7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_سوخاری
🥳
مواد لازم:
ده عدد فیله ی مرغ
دو عدد تخم مرغ
نصف لیوان شیر
دو لیوان پودر سوخاری ساده یا ارد سفید
یک بسته کرانچی ساده
یک بسته کرانچی فلفلی
۴ قاشق پودر سوخاری پولکی
یک قاشق چای خوری بکینگ پودر
نمک،فلفل،پودرسیر، ادویه ی مرغ به میزان دلخواه
طرز تهیه
اول دو طرف مرغ هارو ادویه می زنیم وکنار می ذاریم
در یک کاسه تخم مرغ، شیر و نمک و فلفل رو خوب باهم مخلوط می کنیم.
در یک ظرف ارد یا پودر سوخاری ساده رو با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و در ظرف دیگه کرانچی های خرد شده و سوخاری پولکی رو مخلوط می کنیم.
🛑این مرحله کاملا اختیاریه می تونید به جای کرانچی از پودر سوخاری طعم دار یا فقط پولکی استفاده کنید.
مرغ هارو اول به تخم مرغ می زنیم بعد در ارد یا پودر سوخاری می غلتونیم دوباره به تخم مرغ می زنیم و در اخر کاملا به کرانچی اغشته کرده و به ارومی سرخ می کنیم.
✅می تونید به جای ترکیب تخم مرغ و شیر از اب یخ استفاه کنید و عین همین مراحل رو با اب یخ انجام بدید. .
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با یک #دسر_موس_شکلات_موزی خوشمزهه😍
1 لیتر / ۴ و نیم لیوان شیر
2 زرده تخم مرغ
2 موز
1 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته
2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه
80 گرم شکلات
۱ بسته بیسکویت پتی بور
2 زرده تخم مرغ را روی 2 موز بریزید و میکس کنین. روی حرارت بذارین و شکر ، آرد ، نشاسته و شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که مواد یکدست بشه سپس شکلات و خامه را اضافه کنید. داخل ظرف دسر بریزید. به مدت 2 ساعت در یخچال بذارین تا خنک شود.
بیسکویت پتی بور رو داخل غذاساز خورد کنین و روی دسر بریزین
نوووش جاان🌹
#خوشمزه
#آشپزباشی
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سوفله_پنیری👩🍳
مواد لازم برای ۴ نفر👇🏼
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
ماکارانی پخته و ابکش شده با فرم دلخواه یک بسته ۵۰۰ گرمی
پیاز یک عدد بزرگ
قارچ ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای یک عدد
ادویه(نمک/فلفل سیاه/زردچوبه/پودر سیر/پول بیبر /اویشن)
سیر دوحبه
پنیر ویلی ۴ قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا به اندازه دلخواه
11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲ عدد موز رو پوره کنید
۳۰۰ گرم کنجد ، (کم کم اضافه کنید چون بسته به سایز موز کمتر یا بیشتر مصرف میشه)
پودر دارچین و زنجبیل اضافه و خوب مخلوط کنید.
با استفاده از کاتر روی صفحه نسوز یا کاغذ روغنی بهش شکل بدین و بزارین تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه
دیگه فوریتر و سالمتر از این شیرینی خوشمزه نداریم.(اسنک عالی برای بچه هاتون)
این شیرینی پر خاصیت رو با هر مغزی که دوست داشتین میتونید درست کنید
#كيك_موزاييكي
بيسكويت پتي بور 2 بسته
شير 1 ليوان
شكر 5 ق غ
پودر كاكائو 2 ق غ
كره 3 ق غ
موز 1 عدد
شكلات تخته ايي براي كاور روي دسر
در ظرفي بيسكويت هارو خرد ميكنيم بعد به تدريج شير،شكر ،پودر كاكائو و كره اب شده رو اضاف ميكنيم خوب قاطي كرده ي مقدارش داخل نايلون يا قالب مورد نظر ريخته موز را روي مواد گزاشته دوباره ماباقي موادر را ريخته بشكل دلخواه فرم داده داخل فريزر بمدت 2ساعت قرار داده بعد از قالب در اورده روشو با شكلات ك بن ماري كرديم رو دسر ريخته و بشكل دلخواه تزيين ميكنيم
#شیرینی
#سرآشپز
16.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستا خامه ای
🥳🥳🥳🥳🥳
پیاز یک عدد متوسط
سیر ۴،۵ حبه متوسط
برگ رزماری تازه ۱ ق غ
خامه ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
شیر برای رقیق کردن خامه ۱/۴ لیوان
گوجه معمولی یا گیلاسی چند عدد
قارچ ۷،۸ عدد
ادویه ها: هرچی ادویه قرمز و خوشرنگ دارید بزنید
پاپریکا / فلفل قرمز/ پولبیبر/ پودر کچاپ/ پودر پیاز/ پودر سیر/ آویشن/نمک/ زردچوبه( کم بزنید چون طعمش غالب میشه)
#شام
#آشپزباشی
#کمپوت_سیب 🍎 😋
▫️سیب ۸عدد
▫️شکر ۱۰ قاشق غذاخوری
▫️گلاب یک چهارم لیوان
▫️ابلیمو یک ق غ
▫️زعفران
🔸سیب هارو پوست بگیرید قاچ کنید.
شکر رو با ۳لیوان اب و زعفران ابکرده بزارید بجوشه.به محض جوش اومدن سیب هارو بریزید داخلش و ابلیمو و گلاب رو هم بریزید اجازه بدید ۱۵ الی۲۰ دقیقه بجوشه تا نرم بشه.
بعد که نرم شد سیب هارو بردارید و اجازه بدید ابش کمی غلیظ بشه .سیب هارو بریزید داخل شیشه و اجازه بدید شهد که غلیظ شد هم سرد بشه بعد بریزید روی سیب ها و بزارید یخچال خنک بشه
#دسر
#آشپزباشی
🍔 آشپز باشی 🍔
آموزش بهترین شیرینی ها؛ کیک ؛دسر؛غذاهای ایرانی و خارجی همراه با نوشیدنی ها و دمنوشها و هر آنچه یک آشپز ماهر لازم دارد
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_میوه_ای
خامه صبحانه یک بسته
پودر خامه ۳ تا ۲ قاشق غذاخوری
(یا به جای دو مورد بالا از خامه قنادی استفاده بشه)
میوه دلخواهتون😊
کوکی که خونگی باشه بهتره
شکلات تخته ایی برای تزیین
میوه هارو خورد کنید و هم چنین کوکی میتونی به جاش از بیسکوییت پتی بور هم استفاده کنید و یا هر بیسکوییتی که دارید فقط خیلی خوردش نکنید،
خامه و پودر خامه رو با همزن بزنید تا فرم بگیره اگه از خامه قنادی استفاده میکنید که کارتون راحت تره و با همزن بزنید تا فرم بگیره و بعد میتونید از پوره توت فرنگی استفاده کنید و داخل خامه بریزید تا خامه رنگش صورتی بشه و طعم توت فرنگی بگیره اگه نه میتونید از همون خامه سفید استفاده کنید و بعد میوه های اسلایس شده و بیسکوییت هاتون رو مخلوط کنید با مواد و داخل قالب کمر بندی بریزید و داخل یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت بزارید تا کاملا ببنده.اگه قالب کمر بندی نداشتید میتونید از قالب های معمولی استفاده کنید و داخلش رو با سلفون یا کیسه فریزر بپوشونید طوری که پلاستیک از قالبتون بیرون زده باشه که بعدا بتونید راحت از قالب جداش کنید.
میتونید روشو با شکلات چیپسی،شکلات تخته ایی رنده شده،گاناش،پودر نارگیل،میوه و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید
#کیک
#آشپزباشی