eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲 😋 ▫️۱) یک عدد کدوی بزرگ یا دو عدد کدوی کوچک ▫️۲) یک عدد هویج متوسط ▫️۳) یک حبه سیر ▫️۴) ۲ ق.غ روغن مایع ▫️۵) یک ق.غ کره ▫️۶) ۲ ق‌.غ آرد ▫️۷) یک لیوان شیر ▫️۸) ۴ لیوان آبجوش ▫️۹) نمک ، فلفل سیاه ▫️۱۰) یک دسته شوید 🔸ابتدا کدو و هویج رو نگینی خرد کنید میتونید رنده هم بکنید داخل ظرفی روغن و کره رو بریزید روی شعله بزارید اجازه بدید تا داغ بشه ابتدا هویج رو کمی تفت بدید سپس کدو رو اضافه کنید تفت بدید روش آرد بریزید کمی دیگه تفت بدید سپس روش آب داغ بریزید اجازه بدید سبزیجات بپزه سپس نمک ، سیر رنده شده رو اضافه کنید کمی بزارید بجوشه در آخر شیر ولرم ، شوید خرد شده ، فلفل سیاه رو اضافه کنید اجازه بدید یکی دوتا جوش بزنه از روی شعله بردارید
🥨 😋 ▫️تخم مرغ ۲عدد ▫️شیر ۱لیوان ▫️ماست ۱ لیوان ▫️آرد ۴ لیوان ▫️آرد سمولینا ۲ قاشق غذاخوری ▫️روغن مایع ۱/۲ لیوان ▫️وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری ▫️بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری ▫️آبلیمو ۱ قاشق مرباخوری ▫️شربت بار 🔸همه ی مواد را با هم ترکیب کرده و با همزن دستی مخلوط میکنیم،سپس خمیر آماده شده رو نیم ساعت میگذاریم تا استراحت کند.مواد بامیه را در قیف ریخته و در روغن گرم به شکل حلقه ای قرار میدهیم تا هردو طرفش خوب سرخ شود. سپس بامیه های داغ را در شربت سرد به ۵ دقیقه میگذاریم تا خوب جذبش شود. طرز تهیه ی شربت: آب و شکر را در قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم،وقتی شکر حل شد گلوکز و زعفران و گلاب رو اضافه کرده و میگذاریم تا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد
ترفندهایی برای ترد شدن و خوشمزه تر شدن برایسرخ کردن زولبیا از روغن مایع استفاده کنیدشربت بامیه باید غلظت عسل را پیدا کند.تمام مواد شربت باید باهم به مدت یک ربع بجوشند.اگر شربت داغ باشد و یا سفت نباشد بامیه و زولبیا خمیر میشوند.حتما داخل شربت بامیه آبلیمو بریزید تا شکرک نزند.در طرز تهیه زولبیا از قیف های یک بار مصرف نیز میتوان استفاده کرد فقط قطر تقریبی این قیف ها باید7 میلی متر باشد.زولبیا را بعد از اینکه سرخ کردید بلافاصله درون شربت بار بیندازید تا شربت به خوبی به خورد زولبیا برود.شعله گاز برای سرخ کردن زولبیا ها باید کم و ملایم باشد.مواد را بعد از درست کردن 2 یا 3 زولبیا مجددا مخلوط کنید.ماسوره ی آچری برای درست کردن بامیه بهتر است . هنگام سرخ کردن بامیه ها بامیه های زیادی داخل روغن نیندازید بامیه ها را خوب سرخ کنید تا کاملا قهوه ای تیره شوند.گلوکز باعث میشود بامیه ها نرم نشوند به همین دلیل حتما داخل شربت بامیه از آن استفاده کنید.بامیه ها را حدود هفت تا هشت ساعت بعد پخت نپوشانید و بدون رو کش داخل یخچال بگذارید تا نرم نشوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با خامه تو این روزهای سرد هیچی به اندازه ی یه سوپ خوشمزه نمیچسبه 😋 تره فرنگی ۴- ۵ عدد، سیب زمینی ۳ عدد، پیاز ۲ عدد، حریره سیر یا سیر له شده ۱ ق م پر، برگ بو ۲ عدد، کره ۳۰ گرم، روغن، نمک و فلفل سیاه، آویشن ۱ ق م، خامه نصف پاکت، شیر ۱ لیوان، آب قلم و آب مرغ : هرکدام ۱ لیوان 🔺میتونید از آب قلم و آب مرغ به تنهایی هم استفاده کنید. 🔻تره فرنگیها رو برش عرضی بزنید و با آب سرد خوب بشورید. 🔺برگ بو را بعد از پخت قبل از میکس کردن حتما خارج کنید. 🔻خامه نباید سرد باشه و با مقداری از سوپ مخلوط بشه تا نبرهو به آرامی اضافه بشه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با طعم جدید و عالی😍😋 سه تاگوجه راحلقه میکنیم دوحبه سیر رو هم خردکرده سه تاتخم مرغ رو هم زده تا ازلختگی دربیادبهش سه قاشق غذاخوری پیازچه خردشده،سه قاشق غذاخوری پنیرپیتزا،نمک وادویه اضافه کرده همه موادروباهم مخلوط کرده داخل تابه روغن میریزیم سیرخردشده رواضافه کرده بعد گوجه های حلقه شده رو میچینیم یک طرفش که یکمی سرخ شدبرمیگردونیم وموادتخم مرغی رو روش میریزیم درب تابه رومیزاریم تا پخته بشه به همین راحتی غذای خوشمزه ماآمادس .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 #کیک 💥💥بدون فر پیراشکی شکری خیلی راحت اینجوری درست کن 😍😍 🟢مواد لازم شیر گرم یک لیوان شکر دو ق غ خمیر مایه یک ق غ تخم مرغ ۱عدد ارد ۳ لیوان نمک یک ق چ کره دو ق غ 🟢مرحله اول شیر، خمیر مایه ،تخم مرغ مخلوط کنید هم بزنید. 🟢مرحله دوم حالا آرد و نمک اضافه کنید، آرد زیاد نزنید که خمیر سنگین میشه ۲۰ دقیقه صبر کنید در ظرف بپوشونید. 🟢مرحله سوم بعد کره اضافه کنید ،یک ساعت زمان بدین خمیر حسابی به عمل میاد پف میکنه. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کیک مرغ میز مهمونیاتونو شیک و جذاب کنید😘 هم خیلی خوشمزه هس هم مجلسی و پرطرفدار 🤩 اینا لازمه👇 🌈نان تست یک بسته(۱۸ عدد) 🌈سینه ی مرغ یک عدد 🌈خیارشور ۶ تا ۷ عدد متوسط 🌈گردو حدود ۱۰ عدد 🌈پیازچه و جعفری برای سس👇 سس مایونز ۵ قاشق پر ماست خامه ای یا چکیده ۳ تا ۴ قاشق پنیر خامه ای تقریبا ۱۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه و پودر سیر 🌀حتما از ماست سفت و چکیده استفاده کنید تا بعدا نون ها خمیر نشن. 🌀مرغ ها رو بهتره که با دستگاه خرد کنید اینطوری انسجام مواد بهتر میشه ولی اگر نداشتید ریش ریش کنید. 🌀آب خیارشور بگیرید. 🌀پنیر خامه ای قابل حذفه. 🌀پیازچه رو حذف نکنید طعم اصلی کیک مرغ با همین پیازچه متفاوت میشه. 🌀بعد از اینکه درست کردین ۴ تا ۵ ساعت بذارین یخچال بمونه تا جا بیفته و مزه ها به خورد هم بره. مرغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ۲ قاشق کره را ذوب کنید آرد را بهش اضافه کنید ۱ لیتر شیر را کم کم بریزید و در اخر شکر را بریزی و مخلوط کنید بزارید داخل یخچال به مدت ۲ ساعت اب و دو قاشق نشاسته را مخلوط کنید شکر را روی حرارت ذوب کنید مخلوط اب و نشاسته را اضافه کنید وقتی غلیظ شد از حرارت بردارید و روی مواد اماده بریزید نوش جان . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد نوووش جاااان❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 فقط با دو قلم مواد یه دسر خنک و خوشمزه درست کن که تو این هوای گرم خیلی می‌چسبه😋🍫 ‌ 📍مواد لازم: 🍌موز ۳۰۰ گرم 🍫شکلات تخته ای شیرین ۱۰۰ گرم ‌ 🔻طرز تهیه: شکلات رو روی بخار کتری یا یه ظرف آب در حال جوش ذوب کنید، حتی یک قطره آب هم نباید داخل شکلات بریزه چون شکلات رو خراب میکنه. بعد با موز پوره شده ترکیبش کنین. ‌ بعد از ترکیب کردن موز و شکلات ذوب شده میتونین بذارین تو یخچال خنک شه بعد مثل پودینگ سرو کنین اما پیشنهاد میکنم مثل من بریزین داخل یه ظرفی که توش کاغذ روغنی یا پلاستیک انداختین (کاغذ روغنی بهتره) و حداقل یه شب تا صبح بذارین توی فریزر کاملا سفت شه و بافتش مثل بستنی شه بعد سرو کنین. ‌ 🔸این دسر شکر نداره و با شکلات شیرین میشه. ‌ 🔸میتونین از موز های رسیده و سیاه استفاده کنین. ‌ 🔸اگه دوست داشتین دسرتون بافتش سفت تر بشه میتونین اندازه شکلات رو دو برابر کنین. ‌ نوش جان♥️
مواد لازم برای کباب کوبیده ۴ نفره گوشت مخلوط ۸۰۰ گرم پیاز آب گرفته ۲۰۰ گرم دنبه تازه گوسفندی ۱۰۰ گرم نمک ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر (اختیاری) ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه به اندازه دلخواه زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری کره ۵۰ گرم
دستور پخت کباب کوبیده مرحله اول برای تهیه کباب کوبیده رستورانی ابتدا ۴۰۰ گرم گوشت راسته گوسفندی را به همراه ۴۰۰ گرم گوشت قلوه گاه گوساله و دنبه گوسفندی داخل چرخ گوشت می ریزیم و دو مرتبه چرخ می کنیم تا کاملا با هم ترکیب شده و یکدست شوند. مرحله دوم در این مرحله گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب و جادار قرار می دهیم. در ادامه در ظرفی جداگانه پیازها را با رنده متوسط رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی شان را به طور کامل می گیریم، سپس آب پیاز را داخل یک کاسه کوچک می ریزیم و کنار می گذاریم. مرحله سوم در این مرحله پیاز آب گرفته را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا به اصلاح چلوکبابی ها شیرین شود، سپس به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه بکینگ پودر را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به گوشت اضافه می کنیم مرحله چهارم در این مرحله مواد کباب را باید به خوبی ورز دهیم تا گوشت منسجم شود به طور که حالت چسبناکی پیدا کند که وقتی مایه کباب را از داخل کاسه بلند می کنید تکه تکه نشود و همه گوشت به صورت یکدست بلند شود. مرحله پنجم ورز دادن را ادامه می دهیم تا مایه کباب یکدست و کاملا منسجم شود، سپس یک سلفون روی کاسه می کشیم و به مدت ۲ ساعت به مایه کباب در یخچال استراحت می دهیم. پس از گذشت ۲ ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم. مرحله ششم برای سیخ کردن کباب ها ابتدا سیخ های پهن مخصوص کباب کوبیده را با آب پیاز خیس می کنیم سپس به اندازه یک پرتقال کوچک از گوشت بر می داریم و سیخ را بین گوشت قرار می دهیم و آنرا روی سیخ پهن می کنیم. مرحله هفتم پس از سیخ کردن کباب با انگشت روی گوشت نقش می اندازیم، این کار علاوه بر اینکه باعث می شود کباب مغز پخت شود، به زیبایی ظاهری کباب نیز کمک می کند. اگر کار سیخ کردن کباب برایتان مشکل است می توانید از کباب زن دستی هم استفاده کنید. مرحله هشتم در این مرحله منقل ذغال را با ذغالی یکدست و کاملا روشن آماده می کنیم، سپس سیخ ها را به آرامی روی منقل می چینیم. پس از آنکه کباب ها خودشان را گرفتند، آنها را به صورت متداوم می چرخانیم تا به صورت یکنواخت بپزند. مرحله نهم پس از اینکه پختن کباب ها به پایان رسید، کره را روی بخار آب ذوب می کنیم و به همراه زعفران با یک برس تمیز روی کباب ها می مالیم. این کار علاوه بر اینکه کباب ها را زیباتر می کند، بعث خوشمزه تر شدن کباب کوبیده می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مدلی حتما امتحان کنید محشررره 👌🏻👌🏻👌🏻 مواد 2 ماهی 1 عدد پیاز متوسط 1 عدد سیب زمینی متوسط 1-2 گوجه فرنگی (پوست کنده، مکعبی یا خرد شده) فلفل سبز 1 عدد فلفل کاپی 1 عدد 4 حبه سیر 1 عدد جعفری 1 عدد لیمو نصف قاشق چایخوری روغن 1 لیوان آب (200 میلی لیتر) 50 گرم کره ادویه 1 قاشق چایخوری: نمک، فلفل سیاه، پاپریکا روی حرارت متوسط ​​می پزیم. در 15-20 دقیقه آماده می شود. (وقتی آب سیب زمینی ها کشیده شد، اگر آماده هستند بررسی کنید) اگر آب زیادی داد می توانید با درب باز به پخت ادامه دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلم کلم رو اینمدلی درست کنید که مطئنم عاشقش میشید 😍 از گوشت بسیار خوشمزه تر میشه حتما یکبار امتحانش کنید❤ عناصر: تخم مرغ 3 عدد. نمک و فلفل. گل کلم 500 گرم. بزارید داخل اب تا پخته شود. پیازچه. کره 20 گرم حبه سیر درست کردنش بسیار لذت بخشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 اموزش امروز رو حتما ببینید که سه سوته مهموناتو سوپرایز کن❤ مواد لازم سه لیوان نشاسته گل دو لیوان اب سرد چهار قاشق کره اب شده یو قاشق گلاب یه لیوان شکر . مواد رو کامل با هم مخلوط کنید بزارید روی شعله گاز و مرتب هم بزنید تا کاملا شفاف بشه دستتونو چرب کنید و فرم بدید و داخل پودر نارگیل بزنید و با گردو تزیینش کنید .