eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ نمکی مواد لازم مرغ ۱ عدد پیاز ۲ عدد کشمش مقداری آلو مقداری گردو مقداری زعفران نمک.فلفل.پودر سیر مرغ رو با زعفران.نمک.فلفل. پودر سیر مزه دار کنید و اجازه بدید استراحت کنه پیاز رو تفت بدید ادویه ها رو اضافه کنید تفت که خورد گردو.الو و کشمش رو اضافه کنید داخل شکم مرغ رو پر کنید بخیه بزنید و داخل قابلمه ای که تا نیمه نمک هست بذارید ۳ ساعت اجازه بدید که مرغ بپزه در آخر هم رومال زعفران و کره بزنید توجه کنید که این مرغ اصلا شور نیست فقط نکته ای که باید رعایت کنین اینه که مرغ رو خیلی خوب خشک کنین که آب پس نده و در نمک حل نشه که مرغتون شور بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور یه نون راحت و خوشمزه براتون بزارم برای عصرانه درست کنید خیلی راحت و سریع درست میشه نون قندی راحت و عالی مواد لازم برای خمیر نان ماست شیرین 1/2لیوان شکر 1/2لیوان روغن مایع 1/2لیوان پکینگ پودر2ق چ وانیل نوک ق چ.هل نصف ق چ اردسفید حدود دو لیوان ماست وشکررامخلوط کنیدوباقاشق خوب خوب هم بزنیدتادانه های شکرکاملا حل بشه ،سپس روغن مایع رااضافه کنیدوکمی دیگر هم بزنید ،وانیل یاهل راهم بیفزایید ،اردوپکینگ پودرونمک راسه بارالک کنید وکم کم باقاشق به مواداضافه کنیدهم بزنید ،تاجای ممکن خمیررا باقاشق هم بزنیددست اخرکمی بانوک انگشتان خمیررایکدست کنید ولی اگر خیلب شل بود آرد بزنید خمیرنیازبه ورزندارد،اگرخمیررازیادورزبدین به روغن خواهدافتادودرنتیجه نان بعدازپخت خشک وسفت خواهدشد.خمیرنیازی به استراحت نداردوبلافاصله بعدازاماده شدن ،ان راپهن کنید. کف قالب یاسینی یا تابه رو چرب کنید خمیر رو داخلش بزارید داخل تابه پخش کنید با چنگال روی خمیر می کشیم روی خمیررابامخلوط زرده تخم مرغ وزعفران رومال کنید کنجدو..بپاشید روش پخت روی گاز.شعله پخش کن با حرارت ملایم میزلریم داغ بشه بعد مدت پونزده دقیقه بعد تابه رو روش میزلریم درش رو میبندیم مدت پونزده دقیقه زمان میخواد بعد این زمان روی نون رو برگردانید تا روی نون برشته بشه روش پخت داخل فر درفرازقبل گرم شده صد و هشتاد درجه،طبقه باالا به مدت ده تا پانزده دقیقه قراردهیدتانان بپزد،روی نان رادست اخرکمی درحدخوشرنگ شدن گریل کنید . *بعدازپخت وسرد شدن درون نایلون یاظرف دربسته نگهداری کنید. زیادازحدهم پخت ندین که سفت بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 کوکی لاهیجان بچه‌ها عاشقش میشن 🖤🤍👇🏻 . 🟤⚫️ مواد لازم :👇🏻 آرد : دو پیمانه بکینگ پودر : یک ق‌غ پودر کاکائو : یک ق‌غ کره : شصت گرم پودر قند : یک پیمانه سرخالی تخم مرغ : دو عدد وانیل : یک‌دوم ق‌چ پودر دارچین : یک ق‌چ گردو خرد شده : یک دوم پیمانه کشمش : یک دوم پیمانه . 🟤⚫️ طرز تهیه :👇🏻 آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط و الک کنید و کنار بزارید ، کره هم دمای محیط رو با پودر قند با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و منسجم بشه ، یکدونه تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید با تخم مرغ دوم وانیل و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید ، هرچند مرتبه یکبار هم دور ظرفتون رو با لیسک دورگیری کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب بشن ، مخلوط آرد و بکینک پودر رو طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مواد باهم ترکیب بشن ، بیش از حد هم نزنید وگرنه بافت کوکی بعد از پخت سفت میشه ، گردو خرد شده و کشمش رو با یک ق‌غ آرد مخلوط کنید و به مایع کوکی اضافه کنید و هم بزنید وقتی یکدست شدن روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بزارید تا استراحت کنه ، داخل قالب مافین یا روی کاغذ روغنی کف سینی فر با اسکوپ بستنی یا قیف مواد رو اسکوپ بزنید و داخل فری که از قبل به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده ، به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید ، بعد از اینکه کوکی هارو از فر خارج کردید و کاملا سرد شد میتونید داخل ظرف دربدار به مدت یک هفته داخل یخچال نگهداری کنید
مواد لازم: آرد: 1لیوان حدود 150گر م پودر قند: 1/4لیوان حدود 40گرم تخم مرغ :1 عدد بیکینگ پودر : 1 ق چ سر صاف روغن مایع : 3 ق غ حدود 20 گرم آب پرتقال : 2 ق غ حدود 20 گرم رنده پوست‌ پرتقال: 1 ق چ مغز بادام: برای تزئین طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ وپودر قند را یکی دو دقیقه با همزن دستی بزنيد بعد رنده پوست پرتقال ،روغن مایع واب پرتقال را بریزید کمی هم بزنید در آخر مخلوط آرد وبیکینگ پودر را اضافه کنید و با دست‌ کمی ورز دهید تا به‌ صورت‌ خمیر دربیاد. اين خمیر کمی چسبیده س،پس آرد بیشتری اضافه نکنين بزارید نيم ساعت داخل يخچال تا چسبندگیش از بين بره‌. حالا از خمیر گلوله‌های کوچکي اندازه فندق کمی بزرگتر بردارین و در دست گرد کنين، داخل پودر قند بغلتانین و در سینی فر با فاصله‌ بچینین چون‌ اين شیرینی کمی پف می‌کنه. حالا کمی شیرینی‌ ها رو پهن کنين و يه دونه بادوم پوست‌ کنده وسطش بزارید. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه‌ به‌ مدت‌ 30 دقیقه قرار بدين تا کاملأ بپزید. نکته‌: بعد از 10 دقیقه در فر رو باز کنید و بادام ها رو کمی فشار بدين تا داخل شیرینی شوند چون‌ بعد از پف بادام ها بيرون می‌زنن. هر چقدر در پودر قند بیشتری بغلتانین، ترک کوکی ها بیشتر می‌شه. اگه دوست دارین رنگ کوکی ها نارنجی شه، کمی رنگ خوراکی نارنجی به‌ مواد اضافه کنين ولی چون‌ من مخالف رنگ مصنوعی هستم‌، استفاده نکردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 ❄️صبح اتفاق قشنگی است ❄️بیخودی نیست که ❄️گنجشک ها شلوغش می کنند ❄️پس صدا بزن خدارا ❄️که امروز روز تـوست ❄️به شرط لبخندت😊 ❄️بخند عـزیـز من ❄️تـو در آغوش خدایـی...💐           ...❤️‍ ╭┈──────
🍗🍗🍗 🍗 بلدرچین:1200 گرم 🍋 آب لیمو ترش:2.5 فنجان 🧅پیاز خام خلال شده:3عدد 🥣 زعفران:مقداری 🍾 روغن زیتون:نصف فنجان 🥦کرفس خرد شده:مقداری 🧂 فلفل نمک:مقداری 🍗بلدرچین را با یکی دو عدد پیاز ، یکی دو برگ ساق کرفس و جعفری و 2 _3 لیوان آب برروی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود. روغن زیتون را با کره آب شده و مقداری آب لیمو ، نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و بلدرچین نیم پز شده را داخل آن بخوابانید. بعد بلدرچین ها را به سیخ بکشید و روی حرارت ملایم کباب کنید. زمان پخت بلدرچین کمی طولانی تر است و در این فاصله باید مدام به آن سس کره با آبلیمو را بمالید تا کباب ها پخته و برشته شوند.
📍چند نکته ساده که رعایت آنها در انتخاب صبحانه به کم کردن وزن کمک میکند: 🍳1-⁣صبحانه خود را بزرگ‌تر انتخاب کنید 🍳2-⁣صبحانه‌تان را پروتئینه انتخاب کنید 🍳3-⁣غلات کامل را از یاد نبرید 🍳4-⁣ تخم‌ مرغ یکی از بهترین انتخاب‌ها برای صبحانه است 🍳5-⁣گذر از چای سیاه به چای سبز را فراموش نکنید 🍳6-⁣سعی کنید صبحانه شما حداقل 5 گرم فیبر داشته باشد 🍳7-⁣ماست ساده را به دوستی بپذیرید 🍳⁣8 - سوسیس و کالباس را از صبحانه خود مطلقاً حذف کنید 🍳⁣9 - شیرینی‌ها و قندهای مصنوعی را محدود کنید
🍱باقلوای عربی مواد لازم: ✔️•رشته عربی: یک بسته ✔️•کره: ۵۰ گرم ✔️•شیرعسلی: نصف قوطی ✔️•خلال پسته و خلال بادام: به مقدار لازم طرز تهیه: ❌ رشته عربی را فروشگاه‌هایی که مواد شیرینی‌پزی دارند، تهیه کنید، برای یک بسته رشته، ۵۰ گرم کره و نصف شیرعسلی لازم است. ابتدا رشته را خرد کنید و داخل قابلمه با حرارت کم تفت می‌دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند و از حالت خامی خارج شود، بعد آن را داخل یک ظرف پیرکس می‌ریزید. ❌ حالا در یک ظرف دیگر کره را آب کرده و با شیرعسلی مخلوط می‌کنید و آن را داخل ظرف رشته‌ها ریخته و خوب هم می‌زنید تا کاملا یکدست شود، بعد مواد را صاف کرده و روی آن را با خلال پسته و خلال بادام تزئین کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. رشته عربی آماده است. می‌توانید آن را به تکه‌های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 موادلازم برنج ۴ پیمانه لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه شوید نیم کیلو ادویه پلویی به مقدار لازم نمک و زرد چوبه مقداری آب رو جوش بیارید برنج رو که از قبل خیس کردین داخلش بریزید بهش نمک و زرد چوبه اضافه کنید وقتس نیم پز شد لوبیا رو که از قبل خیس کردیم و پختیم داخل برنج بریزید و برنج رو ابکش کنید کف قابلمه ته دیگ مورد نظرتون رو بندازید و یک لایه برنج یک لایه ادویه پلویی و دارچین و لایه بعد شوید تازه به دلخواه میتونید مابینش پیاز داغ هم بریزید این کار رو تا اتمام برنج ادامه بدید روی برنج رو میتونید اب و روغن بدید و ۴۵ دقیقه بذارید دم بکشه نوش جان
🔸براي اينكه برش پرتقال تلخ نشود يك ليوان شكر ، يك ليوان آب و يك قاشق غذا خوري آبليمو را مخلوط كرده و روي حرارت بزاريد تا كمي بجوشد. 🔸 وقتي سرد شد برش هاى پرتقال رو دونه دونه داخل شربت گذاشته و سپس داخل آبكش بذاريد تا شربت اضافيش گرفته شود و بعد هم خشک كنيد. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ پنیری مواد لازم : سینه ی مرغ 🍗 قارچ🥔 فلفل دلمه ای 🫑 پیاز🧅 ذرت🌽 بیکن🥓 رب گوجه فرنگی 🥫 پنیر پیتزا و گودا🧀 سس فلفل🌶 پنیر خامه ای نمک،فلفل سیاه،پول بیبر،آویشن🧂🌶🍃
▫️▫️مواد لازم کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری نان باگت یا نان تست 1 عدد تخم مرغ 1 عدد شکر 1 قاشق چایخوری خامه 1 قاشق غذاخوری سیب یک دوم عدد پودر دارچین و زنجبیل به میزان لازم پودر قند به میزان دلخواه ▫️▫️شیوه آماده سازی: ابتدا سیب را شسته و خرد کنید، سپس در مقداری کره تفت دهید.کمی پودر دارچین و پودر قند به سیب اضافه کرده و اجازه دهید چند دقیقه بر روی حرارت ملایم تفت بخورد تا نرم شود.سیب تفت داده شده را در کاسه‌ای بریزید و کنار بگذارید.تخم مرغ، خامه و زنجبیل را در کاسه‌ای مخلوط کنید، سپس نان‌های باگت را در آن بغلطانید تا کاملا به مایه تخم مرغی آغشته شوند.نان‌های باگت را در روغن سرخ کنید و در بشقاب بچینید، سپس سیب را روی آن‌ها ریخته و کمی پودر قند روی آن بپاشید.
🧇 😋 تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱/۲ پیمانه آرد ۱/۵ پیمانه روغن مایع ۱ ق غ بیکینگ پودر ۱ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ مواد داخل شیرینی پودر بادام ۱ پیمانه پودر قند نصف پیمانه گلاب ۲ ق غ هل ۱ ق چ شربت بار به مقدار لازم 🔸تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید. سپس زرده را با شیر، وانیل، بیکینگ پودر و روغن با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی هم بزنید. سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به وجود بیاید. خمیر را با دست ورز دهید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید. پس از سپری شدن این زمان، مقداری از خمیر برداشته و به صورت نازک پهن کنید. سپس خمیر را به دور یک نی چوبی بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه خمیر را به هم بچسبانید. بعد خمیر را به تکه های ۲ سانتی متری برش داده و داخل روغن سرخ کنید. مواد میانی ذکر شده را با هم مخلوط کنید. بعد از سرخ شدن خمیر، نی داخلش را بردارید و جایگاه نی را از مواد میانی پر کنید. یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کنید و بعد داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"دونر مرغ " اینجا از بالای ران مرغ استفاده کرده و کامل استخوانهاش جدا شده شما میتونین برای راحتی کار از سینه هم استفاده کنین اول میریم سراغ درست کردن سس ماست خامه ای یا ماست پرچرب 3 تا 4 قاشق غذاخوری آبلیمو یا لیمو ترش تازه 2 قاشق غذاخوری رب کوجه فرنگی 1 و نصف قاشق چایخوری روغن مایع 6 قاشق غذاخوری ادویه ها پودر کاری پودر پاپریکا نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه خب حالا مرغ هارا میخوابونیم تو سس یه سلیفون پهن میکنیم مرغهارو میچینیم روی هم به صورت فشرده سعی کنین با سلیفون مرغ هارو رول کنین و سلیفونو چند لایه بپیچین تا یه رول محکم مثل رول کالباس شه مثل رولت خامه ای که قشنگ رولش میکنین😁 بعد که حسابی پیچیدین سلیفونو محکم کردین بزارین 18 تا 24 ساعت تو فریزر بمونه حالا از فریزر خارج میکنیم سلیفونو از دورش باز میکنیم چند دقیقه صبر میکنم تا قابل برش زدن بشه ولی هنوز حالت یخی داره و نباید بزارین اب شه با یه چاقوی تیز ورقه های نازک میبریم و با یکم روغن کف تابه نچسب سرخش میکنیم کنارشم فلفل و گوجه میتونین بزارین و ساندویچش کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳🧑🏻‍🍳 3-4 سیب زمینی (آب پز و خرد شده) 2-3 هویج ( آب پز با بخار پز) 1 لیوان نخود فرنگی (آب پز) 1 لیوان ذرت کنسروی 1/2 لیوان خیارشور ریز خرد شده 1 کاسه کوچک مرغ یا گوشت گوساله پخته و ریش ریش شده برای سس👇 1/2 لیوان سس مایونز (5 قاشق غذاخوری) 1 لیوان ماست 1 کاسه کوچک مرغ یا گوشت گوساله پخته و ریش ریش شده نمک ، نعناع خشک ، شوید ، فلفل سیاه ، فلفل و پودر پیاز
یک و نیم پیمانه شیر خشک با یک و نیم پیمانه پودر قند الک کنید یک پیمانه ارده بهش اضافه کنید با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید ظرفی مناسب با میزان مواد انتخاب کنید تو ظرف سلفون بکشید به دلخواه کمی خلال پسته، خلال بادام یا کنجد بریزید و از مواد روی آن اضافه و با قاشق خوب فشرده کنید درب ظرف را گذاشته به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید سپس میتونید برش زده و نوش جان نمایید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍝 😋 ▫️چهارصد گرم گوشت چرخکرده ▫️دویست گرم قارچ ▫️یک عدد پیاز ▫️سه حبه سیر ▫️یک عدد فلفل دلمه سبز و یک عدد قرمز ▫️چهار قاشق رب ▫️دو عدد لیمو ترش ▫️و ادویه ها به میزان لازم ▫️هفتصد گرم هم اسپاگتی (این مقادیر برای شش نفر کافیه) ♦️در صورت تمایل به استفاده از سویا حتما از سویا دانه ریز استفاده کنید. حتما از قبل خیس کنید و هر یک ساعت با دست فشرده کنید تا تمام آبش گرفته بشه، بهتره اینکار رو چنددبار تکرار کنید.
_یک_تخم مرغی🥮 تخم مرغ ۱ عدد ارد ۱ لیوان نیم فرانسوی شکر ۳/۴لیوان فرانسوی نسکافه ۲ قاشق غذاخوری اب ولرم ۱/۲ لیوان فرانسوی روغن مایع ۱/۲ لیوان فرانسوی وانیل ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری طرز تهیه✍ ارد را سه بار الک کرده با بکینگ پودر کنار میگذاریم اب جوش را با نسکافه مخلوط کرد تا میگذاریم ولرم شود تخم مرغ را به همراه وانیل شکر مخلوط میکنیم خوب هم میزنیم تا کرم رنگ کش دار شود حالا روغن مایع و مخلوط نسکافه اب را به مواد اضافه میکنیم با دور کند همزن میزنیم یکی دو ثانیه کافیه ارد را در چهار مرحله به مواد اضافه میکنیم با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم حالا مواد را در داخل قالب ریخته در دمای ۱۶۰ درجه در توستر قرار داده به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم بپزد 🌺 این هم کیک نسکافه ای ما 😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆👆👆👆👆 شیرینی نخودچی در فر نوروز خیلی نرم و لطیف😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا