ۲ قاشق غذاخوری
* پودر زیره سبز / ۲/۱ قاشق مرباخوری
* فلفل قرمز / ۲/۱ پیمانه ( ریز شده و سرخ شده )
* نمک و فلفل / مقداری
* پنیر فتا / ۲ قاشق غذاخوری
🥘طرز تهیه :
پیاز خرد شده را برا حرارت متوسط ۵ دقیقه با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود. کدو، آب و زیر را اضافه کنید، شعله را کم کنید و درب ظرف را ببندید تا مخلوط ۳ تا ۵ دقیقه ریز جوش بزند و کدوها نرم شوند. فلفل قرمز خرد شده و سرخ شده را اضافه کنید. پنیر رنده شده را روی کدوها بپاشید و سرو کنید.
نکته: فلفل قرمزها را میتوانید به جای سرخ کردن کبابی کرده و پوست بگیرید.
🍢فینگر فود الویه
🔶مواد لازم
▫️نان تست به مقدار لازم
▫️الویه به مقدار لازم
▫️گوجه گیلاسیبه مقدار لازم
▫️خیاربه مقدار لازم
▫️قالبهای کوچک به شکلهای مختلف
🥠دستور تهیه
الویه را تهیه کنید و آن را کنار بگذارید.نانهای تست را قالب بزنید و از هر قالب دو تکه نان برای هر عدد فینگر فود تهیه کنید.کمی از الویه روی نان قالب زده شده بریزید و لایهی دوم نان را روی آن قرار دهید.در پایان یک عدد گوجه گیلاسی یا یک تکه خیار روی نان بگذارید و یک خلال دندان روی آن فرو کنید تا گوجه و نانها در همدیگر فیکس شوند.فینگرفود الویه برای سینی مزه آماده شده است.
🥩استیک مرغ زعفرانی
🍗مواد لازم:
🔸سینه مرغ : ۲ عدد
🔸پیاز متوسط : یک عدد، رنده شده
🔸 زعفران دمکرده :۶ قاشق غذاخوری
🔸روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
🔸 آبلیمو : ۴قاشق غذاخوری
🔸 نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
🥩روش تهیه:
۱٫ هر نصف سینه مرغ را کمی بکوبید تا ضخامتش یکنواخت شود.
۲٫ آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمک و فلفل مخلوط کنید.
۳٫ سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ کرده و حداقل ۲ ساعت در مایه زعفران بخوابانید.
۴٫ روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و سینههای مرغ را ۱۵ دقیقه در آن سرخ کنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود.
۵٫ مرغ را از تابه درآورده و کنار بگذارید.
۶٫ تکههای نان را در تابه سرخ کنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط کرده و نمک و فلفل بپاشید.
۷٫ مرغ و تکههای نان را در ظرف کشیده و سس را روی آن داده و سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کمپوت_نخود_فرنگی
طرزتهيه
نخودها پاك كردم شستم وداخل قابلمه ريختم اب بهش اضافه كردم تا جاي كه روي نخودها اب بگير حداقل نيم ساعت بايد روي گاز باشه وبپزه سپس نمك وچهارقاشق سركه اضافه كردم سركه حالت نگهدارنده داره بعدكه نخودفرنگي ها پخته شدهمه داخل شيشه ريختم باهمون اب سپس درش خوب سفت كردم كه داخل هوانره سپس قابلمه اي روداخلش اب كردم شيشه ها سرتع گذاشتم تا ابش بجوش بياد به مدت ده الي بيست دقيقه اين كار باعث ميشه درب شيشه پلمپ بشه سپس شيشه ها كه سرد شدن از قابلمه اوردم بيرون وداخل كابينت نگهداري ميكنم ،همين ديگه تمام شد
🥞🥞پنكيك خرما🥞🥞
🍘مواد لازم براي 16 نفر
🥠تخم مرغ(5 عدد)، آرد (يك ليوان)، شير (يك ليوان) كره يا روغن جامد (4 تا 5 قاشق غذاخوري)، مغز گردو كه به اندازه نخود خرد شده باشد (يك ليوان)، دارچين (2 قاشق غذاخوري)، مغز پسته (به مقدار لازم)، خرما (به اندازه دلخواه)🥠
🍘طرز تهيه: روغن و تخم مرغ را هم بزنيد، سپس دو عدد از سفيده ها را كنار بگذاريد. شير را مخلوط كنيد و هم بزنيد. آرد را كم كم الك كنيد و به مايه بيفزاييد و هم بزنيد تا گلوله نشود.اكنون سفيده هاي تخم مرغي را كه كنار گذاشته ايد خوب هم بزنيد تا كاملاً سفيد و سفت شود و بعد به مايه اضافه كنيد. ماهيتابه دسته داري را روي اجاق بگذاريد تا داغ شود. سپس كمي روغن فقط به اندازه اي كه ماهيتابه چرب شود داخل ظرف بريزيد و مقداري از مايه به قدري كه سطح ماهيتابه را به صورت نازك بپوشاند داخل آن بريزيد و حرارت اجاق را كم كنيد تا مايه خودش را بگيرد و دور آن كمي برشته وپخته شود اكنون با دقت پنكيك را زير و رو كنيد. وقتي همه مايه را به همين ترتيب آماده و كنار گذاشتيد.سپس با خرما و مغز پسته تزیین کنید.
سلام
دستور پخت نان خانگی
آب گرم: ۲۰۰میلی لیتر
شیر: ۹۰ میلی لیتر
روغن مایع : ۲ ق غ
شکر : ۱ ق غ
مخمّر فوری : ۱۰ گرم (۱ ق غ سر پر )
آرد : ۴۸۰ گرم
نمک : ۱ ق چ
ابتدا آب گرم و شیر و مخمّر فوری و شکر را با هم مخلوط می کنیم و سپس روغن مایع رو اضافه می کنیم. سپس آرد الک شده و شکر رو ...خوب خمیر رو ورز می دهیم و می گذاریم ۴۵ دقیقه استراحت کنه و رویش رو با پارچه می پوشانیم .بعد از آن پف خمیر رو با ورز دادن می گیریم و خمیر را با وردنه باز می کنیم ، ۲۰ دقیقه به خمیر استراحت می دهیم رویش رو با پارچه می پوشانیم و بعد از۲۰ دقیقه کف تابه رو چرب کرده و خمیر رو داخل تابه قرار می دهیم و با یک زرده ی تخم مرغ رومال می کنیم و رویش را سوراخ هایی ایجاد می کنیم و طرح و شکل ...
و در آخر تابه را داخل فر به مدّت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
🌯غذای فوری با ماهی تن
🔸 مواد لازم:
۱ـ کنسرو ماهی
۲ـ سیب زمینی سرخ شده
۳ ـ نخود فرنگی
۴ـ گوجه فرنگی و لیمو ترش و فلفل دلمه ای
🌯طرز تهیه : کنسرو را به مدت بیست دقیقه بجوشانید و روغن آنرا دور بریزید و با سیب زمینی سرخ شده و نخود فرنگی مخلوط ویا در کنار هم در دیس بریزید . به این ترتیب یک غذای سالم و فوری تهیه میکنید.
🍛خورش قيمه با قارچ🍛
🥘مواد لازم :
🫕كره ۳ قاشق سوپخورى،
🫕قارچ: ۳۰۰ گرم،
🫕لپه: يك دوم فنجان،
🫕پياز خرد شده و كمى تفت داده شد: يك قاشق غذاخورى،
🫕رب گوجه فرنگى: يك قاشق غذاخورى،
🫕ليمو عمانى: ۴ عدد،
🫕سيب زمينى: نيم كيلو،
🫕آب ليمو ترش تازه: يك قاشق سوپخورى،
🫕 فلفل و نمك: به ميزان لازم به اندازه اى كه بخواهيد!
🥣شيوه پخت: لپه را مى شوييم و كمى در روغن تفت مى دهيم و مى پزيم. قارچ را پس از شستن ورقه ورقه مى كنيم و به همراه پياز تفت داده شده، كمى تفت مى دهيم. سپس نمك، ليمو عمانى، فلفل و رب گوجه فرنى را به غذا اضافه مى كنيم و مى گذاريم نيم ساعت بپزد. اكنون نوبت سرخ كردن سيب زمينى هاى خلال شده با حرارت كم درون روغن است. فقط ۵ دقيقه مانده به سرو غذا، آب ليمو ترش تازه را به خورش قيمه بيفزاييد. حال قيمه آماده است آن را ترجيحا در بشقاب گود چينى بكشيد و با سيب زمينى سرخ شده تزيين نماييد. چنان چه اندازه هاى بالا را رعايت كرده باشيد على القاعده اين غذا براى سير كردن ۶ نفر كافى مى باشد البته در صورتى كه همزمان پلوى سفيدتان نيز دم كشيده باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_گوجه
#سالاد_زمستونی
پوره گوجه1 کیلو،نمک 1 تا1 و نیم قاشق، سرکه سفید یا قرمز: یک لیوان، گل کلم، کرفس، هویج، برگ کرفس خرد شده
فلفل قرمز، دونه فلفل سیاه، تخم گشنیز، سیاه دونه و گلپر: در صورت تمایل، سیر ۵-۶ عدد، موسیر خیس خورده: چند عدد
نکته: پوره گوجه رو برای ترشی گوجه از صافی رد کنید تا تخمه هاش جدا بشه وگرنه ترشی تون کپک میزنه (البته من اینکارو نکردم چون تو خونه ما در عرض یک الی دو هفته تموم میشه)
.
نکته: برای اینکه رنگ مواد ترشی تون طلایی بشه میتونید نصف قاشق زردچوبه به پوره اضافه کنید
نکته: سیاه دونه و گلپر سلیقه ای هست و میتونید نریزید ولی خوشمزه میشه😉
.
نکته: میتونید به مواد ترشی تون هرچی دوست دارید اضافه کنید.
🍥طرز تهیه سس بشامل
🔘مواد لازم
▫️آرد سفید: دو قاشق غذاخوری
▫️شیر: دو فنجان
▫️کره: 50 گرم
▫️نمک و فلفل: به مقدار لازم
🔘طرز تهیه
ابتدا کره را در تابه ذوب کرده و سپس آرد را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس شیر را به تدریج به مواد اضافه کنید تا سس بشامل شما صاف، یکنواخت و غلیظ شود. در انتها نمک و فلفل را اضافه کنید؛ سس آماده است.
🧆تارت کشک و بادمجان
🥙مواد لازم
🔸کشک و بادمجان به اندازه یک قابلمه کوچک
🔸تارت به تعداد لازم از مغازههای لوازم قنادی تهیه کنید
🔸نعناع خشکیک قاشق غذاخوری
🔸کشک و گردوی خرد شده مقداری برای تزئین
🥙دستور تهیه
کشک و بادمجان را تهیه کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.قالبهای تارت را روی یک سینی بچینید.درون آنها را با کشک و بادمجان پر کنید. (کشک و بادمجان نباید داغ باشد)نعناع خشک را با کمی زردچوبه درون کمی روغن داغ بریزید، آن را هم بزنید و حرارت را خاموش کنید. (حرارت کم باشد، چون نعنا خیلی زود میسوزد)روی تارتها را با کمی نعنا داغ، کشک و گردوی خرد شده تزئین کنید.تارتها را درون ظرف سرو بچینید.
🥦بهترین روش شستن کلم بروکلی جهت انگل زدایی
💦روش اول :استفاده از سرکه
برای شستن کلم بروکلی با سرکه باید کلم بروکلی را بین 5 تا 10 دقیقه داخل سرکه بگذارید. وقتی کاملا خیس خورد، با آب آن را خوب بشویید و سپس با حولهای تمیز خشک کنید.
💦روش دوم: استفاده از محلول آب نمک
برای شستن کلم بروکلی و انگل زدایی کلم بروکلی، آن را به مدت 5 تا 10 دقیقه داخل محلول آب نمک قرار دهید تا پشهها از لابهلای آن بیرون بروند و بعد از آن کلم را با آب بشویید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مرمری
مواد لازم :👇
روغن مایع 150 گرم (سه چهارم پیمانه)
آرد 300 گرم (دوپیمانه)
شکردانه ریز 140 گرم (سه چهارم پیمانه)
شیر 100 گرم (نصف پیمانه)
بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1 قاشق چایخوری
برای مواد کاکائویی همین مواد رو استفاده میکنید، فقط به سه قاشق از آرد برداشته و سه قاشق پودر کاکائو اضافه میکنید...
.
طرز تهیه
شکر، تخممرغها و وانیل را خوب میزنیم تا کرم رنگ و سبک بشه (حدودا سه دقیقه)
روغن مایع و شیر را هم اضافه و کمی هم میزنیم... بقیه مواد خشک را با هم سه بار الک کنید و به بقیه مواد اضافه میکنیم...
برای این طرح کیک و این قالب که ۲۵ سانتی هست یک دستور ساده و یک دستور کاکائویی درست میکنیم و داخل قالب یک پیمانه مایه کیک ساده ودر کنارش یک پیمانه مایه کیک کاکائویی میریزیم، تا آخر و در پایان با سیخ کباب چوبی (یا چاقو ) مایه کیک رو کمی بهم میزنیم تا لایه ها کنار هم جابجا و به این شکل مرمری بشن...
کیک رو در فر ۱۵۰ درجه به مدت یک ساعت میگذاریم...
🥦کلم بروکلی سرخ شده
✅مواد لازم
▫️ کلم بروکلی بزرگ1 عدد
▫️روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
▫️نمک به میزان لازم
▫️پنیر پارمسان2 قاشق غذاخوری
▫️سیر خرد شده1 قاشق غذاخوری
▫️ فلفل قرمزبه میزان لازم
▫️آویشن تازه1 یا 2 عدد
▫️بادام (اختیاری)4 الی 5 عدد جهت تزیین
🥦دستور تهیه
روغن زیتون را در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید.سیر خرده شده را اضافه کنید.سپس آویشن و فلفل قرمز را به ظرف اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه سرخ کنید.کلم بروکلیهای شسته شده و خرد شده را به ظرف اضافه کنید و به خوبی تفت دهید.در انتها، پنیر پارمسان و نمک را روی کلم بروکلیها ریخته و ظرف را از روی حرارت بردارید.خوراک کلم بروکلی را درون ظرف ریخته و جهت تزیین آن از چند عدد بادام استفاده کنید و به صورت گرم این خوراک مقوی را سرو کنید.
نوش جان …