فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸چه دلنشین است صبحی که
🌺با لبخند😊شروع شــود
🌸پنجره ی دلت را
🌺رو به خوشبختی باز کن.
🌸عشق را به قلبت دعوت کن
🌺و نفس بکش هوای مهربانی ها را
#ماهی_کباب_بندری
🍥مواد لازم :
▫️نمك و فلفل قرمز به اندازه نیاز
▫️زعفران دم كرده چهار قاشق غذاخوری
▫️آب پياز شش قاشق غذاخوری
▫️آبليمو شش قاشق غذاخوری
▫️روغن مايع يك چهارم پيمانه
▫️فيله ماهی ۱ كيلو، خرد شده
🐟طرز تهیه :
روغن، آبليمو، آب پياز و زعفران را مخلوط كرده و حسابي روی آن نمك و فلفل بپاشيد.تكههاي ماهي را كاملا خشك كرده و داخل مايه روغن بريزيد و حداقل يك ساعت صبر كنيد تا ماهي طعم بگيرد.ماهيها را به سيخ كشيده و روي زغال كباب كنيد تا هر دو طرف آن برشته و طلايي شود.
#مافین_زردآلو
مواد لازم :
خامه صبحانه 1 لیوان (200 میلی )
تخم مرغ 3 عدد
شکر 3/4 لیوان (حدود 130 گرم)
آرد نزدیک 1 لیوان
وانیل شکری 5 گرم
فندق و یا گردو و یا بادام ریز خرد شده 1 استکان
بکینگ پودر 10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری
زردآلو برای روی کیک 13_12 عدد
طرز تهیه:
زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته آنها را بیرون آورید.
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید.
خامه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
در پایان فندق ، آرد ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.
کاغذ های مافین را داخل سینی مافین بگذارید و مایه کیک را داخل قالب بریزید.زردآلوها را روی کیک بذارید.سینی را در فر 170 درجه از قبل گرم شده 20 دقیقه بپزید.
نوش جان
#دسر_کیک_شکلاتی_کاراملی_نسکافه
شیر ۴ لیوان
خامه صبحانه ۱ پاکت
پودر کارامل ۲ عدد
پودرنسکافه ۲ ق غ
شکر ۲ ق غ
کیک شکلاتی به میزان لازم
شیر+پودرکارامل+شکر+پودرنسکافه را داخل قابلمه متوسطی مخلوط کنید وروی حرارت بزارید وهم بزنید تا بجوشه وقتی بجوش آمد دو دقیقه زمان بدید وبعد ازروی حرارت بردارید وبزارید خنک شه وخامه صبحانه رو بهش اضافه وخوب باهمزن دستی بزنید تا صاف ویکدست شه.۱/۳ از کف لیوان سرو رو کیک شکلاتی که با دست خرد کردید بریزید وسطحشو صاف کنید وکمی فشار بدید که منسجم شه.مقداری مایع کارامل که داخل جعبه همراه پودره را روی کیک بریزید وبعد کارامل روش بریزیدوبزارید یخچال تا ببنده.برای تزیین روش هم خامه فرم گرفته رو با کمی پودر نسکافه زدم وبا ماسوره روی دسر رو تزیین کردم وتوت فرنگی وبیسکوییت اورئو وویفر لوله ای ویه مقدار چیپس شکلاتی.شما به سلیقه خودتون میتونید تزیینش کنید
#شیرینی_زعفرانی
کره را به صورت حبه قندی خرد کنید و اجازه دهید در دمای محیط نرم شود سپس آنرا با پودر قند برای 5 تا 7 دقیقه بزنید تا کاملا نرم و روشن و پوک شود.
سپس روغن مایع و زرده تخم مرغ و پودر هل و زعفران غلیظ را اضافه کرده و 1 دقیقه بزنید.
آرد و نشاسته ذرت و شیرخشک و نمک را سه بار الک کنید و به سایر مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
خمیر نیازی به ورز دادن ندارد ، آنرا در کیسه برای 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
سطح کار را آردپاشی کنید و خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و کاتر بزنید و در سینی فر چیده و با توجه به سایز شیرینی برای 10 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید.
بعد از خنک شدن با شکلات بن ماری شده یا مغزیجات دلخواه یا ژله بریلو تزیین کنید
#شکلات نارگیلی با روکش شکلات(بونتی)🍫🍫
پودر نارگیل
شیر عسلی
شکلات تخته ای
🔸اول پودر نارگیل رو با کمی شیر عسلی مخلوط میکنیم ، توجه کنید کم کم اضافه کنید. بعد که به شکل خمیر دراومد شکل بدید ، اگه خواستید قالب بزنید بذارید یخچال بعد ، چون کمی دردسر داره
بعد اونها رو توی یخچال بذارید تا خوب خودشونو بگیرن ، بعدش دربیارید و شکلات تخته ای رو که بن ماری آب کردید بذارید توی شکلات و خوب آغشته ش کنید دربیارید بذارید خشک و سفت بشه بعد بذارید تو یخچال
بچه ها نزدیک 120 گرم پودر نارگیل بود تقریبا 1/4 قوطی شیر عسلی مصرف شد
#سالاد_كلم با #سس_سير
سس مايونز
يك حبه سير رنده شده
شويد
آبغوره
آويشن-نمك-فلفل
☘️همه مواد رو با هم مخلوط ميكنيم تا يكدست شود ۲-۳ ساعتی در يخچال گذاشته سپس با كلم های خورد شده سالاد مخلوط ميكنيم
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#_سالاد_مرغ_و_قارچ
حدود 453 گرم سینه مرغ
حدود 340 گرم قارچ درشت خرد شده
1 هویج بزرگ و یا 2 هویج کوچک، رنده شده
1 پیاز کوچک ریز خرد شده (1/2 پیمانه)
سس مایونز(اختیاری)
5-6 عدد خیارشور کوچک، ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه
🔻هر دو طرف سینه مرغ، نمک و فلفل سیاه بپاشین و روی شعله ملایم، با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت بدین تا کاملا بپزه.بعد 10 دقیقه صبر کنین تا سرد شه و خرد کنین.تابه رو با دستمال کاغذی تمیز کنین و قارچ هارو هم روی شعله ملایم به بالا تفت بدین تا آبشو بکشه بعد نمک و فلفل سیاه بریزین و اونقدر تفت بدین تا قهوه ای طلایی شن.هویج و پیازو هم تفت بدین با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، روی شعله ملایم.وقتی همه مواد سرد شدن، مخلوط کنین و خواستین سس مایونز بزنین.
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفود_بقچه ای
مواد لازم
فیله یا سینه مرغ : ۳۰۰ گرم
خمیر آماده پیراشکی: ۱۵ عدد
جعفری : یک پیمانه
فلفل دلمه : نصف پیمانه
پودر سیر : ۲ ق چ
پودر آویشن : ۱ ق چ
پاپریکا: ۱ ق چ
نمک : مقدار لازم
رب گوجه: یک ق غ
▶️ سینه مرغ و جعفری و فلفل دلمه و ادویه جات با استفاده از دستگاه همه رو یه دست میکنیم به جای مرغ از گوشت چرخ کرده هم میتونید استفاده کنید
▶️ داخل کمی روغن تفت میدیم تا رنگ مرغ تغییر کنه
▶️ یک قاشق رب گوجه به ترکیب مون اضافه میکنیم
▶️ خمیری که یخ اش باز شده از مواد وسط خمیر میزاریم
▶️ با استفاده از برس اطراف خمیر آب میزنیم
▶️ به دو حالت یکی حالت بقچه ای و حالت صدفی که در فیلم کاملا مشخص خمیر حالت میدیم
▶️ داخل روغن قرار داده سرخ میکنیم تا طلایی بشه میتونید داخل فر هم قرار دهید.
#شام
#آشپزباشی
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_فوری😍😋
3 عدد سینه مرغ یا ران بدون استخوان
3 حبه سیر
آب نصف لیمو
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری کاری
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک
برای سس:
4 قاشق غذاخوری ماست
خردل 1 قاشق چایخوری
1.5 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی
1 پیمانه جعفری
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
فلفل سیاه ، نمک و آویشن
پیاز ، کاهو ، گوجه فرنگی
نان لواش یا تورتیلا
مرغ ها به مکعب بریده می شوند یک تابه مناسب را گرم کرده و کمی روغن زیتون بریزید. سینه ها در یک تابه داغ پخته می شوند پس از 5 دقیقه ، سیر ریز خرد شده به آن اضافه می شود.وقتی کاملاً آبکش شد ، نمک ، ادویه جات و آب لیمو اضافه می شوند و خوب مخلوط می شوند ، پس از کمی تفت دادن بیشتر ، از اجاق برداشته می شود از طرفی مواد لازم برای سس را داخل کاسه برده و مخلوط میکنند.پیاز ، گوجه فرنگی و سبزیجات را خرد کنید نان لواش روی بشقاب قرار می گیرد.ابتدا مقداری سس در وسط پهن می شود مواد مرغ، پیاز ، گوجه فرنگی و کاهو روی آن قرار می گیرد.سس دوباره روی آن ریخته می شود وپیچیده می شود