❄️صبح اتفاق قشنگی است
❄️بیخودی نیست که
❄️گنجشک ها شلوغش می کنند
❄️پس صدا بزن خدارا
❄️که امروز روز تـوست
❄️به شرط لبخندت😊
❄️بخند عـزیـز من
❄️تـو در آغوش خدایـی...💐
#سلام_صبحتون_عـالی...❤️
╭┈──────
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتخاب اول و آخرت واسه مهمونیا میشه، چون زیاد خرج رو دستت نمیذاره 🤩🤩
سه لیوان آرد
نمک و شکر و خمیر مایه یک قاشق چایخوری، بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
با هم مخلوط کنین
یک پیمانه آب ولرم اضافه کنین، ورز بدین تا خمیر جمع شه
روشو بپوشونین و یک ساعت استراحت بدین
پف خمیر رو بگیرین و به دوازده قسمت تقسیم و چانه کنین
تابه دو طرفه رو کمی چرب کنین و چانه ها رو داخلش بچینین
درشو ببندین و دوباره یک ساعت استراحت بدین
با ته لیوان وسط خمیر ها رو گود کنین
کمی سس بزنین و با فرچه پخش کنین
مقداری ژامبون
کمی قارچ تفت داده شده
پنیر پیتزا
بریزین
با ترکیب یک عدد زردهی تخم مرغ و مقداری عصاره زعفران، رومال کنین
کنجد بپاشین، کمی هم فلفل دلمه ای خرد شده بریزین
روی شعله پخش کن، با حرارت کم و درِ بسته، نیم ساعت زمان بدین
خمیرِ این پیتزا بافت نرم و عالیای داره،
با طعم معرکهش دل همه رو بدست میاره
نوش جان😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پخت_شیرینی_خمیری
🍥با استفاده از خمیر هزار لایه و خامه و میوه میتوانید شیرینی های خوشمزه درست کنید
🔸نکات آشپزی
ترفند خوشمزهتر شدن #قیمه 👇
لیمو عمانیها را 20 دقیقه قبل از سرو به خورشت اضافه کنید، زود انداختن آنها باعث تلخی خورشت و دیر انداختن آنها باعث میشود که غذا طعم لیموعمانی پیدا نکند.
#خانه_داری
#نکات_آشپزی
🔸اگر عجله دارید و می خواهید برنجتان زودتر دم بکشد هنگام دم گذاشتن سوراخ هایی با دسته کفگیر در میان توده برنج ایجاده کنید.
🔸 این سوراخ ها باعث می شود بخار از کف قابلمه به راحتی به سطح آمده و برنج زودتر دم بکشد.
#مافین_کشمش_و_گردو
آرد ۱۳۰ گرم
۲ عدد تخم مرغ
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۹۰ گرم
وانیل۱/۲ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
نمک نوک ق چ
۷۵ گرم گردو خردشده
۷۵ گرم کشمش
۱ تا ۲ ق غ دارچین (اختیاری)
کره رو با شکر همزده تا کرم رنگ بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید همزده بعد آرد و بیکینگ پودر ونمک و دارچین رو الک کرده و اضافه کنید به مواد در آخر کشمش و گردو را داخل یه کم آرد بغلتونید و به مواد اضافه کنید داخل قالب مافین کپسول انداخته و از مواد داخل قالب پر کنید و در فر ۱۸۰درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود انگشتی آوردم براتون 😋
حقیقتا این سیب زمینی ِ خوشمزه کنار سس تند معرکه ست 🤌🏻🫠
چی احتیاج داریم؛
سیب زمینی آبپز ۴ عدد
ژامبون ( گوشت یا مرغ فرقی نمیکنه )
۷۰ گرم
جعفری خرد شده ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
ادویه (نمک و فلفل سیاه)
نشاسته ذرت ۲ ق غ
توضیحات رو کامل داخل ویدیو گفتم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_گل_کلم
یدونه پیاز نگینی رو توی ۱ ق غ خ روغن تفت میدیم، پیازا مقداری که سبک و شیشه ای شد بهش فلفل سیاه، زردچوبه پاپریکا و ۱ عدد چوب دارچین اضافه میکنیم و یه مقداری تفت که خورد بهش ۲ ق غ خ رب گوجه (میدونید که من همیشه از ترکیب رب گوجه و رب فلفل استفاده میکنم هم خوش طعم تر میکنه هم خوشرنگتر) و به اندازه ۲ مشت پر نعنا، شوید و جعفری تازه خورد شده به موادمون اضافه کرده و تفت میدیم سپس ۴۰۰ گرم گوشت خورشتی اضافه کرده و در حد سرخ شدن تفت میدیم در آخر بهش ۴لیوان آب جوش اضافه کرده و میذاریم به مدت تقریبا ۱/۵ الی ۲ ساعت به خوبی تا زمانی که گوشتها پخت بپزه که بعد از پخت گوشتا بهش به میزان کافی نمک اضافه میکنیم.
حالا تو یه تابه مقداری گل کلم رو برش زده و توی ۱ ق غ خ روغن تفت میدیم تا زمانی که گل کلما کبابی شد. حالا به خورشتمون ۱/۲ پیمانه غوره و گل کلمهای سرخ شده رو اضافه در آخر هم زعفران دم شده اضافه و میذاریم ۲۰ دقیقه خوب بپزه تا خورشت کاملا جا بیفته و به روغن بیفته. میتونین برای روی این خورشت از سیبزمینی سرخ کرده و یا بادمجون سرخ کرده هم استفاده کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر عسلی اقتصادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل با تمام نکات
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تپک نمکی
#برگر_مرغ_و_كدو
طرز تهیه:🍔
يدونه سينه ي مرغ چرخكرده (خام)+دو تا كدو سبز متوسط رنده شده(آب اضافشو بگيريد)+يدونه تخم مرغ+دو تا پيازچه(كامل) خرد شده+دو حبه سير رنده شده+دو قاشق جعفري ريز خرد شده+نمك و فلفل.همه رو مخلوط و نيم ساعت داخل يخچال بذاريد،اگه موادتون شل بود يكي دو ق آرد سوخاري اضافه كنيد،بعد به اندازه يك نارنگي از مواد برداريد و توي دست فرم بديد و سرخ كنيد.سس:سه ق ماست سفت+دو ق مايونز+يك حبه سير رنده شده+نمك و فلفل+يك ق مرباخوري شويد خشك